Bouw een website, krijg een gratis COM-domein en zakelijk e-mailadres

bouw website krijg gratis domeinnaam zakelijk e-mailadres


Wilt u een website maken voor uw bedrijf? In deze zelfstudie laat ik u zien hoe u uw site instelt en een gratis .com-domeinnaam en een zakelijk e-mailadres krijgt. Hier zijn twee stapsgewijze handleidingen die u zullen helpen bij het bouwen van een professionele website:

  1. Een zakelijke website bouwen met WordPress
  2. Hoe u een professionele website maakt met HTML / CSS

Over domeinnamen

Domeinnamen worden gebruikt om een ​​website te identificeren en om er gemakkelijk toegang toe te hebben, anders zouden bezoekers in hun browser het IP-adres van de server moeten invoeren dat moeilijk te onthouden is.

Er zijn verschillende uitbreidingen, waarvan sommige specifieke landen vertegenwoordigen, terwijl andere regeringen, organisaties enzovoort vertegenwoordigen.

bluehost gratis domein zakelijke e-mail

U kunt domeinnamen kopen van elk webhostbedrijf zoals Bluehost dat .com, .co, .club, .us, .space, .website, .org, .net, .info, .biz en .name host aanbiedt bij de producten en domeinen menu waar u uw gewenste domeinnaam schrijft en de extensie selecteert in een vervolgkeuzemenu.

Vervolgens is de volgende stap om op de volgende blauwe knop te drukken en te controleren of het gewenste domein beschikbaar is. In het geval dat het beschikbaar is, moet u zich aanmelden met vuistnaam, achternaam, land, straatadres, stad, staat, postcode, telefoonnummer en e-mailadres samen met uw factuurgegevens en u kunt ook kiezen of u wilt domeinprivacybescherming die $ 0,99 per maand kost en uw accountplan waar u kunt zien hoeveel het gewenste domein kost als u een jaar vooruit betaalt, in dit geval kost een .com $ 11,99.

Als u voor webhosting kiest, krijgt u ook een gratis domeinnaam, maar de prijzen zijn maandelijks, dus voor een jaar is de vooruitbetaling $ 6,95, voor twee jaar $ 5,95, voor drie jaar $ 4,95, voor een jaar Business Pro $ 19,95, voor twee jaar Business Pro is $ 16,95, voor drie jaar Business pro is $ 14,95, voor een Standard Dedicated-server is de prijs voor een maand $ 144,99, maar de eerste maand is $ 75, terwijl een Standard VPS 1-prijs voor een maand $ 24,99 is, waar de eerste maand is $ 15.

Over webhosting

Webhosts zijn gewend om webapplicaties en vooral websites op te slaan, het zijn meerdere soorten hosting die zo gratis zijn dat ze meestal alleen goed zijn om scripts en CMS te testen, gedeeld zijn perfect voor kleine blogs, geclusterd, reseller, virtual private server, dedicated hosting, colocatie center en cloud hosting. Je kunt bijna alles uploaden naar je webhost via een FTP-client, zoals bestanden, afbeeldingen, video’s of muziek, maar je hebt mogelijk beperkingen met betrekking tot geweld, copyright of naaktheid als je dit soort bestanden hebt.

Bluehost biedt gedeelde hosting met prijzen tussen $ 3,95 en $ 14,95 per maand, VPS-hosting met prijzen tussen $ 14,99 en $ 59,99 en dedicated hosting vanaf $ 74,99.

bluehost gedeelde hostingplannen

De shared hosting heeft een basispakket dat 1 website toestaat, je kunt 50 GB ruimte, onbeperkte bandbreedte, standaardprestaties, 5 geparkeerde domeinen, 25 subdomeinen, 5 e-mailaccounts en 100 MB e-mailopslag per account gebruiken, het pluspakket staat 10 websites toe en heeft 150 GB ruimte, 20 geparkeerde domeinen, 50 subdomeinen, 100 e-mailaccounts, $ 150 marketingaanbiedingen, 1 SpamExperts, Global CDN en 500 MB e-mailopslag per account, terwijl het zakelijke pro-pakket u een onbeperkte website biedt en u ook onbeperkt websiteruimte, bandbreedte, hoge prestaties, onbeperkte geparkeerde domeinen, subdomein, e-mailaccounts, e-mailopslag, $ 300 marketingaanbiedingen, 2 SpamExperts, 1 SSL, 1 speciale IP, 1 domeinprivacy en SiteBackup Pro.

