Hoe u in 5 eenvoudige stappen een bekroonde website maakt

maak een bekroonde website


Elk bedrijf in deze moderne tijd moet gewoon een eigen website hebben. Dat is niet moeilijk te bereiken en het maken van een website is een vaardigheid die relatief gemakkelijk te leren is, zelfs als je niet veel technische kennis of ervaring hebt.

Er zijn platforms waarmee u een website kunt maken met drop-and-drag-tools, andere vereisen enige basiskennis van coderen, maar alles bij elkaar genomen, als u weet hoe u een computer moet gebruiken en weet hoe u instructies moet volgen, dan kunt u een website op uw eigen. Als u echter wilt dat uw website onder andere opvalt en u helpt uw ​​concurrenten te verslaan, moet u meer tijd en moeite investeren. Een bekroonde website maken is niet zo eenvoudig, maar iedereen kan het, tenminste met de juiste begeleiding.

In dit artikel bieden we je 5 eenvoudige stappen die je moet volgen als je een bekroonde website wilt maken. Maar voordat we daarheen gaan, zullen we enkele redenen bekijken om een ​​bekroonde website te hebben, vanuit zakelijk oogpunt.

Waarom heeft u een bekroonde website nodig??

Zoals we al hebben gezegd, leven we in de tijden van de technologische revolutie. Alles wordt nu online gedaan en zelfs een geweldige website is goed voor uw bedrijf. Het hebben van een bekroonde website, nou ja, die uw bedrijf ten goede kan veranderen:

 • De uiterlijk en functionaliteit van uw website bepalen de indruk die u op uw potentiële klanten achterlaat. Het weerspiegelt jou als ondernemer. Dus als uw website er professioneel uitziet, ziet u er ook professioneel uit. Uw potentiële klanten zullen zich veilig voelen en u vertrouwen omdat zij zullen denken dat u, aangezien u in staat was om een ​​bekroonde website te maken, succesvol bent en genoeg geld heeft, wat betekent dat u veel tevreden klanten heeft. Het draait allemaal om de presentatie.
 • Een bekroonde website trekt meer aandacht. U kunt bijvoorbeeld zeker de aandacht van de media trekken, en dat betekent meer aandacht en een geweldige kans om uw bedrijf te verspreiden en uw inkomsten te verhogen. De berichtgeving in de media zal op zijn beurt de aandacht vergroten die u krijgt van zowel lokale als mondiale prospects.
 • Iedereen is online Statistieken tonen aan dat meer dan een derde van de wereldbevolking nu toegang heeft tot internet en dat online winkelen elk jaar groter wordt (en het is al groot genoeg). Dat betekent dat u aanwezig moet zijn op internet. En met een bekroonde website kan die aanwezigheid groter en sterker worden.
 • U kunt uw SEO-resultaten verbeteren met een bekroonde website. Om een ​​prijs voor uw website te winnen, moet het een efficiënte internetmarketingtool zijn waarmee u meer bezoekers kunt ontvangen. Je moet ook een geoptimaliseerde website hebben die responsief en gebruiksvriendelijk is als je mee wilt doen aan de competitie voor de beste website-awards, dus het is alleen logisch dat je SEO-resultaten beter worden als je erin slaagt om een ​​bekroonde website te maken.

Hoe u een bekroonde website maakt?

Nu je weet hoe belangrijk het is om een ​​geweldige website te hebben, vooral vanuit zakelijk oogpunt, kunnen we nu praten over de dingen die je kunt doen om je website te verbeteren en er een serieuze concurrent van te maken die kan opvallen en prijzen kan winnen. Om dit te doen, moet je onze 5 eenvoudige stappen volgen.

1. Structuur en navigatie

Met een goede, solide structuur en navigatie op uw website kunt u een consistente, transparante en gebruiksvriendelijke website creëren. Als u uw website te ingewikkeld maakt om te navigeren, zullen uw potentiële klanten snel hun interesse verliezen en uw website verlaten. Dat betekent dat u uw navigatie zo eenvoudig mogelijk moet maken, zodat uw bezoekers snel en probleemloos kunnen gaan waar ze willen.

In dit geval is “less is more” echt. Eenvoud loont als het gaat om het ontwerp van uw website en u moet ervoor zorgen dat uw lay-out eenvoudig is en dat navigatie gemakkelijk te gebruiken is. U moet ervoor zorgen dat uw producten- of dienstengebied duidelijk zichtbaar is op de startpagina en ook toegankelijk is. Uw navigatiebalk moet eenvoudig zijn; u wilt niet dat uw bezoekers lessen moeten volgen om te leren hoe ze deze kunnen gebruiken. Het moet ook responsief zijn, of u het nu opent vanaf een mobiele telefoon of een desktopcomputer.

De beste manier om te controleren hoe goed en eenvoudig de bruikbaarheid van uw website is, is door deze te testen met behulp van de 3-secondenregel; de internetversie natuurlijk. Deze regel is in de jaren negentig ontwikkeld door webontwerpers en wordt nu overal in deze community geaccepteerd. Deze regel zegt dat uw website de volledige aandacht van uw bezoekers moet krijgen binnen een tijdsbestek van niet langer dan drie seconden. Als u meer tijd nodig heeft om uw prospects te betrekken, verliest u ze zeker. Je verliest misschien niet alles, maar zeker de meerderheid van je bezoekers.

Als u ervoor wilt zorgen dat uw website goed genoeg is om voor deze test te slagen, moet u alle inhoud duidelijk en begrijpelijk maken. Gebruik niet te veel kwaliteitsafbeeldingen op elke pagina; slechts een paar van hen zullen het lukken. U moet ook proberen een strategie te bedenken die de aandacht van uw bezoekers zal vestigen op de meest populaire informatie die u op uw website heeft. Je kunt zelfs je vrienden of familieleden gebruiken in een experiment om te zien hoelang het duurt om door je website te navigeren. Dat kan u de nodige informatie geven over de bruikbaarheid van uw website.

2. Visuele ervaring

Een andere belangrijke factor die veel invloed heeft op de prestaties van uw website, qua prijs, is de visuele ervaring, of simpel gezegd, visueel ontwerp. Visuele ervaring is veel meer dan alleen een mooie homepage. Het moet van topkwaliteit zijn, relevant en passend voor de bezoekers en de boodschap die het moet overbrengen. Het ontwerp van uw website stelt uw lezers in staat om het op een specifieke manier te ervaren en meer geïnteresseerd te raken in uw inhoud.

Om een ​​visuele ervaring te creëren die u helpt uw ​​bezoekers te betrekken, moet uw website soepel, gebruiksvriendelijk, navigeerbaar en geavanceerd zijn. Dit betekent niet dat het creëren van een visuele ervaring eindigt wanneer u uw website ontwerpt, maar het houdt ook in dat u de witte ruimte op de juiste manier gebruikt.

Lege ruimtes die verschillende elementen op uw website begeleiden, worden witte ruimte genoemd. Wanneer u witruimte op de juiste manier gebruikt, kunt u een elegante sfeer creëren en uw merkpositionering verbeteren. Ook kan witruimte het begrip van inhoud voor uw bezoekers en publiek vergroten.

Deze aanpak is minimalistisch, esthetisch en strak, en als het op de juiste manier wordt gebruikt, zal het ook buitengewoon mooi zijn. Een homepage die te druk is met inhoud, zelfs als die inhoud visueel van aard is, kan uw bezoekers een chaotisch en verward gevoel geven. Daarom gebruiken bekroonde websites in de meeste gevallen eenvoud en maken ze goed gebruik van witte ruimtes.

3. Inhoud

Om uw website aantrekkelijk te maken voor uw publiek, moet u geschikte en hoogwaardige inhoud maken. Die inhoud moet relevant zijn voor uw bezoekers, maar moet ook beknopt en gemakkelijk te begrijpen zijn. De inhoud die u op uw website maakt, spreekt boekdelen over uw bedrijf, uw standpunt en uw bedrijfsmotto. Het moet informatief, nuttig en aantrekkelijk zijn. Je kunt het ook grappig maken, waardoor je bezoekers een goed humeur hebben en altijd meer willen.

Een ander ding waar u aan moet denken wanneer u uw inhoud overweegt, zijn SEO-regels. Als u wilt dat uw website goed presteert, moet u vertrouwd raken met SEO en wat u kunt doen om uw inhoud SEO-vriendelijk te verbeteren om hoger te scoren op Google en andere zoekmachines. Dit helpt u misschien niet om een ​​prijs voor uw website te winnen, maar het kan u zeker helpen uw inkomsten te verhogen en uw bedrijf te verbeteren en te laten groeien.

Als u nadenkt over uw inhoud en hoe deze de populariteit en algehele prestaties van uw website beïnvloedt, moet u een andere belangrijke manier bedenken waarop u deze dingen kunt verbeteren. Door klantrecensies en exclusieve deals toe te voegen, kunt u uw publiek meer betrokken en geïnteresseerd maken in uw bedrijf.

Dit geldt met name als u een website heeft die op e-commercebasis draait. Door een aantal positieve klantrecensies en een paar exclusieve aanbiedingen, couponcodes of andere vormen van promotie weer te geven, kunnen uw bezoekers de gewenste actie ondernemen: uw producten kopen. Uw conversieratio profiteert van deze dingen, maar onthoud de regel van 3 seconden die we eerder noemden. Dit moet allemaal op een georganiseerde en boeiende manier worden weergegeven.

4. Snelheid en eenvoud

We hadden het al over eenvoud toen we het hadden over de navigatie op uw website, maar nu zullen we het er opnieuw over hebben in termen van het verhogen van uw conversieratio. Om uw conversieratio te verhogen, moet u een eenvoudig en kort afrekenproces hebben. Door uw afrekenproces eenvoudig en duidelijk te maken, zullen veel van uw bezoekers de nodige stimulans krijgen om uw producten te kopen. Een goed voorbeeld hiervan is Amazon, omdat ze naast hun reeds vereenvoudigde afrekenproces een koopoptie met één klik aanbieden.

Naast eenvoud staat snelheid, wanneer de functionaliteit van uw website in het geding is. U kunt een bekroonde website niet alleen hebben vanwege het uiterlijk of ontwerp. Functionaliteitsfuncties zijn net zo belangrijk, en snelheid is een van de belangrijkste dingen waar u zich zorgen over moet maken.

Nogmaals, dit geldt vooral voor e-commerce websites. Lage snelheid bij het laden van pagina’s en problemen met de website op mobiele telefoons en apparaten zullen uw conversiepercentage zeker negatief beïnvloeden. Het kan natuurlijk zelfs een negatieve invloed hebben op uw totale bedrijfsinkomsten. Uit verschillende statistieken blijkt dat bijna de helft van alle online shoppers niet langer dan drie seconden wacht op het laden van een pagina en dat de algehele snelheid van een website een belangrijke rol speelt in hun loyaliteit aan de betreffende website.

De eenvoudigste manier om uw snelheid te verbeteren, is door uw technici ermee te laten omgaan, maar er zijn bepaalde dingen die u kunt doen om de snelheid van uw website te verhogen. U kunt gebruik maken van browsercaching, omleidingen op bestemmingspagina’s cachebaar maken, een CDN gebruiken, omleidingen minimaliseren, uw codes minimaliseren, slechte verzoeken vermijden, enz..

5. Gebruik responsief ontwerp

Het hebben van een responsive website is een noodzakelijke voorwaarde om zelfs maar in aanmerking te komen voor elke vorm van toekenning. Met responsief ontwerp kunt u uw inhoud en lay-out op elk apparaat weergeven, zoals computers, mobiele apparaten, e-readers, laptops, enz..

Het maken van een website met een responsief ontwerp is een investering die op meerdere manieren vruchten zal afwerpen. Ten eerste optimaliseert het de manier waarop uw bezoekers op veel apparaten met uw website omgaan. Ten tweede zal het uw zoekmachineverkeer verbeteren, wat betekent dat het ook een positief SEO-effect heeft. Maar het grootste voordeel van responsief ontwerp ligt in eenvoudige cijfers. Hoe meer apparaten je behandelt, hoe meer bezoekers je zult hebben en dat is geweldig voor het bedrijfsleven.

Naast andere voordelen valt ook de kosteneffectiviteit van een responsive website op. In plaats van dat u twee afzonderlijke websites moet maken om hetzelfde publiek te bereiken, kunt u dat doen voor de prijs van één website. Bovendien zijn de onderhoudskosten erg laag en dat is een andere manier waarop responsief ontwerp op de lange termijn zijn vruchten kan afwerpen.

Stel vandaag nog uw geweldige website in!

Kies BlueHost & WordPress voor het bouwen van uw bekroonde website!

Begin nu “

Afsluiten

Vergeet niet dat het hebben van een bekroonde website op zoveel niveaus nuttig kan zijn en uw bedrijf kan helpen om succesvoller te worden dan u zich ooit had voorgesteld. In het woord van technologische vooruitgang waarin we leven, is het hebben van een geweldige website waarschijnlijk nog belangrijker dan het hebben van een geweldig product. We hopen dat onze tips en trucs nuttig zijn wanneer u begint met het maken van uw website en dat u binnenkort een bekroonde website krijgt.

Uitgelichte afbeelding Ontworpen door Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map