Bouw een website met minimale investering en verkoop deze voor winst

websites bouwen en verkopen voor winst


Er zijn duizenden mensen die van leven websites omdraaien. Hoewel het een moeilijke markt is, zal een goede website snel verkopen met een enorme winst.

De meeste beginnende website-flippers mislukken omdat ze niet van begin tot eind weten hoe ze het moeten doen. Sommige hebben misschien een goed idee, andere hebben misschien een groot budget, maar als u niet weet hoe u ze moet combineren, kunt u geen website maken die verkoopt. Vandaag zal ik een aantal redenen noemen waarom u zou moeten overwegen websites bouwen en omdraaien, ook zal je leren hoe je het op de juiste manier moet doen.

Waarom een ​​website bouwen en verkopen?

Het bouwen van websites voor klanten is een geweldige manier om geld te verdienen. Het kan u een stabiel en langdurig inkomen opleveren als u genoeg klanten heeft. Het zal echter veel moeite en tijd kosten om nieuwe klanten te vinden en de website van de huidige klant te onderhouden en te ondersteunen. Dit is een fulltime baan.

Wat als je al een fulltime baan hebt, maar wat extra geld wilt verdienen? Nou, je zou kunnen proberen een website te bouwen in je vrije tijd. Een website helemaal opnieuw opbouwen met software als WordPress duurt niet lang. U kunt binnen een paar dagen online gaan, met slechts enkele uren werk met een minimaal budget.

Wat is de initiële investering om een ​​website te bouwen?

Hier hebben we het over jaarlijkse kosten, terwijl hosting en domein worden gekocht met een abonnement van minimaal één jaar.

 • Een gedeeld webhostingplan kost ongeveer $ 5 / maand, dat is $ 60 per jaar
 • De domeinnaamkosten bedragen ongeveer $ 10-15 / jaar voor een .com-domein
 • WordPress – het is gratis, open source software; gebruik het met vertrouwen.
 • Premium WordPress-thema – eenmalige kosten van $ 40-60 (maar u kunt ook een gratis gebruiken)

Dus om het samen te vatten, heb je een budget van $ 100-120 nodig om je website online te krijgen. Hierna volgt het deel waar u de inhoud maakt en uploadt. Als je niet goed bent in het schrijven van artikelen of niet de tijd hebt om de inhoud te maken, kun je dit deel uitbesteden, maar het kost je ongeveer $ 5- $ 10 per artikel.

Een website bouwen?

Je mag nooit een website starten op basis van een idee dat goed klinkt. Als u een idee heeft, neem dan de tijd, doe uw onderzoek, analyseer de markt en de concurrentie en kijk of er vraag is naar een dergelijke website. Vraag de mening van mensen op verschillende webmasterforums, maar vertel ze niet je hele idee, omdat iemand het zou kunnen stelen.

Zodra uw onderzoek is voltooid en u een winstgevende niche heeft gekozen, kunt u nu beginnen met het bouwen van uw website.

De eerste stap is om een ​​webhostingprovider te krijgen. Ga niet voor de goedkoopste webhosting die u vindt, maar kies een hostingbedrijf dat betrouwbare en betaalbare service biedt. Er zijn webhostingproviders die een gratis domeinnaam en advertentietegoed aanbieden. U kunt wat budget besparen door een hostingplan te kiezen dat bij deze bonussen hoort. Als u uw site bouwt met WordPress, moet u een hostingbedrijf kiezen dat goed is in WordPress-hosting en een installatieprogramma met 1 klik biedt.

U moet WordPress gebruiken om uw site te bouwen, om een ​​aantal redenen:

 • Het is gratis te gebruiken en eenvoudig te configureren (geen ervaring nodig om te beginnen)
 • Het is gemakkelijk om de functionaliteit aan te passen en aan te passen aan uw behoeften
 • Het is erg populair, dus uw potentiële kopers weten misschien al hoe ze het moeten gebruiken

Nadat je systeem klaar is, installeer je een gratis of premium WordPress-thema en installeer je de plug-ins die je nodig hebt. Hier is een tutorial die uitlegt hoe je een website maakt met WordPress.

Nu kunt u beginnen met het toevoegen van inhoud. Dit is het meest tijdrovende onderdeel, omdat u unieke artikelen van hoge kwaliteit moet schrijven. Als je de zaken wilt versnellen, kun je een deel van de contentcreatie uitbesteden; hiervoor is echter een extra budget nodig. Afhankelijk van de ervaring en het schrijfniveau van de schrijver kan een artikel je tussen de $ 5 en $ 50 per vijfhonderd woorden kosten.

Welk type websites verkoopt goed?

De niche is een zeer belangrijke factor bij het bouwen van een website. Het kiezen van een niche kan moeilijk zijn. Je moet altijd op zoek naar een bepaald onderwerp met een gemiddelde concurrentie, maar er zit nog wel wat geld in. U hoeft geen expert te zijn in dat specifieke onderwerp, maar u moet wel enige kennis hebben of bereid zijn om meer te leren. Anders is het niet mogelijk om de benodigde inhoud te schrijven.

3 soorten websites die zeker zullen verkopen:

 • Content websites
 • Verkoopwebsites voor producten of diensten
 • Gelieerde websites

Inhoud websites: dit zijn de meest populaire websites. In deze categorie kunt u blogs, nieuwswebsites, forums, sites voor het delen van afbeeldingen, enz. Opnemen. Deze websites worden meestal verdiend door het verkopen van advertentieruimte of via Google Adsense.

Producten of diensten verkopen: deze websites worden meestal gebouwd met een e-commerceplatform (het is mogelijk om een ​​online winkel met WordPress te maken) en focust en verkoopt bepaalde soorten diensten of producten. Dit soort websites verkoopt mogelijk niet zo goed, omdat ze meer inspanning en tijd vergen om te draaien en te onderhouden. Er zijn echter enkele uitzonderingen zoals deze:

grappige website te koop

Het concept van het online verkopen van grappige aardappelpakketten lijkt een goed zakelijk idee en ziet er ook zeer winstgevend uit.

Deze man beweert dat de site PotatoParcel.com in mei 2015 is gelanceerd en al meer dan $ 40.000 aan inkomsten heeft gegenereerd. Er zijn nog 6 dagen tot de verkoop eindigt en de veiling staat al op $ 16.000. Veel geluk voor Alex! Ik kijk er naar uit om te zien hoe deze veiling eindigt.

Gelieerde websites: zijn ook erg populair. Dit soort websites lijkt sterk op inhoudswebsites, maar richt zich meer op het creëren van inhoud rond bepaalde soorten producten of diensten. De meeste beoordelingswebsites verdienen geld via de verkoop van partners.

Wat is mijn website waard?

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste vraag die opkomt bij het verkopen van een website. Voor hoeveel moet je het verkopen?

Wanneer u een website verkoopt, verkoopt u ook de inhoud, het domein, het hele zakelijke idee dat erachter zit. Een domein kan meer waard zijn dan de website zelf. Meestal verkopen websites 10 tot 12 keer meer dan de winst die ze in een maand genereren. Dus als uw website binnen een maand $ 100 winst maakt, kunt u deze voor $ 1200 verkopen. Dit is zeker slechts een ongeschreven regel, maar het kan u een goede referentie geven bij het berekenen van hoeveel uw website waard is.

Waar mijn website te verkopen?

Er zijn veel websites waar u uw online eigendom kunt verkopen. De goedkoopste manier is om op webmasterforums te posten en uw website daar te koop te zetten. U kunt ook e-mails naar uw concurrentie sturen, zij zijn mogelijk geïnteresseerd in het kopen van uw website.

U kunt ook proberen op veilingwebsites zoals Flippa.com of vraag een makelaar op Latonas.com om u te helpen uw site te verkopen. Deze diensten kosten u echter geld. Welke optie u ook kiest om uw site te verkopen, zorg ervoor dat de betaling wordt gedaan via een escrow-service. Zo weet u zeker dat het geld aankomt.

Laatste woorden en aanbeveling

Als u net begint met het omdraaien van websites, moet u weten dat het een lange reis zal zijn totdat u uw eerste site verkoopt. Wees dus volhardend en geef niet gemakkelijk op. Ik herhaal mezelf constant, maar het is belangrijk om een ​​niche te kiezen die winstgevend is en een goede marktwaarde heeft. Om een ​​succesvolle website te kunnen bouwen, heb je er een sterke basis voor nodig, dus ook webhosting mag niet over het hoofd worden gezien. Zorg er dus voor dat je een goede hostingprovider kiest en bouw je website met een goede tool. Ik raad WordPress aan.

Snelle update: Ik hield Flippa in de gaten om te zien hoe de Aardappelpakket‘S veiling gaat uit. Ik was verrast dat de veiling eindigde op $ 28.500 en niet aan de minimumprijs voldeed. Hoewel de website op dit moment niet verkocht is, weet de verkoper dat iemand daar zoveel contant geld voor wilde betalen. Dit is een heel goed voorbeeld van hoe een goed idee dat in een website wordt omgezet, u veel geld kan opleveren. Dus waar wacht je op? Ga en begin met het maken van een website!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map