Er zijn vier VPS-pakketten, de eerste is de standaard met 2 CPU-kernen, 30 GB SAN-opslag, 2 GB RAM, TB-bandbreedte, 1 IP-adres, de tweede is de meest populaire en wordt genoemd verbeterd met 60 GB SAN-opslag, 4 GB RAM, 2 TB bandbreedte en 2 IP-adressen. Het premiumpakket is verbeterd met 3 CPU-kernen, 120 GB SAN-opslag, 6 GB RAM, 3 TB bandbreedte, terwijl het ultieme pakket 4 CPU-kernen, 240 GB SAN-opslag, 8 GB RAM en 4 TB bandbreedte heeft.

Voor dedicated webhosting zijn er drie pakketten waarvan er één de standaard is met x 2,4 GHZ CPU, 1 TB opslag, 4 GB RAM, 5 TB bandbreedte, 3 IP-adressen, de andere is het verbeterde pakket met 4 x 2,5 GHZ CPU , 8 GB RAM, 10 TB bandbreedte, 4 IP-adressen, terwijl de laatste de premium is met 4 x 3,3 GHZ CPU, 16 GB RAM, 15 TB bandbreedte en 5 IP-adressen.

De cloud hosting is ofwel een starter-, een prestatie- of een zakelijk pro-pakket, terwijl het eerste pakket slechts 1 website toestaat, het heeft slechts 100 GB opslagruimte, 100 e-mailaccounts en 500 MB e-mailopslag, de andere twee staan ​​een onbeperkte website toe, onbeperkte accounts, onbeperkte e-mailopslag met dubbele of drievoudige RAM en CPU en vierde tijdswaarde van marketingaanbiedingen. Local Caching en 1-click resource scaling zijn beschikbaar voor alle drie de pakketten, maar de tweede heeft slechts 1 SpamExperts, terwijl de laatste er 2 heeft samen met Dedicated IP, SSL-certificaat, domeinprivacy en back-up en herstel van de site.

Speciaal voor WordPress gebruikers Bluehost biedt 4 pakketten zoals blogger, professional, business en enterprise met tussen de 100 miljoen en onbeperkt aantal bezoeken per maand, 30 GB van 240 GB opslag, 30 GB tot 240 GB back-up, 2 GB van 8 GB RAM, 5 tot 30 WP-sites , 1 IP-adres, Positive SSL, SiteLock Premium of Enterprise en Positive Wildcard SSL.

Hoe u een gratis .com-domein en zakelijk e-mailadres kunt krijgen

Alle prijzen voor hostingpakketten worden verlaagd in de eerste maand of als u vooruit betaalt voor één, twee of drie jaar, ook met een gratis domeinnaam zoals www.voorbeeld.com en als je de krachtigste pakketten kiest, heb je een gratis zakelijk e-mailadres met onbeperkte accounts en onbeperkte opslag zoals [email protected]

Ook hebben de VPS-pakketten en speciale pakketten een geld-terug-garantie en 24/7 ondersteuning, zijn ze extreem flexibel en bruikbaar voor elke soort klant, terwijl de WordPress-pakketten ook een geld-terug-garantie, 24/7 ondersteuning maar ook verbeterd cPanel hebben, SiteLock CDN en, in ieder geval, SiteLock Pro als beveiliging.

Met behulp van de webhostingservice van Bluehost, niet alleen dat u gratis of zelfs onbeperkte e-mailaccounts en opslag krijgt, maar u krijgt ook een gratis .com-domeinnaam, maar u kunt een krachtig, SEO-geoptimaliseerd, meertalig en gebruiksvriendelijk bouwen met behulp van het cPanel , het Softaculous auto-install script, de FTP- en broncode-editor zoals WinSCP / Notepad ++, maar ook je eigen programmeervaardigheden of alleen de websitemaker aangeboden door Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map