Hoe een vastgoedwebsite bouwen met WordPress?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Hoe een vastgoedwebsite bouwen met WordPress?
0 8 мин.

bouw onroerend goed website met wordpress


De meeste mensen zijn van mening dat WordPress slechts een simpel Content Management Systeem is voor blogs. Omdat sommige programmeurs en webontwerpers het gebruiken om websites voor onroerend goed te maken, merkten gebruikers op hoe nuttig de klassieke WordPress is. U kunt WordPress gebruiken om elk type website te maken, inclusief onroerend goed-sites.

In dit artikel laat ik je drie manieren zien die je kunt gebruiken om een ​​onroerend goed website te bouwen met WordPress:

 • met een thema
 • met behulp van een plug-in
 • een thema en plug-in gebruiken (niet aanbevolen)

De website bouwen met een thema

Op internet vind je specifieke WordPress-thema’s voor vastgoedwebsites, maar ook voor algemeen geclassificeerde advertenties, die gebruikt kunnen worden voor vastgoeddoeleinden. Als u een thema wilt gebruiken voor uw onroerend goed WordPress-website, raad ik u aan er een te kopen. Je mag geen gratis thema’s gebruiken omdat ze niet volledig ontwikkeld of complex genoeg zijn voor een vastgoedwebsite en ze zitten vol met bugs. Natuurlijk hebben ze ook geen goede ondersteuning. Als u echter de markt van vastgoedwebsites wilt testen, kunt u een gratis thema van de gebruiken WordPress website.

Om een ​​goed thema te kiezen, kunt u kijken naar opmerkingen van andere gebruikers, aantal verkopen, cijfers en de laatste datum waarop het thema is bijgewerkt.

Om een ​​thema te installeren, hoef je alleen maar naar je WordPress Dashboard, naar Uiterlijk en vervolgens naar Thema’s te gaan. Hier drukt u op de knop Nieuw toevoegen, kiest u de optie Uploaden en kiest u Bestand om het thema te zoeken dat u wilt uploaden. Nadat u het thema hebt geselecteerd, moet u op de knop Enter en Nu installeren drukken. Let op: het thema moet in zip-formaat worden gearchiveerd, anders kunnen er fouten optreden.

wp residentie onroerend goed thema

WP Residence is een geweldig thema dat slechts $ 54 kost en alle functies heeft die nodig zijn om een ​​professionele vastgoedwebsite te bouwen. Dit thema is meer dan 4800 keer verkocht op ThemeForest. Het heeft de volgende kenmerken: Property Unit slider met lui laden, taxonomieën voor agenten, agentlijst shortcode, aanpasbare taxonomie pagina’s met afbeeldingen en inhoud, shortcode voor lijst met steden / gebieden, paginaweergavestatistieken met grafieken, volledig responsive, retina ready, it werkt op alle bekende apparaten, Google maps, GEO-locatie, AJAX-filtering & zoeken op kaart, aangepaste pinnen, spidery, front-end indienen van vermeldingen, PayPal- of Stripe-betalingen, geavanceerd lidmaatschapssysteem, directe betaling via overboeking, contactformulier 7-integratie, krachtig beheerderspaneel, onbeperkte eigendomsdetails, plattegronden toevoegen, PDF toevoegen aan eigenschap, pinbeheer, aangepaste eigenschapsvelden, aangepaste geavanceerde zoekopdracht, boxed of brede lay-out, zoekopdracht opslaan & e-mailwaarschuwing, klaar voor RTL, zoeken op functies en voorzieningen, aangepaste widgets en onbeperkte zijbalken. Het komt ook samen met enkele handige plug-ins: Visuele componist, voor het ontwerpen van de pagina’s en Slider Revolution voor een professionele diavoorstelling. Beide plug-ins zijn premium en ze kosten extra als je ze afzonderlijk koopt, maar ze zijn gratis inbegrepen bij dit thema.

makelaar wordpress onroerend goed thema

Premium pers Real Estate-thema kost $ 79 en heeft meerdere functies, zoals meer dan 100 beheeropties, het is volledig responsief en klaar voor retina, heeft agent- en ledenprofielen, aangepaste velden, is open source, eenvoudig te installeren, geen extra plug-ins vereist, meer dan 20 betalingsgateways, aanpasbaar, online betalingen, SEO-vriendelijk, contactformulieren, Google maps, geolocatie & afstanden, aangepaste zoekvelden & zoek op locatie, aanpasbare lijstpakketten, ledengedeelte en beheertools, gebruikersfavorieten & linkknoppen, video, afbeeldingen, muziek delen & andere bestanden uploaden, slepen & laat de indelingen van de startpagina vallen en vereenvoudig de tekst & kleur verandert.

classipress onroerend goed wordpress thema

Een WordPress-thema voor algemene advertenties dat u op een onroerendgoedwebsite kunt gebruiken, is Classipress. Dit thema is erg populair en kost $ 99. Het kan worden gebruikt bij verschillende soorten advertenties en wordt geleverd met de volgende premiumfuncties: meerdere prijsmodellen, aangepaste velden & formulieren, lidmaatschapspakketten, advertentiebeheer voor klanten, volledig aanpasbare voorpagina, automatisch aanvullen & suggereren zoeken, inloggen op sociale netwerken, geavanceerd zoeken, eenvoudig beheer, widget voor Facebook-vrienden, speciale blog, bezoekersstatistieken voor advertentielijsten, SEO-vriendelijk, kindthema’s & plug-ins, AppThemes API, compatibel met WPML, meerdere kleurenschema’s, inloggen met thema & aanmeldingspagina’s, Google Analytics, Twitter-ondersteuning, ShareThis-ondersteuning, upload een aangepast logo, meertalige ondersteuning en meer.

De site bouwen met een plug-in

Als u een thema voor onroerend goed-websites kunt gebruiken dat ook is geïntegreerd met verschillende plug-ins, kunt u ook plug-ins gebruiken zonder een goed thema voor onroerend goed. Het is niet de beste oplossing om een ​​WordPress-website voor onroerend goed te bouwen, vooral omdat in dit geval meer dan één team voor uw website zal werken: één team heeft het thema gemaakt dat u al op uw website heeft en een ander thema zal werken voor de geselecteerde real- landgoed plug-in. Vaak kunnen in dit geval veel fouten of waarschuwingen verschijnen, vooral als u meerdere plug-ins installeert die hetzelfde denken. Plug-ins kunnen dezelfde PHP-functie delen en u zult zien dat sommige ervan niet werken omdat er een conflict is opgetreden. U kunt plug-ins op bijna dezelfde manier installeren als waarop u thema’s installeert. Op je WordPress Dashboard kies je Plug-ins en dan moet je er een uploaden en installeren vanaf je computer. Deze moeten ook in zip-formaat worden gearchiveerd.

U kunt gratis versies van onroerend goed-plug-ins vinden op de officiële website WordPress website, maar de meeste zijn afgeluisterd en zijn niet al te populair.

Als u echt een gratis plug-in voor onroerend goed / zoekadvertenties nodig heeft, kunt u het proberen Een andere WordPress Classifieds Plugin (AWCP). AWCP wordt gebruikt op meer dan 10.000 actieve websites en biedt interessante en nuttige functies zoals zoekadvertenties op stad, staat, land, gebruikersnaam of zoekwoord, AdSense-advertenties, controle over HTML-gebruik in advertenties, beperking van de tekstgrootte van advertentieposts, automatische vervaldatum advertenties, configureerbare advertentieweergave voor AdSense-plaatsing, advertenties kunnen worden geïmporteerd via CSV-bestanden, advertenties kunnen een Share on Facebook-knop hebben, advertenties kunnen worden bewerkt via de front-end, waardoor posters op de hoogte kunnen worden gesteld van verlopen advertenties, betaalde of gratis advertenties mogelijk zijn, ondersteunt PayPal, PayPal Pro, PayFast, Authorize.net en 2Checkout, ondersteunt, een kredietsysteem, ondersteuning voor advertentie-abonnementen, controle op het plaatsen van advertenties, meerdere afbeeldingsfuncties enzovoort.

Ik raad je aan om premium plug-ins te gebruiken. AWCP heeft een premium-versie met de volgende functies: categoriepictogrammen, extra velden, regiocontrole, RSS-feeds, aanbevolen advertenties, kosten per categorie, coupons / kortingen, abonnementen, opmerkingen / beoordelingen, bijlagen, BuddyPress, markeren als verkocht, beperkte categorieën , advertentiecampagne manager en andere.

onroerend goed plug-in voor wordpress

Mijn tweede premiumaanbeveling is Web 2.0-directory die verschillende functies aan uw thema kunnen toevoegen. De plug-in kost 34 $ en heeft de mogelijkheid om advertenties te beperken op vermeldingsniveau, Stripe- en PayPal-betalingsservice, front-end dashboard voor gebruikers, facturenbeheer, plakkerige en aanbevolen vermeldingsopties, mogelijkheid om vermeldingen te verhogen, vernieuwen of upgraden / downgraden, beoordelingen , inhoudsvelden, geavanceerd zoeken, pictogrammen voor categorieën, SEO-vriendelijk, locaties zoeken in straal, Google maps, aangepaste kaartmarkeringen, printoptie, bladwijzers, integratie met Contact Form 7, YouTube en AJAX bijlagen, responsief ontwerp, 5 soorten widgets, 12 soorten shortcodes enzovoort.

Met een combinatie van twee: Theme + Plugin

Dit is de slechtste manier om een ​​WordPress-website voor onroerend goed te bouwen vanwege PHP-conflicten die kunnen optreden tussen uw onroerendgoedthema en uw onroerend goed-plug-ins. Als je een beetje blijft en denkt, zullen zowel je thema als je plug-in bijna dezelfde functies hebben, dus ze zullen op dezelfde manier worden gebouwd met dezelfde PHP-functie. Een PHP-functie kan slechts één keer worden aangeroepen, maar welke PHP-functie zal de plug-in / het thema oproepen als er ten minste twee zijn met dezelfde naam? Geen van hen. Zelfs als er in dit geval veel fatale fouten zijn, installeren sommige personen een onroerendgoedthema en ook een of meer onroerendgoedplug-ins om de functionaliteit van hun website te verbeteren, zoals ze zeiden.

Er zijn enkele mogelijke combinaties, maar ik raad ze helemaal niet aan. Je kunt proberen te installeren Een andere WordPress Classifieds Plugin (AWCP) en Classipress. Het thema biedt u in dit geval het juiste ontwerp voor een onroerendgoedwebsite en ook enkele functies. Bovendien biedt de plug-in andere functies, maar houd er rekening mee dat beide software bijna dezelfde functies hebben.

Aan het einde wil ik u de eerste oplossing aanbevelen, ook al is dit de dure, maar u kunt een zakelijk thema krijgen met veel functies en enkele premium plug-ins in één pakket.

Als u echt een WordPress-website voor onroerend goed wilt starten, kunt u overwegen enkele tutorials te maken voor het toevoegen van vermeldingen en aanvullende informatie over uw website. Als u geld heeft, kunt u agenten inhuren om foto’s te maken voor onroerend goed en met eigenaren te praten over hun advertentielijst. U kunt een makelaarskantoor maken dat samenwerkt met uw vastgoedwebsite.

Vergeet niet de website te maken voor makelaar maar ook voor eenvoudige eigenaren. In dit geval krijgt u meer inhoud, dus meer verkeer en een hogere paginarang.

Afsluiten

Wat u ook kiest voor een thema of een plug-in om een ​​onroerendgoedwebsite te maken met WordPress, u moet er rekening mee houden dat het niet genoeg is om de beste software te kiezen. Je hebt ook een betrouwbare WordPress-hostingservice nodig. Hiervoor heb ik 3 aanbevelingen:

# 1 BlueHost

vanaf $ 3,95 / maand is de perfecte keuze voor het hosten van een WordPress-website (inclusief onroerend goed)

begin nu! »

# 2 InMotion Hosting

vanaf $ 4,19 / maand is een andere geweldige hostingprovider om een ​​WordPress-site te hosten

begin nu! »

# 3 HostGator

vanaf $ 3,96 / maand; ideaal voor het hosten van kleine tot middelgrote WordPress-websites

begin nu! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector