Hoe maak je je eigen Cryptocurrency-website?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Hoe maak je je eigen Cryptocurrency-website?
0 8 мин.

maak een cryptocurrency-website


Sinds hun opkomst hebben cryptocurrencies veel aandacht gekregen. Digitale valuta’s hebben zeker een impact gehad op de manier waarop digitale activa online worden uitgewisseld en ze drongen aan op decentralisatie van controle, maar voegden transparantie, verifieerbaarheid en vertrouwen toe.

Als u overweegt een website over cryptocurrencies te lanceren, of het nu gaat om een ​​cryptocurrency-calculatorwebsite, een website voor het verkopen van mijnbouwapparatuur, een cryptocurrency-portemonnee of uitwisselingssite, of een professionele blog gewijd aan digitale valuta’s, laten we u zien hoe u uw eigen kunt maken cryptocurrency-website over de nieuwste betalingsmethoden die de financiële markten hebben verrast.

Maar laten we eerst eens kijken wat cryptocurrencies zijn:

Wat is cryptocurrency?

Kortom, cryptocurrency kan worden gedefinieerd als een digitaal activum, waarvan het ruilmiddel cryptografie gebruikt om extra eenheden te genereren, maar ook om transacties te beveiligen en te verifiëren. Ze zijn een peer-to-peer-methode om waarde over te dragen, waarbij tussenkomst van derden (bijv. De controle van een bank) wordt uitgesloten, waardoor aspecten als uitvaltijd, censuur of fraude worden geëlimineerd..

Enkele van de concepten waarmee cryptocurrencies werken, zijn onder meer:

 • Mijnbouw: Mining verwijst naar het proces van het genereren van nieuwe cryptocurrencies. Mijnwerkers creëren gewoonlijk nieuwe cryptocurrency-eenheden vanaf een eindig bedrag en terwijl ze dit doen, verrichten en faciliteren ze transacties tussen adressen.
 • Grootboek: Alle cryptocurrency-transacties worden vastgelegd in een openbaar grootboek. Nieuwe transacties worden aan het grootboek toegevoegd en tegen een kleine vergoeding door mijnwerkers ondertekend.
 • Portemonnee: In wezen is een cryptocurrency-portemonnee een bestand dat bestaat uit een paar privé- en openbare sleutels. Uw openbare sleutel is uw cryptocurrency-adres (het fiat-equivalent is uw bankrekeningnummer), terwijl u met de privésleutel geld van die rekening kunt uitgeven. Het is belangrijk om een ​​veilige back-up van uw portemonnee te bewaren, zelfs als u een aanbieder van online cryptocurrency-portefeuilles gebruikt, omdat als u uw portemonnee verliest, d.w.z. permanent wordt verwijderd, u geen toegang meer heeft tot uw geld;
 • Blockchain: Een blockchain is de technologie die cryptocurrencies zoals Bitcoin aanstuurt, waarbij een blok in de keten een groep transacties is die worden beveiligd en ondertekend door cryptografie. Het is een overzicht van alle transacties op het netwerk en het is toegankelijk voor alle deelnemers.

top cryptocurrency

Hoewel er duizenden cryptocurrencies zijn, zijn Bitcoin en Ethereum momenteel de meest populaire. Bitcoin was de eerste cryptocurrency die in 2009 naar boven kwam. Momenteel blijft Bitcoin de meest waardevolle cryptocurrency, wat ook te danken is aan de ingebouwde schaarste – er is een beperkt aantal bitcoins te maken en de limiet is vastgesteld op de 21 miljoen bitcoin mark.

Ethereum, aan de andere kant, ontstond in 2015. In tegenstelling tot Bitcoin heeft Ether een open einde, wat betekent dat het aanbod constant is en groeit. Het is ook een blockchain-app-platform en een programmeertaal om ontwikkelaars te helpen gedistribueerde applicaties te bouwen.

Hoewel zowel Bitcoin als Ethereum worden aangedreven door het principe van gedistribueerde grootboeken en cryptografie, is hun doel uiteindelijk heel anders: hoewel Bitcoin is gemaakt als alternatief voor fiat-geld, is Ethereum een ​​platform dat sociale contracten en gedistribueerde applicaties mogelijk maakt.

Als je ziet hoe deze nieuwe valuta’s terrein winnen en de weg vrijmaakt voor nieuwe manieren om waarde te verplaatsen, terwijl je weggaat van traditionele systemen, is het een interessante niche om in te gaan of je een financiële analist of een liefhebber van cryptocurrency bent..

Uw eigen Cryptocurrency-website maken

Voor het platform van uw website raden we aan WordPress te kiezen, een inhoudbeheersysteem dat geschikt is voor het maken van vrijwel elk type website, inclusief een website gericht op cryptocurrencies.

Als flexibel platform kunt u met WordPress via plug-ins verschillende functionaliteiten aan uw site toevoegen. Bijvoorbeeld de Alles-in-één cryptocurrency WordPress-plug-in biedt weergave van prijzen en wisselkoersen, cryptocurrency-calculator, accepteren van bestellingen en betalingen, accepteren van donaties, enz.

Andere premium plug-ins zoals CoinCompare geven realtime koersen, transacties en interactieve grafieken weer voor meer dan 2000 cryptocurrencies. Deze plug-in kan helpen bij het identificeren van trending-munten en het vergelijken van de historische prestaties van verschillende cryptocurrencies.

Naast functionele aspecten, kan het ontwerp van uw site eenvoudig worden gemaakt door middel van thema’s, die bepalen hoe uw website eruitziet voor bezoekers. Premium-thema’s bevatten meestal kant-en-klare paginasjablonen die u naar wens kunt bewerken en aanpassen.

Zelfs als u WordPress niet als uw platform gebruikt, maar u een eenvoudige HTML-website wilt, kunt u nog steeds HTML-sjablonen gebruiken die verder kunnen worden aangepast en bewerkt om aan uw behoeften te voldoen.

Maar voordat u de benodigde plug-ins kunt installeren en het ontwerp van uw cryptocurrency-website kunt personaliseren, heeft u eerst een domeinnaam en webhosting nodig.

Domein ophalen & Hosting van InMotion Hosting

U kunt uw domeinnaam kopen bij bekende domeinregistreerders zoals Namecheap, of u kunt uw domeinnaam rechtstreeks bij uw webhost registreren, vooral als ze een gratis domeinnaam aanbieden bij hun hostingplannen.

Webhostingbedrijven bieden naast webhosting vaak ook domeinregistratiediensten aan. Maar webhosts zoals InMotion Hosting bieden gratis domeinregistratie met zakelijke shared hosting, WordPress-hosting en VPS-abonnementen. Als je al ergens anders een domein hebt gekocht, ontvang je domeinkrediet dat later kan worden gebruikt.

Start uw Crypto-website met InMotion Hosting

InMotion Hosting is populair vanwege de volledig SSD-hosting die een veel betere prestatie en betrouwbaarheid biedt in vergelijking met mechanische harde schijven. Gratis back-ups, malwarebescherming, spambescherming, een geld-terug-garantie van 90 dagen, gratis website-transfers, gratis website-builder en 24-uursondersteuning zijn slechts enkele van de andere geweldige functies die door InMotion worden aangeboden.

Begin nu “

Het type cryptocurrency-website dat u van plan bent te lanceren, bepaalt het type hosting dat u moet kiezen. Als het een persoonlijke blog over digitale valuta’s is, kun je beginnen met een gedeeld hostingplan en upgraden naar andere plannen als je vereisten onderweg veranderen. Als het een site met veel bronnen betreft, heeft u misschien vanaf het begin meer nodig dan een eenvoudig gedeeld hostingplan.

De gedeelde hostingpakketten van InMotion beginnen bij $ 3,49 / maand. Elk gedeeld abonnement biedt onbeperkte opslag, onbeperkte bandbreedte, gratis e-mailaccounts en gratis advertentietegoed voor gebruik op advertentieplatforms voor zoekmachines zoals Google AdWords, Bing of Yahoo.

inmotion bedrijf dat cryptovaluta host

Als u uw website voor digitale valuta bouwt met WordPress, kunt u ook kiezen voor een hostingplan dat is afgestemd op WordPress vanaf $ 6,99 / maand.

Het beheerde WordPress-hostingplatform van InMotion biedt geavanceerde servercaching, gratis automatische back-ups, bescherming tegen hackers en malware, automatische updates en beveiligingspatches, wat zich vertaalt in superieure prestaties en beveiliging voor uw website.

Op de plannen van WP-2000 en hoger kunt u ook een premium-abonnement krijgen op honderden premium-plug-ins en thema’s, waaronder een SEO-plug-in die u kan helpen uw zoekmachine-rankings beter te beheren en een staging-sites-plug-in, waarmee u wijzigingen kunt testen en updates voor uw site voordat uw site live gaat.

Voor het grootste deel is een gedeeld hostingplan of een beheerd WordPress-hostingplan voldoende als u niet op zoek bent naar verschillende aangepaste applicaties of resource-intensieve applicaties. Als dat het geval is en u wilt aangepaste software installeren, raden we u aan te kiezen voor een VPS-abonnement, dat meer bronnen en root-toegang tot uw server biedt.

Bij InMotion beginnen zelfbeheerde VPS-abonnementen bij $ 19,99 / maand, terwijl beheerde VPS-abonnementen beginnen bij $ 27,99 / maand. Alleen de beheerde VPS-opties worden geleverd met cPanel en WHM, gratis serverbeheer, updates en beveiligingspatches. Deze plannen zijn ook geoptimaliseerd voor e-commerce, bevatten gratis speciale IP-adressen en gratis SSL ingeschakeld in cPanel.

Met domein- en hostingproblemen uit de weg, kunt u zich concentreren op het er goed uit laten zien van uw cryptocurrency-website, en dat kan snel worden bereikt via sjablonen of WordPress-thema’s, wat ons naar de volgende stap van het bouwen van uw website brengt:

Kies een websitesjabloon

Of u nu uw site met WordPress bouwt of een HTML5-website lanceert, voor beide zijn gratis thema’s en sjablonen beschikbaar. Als u echter toegang wilt hebben tot updates en beveiligingspatches, raden we u ten zeerste aan om voor een premium-optie te gaan.

Op platforms zoals Themeforest vindt u premium thema’s en sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor cryptocurrencies. De sjabloon HashCoin is een HTML-sjabloon die is gebouwd voor websites voor bitcoincalculator, bitcoin mining-website of andere websites voor digitale valuta. Het is een op Bootstrap 3 gebaseerde sjabloon die volledig responsief is en meer dan 100 HTML-pagina’s bevat (meerdere startpagina-opties, bloglay-outs, aangepaste berichttypen, 404 pagina’s, enz.).

hashcoin html wordpress thema

HashCoin wordt geleverd met Visual Page Builder, waarmee u uw pagina’s kunt maken met vooraf gedefinieerde bouwstenen, CSS3-animatiebibliotheek, waarmee u elk element kunt animeren, Parallax-secties voor een strak en modern visueel effect, en verschillende PHP-widgets (MailChimp-abonnementsformulier, Contact Formulier, Twitter-widget, enz.).

HashCoin heeft ook een WordPress-versie, de Coinster, een responsief WordPress-thema voor mijnbouw en cryptocurrency-uitwisseling. Het thema wordt geleverd met het slepen en neerzetten van Unyson Page Builder, WooCommerce-ondersteuning, Contact Form 7 en andere populaire plug-in-integraties.

Conclusie

Nu er elke dag nieuwere en effectievere cryptocurrencies opduiken, zijn digitale valuta’s een hot niche om te overwegen voor uw volgende online project. Als je diep in de crypto-sfeer wilt duiken en een blog over Bitcoin of Ethereum wilt maken, of als je een website voor het uitwisselen van cryptocurrency overweegt, kan een goede webhost en een hippe websitesjabloon je website starten die is toegewijd aan de crypto-ruimte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector