Hoe maak je een reisbureau-website met WordPress?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Hoe maak je een reisbureau-website met WordPress?
0 11 мин.

website van reisbureau maken


WordPress is verreweg het grootste platform op internet waarmee gebruikers, professionals en enthousiastelingen blogs, websites, pagina’s en berichten kunnen maken en beheren. Het hele werk wordt gedaan via een zeer gebruiksvriendelijke en gebruiksvriendelijke interface die geschikt is voor beginners en waarvoor geen codeervaardigheden of ervaring op het web vereist zijn. We zullen enkele basisprincipes bekijken als het erom gaat te begrijpen hoe WordPress en websites in het algemeen functioneren.

Er moet een belangrijk onderscheid worden gemaakt bij het praten over pagina’s en berichten en hoe deze door WordPress worden afgehandeld. Het belangrijkste verschil is dat pagina’s permanent zijn en berichten tijdelijk kunnen zijn. Berichten worden meestal gebruikt voor bij te werken inhoud en pagina’s zoals de startpagina, de ‘Over’-pagina en archiefpagina’s zijn permanent. Dit is de reden waarom pagina’s zijn ontworpen voor tijdloze inhoud die essentieel is voor elke website of blog.

Een belangrijk ding om op te merken over berichten op een website is dat ze in chronologisch omgekeerde volgorde worden weergegeven. Dit betekent dat eerst nieuwe postpublicaties verschijnen, terwijl de oudere weer in de volgorde worden teruggeduwd. Je hebt de vrijheid om precies te kiezen hoeveel berichten je op één pagina wilt weergeven, maar dit hangt ook af van hun lengte en of ze grote afbeeldingen bevatten of video’s of andere media insluiten.

Wat WordPress onderscheidt als een toonaangevend platform op dit gebied, is het enorme aantal add-ons, plug-ins en tools dat tot uw beschikking staat. U kunt zelfs enkele van de vele beschikbare gratis en premium-thema’s gebruiken als sjabloon voor uw website of blog. Al deze tools bieden u niet alleen een groot aantal opties, instellingen en functies die de inhoud van uw website kunnen verrijken, maar vereenvoudigen ook het proces van het opzetten en onderhouden van een succesvolle website of blog.

Stappen om een ​​website van een reisbureau te bouwen

Door de volgende paar stappen te volgen, kunt u een website voor een reisbureau opzetten

1. WordPress-hosting

Een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle website, vooral een zakelijke website voor een reisbureau, is absoluut een goed hostingplan. Goede hosting kan niet alleen garanderen dat uw website constant actief is voor uw klanten om door te bladeren, maar kan ook tools en opties bieden om uw positie in de zoekmachine te verhogen door middel van methoden voor zoekmachineoptimalisatie en zo uw websiteverkeer en verkoop te verhogen.

Er zijn veel verschillende soorten hostingplannen beschikbaar voor gebruikers, er zijn gratis maar beperkte hostingplannen, gedeelde, virtuele privéservers en speciale premium hostingplannen. Ze hebben allemaal hun gebreken en voordelen, maar we zullen ons concentreren op een paar hostingproviders die we speciaal voor u hebben uitgekozen, op basis van hun betrouwbaarheid en de overvloed aan opties en plannen die ze te bieden hebben.

InMotion Hosting

inmotion hosting maken reisbureau websiteInMotion is een andere geweldige hostingprovider die verschillende maandelijkse en jaarlijkse pakketten voor klanten aanbiedt. Deze hostingservice biedt gedeelde hosting voor kleine bedrijven en speciale servers voor grotere en meer geavanceerde bedrijven. Het biedt ook geavanceerde bescherming tegen DDoS, slimme routering en premium bandbreedteproviders.

Naast zakelijke hosting heeft de InMotion-hostingprovider oplossingen voor degenen die een virtual private server (VPS), dedicated servers en de mogelijkheid om hosting te verkopen, nodig hebben. Deze provider wordt geleverd met veel verschillende plug-ins en tools om elke websitemaker te helpen zijn bedrijf te starten. Het belangrijkste van alles is de BoldGrid-websitebouwer waarmee u eenvoudig en snel uw perfecte WordPress-website kunt maken. InMotion biedt ook speciale pakketten aan met een grote korting, vooral voor WordPress-hosting, wat erg handig is.

BlueHost

bluehost maakt reisbureau websiteEen van de hostingproviders die we voor u zullen aanbevelen, is BlueHost. Dit is een hostingprovider die jaarplannen aanbiedt tegen een aantal zeer grote kortingen. Hoe langer u zich inzet voor de diensten die BlueHost biedt, hoe hoger de kortingen die u kunt krijgen.

Zelfs het startpakket van de BlueHost-service is best aantrekkelijk. U krijgt een gratis domeinnaam die volledig van u is, zolang u deze hostingprovider gebruikt, evenals een gratis domeinoverdracht indien u die nodig heeft. Alle hostingpakketten bieden onbeperkte maandelijkse gegevensoverdrachten en zeer grote opslagcapaciteiten vanaf 100 GB en meer. De geavanceerde en premium pakketten bevatten enkele zeer nuttige functies zoals antispam-tools en bescherming, mailboxen en zelfs onbeperkte opslag.

HostGator

hostgator maakt website van reisbureauHostGator is een van de grootste en meest vertrouwde hostingproviders op het hele internet. Het biedt goedkope en zeer betrouwbare hosting met veel verschillende pakketten die zijn ontwikkeld en afgestemd op verschillende hostingbehoeften. De pakketten waar we ons op zullen focussen zijn de WordPress hostingpakketten die HostGator aanbiedt.

Dankzij geweldige functies zoals servers met lage dichtheid, netwerken voor het leveren van inhoud en de vele caching-lagen, kan de HostGator-hostingprovider laadtijden aanbieden die tot 3 keer sneller zijn dan andere hostingproviders. De WordPress-hostingpakketten worden ook geleverd met de onschatbare cloud-interface en het gebruiksvriendelijke WordPress admin-configuratiescherm dat volledige aanpassing en automatische back-ups mogelijk maakt.

2. Kies een geschikt thema

Nadat je hosting hebt gekocht voor de website van je WordPress-reisbureau, is het tijd om je website op te zetten. We raden alle gebruikers, beginners of experts ten zeerste aan om een ​​premium WordPress-thema te gebruiken vanwege het grote aantal functies, tools en oplossingen die ze bieden voor een succesvol WordPress-bedrijf.

Altair

altair reisbureau wordpress thema

Voorbeeld & Altair downloaden

Het Altair tour- en reisbureau-thema is een van de beste WordPress-thema’s die op de markt verkrijgbaar zijn als het gaat om websites van reisbureaus. Het heeft meer dan honderdduizend klanten over een periode van zeven jaar.

Dit thema heeft verschillende sjablonen voor inhoudspagina’s die kunnen worden uitgerust met zowel vaste als volledige paginalay-outs. Hiermee kunt u prachtige pagina’s maken voor uw touraanbiedingen en tourpakketten en deze verrijken met kleine of uitgebreide details. Het Altair-reisbureau-thema wordt ook geleverd met een eigen uniek boekingsformulier dat zeker indruk zal maken op al uw potentiële klanten.

Extra functies die dit thema biedt, zijn de geavanceerde zoekopties voor tours en bestemmingen, de speciale parallax voor pagina’s met reisbestemmingen en het toegewijde en professionele klantenserviceteam.

Trendy reizen

trendy reisbureau wordpress thema

Voorbeeld & Download Trendy Travel

Trendy Travel is een ander geweldig premium WordPress-thema dat is ontworpen voor websites en bedrijven van reis- en reisbureaus. Het is een multifunctioneel thema dat past bij de behoeften van allerlei soorten reis- en toerismegerelateerde niches zoals hotelgidsen, reisblogs, reisbureaus, pakketreizen, resorts, retraites en nog veel meer.

Het ontwerp van het Trendy Travel-thema is volledig responsief en klaar voor het netvlies. Het beschikt over krachtige tools en opties zoals het Mega-menu, vele shortcode-opties, onbeperkte lay-outopties en meer. Al deze en nog veel meer functies die u in dit geweldige WordPress-thema kunt vinden, bieden u alle tools die u nodig hebt om de perfecte reisbureau-website voor uw bedrijf te bouwen en te onderhouden.

Hou van reizen

hou van reisbureau wordpress thema

Voorbeeld & Download Trendy Love

Het derde en laatste premium WordPress-reisbureau-thema dat we u hebben aanbevolen, is het geweldige Love Travel WordPress-creatieve thema. Dit specifieke thema heeft meertalige ondersteuning erin geïntegreerd en heeft volledige ondersteuning voor de WooCommerce-reisservices.

U kunt uw website volledig personaliseren door enkele van de meer dan honderd componenten te gebruiken die voor u beschikbaar zijn via het Love Travel WordPress-thema. Er zijn reisfiltercomponenten voor de zoekfunctie, er is ondersteuning en integratie van de belangrijke Contact Form 7-plug-in en de Revolution Slider-plug-in waarmee u mooie en boeiende sliders voor uw website kunt maken, en nog veel meer componenten en functies.

3. Upload inhoud

In de concurrerende wereld van websites van reisbureaus is content koning. Het uploaden van rijke en opvallende inhoud is een noodzaak om uw website en bedrijf aantrekkelijk te houden voor uw potentiële klanten. Gewoon veel bezoekers hebben is vaak niet genoeg om ervoor te zorgen dat uw website de verkoop stimuleert.

Er zijn veel verschillende vormen van inhoud die u kunt gebruiken voor de website van uw reisbureau. U kunt video’s insluiten van de reisbestemmingen die uw website biedt. U kunt prachtige en aantrekkelijke galerijen maken en publiceren van de exotische plaatsen en hotelresorts.

Aanvullende vormen van inhoud zijn onder meer promotieaanbiedingen, tijdelijke aanbiedingen en seizoensgebonden reisbestemmingen die alleen beschikbaar zijn op bepaalde tijden van het jaar. Dit type inhoud verrijkt niet alleen uw website, maar kan u ook helpen uw website te promoten en uw publiek te vergroten.

4. Website promotie

Het promoten van uw website is vaak de sleutelfactor voor een zeer succesvol reisbureau. U kunt de beste aanbiedingen hebben, de mooiste en meest professionele website en de rijkste inhoud die er is, het wordt allemaal onbruikbaar gemaakt, tenzij u uw website met succes promoot en verkeer naar uw reisbureau leidt.

Als je ervoor hebt gekozen om een ​​premium-thema te gebruiken voor de website van je WordPress-reisbureau, en we raden je ten zeerste aan er een te gebruiken, dan heb je verschillende promotietools en -opties tot je beschikking. Een van de belangrijkste manieren om uw website en bedrijf te promoten, is natuurlijk sociale media.

Aanwezigheid op sociale media is een absolute noodzaak in de moderne wereld van webpromotie. Als u aanwezig en actief bent op het gebied van sociale media op internet, kunt u een groot publiek bereiken dat mogelijk geïnteresseerd is in wat uw website te bieden heeft. Het kan erg handig zijn om een ​​Facebook-pagina voor uw website of een actief Twitter- en Instagram-account te hebben.

De ingebouwde opties voor sociale media in WordPress mogen ook niet worden genegeerd. Een boeiende en actieve commentaarsectie op elk van uw pagina’s en berichten kan potentiële klanten aanmoedigen om u te vertellen wat ze denken. Het hebben van een beoordelingspagina waar u enkele van de beste beoordelingen die uw website heeft verzameld, publiceert, is ook een goede manier om de website van uw reisbureau te promoten. Getuigenissen en positieve opmerkingen kunnen ook op uw website worden getoond.

Een ander belangrijk aspect van websitepromotie is absoluut SEO. Door de website van uw reisbureau volledig geoptimaliseerd te houden voor zoekmachines, kunt u uw website veel hoger dan normaal rangschikken en enorme hoeveelheden verkeer naar uw bedrijf leiden. Als een van de hoogste websites in uw niche kan uw bedrijf enorm worden. De premium WordPress-thema’s die we voor u hebben aanbevolen, bevatten een aantal tools en opties voor zoekmachineoptimalisatie die u kunnen helpen bij uw reis om uw website zo goed mogelijk te promoten..

5. Houd uw inhoud actueel

Niemand zal geïnteresseerd zijn in uw website als uw inhoud verouderd en verouderd is. Daarom is het absoluut noodzakelijk om de inhoud op de website van uw reisbureau constant up-to-date en vernieuwd te houden. Dit zal u ook helpen uw pagina’s en berichten hoger te rangschikken op zoekmachines en uw inhoud aantrekkelijker te maken voor uw potentiële klanten.

Naast het plaatsen van nieuwe reisbestemmingen en nieuwe aanbiedingen en deals op de website van uw reisbureau, kunt u uw inhoud ook opfrissen met een avontuurlijke en boeiende reisblog. U kunt ook wekelijkse of zelfs dagelijkse berichten plaatsen waarin u enkele van de prachtige plaatsen, resorts en bestemmingen belicht die uw reisbureau te bieden heeft. Zorg ervoor dat u uw updates tijdig en regelmatig uitvoert.

Conclusie

Reisbureau is een competitieve en verzadigde niche op internet, dus het kan een moeilijke en gecompliceerde taak zijn om op avontuur te gaan naar een succesvolle website van een reisbureau. Als u echter onze instructies en aanbevelingen opvolgt, garanderen wij dat u binnen de kortste keren een succesvolle website van een reisbureau heeft.

Om samen te vatten, de allereerste stap is om een ​​betrouwbare en vertrouwde hostingprovider te kiezen voor uw WordPress-website. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd actief is en dat uw website zelfs zeer grote hoeveelheden verkeer aankan zonder te crashen. De hostingproviders die we voor u hebben aanbevolen, bevatten ook belangrijke beveiligingsfuncties en tools voor DDoS-bescherming en meer.

De tweede stap, en de belangrijkste, is het kiezen van een geschikt WordPress-thema dat aan uw behoeften voldoet. We raden u ten zeerste aan een van de drie premium WordPress-thema’s te gebruiken die we voor u hebben uitgekozen. Een geweldig thema biedt u alle tools die nodig zijn om een ​​mooie en opvallende WordPress-reisbureau-website te maken en biedt u ook veel aanpassingsmogelijkheden en promotietools.

Daarna moet u regelmatig inhoud op uw website uploaden, uw website zoveel mogelijk promoten en beschikt u over alle tools die nodig zijn om uw WordPress reisbureau-website zeer succesvol te maken.

Start nu uw reisbureau-website

Kies een hostingprovider uit de onderstaande lijst en stel uw reisbureau-website in met WordPress.

Hostingbedrijf
Promoprijs

1start reisbureau website$ 3,49 / maand
2website van reisbureau maken$ 3,95 / maand
3website van reisbureau bouwen$ 3,95 / maand
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector