Hoe de kwaliteit van een webhostingprovider te vinden

vind hoogwaardige webhosting dienstverlener


De eerste stap om een ​​goede webhostingservice en een domeinnaamregister voor uw website te vinden, is door onderzoek te doen op internet, zodat u vrienden gaat vragen en andere online recensies leest over meerdere hostingbedrijven en hun diensten, daarna gaat u naar de hosting bedrijven website en kijk voor meer details zoals prijs, middelen, ondersteuning, enzovoort.

Er zijn minstens 5 manieren om erachter te komen of de kwaliteit van een specifieke webhostingservice / bedrijf goed genoeg is voor uw online project:

Originaliteit – welk bedrijfsmodel ze toepassen?

Gewoonlijk moet een succesvol bedrijf zoveel mogelijk origineel zijn en creatieve en ingenieuze diensten of producten aanbieden die op een andere manier worden gepresenteerd en niet identiek zijn aan andere concurrenten; dezelfde zaak zou beschikbaar moeten zijn voor webhostingbedrijven, maar sommigen van hen don ‘ respecteer de eerste regel niet en zij kopiëren de volledige website van de concurrent, maar ook hun volledige infrastructuur, prijzen en servicepakketten en proberen zelfs klanten op te lichten en hun kaartinformatie en persoonlijke informatie te stelen.

Als je een webhostingbedrijf ziet met een originele website met een ongezien ontwerp, met prachtige kleuren, speciale animaties, geweldige menu’s, widgets, banners en interessante zijbalken, pictogrammen en tekst, dan heb je een leuk webhostingbedrijf gevonden dat bewijst hoe professioneel het is is.

Originaliteit is de eerste stap, omdat het laat zien of het team achter het hostingbedrijf echt weet wat het moet weten, en als je ook op zoek bent naar webontwikkelaars om naast het hosten en het toevoegen van een domeinnaam je website te maken, moet hun website echt zijn professioneel en uniek.

Waarom u een webservicebedrijf zou gebruiken dat geen eigen ideeën heeft en originaliteit mist?

Is de ondersteuning nuttig?

Je hebt al een leuk bedrijf gekozen met een originele website, maar je moet contact opnemen met hun ondersteuningsteam voor aanvullende informatie en zelfs je bestelling plaatsen, alleen om te testen hoe de persoon achter de computer reageert op je vragen en wat voor soort persoon hij is.

Het ideale ondersteuningsteam moet uw ticket, e-mail of een ander soort verzoek bijna onmiddellijk beantwoorden en u volledige antwoorden bieden zonder dat essentiële of niet zo essentiële informatie ontbreekt, en ze moeten natuurlijk heel beleefd zijn en misschien andere communicatiekanalen aanbieden tussen jij en zij willen Skype of telefoon.

Soms kunnen uw problemen echt heel lastig zijn, maar toch moet de ondersteuning hun werk doen omdat ze worden betaald en u ook hebt betaald voor de producten of diensten. Als u in dit geval een lid van het ondersteuningsteam ziet worstelen met uw probleem, moet u proberen het probleem te googlen en hem misschien de oplossingen te bieden die u via internet heeft gevonden, of u kunt hem voorstellen uw probleem naar zijn baas te sturen die zogenaamd is beter gekwalificeerd om het op te lossen.

Als uw ondersteuning niet snel genoeg op uw problemen lijkt te reageren of als deze niet eens online is of helemaal niet antwoordt, kiest u het verkeerde bedrijf en moet u een ander bedrijf zoeken, vooral als ze niet beleefd zijn en vind geen antwoorden op uw vragen of oplossingen voor uw problemen.

Prijs, verlengingskosten, verborgen kosten

Een van de belangrijkste motieven om een ​​goede webhostingservice / -bedrijf te kiezen, is de prijs die soms zelfs de belangrijkste reden is, mensen die webbedrijven kiezen met een slecht ondersteuningsteam en zonder originaliteit, alleen omdat ze goedkoop zijn, maar ze realiseren zich dat niet hun eigen bedrijf zal op dezelfde manier zijn: goedkoop, zonder originaliteit en met een slechte ondersteuning. Dus zonder kwaliteit.

Meestal, als de prijs te laag is, zou je moeten zien dat er iets vreemds is en moet je ofwel verder onderzoeken om de reden van de prijs te achterhalen ofwel het vermijden omdat je het echt niet nodig hebt.

U moet de juiste mix vinden tussen alle vijf elementen die kwaliteit definiëren, dus u moet op zijn minst op zoek gaan naar een webhostbedrijf met een gemiddelde prijs, een gemiddelde originaliteit en professionaliteit, een gemiddeld ondersteuningsteam, dat een gemiddeld onderhoud doet over hun services en heeft een gemiddelde kwaliteit. Het is geen goed idee om een ​​van hen lager dan gemiddeld en de ander hoger te laten zijn, je moet voor alle vijf elementen op hetzelfde niveau blijven.

Onderhouden ze regelmatig hun bedienden?

Nadat u uw budget heeft ingesteld en een bedrijf hebt gevonden met een goed en professioneel ondersteuningsteam en originaliteit, moet u zien hoe vaak het gekozen bedrijf onderhoudswerkzaamheden uitvoert en of ze hun servers en services upgraden.

U moet voorzichtig zijn, omdat sommige bedrijven de reden ‘Onderhoud’ gebruiken elke keer dat er problemen zijn, dus technisch gezien zijn hun middelen niet voldoende. In dit geval bieden sommigen van hen u meerdere gratis functies, wat betekent dat ze willen dat u de problemen die ze net hadden, vergeet, maar zelfs als u deze gratis functies accepteert, kunt u er problemen mee hebben vanwege technische problemen en dan zal uw website worden offline, waardoor u klanten, inkomsten, bezoekers enzovoort kwijtraakt.

Hoe zit het met prestaties & Uptime?

Het laatste element is de kwaliteit van de services, dus je moet voor de ping zorgen, vertraging, en uptime, maar u moet ook weten dat originaliteit samen met ondersteuning, prijs en onderhoud gemengd u kwaliteit zal bieden. De echte vraag is wat voor soort kwaliteit? Een goede of een slechte? Hiervoor moet je de bovenstaande tips en trucs volgen en moet je echt een onderzoek doen en uiteindelijk een eindrapport over alle webhostingbedrijven samen met hun prijzen, kwaliteit, ondersteuning en andere belangrijke elementen. U kunt zelfs een tabel maken in Excel of andere vergelijkbare software en elk bedrijf vergelijken en de belangrijke dingen die u voor elk gevonden hebt markeren door bijvoorbeeld de lettertypekleur om te buigen of te wijzigen in rood. Het is ook een goede gewoonte om geen webhostingbedrijf te kiezen dat slechts één beoordeling of advies volgt, u zult juist wijzer kiezen als u meerdere beoordelingen en verschillende aanbevelingen hebt gehoord en gelezen.

Vergeet dingen die met gezond verstand te maken hebben, zoals echte prijzen, beleefde en sociale communicatie en een goede oplossing voor elk mogelijk probleem met het webhostbedrijf, is om alles wat ze zeggen te registreren, door e-mails, chatberichten, Skype en Yahoo-berichten en tickets in een document of zelfs om Skype- en telefoongesprekken op te nemen. Ook bewaar je facturen, contracten en andere documenten die je hebt gemaakt.

Uiteindelijk, als je echt grote problemen hebt met het gekozen bedrijf, moet je naar de autoriteiten gaan en proberen samen de best passende oplossing voor je te vinden.

Bedrijf
Promoprijs

1betrouwbare cpanel hosting$ 2,75 / maand
2kwaliteit budget hosting$ 1,99 / maand
3hoogwaardige zakelijke hostingprovider$ 2,99 / maand
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map