De beste manieren om uw blog nu te verbeteren!

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'De beste manieren om uw blog nu te verbeteren!
0 8 мин.

verbeteren-blog-nu


Het is gemakkelijk om te denken dat het een hele website-audit en weken of zelfs maanden werk kost om je blog beter te laten presteren. Dat is eigenlijk vrij ver van de waarheid, maar het hangt ervan af hoe je blog tot nu toe presteert. Maar meestal kun je je blog in zeer korte tijd en met weinig werk in een veel betere richting sturen. Je moet gewoon de juiste dingen doen om de juiste dingen te laten gebeuren. Je hoeft niets opnieuw uit te vinden of nieuwe inhoud te maken om je blog naar een hoger niveau te tillen.

U kunt een veel betere klikfrequentie en meer betrokkenheid krijgen met een kleine investering. Het enige dat eigenlijk nodig is, is slechts 30 minuten aandacht en volgt de eenvoudige stappen die ik hier ga schetsen.

Verbeter uw klikfrequentie (CTA)

Er is niet veel magie of technische expertise nodig om een ​​goede klikfrequentie voor uw site te krijgen. Er zijn maar een paar veranderingen nodig op strategische plaatsen en misschien een paar links hier of daar.

Voeg overtuigende calls-to-action toe

Herinner jezelf eraan dat je je lezers altijd nodig hebt om een ​​bepaalde actie uit te voeren om je blog vooruit te helpen en je te helpen meer geld te verdienen. Je kunt dat niet echt doen zonder een goede oproep tot actie, omdat maar heel weinig mensen ter wereld erover zullen nadenken om je te helpen als je er niet om vraagt. Zorg voor CTA’s die uw lezers naar uw inhoud, eBooks, checklists of uw geldpagina leiden.

Een goed inhoudsstuk heeft tal van interne links en links die lezers naar externe webpagina’s leiden waar ze relevante informatie kunnen bemachtigen. Als u zojuist de inhoud van uw website heeft bijgewerkt en niet bent gekoppeld aan externe bronnen, dan mist deze veel waarde, zowel vanuit een SEO-perspectief als vanuit een kwaliteitsperspectief. Zorg ervoor dat u ook voldoende interne links heeft, die linken naar andere relevante inhoudspagina’s op uw site.

Voeg links toe aan uw webpagina’s waar dit relevant is en laat uw lezers veel meer tijd op uw site doorbrengen en er veel meer waarde in vinden. Dit duurt ongeveer 15 minuten en u zult na verloop van tijd veel betere resultaten zien.

Haal meer verkeer uit oude berichten

Het is pijnlijk om te zien dat niemand anders het meesterwerk van een blogpost ziet dan jij. Maar dat komt alleen omdat je een punt hebt gemist. Je kunt je geweldige bericht echt weer op het goede spoor krijgen en je hoeft niet eens te veel te herwerken. Verander enkele van deze belangrijke elementen binnen 10 – 15 minuten en geniet ervan dat je goede oude bericht betere resultaten krijgt.

De kop

Allereerst is er de titel van je bericht. Je kop is de eerste indruk die je post maakt en vaak de laatste. Als uw titel blind lijkt of niet al te overtuigend is, moet u deze meteen wijzigen. Als mensen het niet willen lezen nadat ze het hebben gezien, zoeken ze er waarschijnlijk ook niet naar in Google. Dus maak het pittiger, maak het een beetje provocerend, wek nieuwsgierigheid, urgentie op en maak het relevant, maar toch kort en krachtig. Om u te helpen al deze aspecten in uw berichttitel op te nemen, bekijk de headline analyzer tool, het is ook een geweldige manier om erachter te komen hoe de titel van je post tot nu toe presteert. Je kunt ook de Emotionele Marketingwaarde gebruiken Headline Analyzer.

Uw zoekwoorden

Bekijk regelmatig uw inhoudsstukken om te zien of u de beste zoekwoorden target die u maar kunt vinden. Als het zoekwoord dat u target een moeilijkheid heeft van rond de 40, dan zal alleen dat ene bericht u niet verder brengen. Je zult zeker meer inhoud moeten maken rond hetzelfde onderwerp en dezelfde zoekwoorden om hoger te scoren.

Het beste scenario is natuurlijk om een ​​zoekwoord te kiezen met een laag zoekvolume om mee te beginnen. U hoeft niet alleen veel verkeer te genereren, maar ook veel leads uit uw berichten, dus houd daar rekening mee wanneer u uw zoekwoorden kiest. Hoeveel koopintentie zie je erachter?

Verlaag uw bouncepercentage

Bouncepercentage is de hoeveelheid aandacht die een gebruiker aan uw site besteedt, gemeten in tijd. Google houdt bij hoeveel tijd de gebruiker op uw site doorbrengt en gebruikt deze als een onafhankelijke rankingfactor. Natuurlijk, als een gebruiker veel tijd besteedt aan het browsen op uw site, zal Google het als een teken beschouwen dat u veel waarde toevoegt en dat uw site zeer relevant is.

Om dat mogelijk te maken, moet u ervoor zorgen dat u inhoud gebruikt die relevant is en dat u veel interne links heeft. Door de gebruiker door de rest van uw artikelen te laten scouten, blijven ze veel langer klikken.

Je moet ook een YouTube-video toevoegen. Maak er zelf een of zoek degene die het meest relevant is voor uw onderwerp. Dit duurt ongeveer 1 – 15 minuten, omdat u alleen de video’s hoeft te verkennen en hun link moet kopiëren. Als de gebruiker een video van 5 minuten bekijkt, brengt hij die extra 5 minuten door op uw site en helpt hij u bij het verbeteren van uw positie.

Ontvang hoogwaardige leads uit weinig verkeer

Als je een geweldig inhoudsstuk hebt gemaakt dat perfect bij je lezers past, maar je hebt maar heel weinig verkeer op je blog, dan moet je alles laten tellen. Je moet er ook veel meer ogen voor krijgen. Hier is hoe je het doet.

Vergroot uw bereik

Je kunt het bereik van je bericht ongelooflijk goed vergroten als je betaalde advertenties op Facebook en Linkedin gebruikt, dus doe er gek mee. Je hebt je post al ingesteld om leads te genereren, dus als je wat geld investeert om dit mogelijk te maken, is de kans groot dat je een goede ROI krijgt. Omdat de marketingfuncties van Facebook en LinkedIn zo efficiënt zijn, kunt u uw berichten ook aanpassen aan precies die personen die u wilt targeten. Als je post met een veel groter bereik uitgaat, dan kun je ook veel meer volgers krijgen voor je sociale mediakanalen, wat een geweldige investering op lange termijn zal blijken te zijn.

Promoot altijd uw hoogst converterende blogpost

Als je de post hebt gemaakt om meer leads aan te trekken, is de kans groot dat hij dat werk al heel goed doet en een grote bijdrage kan leveren aan de latere fase van de reis van de koper. Omdat u een kleine groep potentiële klanten heeft, is de kans veel groter dat die mensen uw inhoudsstuk zeer relevant zullen vinden. Zorg er dus voor dat je dat inhoudsstuk herhaaldelijk deelt en de juiste mensen target tijdens de piekmomenten van het jaar.

Gebruik e-mailmarketing

De kans is groot dat je al meer dan een paar e-mailadressen hebt verzameld sinds je blog werd gelanceerd. Als je niet teveel hebt gewerkt aan het verkrijgen van de e-mailadressen van je lezers, dan moet je daar snel op ingaan. Er is een reden waarom mensen zeggen dat „het geld in de lijst staat”.

Zelfs als je er alles aan hebt gedaan om je blogposts te promoten, zal niet iedereen die ze heeft gezien je sociale mediakanalen gaan volgen. De kans is zelfs groot dat zelfs als ze je social media-kanaal volgen, ze het misschien nog niet hebben gezien. Dus je hebt ook een manier nodig om die mensen te bereiken. Dus pak die goede oude e-maillijst en deel deze met mensen. Als je iets in je bericht hebt gewijzigd, laat het dan de informatie of de zoekwoorden zijn, dat is een goede reden om het opnieuw te delen met mensen die het al hebben gelezen.

Breng uw berichten twee keer zo lang op de markt als u ervoor hebt gezorgd

Je moet altijd alle tijd besteden die je nodig hebt om een ​​bericht van de hoogste kwaliteit te maken, maar plaats het niet alleen en leun achterover. Neem in feite twee keer zoveel tijd om uw berichten te promoten en verspreid deze op zoveel mogelijk kanalen. Dit zorgt ervoor dat geen seconde verloren gaat met het maken van een geweldige post. Het zal zelfs de waarde verdubbelen die u van hen terugkrijgt als u er hard aan werkt om ervoor te zorgen dat veel mensen het zien.

Conclusie

Als u naar uw analysepagina kijkt en een juiste diagnose stelt over wat werkt aan uw bericht en wat niet, kunt u het meeste uit uw inhoud halen. Er is altijd ruimte voor verbetering of herbestemming van de inhoud die je al hebt, dus gebruik nieuwe indelingen of voeg er elke keer meer waarde aan toe. Dit zal uw publiek opnieuw aanspreken, nieuwe bereiken en u helpen uw doelen sneller te bereiken met veel minder werk. Deze tips leiden je door de basis, maar doen altijd meer onderzoek!

Ik hoop dat je dit bericht met veel plezier hebt gelezen en dat je de juiste tips hebt gevonden waarmee je met veel minder werk een betere blog kunt maken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector