Hoe start ik een affiliate marketing blog?

start affiliate marketing blog


Het boek genaamd “The 4-Hour Workweek” heeft sinds de release veel opwindende ideeën in de hoofden van de mensen gewekt. Meer mensen willen een passieve inkomstenstroom opbouwen dan ooit en wie kan hen de schuld geven? Niemand kan het idee weerstaan ​​om elke maand duizenden dollars als passief inkomen te hebben, maar weinigen halen het echt. Het is waar dat je al dat geld kunt verdienen met een paar uur werk elke week, maar er is ongelooflijk veel werk te verzetten tijdens de beginfase van je project.

Zodat u de snelle rijkelijke plannen kunt vergeten en u kunt concentreren op het werk dat nodig is om die passieve inkomstenstroom voor uzelf te creëren. Het goede nieuws is dat als je bereid bent om het werk en de inspanningen te leveren die nodig zijn om je nieuwe online onderneming te starten, je er zeker goed geld mee kunt verdienen. Als u eenmaal het gevoel van uw eerste verkoop begrijpt, is er geen einde aan die uitbarsting van motivatie. Het zal je motiveren om meer te blijven verdienen en al dat zoete geld in je zak te stapelen.

De affiliate marketing business verandert in de loop der jaren niet veel en de succesformule is vrijwel hetzelfde als voorheen, ongeacht je niche. Zodra u heeft vastgesteld welk product u gaat promoten en u uw website heeft gebouwd, is uw enige taak het promoten van uw blog en het genereren van verkeer. Het schrijven van goede advertenties en goede berichten voor je blog is ook een belangrijke vaardigheid die je onder de knie moet krijgen en die veel oefening vereist, maar je zult snel genoeg aanslaan.

In dit artikel bespreken we wat een goede affiliate marketingblog is. We gaan de belangrijkste stappen van het proces delen en deze opsplitsen in individuele taken die u moet uitvoeren. Een affiliate-marketingblog bestaat uit een paar zeer eenvoudige ingrediënten, dus als u hier oplet en actie onderneemt, bent u goed op weg om een ​​solide blog op te bouwen. Dus, zonder verder oponthoud, laten we eens kijken hoe u nu een affiliate marketing blog kunt starten!

Een nis kiezen

Het kiezen van een niche is het kiezen van uw bedrijf en draait voornamelijk om persoonlijke voorkeuren en mogelijk iets waar u verstand van heeft of waarin u geïnteresseerd bent. U moet beslissen wat voor soort website u gaat bouwen voordat u eropuit gaat en mensen ermee target.

Als je al weet wat je gaat produceren en wat voor soort producten je gaat promoten, ben je een stap dichter bij succes. Maar als je het nog steeds niet weet, neem dan de tijd en doe je onderzoek, want dit is een van de meest overweldigende stappen in het proces. U kunt gemakkelijk verstrikt raken in de verlamming van analyse, dus zorg ervoor dat u het niet overhaast.

We hebben de volgende vragen bedacht om u bij dit onderdeel te helpen. Aan het einde van dit gedeelte geef ik ook een lijst met de 10 best presterende niches op internet, dus het is veel gemakkelijker voor je gemaakt.

Waar ben je deskundig of geïnteresseerd in?

Als je een passie hebt voor zoiets als interieurontwerp, sanitair, buitenactiviteiten of kleding, dan is de keuze vrij eenvoudig te maken. Het is een stuk eenvoudiger om aan iets te werken waar je al kennis van en passie voor hebt. Als je er tenminste een paar kunt vinden, dan ben je klaar om je onderzoek voort te zetten.

Waar denk je dat je 50 blogposts over zou kunnen schrijven?

Om een ​​autoriteitswebsite te bouwen, moet u alert zijn bij het maken van inhoud. Het onderwerp van uw keuze moet voldoende diepgang hebben, zodat u er veel inhoud voor kunt schrijven. Dit is belangrijk vanuit SEO-perspectief en ook voor de gebruiker. Het schrijven van hoogwaardige en nuttige inhoud is wat mensen op uw site krijgt en wat hen voldoende interesse wekt om op uw gelieerde links te klikken. Hoe meer inhoud van hoge kwaliteit u over een onderwerp heeft, hoe groter de kans dat lezers u serieus genoeg nemen om de producten via uw site te kopen.

Is er genoeg geld en interesse in uw gekozen niche?

Passie hebben voor iets is één ding, maar in affiliate marketing kom je er niet ver mee als er niet genoeg geld in zit. Helaas overtreft geld altijd passie als je op zoek bent naar een winstgevende onderneming. Als je om deze reden plotseling zonder nis blijft zitten, kijk dan nog eens rond. Als je niet genoeg weet van iets anders, kun je er altijd meer over leren als het je geld oplevert.

Ik hoef niet het belang te benadrukken van geïnteresseerde lezers die komen om kennis van uw site te lezen en op te doen. Als ze de wil hebben om ook wat producten te kopen, is dat wat de klus zal afmaken, dus richt je op een niche met mensen met een sterke koopintentie als je kunt.

Wat voor soort partnerprogramma’s kunt u gebruiken in uw gekozen niche?

Niet elk product kan worden verkocht via het partnerprogramma van Amazon, dus er is genoeg zoeken om te doen zodra je je niche hebt gevestigd. Als er genoeg partnerprogramma’s zijn waaraan u kunt deelnemen en hun producten kunt promoten, is dat geweldig. Als die er niet zijn, moet je op zoek gaan naar een andere niche, want je verdient er geen geld mee zonder een goed partnerprogramma.

De top 10 best presterende Niches

Zoals ik al zei, er zijn een aantal goed presterende niches waar goed geld bij betrokken is. Bekijk ze en misschien vind je er zelf wel een. Houd er rekening mee dat deze al behoorlijk stevige concurrentie hebben, dus je moet je A-game meenemen om te concurreren.

 • Gezondheid
 • Fitness
 • Gewichtsverlies en trainingen
 • Huisdieren
 • Dating en relaties
 • Geld verdienen online
 • Hobby’s (golf, buitenactiviteiten, wandelen)
 • Bloggen, SEO, online cursussen
 • Gadgets en technologie

Kijk naar uw niche vanuit een SEO-perspectief

Ik raad u ten zeerste aan om te kijken hoe u zoekwoordonderzoek doet voordat u uiteindelijk besluit om uw blog op een specifieke niche te bouwen. Het is goed om te weten of mensen op Google naar uw onderwerpen zoeken of niet. Als dat het geval is, is dit alleen het bewijs dat er veel vraag is naar de door u gekozen niche en is het gemakkelijker om verkeer naar uw site te leiden. Zo niet, dan zijn er enkele dingen die u moet heroverwegen, maar de niche is misschien nog steeds goed om mee te werken.

Zoek naar en onderzoek naar partnerprogramma’s

Als je weet met wat voor een niche je gaat werken, is het tijd om te gaan scouten naar partnerprogramma’s. Als je de vorige punten van het artikel hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk al een paar partnerprogramma’s uitgecheckt. Het is tijd om meer te bekijken en veel dieper te graven. Elk aangesloten netwerk heeft verschillende vereisten om aan te voldoen en te werken binnen een ander systeem, dus er moet veel gelezen worden voordat u er een kiest.

Het is echt de moeite waard om voldoende tijd te investeren in het vinden van het juiste partnerprogramma, want hier krijgt u uw inkomen, dus u wilt de best mogelijke keuze maken. Dit zijn de belangrijkste dingen waar u op moet letten bij het kiezen van een aangesloten netwerk om mee te werken.

Wat voor soort marketeers gebruiken het programma?

Het is belangrijk dat u de populariteit van het door u gekozen netwerk ziet en leest over de goedkeuring van anderen die het hebben gebruikt. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat andere marketeers hebben gewerkt en succes hebben gehad met het partnerprogramma van uw keuze, zodat u weet wat de kans op succes is voor het gebruik van uw programma.

Hoeveel commissie biedt het voor de producten?

Elk programma heeft een specifiek bedrag dat u verdient na de verkoop van een van zijn producten. Hoe hoger de commissie die u krijgt, hoe meer geld u verdient. Neem deze bijvoorbeeld:

 • Amazon biedt verschillende commissies voor elk soort product, dus het hangt er echt vanaf. Deze commissies variëren van 1% tot 10%, wat niet te veel is, maar er moet nog wat geld worden verdiend.
 • ClickBank biedt alleen digitale producten aan, maar hun commissies zijn veel hoger. Je kunt 10% -75% commissies krijgen voor de meeste van hun producten, wat je echt goed geld oplevert zodra je de stream op gang krijgt.
 • Ga voor andere digitale en fysieke producten voor een commissie van minimaal $ 30- $ 50. Neem bijvoorbeeld webhosting. Veel commerciële hostingproviders geven u meer dan $ 50 voor het verkrijgen van een nieuwe klant.

Geeft u om de producten??

Om succesvol te zijn in affiliate marketing, moet je goed geïnformeerd zijn over de producten die je verkoopt. Ze moeten ook relevant zijn binnen uw niche en van hoge kwaliteit.

Je moet in het product geloven om het te verkopen, omdat je het moeilijk zult vinden om het aan de lezers van je blog te pitchen. Goed geïnformeerd zijn, zal ook vertrouwen wekken bij uw lezers, wat van monumentaal belang is als u hen dingen wilt verkopen.

Kies verstandig uw gelieerde producten

In het ideale geval heb je een niche gekozen met veel producten om te verkopen en via talloze partnerprogramma’s. In dat geval heb je genoeg producten te bieden aan je community, maar werk je niet met te veel producten tegelijk. Ga met twee of drie om te beginnen. Je moet jezelf eerst als een betrouwbaar persoon vestigen voordat je je producten pusht en hen vraagt ​​om het te kopen.

De eerste stap van uw productpromotie-inspanningen is het zelf kopen van het product. U bent absoluut niet verplicht om elk product dat u promoot te kopen, maar door het product te bezitten en te gebruiken, kunt u het betrouwbaarder promoten, en dit is belangrijk als het gaat om het vestigen van vertrouwen bij uw publiek.

Bouw uw website

Zodra u uw niche hebt gekozen, een affiliate-programma en producten hebt gevonden om te promoten, is het theoretische en onderzoeksgedeelte van het proces voltooid. Het is tijd om je handen vuil te maken en helemaal opnieuw te beginnen met het bouwen van je nieuwe blog. Gelukkig is het vrij eenvoudig en heb je geen uitgebreide technische kennis nodig. Maar codeervaardigheden zullen zeker van pas komen als je er een hebt of als je iemand kent die dat wel heeft.

Hoe meer tijd en aandacht je besteedt aan elke stap hier, hoe beter je blog gaat bouwen. Maar u kunt er ook doorheen vliegen en uw blog binnen 24 uur up and running hebben. Hoe u ervoor kiest om het te doen, is aan u, hier zijn de stappen die u moet nemen in hun eenvoudigste vormen.

Koop een domeinnaam

Het is tijd om creatief te worden en te brainstormen over een aantal domeinnamen voor uw nieuwe website. In een ideaal scenario zou het iets moeten zijn dat kan worden geassocieerd met uw niche, maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Het belangrijkste is om het zo pakkend mogelijk te maken en de .com-extensie te hebben.

Er zijn talloze domeinnaamservices op internet, waarmee u kunt zien of de door u gekozen domeinnaam beschikbaar is en deze kunt kopen als dat zo is. De meest populaire zijn GoDaddy en NameCheap. Maar u kunt ook gebruik maken van de domeinnaamservice van uw hostingprovider.

Het is heel eenvoudig te doen. U zoekt gewoon naar uw domeinnaam, vindt hem, koopt hem, klaar. Gewoonlijk kost een domeinnaam ongeveer $ 10, maar het kan meer kosten, helemaal tot $ 500 tot $ 1000 of in sommige gevallen zelfs meer.

Koop een webhostingservice

Hosting is de ruimte waar uw website wordt opgeslagen. De ruimte die u daar huurt, wordt uw eigen kleine eiland op internet. Hostingservices zijn tegenwoordig behoorlijk goedkoop, met geweldige hostingservices die beschikbaar zijn van ongeveer $ 3 tot $ 5 per maand.

De HostGator Cloud-service presteert erg goed en zou zeker perfect zijn voor uw blog. Het is een pakket met hoge snelheid voor $ 5 per maand en het bedrijf biedt ook een gratis klantenondersteuning waarop u kunt vertrouwen.

Installeer WordPress

Zodra u uw domeinnaam en uw eigen kleine ruimte op internet heeft, wordt het tijd dat u ook een website heeft.

WordPress is het beroemdste contentbeheersysteem ter wereld, perfect voor het runnen van een blog en elke andere website. Het is gratis te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk. Dus zelfs als u niet veel technische kennis heeft, kunt u uw blog heel gemakkelijk uitvoeren.

Het installeren van WordPress kost niet veel moeite. De meeste hostingproviders bieden hiervoor een installatie met één klik aan, dus u hoeft alleen maar het pictogram te lokaliseren en te klikken. Je kunt WordPress ook handmatig installeren, maar dit is een langer proces en vereist wat IT-vaardigheden. Zodra u wacht tot het op uw server is geïnstalleerd, is uw site actief.

Kies en installeer een thema

Het leuke van WordPress is dat het belachelijk eenvoudig te gebruiken is. Je kunt je website er elke minuut compleet anders uit laten zien dankzij het vereenvoudigde themasysteem. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis of een betaald thema downloaden en activeren via het themamenu.

WordPress heeft honderdduizenden thema’s om uit te kiezen, dus versla jezelf. Er zijn veel gratis, maar als je echt een website van hoge kwaliteit wilt bouwen, moet je een thema kopen. Ze kosten meestal ongeveer $ 60 en ze zullen je zeker veel beter van dienst zijn dan een gratis thema.

Zodra u uw thema heeft, heeft u een aantal aanpassingsopties die u kunt gebruiken om uw website in te delen zoals u dat wilt. Zodra alles op zijn plaats klikt, heeft u een goed ontworpen website die mensen kunnen bezoeken om uw berichten te lezen en de inhoud te zien die u maakt.

Produceer geweldige inhoud voor uw nieuwe blog

Nu je een website in gebruik hebt, is het tijd om er iets van te maken. Hier komt het harde werkgedeelte dat ik in het begin heb genoemd. Content maken is het meest tijdrovende onderdeel van de affiliate marketing business. Iets schrijven dat van hoge kwaliteit is en nuttig voor de lezer. Dit is waar de overmatig gebruikte zin “content is king” in het spel komt.

In dit gedeelte ga ik het hebben over verschillende soorten blogposts die u kunt schrijven en gebruiken om uw gelieerde producten te promoten.

Productbeoordelingen doen

Het schrijven van productrecensies is een van de meest eenvoudige manieren om affiliate-producten te laten zien en uw publiek iets nuttigs te bieden. Het is een van de meest voorkomende modellen voor affiliate marketeers en heeft miljarden mensen op het internet verdiend.

Het concept is simpel. Kies een product binnen uw niche, probeer het, analyseer het en schrijf uw review erover. Wees eerlijk en eerlijk over wat u wel en niet goed vond aan het product en deel zoveel mogelijk persoonlijke meningen.

De meeste mensen lezen tegenwoordig ten minste één recensie voordat ze uitgaan en een nieuwe telefoon of een ander soort product kopen. U kunt daar zeker gebruik van maken door enkele goede recensies te produceren.

Schrijf toplijsten

Kent u de beste producten om een ​​bepaald probleem op te lossen of heeft u een lijst met de beste boeken van 2018? Maak een blogpost over hen. Toplijsten zijn een geweldige manier om de aandacht van uw publiek te trekken en tegelijkertijd te pronken met tal van producten.

Hier is een goed voorbeeld: 25 redenen waarom u WordPress zou moeten gebruiken

Beantwoord veelgestelde vragen en pak veelvoorkomende problemen aan

Je kunt eigenlijk onderzoeken wat mensen de meeste tijd vragen en voor wat voor soort problemen ze oplossingen nodig hebben. Een geweldige tool hiervoor zijn MOZ’s zoekwoordverkenner. U hoeft alleen maar een specifieke vraag of trefwoord in te voeren die u wilt targeten en het zal u raken met de resultaten. U ziet het maandelijkse zoekvolume, wat voor soort berichten over het onderwerp zijn geschreven en meer.

Er zijn veel gegevens die u kunt verzamelen uit het doen van zoekwoordonderzoek en het zal u helpen berichten te schrijven die veel aandacht trekken van uw lezers.

Tutorials en gidsen

Bruikbare informatie die mensen helpt nieuwe vaardigheden te leren of iets beters te doen, wordt altijd enorm gewaardeerd door elk publiek. Veel affiliate marketeers bieden een gratis product aan, zoals een e-book om interesse te wekken bij hun publiek en hen ertoe te brengen zich te abonneren op hun mailinglijst. Als het product dat u levert echt van hoge kwaliteit is, dan zal het ook veel verkeer naar uw site brengen. Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen te leren en iets te lezen dat echt nuttig is, dus profiteer ervan!

Altijdgroene inhoud

Korte-termijn seizoensinhoud is goed om korte-termijndoelen te bereiken. Je moet zeker kerstspecials maken en inhoud maken op basis van welk seizoen het is, als je niche dit vereist. Maar groenblijvende inhoud is erg belangrijk om op je blog te hebben. Het is iets waar mensen op terugkomen en een inhoudsstuk dat u altijd op de markt kunt brengen en waarvan u verwacht dat het verkeer zal genereren. Groenblijvende palen hebben de langste houdbaarheid.

Dit zijn meestal lijsten met handige tips waarmee een gebruiker specifieke doelen kan bereiken. Als een gids voor het aanpassen van de schijnwerpers van je auto. Dat zou een geweldig stuk zijn als je in de niche van auto-onderdelen werkt. Auto’s hebben altijd schijnwerpers en iemand zal die van hen altijd willen aanpassen. Kijk hier wat ik bedoel?

Ga altijd voor kwaliteit boven kwantiteit

Dit is geen berichttype, maar belangrijk om toch te vermelden. Een goed geschreven bericht dat zeer wordt gewaardeerd door uw publiek en vaak wordt gedeeld, heeft de hoogste waarde. Het is veel waardevoller dan 10 andere slecht geschreven berichten die niet echt een doel hebben en die er gewoon moeten zijn. Volg deze tips om de optimale kwaliteit uit al uw berichten te halen:

 • Wees gemoedelijk en bepaal je eigen unieke schrijfstijl. Zoek uit wat je wilt zeggen en hoe je het wilt zeggen. Wat voor indruk wil je maken?
 • Voeg relevante en hoogwaardige afbeeldingen en infographics toe aan al uw berichten.
 • Voeg een video toe aan je bericht als er relevante zijn met betrekking tot het onderwerp waar je het over hebt. Pluspunten als u er zelf een maakt. Onthoud dat video een van de krachtigste inhoudsstukken is die je zou kunnen produceren en de meeste mensen kijken er liever naar dan om uitgebreide berichten te lezen.
 • Gebruik een leesbaarheidscontrole voor al uw berichten. Hoewel Yoast SEO zijn eigen leesbaarheidscontrole heeft, zijn er ook andere die u kunt gebruiken. Bekijk de Flesch Reading Ease-tester of Leesbaar .
 • Schrijf over dingen die je weet en probeer gewone dingen in buitengewone dingen te veranderen. Dit werkt veel beter dan te proberen de hele tijd iets verbluffends te zeggen.
 • Neem de tijd om kwaliteit te produceren, u hoeft het niet te haasten. Je kunt veel meer bereiken met een bericht waaraan je een week hebt gewerkt dan er elke dag een te schrijven. Wel, hangt af van hoe goed je schrijft en van veel andere dingen. Maar dit is meestal een goede vuistregel.

Marketing van uw blog en een publiek opbouwen

Ze zeggen dat je evenveel of twee keer zoveel tijd moet besteden aan het promoten van je inhoud dan aan het maken ervan. Dus als je een week hebt besteed aan het maken van een bericht, moet je minimaal een week of misschien zelfs twee weken besteden aan het promoten ervan. Er zijn echter genoeg manieren om je blog op de markt te brengen en daar ga ik het in deze sectie over hebben.

Gebruik sociale media om uw berichten te promoten

Een van de meest gebruikelijke manieren om een ​​publiek op te bouwen, is via sociale media. Bijna iedereen gebruikt zijn favoriete sociale mediaplatform voor het ontdekken van inhoud, daarom is het geweldig om nieuwe lezers te verzamelen en relaties op te bouwen. Afhankelijk van je niche, branche en publiek kun je ofwel Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram of Pinterest gebruiken.

Maak een social media-profiel voor uw blog, promoot uw berichten erop en verzamel een publiek.

Gebruik enkele van deze geweldige tools

Tiberr – Dit is een geweldige tool die je zal helpen om de commentaarsecties te vinden van blogs die werken met dezelfde sleutelwoorden als jij. Je kunt dan in hun commentaarsecties schrijven en een link naar een van je berichten toevoegen. Het is een geweldige manier om uw inhoud voor ogen te krijgen die er al in geïnteresseerd zijn.

Buffer – Dit is een van de meest geweldige marketingtools voor sociale media, omdat je hiermee je berichten kunt plannen en bijhouden. Het kan overweg met een groot aantal sociale-mediaplatforms, waardoor u uw publiek gemakkelijk vanaf één plek op de hoogte kunt houden.

Blog Post Headline Analyzer – De kop van je blogpost is het eerste dat al je lezers te zien krijgen op sociale media en op elke andere plaats waar ze naartoe gaan om inhoud te zoeken. Het is je eerste indruk, dus het is altijd belangrijk om het te analyseren en ervoor te zorgen dat het zo krachtig mogelijk is.

Emotional Marketing Value Analyzer – De marketingwaardeanalysator is ook een hulpmiddel voor het onderzoeken en evalueren van uw koppen. Het geeft u een transparante grafiek over hoe krachtig uw kop is en tips over waar u deze kunt verbeteren.

Grammatica – Grammatica is niet bepaald een marketingtool, maar als je tekst is gevuld met verkeerd gespelde woorden en andere spelfouten, is dat zeker niet goed voor je marketing. Grammatica is geweldig om u te helpen eventuele fouten in uw tekst op te sporen en te corrigeren. Het is ook gratis te gebruiken!

Maak uw berichten altijd doel en publiek duidelijk

Deze twee zijn wat de inhoud en context van uw schrijven naar voren brengt. Een duidelijk begrip van uw publiek en het onderwerp. Je moet weten wie je publiek is, wat voor soort vragen ze hebben, voor welke uitdagingen ze staan ​​en wat ze willen bereiken.

De beste manier om hier achter te komen is door trefwoordonderzoek te doen en de maandelijkse zoekvolumes van individuele vragen te bekijken. U kunt de MOZ-verkenner, Google AdWords of Google Trends gebruiken om meer te weten te komen over wat mensen zoeken.

Oefen goede SEO voor elk van uw berichten

Goede SEO-praktijken zijn een van uw belangrijkste marketingtools als het gaat om een ​​affiliate-blog. Je loopt veel zichtbaarheid mis als je SEO niet in perspectief houdt. Volg deze basis SEO-principes om ervoor te zorgen dat de basis SEO van je post altijd onder controle is.

Het eerste en belangrijkste is echter dat je de downloadt Yoast SEO-plug-in, omdat het gewoon geweldig is. Het geeft je een SEO-evaluatie en herinnert je aan alle dingen die ik hier noem.

 • Voeg uw zoekwoorden toe aan de alt-tekst en titel van elke afbeelding die u in een bericht uploadt.
 • Voeg uw zoekwoorden toe aan de titel van de post.
 • Voeg uw zoekwoorden toe in de metabeschrijving van de post
 • Voeg uw zoekwoorden toe aan de eerste alinea van uw bericht.
 • Ongeveer 80% van je post moet met actieve stem worden geschreven, omdat passieve stem een ​​stuk minder krachtig is.
 • De meeste van uw zinnen moeten minder dan 20 woorden bevatten, dus ze zijn altijd gemakkelijk te lezen.

Conclusie

Een enkele post is lang niet genoeg om te praten over elke knoop en schok van het runnen van een affiliate marketingbedrijf, maar het is een begin. Als je je blog nog niet hebt gelanceerd, is dat prima, doe al het onderzoek dat je nodig hebt en begin wanneer je er klaar voor bent.
Ik hoop dat we je hebben geholpen om via dit artikel iets nieuws te leren en dat je het leuk vond om het te lezen. Graag tot ziens in de volgende!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map