Het bouwen van uw online winkel met WordPress-thema in de buurt

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Het bouwen van uw online winkel met WordPress-thema in de buurt
0 7 мин.

buurt online winkel wordpress thema


Buurtthema – Live demo

Iedereen is op zoek naar een geweldig thema voor hun website die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook veel nuttige en interessante functies biedt en die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.

Inleiding tot het thema Buurt

Het best reagerende multifunctionele WordPress-thema is Neighborhood dat $ 64 kost en je kunt het vinden op ThemeForest. Het thema is gemaakt door SwiftIdeas en zij bieden u 6 maanden ondersteuning en toekomstige updates.

De buurt is compatibel met WordPress 4.4+, WooCommerce 2.4+ en de laatste update die werd ontvangen was op 10 december 2015, nu is versie 3 live met meerdere functies zoals rij- en kolomlay-outitems in Page Builder, bijschriften, verlanglijstknop voor externe producten.

Het thema is super responsief, klaar voor het netvlies en heeft onbeperkte kleuraanpassing, het maakt ook gebruik van Swift Page Builder versie 2, krachtige Meta-opties, 2 schuifplug-ins: Revolution Slider die $ 15 waardeert en Swift Slider, Superior Typography.

De volgende video laat zien hoe de Swift Page Builder werkt:

Get Neighborhood – voor slechts $ 64

Buurt komt met WooCommerce, catalogusmodus, productzoomfunctionaliteit, WPML Translation Ready, SEO-geoptimaliseerd en demo-inhoud.

Doel van het WordPress-thema voor de buurt

Het WordPress Neighborhood Responsive Multi-Purpose Shop Theme kan worden gebruikt om een ​​mooie, professionele en mooie website te maken, zoals een presentatiewebsite of een eCommerce-website. U kunt het thema ook gebruiken voor verschillende domeinen zoals een juwelierszaak, een kledingwinkel of het raadplegen van presentatiewebsites.

Aangepaste artikeltypen in de buurt

Met behulp van dit thema kunt u meerdere aangepaste artikeltypen schrijven, zoals portfolio waar u een nieuw portfolio of nieuwe portfolio-categorieën, getuigenissen, klanten, vacatures, veelgestelde vragen, producten en team kunt toevoegen. Met alle aangepaste artikeltypen kunt u ook specifieke categorieën schrijven en met sommige kunt u tags schrijven.

Voor portfolio heb je functies zoals miniaturen, detailmedia, portfolio-meta en pagina-achtergrond, voor een getuigenis kun je een citaat invoeren, terwijl je voor klanten een klantlink kunt invoeren. Aangepaste artikeltypen voor taken en veelgestelde vragen zijn eenvoudiger en het product is het meest geavanceerd met de mogelijkheid om meta-opties toe te voegen, zoals korte en lange beschrijvingen, paginatitel, broodkruimels, achtergrond van paginatitel, meerdere opties in de zijbalk. U kunt ook controleren of uw product virtueel en / of downloadbaar is samen met de normale prijs, verkoopprijs, de SKU-code, inventaris, gekoppelde producten, attributen, verzending enzovoort.

Buurtthema-opties

De buurt heeft veel sets opties, de eerste is de algemene set waar u onderhoud kunt inschakelen, een aangepaste onderhoudsmoduspagina kunt selecteren, responsief kunt inschakelen, paginalay-out kunt selecteren, paginaschaduw kunt selecteren, een aangepast favicon kunt uploaden, de RSS-feed-URL kunt plaatsen, voeg aangepaste CSS toe, voeg trackingcode toe, upload het inloglogo van de beheerder en schakel Front End Style Switcher in.

De tweede set opties is de prestatie die alleen de optie heeft om te kiezen of een lading vooraf geminimaliseerde scripts moet worden ingeschakeld of niet, zonder dat er plug-ins nodig zijn.

De derde set zijn de achtergrondopties waar u een achtergrondafbeelding kunt gebruiken, een afbeelding kunt uploaden, de grootte van de achtergrond kunt instellen en de achtergrondafbeelding van de body kunt instellen, enzovoort.

De koptekst heeft zijn eigen opties, zodat u een mobiele koptekst op een tabletlandschap kunt weergeven waar de resolutie kleiner is dan 1024 pixels, u de bovenste balk kunt inschakelen en de bovenste balk kunt configureren samen met de zoektekst, linkertekst, rechtertekst, u kunt ook abonneren inschakelen , vertaling, account, winkelwagen, verlanglijst.

Bovendien kunt u een abonnementsformuliercode toevoegen, een koptekstlay-out, een logo, een retina-logo, logobreedte, overschrijven van logohoogte, logo-opvulling selecteren, koptekstoverlay, dekking van koptekst, mini-header, logo hover fade-effect, header-schaduw inschakelen , koptekst zoekposttype en zoeken.

De voettekst heeft interessante opties zoals widgetsectie, verdeler, lay-out, copyrightsectie, copyrightverdeler en gaat naar de bovenste knop.

Lightbox-opties zijn gescheiden en u kunt lightbox-navigatie, miniaturen, skin en delen kiezen, terwijl super zoeken zelfs op mobiel kan worden ingeschakeld, niet alleen op laptops en u kunt veld 1-tekst, veld 2-tekst, veld 1-filter, veld 1-label schrijven en zo verder tot veld 6 dat een geweldige superzoekopdracht erg handig maakt bij het zoeken naar producten, enzovoort.

Er zijn ook promobalkopties beschikbaar, zodat u deze kunt inschakelen en tekst kunt schrijven. Tegelijkertijd is het kleurenschema ook beschikbaar en kunt u een bestaand kleurenschema kiezen, een kleurenschema importeren of een kleurenschema samen met een voorbeeld exporteren. Onderstaande kleurenschema-opties zijn de activumachtergrondopties die worden gebruikt voor alternatieve achtergronden zoals alt 1 achtergrondkleur, alt 1 tekstkleur, alt 1 achtergrondafbeelding, alt 1 achtergrondgrootte enzovoort tot alt 10.

Er zijn ook meerdere opties voor archief- en categorieopties, zoals de configuratie van de zijbalk, waarbij u kunt kiezen tussen de linkerzijbalk, de rechterzijbalk, de algemene zijbalk, het weergavetype, maar ook het weergavetype van het portfolio-archief en de portfolio-archiefkolommen, kortom de lay-out van het archief en categoriepagina’s en widgets.

Het thema biedt lettertype-opties zoals Google fontsubset, body font, body standard font, headings font, heading standard font, menu font, menu standard font, menu Google font, menu FontDeck font en FontDeck JS Code. Onder dit gedeelte vindt u de opties voor de tekengrootte, waarbij u de pixels instelt op body, body line height, menu, h1, h1 line height, h2, h2 line height enzovoort tot h6.

Met de opties voor getuigenissen kunt u de testimonial-pagina kiezen, terwijl u met de opties voor vacatures de vacaturepagina kunt kiezen.

buurt winkelpagina

De WooCommerce-opties zijn slechts een deel van alle WooCommerce-functies die beschikbaar zijn in deze sectie, zoals productoverlayovergang, productoverlayovergangstype, paginabuilder op productpagina’s, catalogusmodus, productbeschrijving op winkelpagina’s, productbeschrijving tabbladen modus, beeldzoom, zijbalk configuratie, meerdere teksten voor een nieuw account, helpbalk, e-mail klantenservice modaal, verzendinformatie modaal, retour- en uitwisselingsmodaal, faqs modaal en feedback modaal.

U kunt sociale-mediaprofielen inschakelen door gebruikersnamen voor Twitter, dribbel en anderen of profiel-URL voor Facebook te schrijven in het gedeelte met opties voor sociale profielen. Er zijn veel sociale netwerken beschikbaar en je kunt ze gebruiken om de populariteit te verbeteren.

Het laatste gedeelte is de import- en exportopties van bestand of URL, vergeet ook de knop Opslaan niet nadat je je opties hebt gekozen!

WooCommerce-functies opgenomen in de buurt

Bij WooCommerce-functies kunt u bestellingen zien op ordernaam, datum, totale prijs en u kunt deze ook wijzigen met behulp van verschillende acties waarbij u de status bij verwerking kunt instellen, voltooien of bekijken.

U kunt ook rapporten zien na jaren, maanden, datum, product, categorie maar ook rapporten met betrekking tot klanten en voorraad. U kunt de rapporten zelfs downloaden in CSV-formaat.

WooCommerce heeft ook meer geavanceerde instellingen dan het thema WooCommerce-optie, zoals algemene instellingen waar u de basislocatie, verkooplocaties, standaardklantenadres, winkelkennisgeving, valuta-opties vindt; productinstellingen zoals metingen, meningen, winkel- en productpagina’s, productafbeeldingen, inventaris en downloadbare producten als dit het geval is.

Belastingen zijn ook een ander onderdeel van WooCommerce, zodat u belastingopties, standaardbelastingtarieven, verlaagde tarieven, nultarieven kunt instellen.

Het afrekengedeelte heeft opties voor het afrekenproces, afrekenpagina’s, eindpunten voor afrekenen, betalingsgateways, BACS-opties, CEC-opties en opties voor betalen bij levering, PayPal opties.

Bij verzending zijn er verzendopties samen met meerdere soorten verzending en verschillende kosten, maar vervolgens vindt u de accountpagina-opties en de registratie-opties en uiteindelijk heeft u e-mailmeldingen, afzender- en sjabloonopties.

Voor gevorderde gebruikers zijn er ook de API-opties waar u de API kunt krijgen en deze kunt gebruiken op externe software.

Inbegrepen plug-ins met Neighborhood

De buurt wordt geleverd met verschillende plug-ins zoals YIT-plug-ins: verlanglijst waar u de kleuren en andere algemene instellingen zoals titel, verlanglijstpagina, positie, doorverwijzing naar kaart, verschillende teksten, schuifregelaar en verschillende sociale netwerken kunt instellen, Revolution Slider dat een premium plug-in is die verschillende soorten schuifregelaars kan maken en het voegt veel effecten toe zoals loop, voortgang, positie, uiterlijk, navigatie, miniaturen, spinner, parallax, mobiele aanraking enz. en Punch Fonts waar u een nieuw lettertype kunt toevoegen.

Uiteindelijk kun je zeker zeggen dat Wijk een van de handigste thema’s is, zowel voor online winkels als voor een eenvoudige presentatiewebsite met veel kleuren en lay-outs, afhankelijk van je wensen en behoeften, omdat SEO-geoptimaliseerd en gebruiksvriendelijk is!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector