Hoe vind je de beste goedkope Magento hostingprovider?

best-cheap-magento-hosting


Er zijn veel oplossingen om uit te kiezen als het gaat om het bouwen van een online winkel. Je kunt het doen met Shopify, WooCommerce (een WordPress-plug-in), BigCommerce, Volusion enzovoort. Hoewel dit allemaal geweldige platforms zijn, Magento is ook een zeer goede oplossing voor het bouwen van een online winkel.

Magento is een open source eCommerce-platform dat Merchants alles biedt wat ze nodig hebben om een ​​online winkel te runnen. Het is ontworpen voor mensen die geen vaardigheden hebben op het gebied van webontwikkeling en heeft ook een zeer behulpzame community die veel helpt als u op zoek bent naar een oplossing voor iets.

Een winkelier kan slechts enkele of zelfs tienduizenden producten in zijn / haar winkel vermelden. Met een groot aantal thema’s en plug-ins kunnen gebruikers hun winkel aanpassen aan hun voorkeur. Magento biedt een zeer robuust systeem dat je met basis computerkennis aankan. U kunt het uitbreiden en aangepaste functionaliteit toevoegen, hoewel dat een punt is waar codeerkennis vereist is. Daarvoor zou je een ontwikkelaar moeten inhuren die begrijpt hoe Magento werkt.

Maar als u alleen een online winkel wilt opzetten, kunt u dat doen. Het is gemakkelijk om de lay-outs en plug-ins te downloaden en te installeren die bij uw winkel passen. Zodra je het op je server hebt geïnstalleerd, heb je meteen toegang tot een uitgebreide lijst met functies. Als je een complete beginner bent, wordt het soms verwarrend en vereist het een aanzienlijke leercurve.

Magento is een zeer krachtige eCommerce-oplossing die niet echt met andere kan worden vergeleken, omdat het een eindeloze hoeveelheid functies en mogelijkheden biedt als je weet hoe je het moet gebruiken. Om deze reden kan het erg kostbaar zijn om een ​​Magento-site te laten beheren.

Hoewel het gratis kan worden gebruikt en een gebruikersinterface heeft die intermediaire gebruikers gemakkelijk kunnen gebruiken, wordt het meestal gebruikt door grote, goedkope winkels. Er zijn een aantal versies waaruit u kunt kiezen. U kunt de Community-editie gratis downloaden en u kunt ook een gratis demo van het Enterprise-abonnement gebruiken als u zich hiervoor aanmeldt.

Wanneer een individu of een groep individuen van plan is een grote winkel op te zetten, huren ze vaak een ontwikkelaar of een webgoeroe in om het systeem voor hen te installeren. Dus Magento wordt vooral gebruikt door mensen die professionele ervaring hebben met webontwikkeling. Als u geen ervaring heeft met webontwikkeling en toch zelf een site wilt opzetten, kunt u het beste een andere oplossing vinden.

Uw online winkel bouwen

Zodra u dit systeem heeft uitgevoerd, kunt u bijna alles doen als het gaat om het creëren van een online winkel. Met aangepaste ontwerptools kunnen gebruikers precies het ontwerp en de lay-out maken die ze in gedachten hebben. Er is ook een groot aantal vooraf gebouwde sjablonen waaruit u kunt kiezen, zoals die bij ThemeForest.

Magento is een alles-in-één eCommerce-pakket, dus u hoeft niet echt andere tools te gebruiken om marketing af te handelen. Zodra je het hebt uitgevoerd, wordt SEO automatisch geconfigureerd; je hoeft er alleen maar aan te sleutelen als je dat wilt.

Voorbeeld & Download Coccinelle Magento Theme

Uiteraard worden betalingen met absoluut gemak afgehandeld. Magento implementeert betalingen met één klik, verzending naar adressen, gastenkassa’s en andere zaken op aanvraag. Het integreert ook ongeveer 50 online betalingssystemen.

Het systeem heeft een behoorlijk sterke beveiliging voor het beschermen van de gegevens van uw gebruikers en uw bedrijf. Magento biedt ook een vrij dure ($ 1.000) service om eventuele problemen met uw site op te lossen.

Je hebt ook een sterke ondersteuning. Er zijn allerlei bronnen beschikbaar op hun website die veel kunnen helpen.

De voor- en nadelen van het gebruik van Magento

Net als elk ander systeem is niets foutloos. Magento is zeer krachtige software op bedrijfsniveau die geweldig is, geen twijfel mogelijk. Maar er zijn nog veel meer factoren waarmee rekening moet worden gehouden, waardoor het bij nader inzien misschien niet zo aantrekkelijk wordt. Het algemene probleem met Magento is dat het waarschijnlijk veel tijd en geld zal kosten om het op volle capaciteit te gebruiken. Het is belangrijk om de voor- en nadelen te bekijken voordat je in een systeem springt, ook al is het veelbelovend. Maar ik hoef je niet te vertellen, daarom ben je hier.

Voordelen

 • Flexibiliteit – Omdat het een open source-platform is, kunt u gemakkelijk sjablonen en plug-ins vinden en toevoegen waarmee u de website van uw voorkeur kunt maken. Je kunt deze sjablonen en zelfs de broncode van Magento ook aanpassen. Zo flexibel zijn is een van de sterkste punten van Magento.
 • Vol met functies – Magento heeft veel functies die andere platforms simpelweg niet hebben. Het implementeren van systemen met meerdere valuta, meerdere locaties en meerdere talen is misschien moeilijk te doen met andere systemen, terwijl Magento het gemakkelijk kan doen.
 • De Community-versie is gratis – Kleine en middelgrote bedrijven kunnen hier enorm van profiteren, omdat ze veel op hun kosten kunnen besparen.
 • Zeer responsief – Tegenwoordig is het optimaliseren van uw site voor mobiele apparaten een belangrijk onderdeel van succes. Mobiele gebruikers nemen elk jaar in aantal toe en ze winkelen veel vanaf hun handheld-apparaten. Magento heeft u gedekt, omdat u hiermee gemakkelijk mobiele websites kunt maken die uw gebruikers een solide ervaring bieden.
 • Sterke en behulpzame gemeenschap – Magento is een van de meest gebruikte e-commerceplatforms ter wereld en heeft een sterke en ondersteunende community waar u terecht kunt. Hierdoor hebben we snelle ondersteuning en werkt zo’n grote community altijd aan het maken van extra extensies. Ze hebben ook veel reeds bestaande thema’s en plug-ins geïnspireerd. Als u problemen of vragen heeft, kunt u altijd iemand anders vinden die dit waarschijnlijk eerder is tegengekomen en heeft opgelost.

Nadelen

 • Duur – Zoals ik al zei, Magento is software op bedrijfsniveau. Natuurlijk kun je de communityversie gratis downloaden, wat geweldig is, maar de Enterprise-versie kost meer dan $ 15.000 per jaar. Het is gericht op grote ondernemingen die het kunnen betalen. Dit is waarschijnlijk het grootste nadeel van dit zeer populaire e-commerceplatform.
 • Hoge eisen aan huisvesting – Magento heeft een dedicated server nodig die daarvoor is gespecialiseerd. De meeste normale woonplatforms kunnen niet echt worden gebruikt om het te hosten. Je moet het ook door een ontwikkelaar laten configureren op de server, wat ook geld kost. Huisvesting Magento heeft zijn eigen beperkingen, omdat het groot is en veel optimalisatie vereist. U kunt uw websites gemakkelijk laten crashen als dit niet correct wordt gedaan.
 • Moeilijk te vinden ontwikkelaars – Magento-ontwikkelaars zijn vrij schaars op de markt en zelfs als je er een vindt, brengen ze veel in rekening. Er zijn een paar authentieke ontwikkelaars die echt begrijpen hoe Magento werkt. Het systeem beschikt ook over een ongelooflijk grote database, dus het heeft iemand nodig die het aankan.
 • Tijdrovend – Hoe bekwaam u ook bent, het maken van aanpassingen kost veel tijd. Magento laadt langzaam, wat voor velen een geweldige afslag kan zijn. Dit is alleen een probleem als je de Community-versie gebruikt; de Enterprise Premium-versie heeft behoorlijk hoge laadsnelheden.

Je winkel bouwen met Magento

Het opzetten van een goede Magento-website voor een bedrijf kan 50 tot 500 uur duren voor een ontwikkelaar. Er zijn een paar belangrijke vragen die u moet beantwoorden voordat u in actie komt. Afhankelijk van uw antwoord kan de hoeveelheid tijd die dit proces in beslag neemt, worden gehalveerd of dubbel.

 1. Wat voor soort thema / layout zou je willen hebben? Wilt u een voorgebouwde versie implementeren of heeft u uw eigen aangepaste thema?
 2. Wil je gebruik maken van de standaard line-up van features die Magento aanbiedt, of wil je een aantal op maat gemaakte voor jou laten ontwikkelen?
 3. Heeft u een duidelijk, goed afgerond beeld van hoe uw website eruit zou moeten zien en functioneren?

Als u deze drie vragen beantwoordt, bent u op de goede weg en krijgt u zelfs een beter idee van het budget dat nodig is om uw website te maken.

Een ander belangrijk onderdeel van het bouwen van een op Magento gebaseerde website is hosting. U moet weten wat voor soort hosting nodig is voor de website die u in gedachten heeft. Er zijn enkele topspelers in webhosting die de services bieden die u nodig heeft en we zullen er in de volgende sectie over praten.

Hoe u de juiste hostingprovider voor Magento kiest

Nu is Magento een hongerig beest, dus het heeft wat kracht nodig om te werken en daarvoor moet je de juiste host kiezen.

Net als bij het bouwen van een website geldt: hoe beter u weet wat u wilt en hoe het moet werken, hoe gemakkelijker het is om de juiste service te kiezen. We hebben deze handleiding geschreven om u te helpen bij het kiezen van de juiste host en we zullen ook onze beste keuze voor Magento webhosting aanbevelen.

Houd bij het zoeken naar een host rekening met de volgende factoren:

 • De algehele prestaties van uw site
 • Hoeveel producten je hebt
 • Een gemiddeld maandelijks verkeer
 • Wordt het een kleine winkel of een grote winkel??

Hardwarespecificaties zijn ook belangrijk. Het kiezen van een server voor uw website is vergelijkbaar met het kiezen van een computer voor uzelf. Om te beginnen moet je een machine kiezen met een VPS-server, quad-core processors (4 cores), 8GB RAM (of meer). SSD-harde schijven zullen ook de laadsnelheden aanzienlijk verhogen, dus geef prioriteit aan machines die deze hebben.

Soorten hosting

U kunt ervoor kiezen om beheerde servers of zelfserverservers te gebruiken.

Als je voor selfservice hosting kiest, moet je alles zelf doen. Je moet de server draaien, software installeren en sleutelen aan ingewikkeld beheer. Maar u kunt ook een professional inhuren om het voor u te doen. Als je liever meer vrijheid hebt en zelf problemen oplost, dan heb je het.

Als jij kiest beheerde hosting, uw webhostprovider neemt de verantwoordelijkheid voor veel dingen. Ze migreren uw site naar hun server als u deze nodig heeft, en lossen eventuele problemen met betrekking tot hosting op. Kortom, u heeft een team van professionals die voor uw website zorgen. HostGator doet daar bijvoorbeeld geweldig werk en hun servers hebben volledige ondersteuning voor Magento.

Er zijn veel webhosts die dit aanbieden beheerde hosting tegen een lage prijs. U kunt HostGator, BlueHost of InMotion gebruiken om een ​​solide hostingservice te hebben waarop u kunt vertrouwen. HostGator heeft plannen die Magento ondersteunen vanaf slechts $ 2,95 / maand. Natuurlijk variëren de prijzen afhankelijk van welke provider en welke abonnementen u kiest, maar u zult gemakkelijk degene vinden die bij u past.

Soorten hosting voor Magento

Gedeelde hosting – Dit is het goedkoopste hostingplan dat u kunt vinden. Hoewel het een goed begin is voor het bouwen van uw Mangeto eCommerce-winkel, zal het op de lange termijn niet werken. Magento vereist een goede hoeveelheid serverbronnen, waar gedeelde hosting een gebrek aan heeft. Beveiliging is ook een belangrijk aandachtspunt bij shared hosting.

VPS-hosting – Deze servers kosten veel minder dan dedicated servers. Dit komt omdat je de server deelt met een aantal andere websites daar. U kunt vrijwel elke software installeren en de snelheid ervan instellen. Het enige probleem is dat de laadsnelheden en de algehele prestaties van de machine ook kunnen afhangen van naburige websites.

Toegewijde servers – Dedicated servers zijn behoorlijk duur, maar u haalt het maximale uit uw server. Je hoeft met niemand een kamer te delen en de hele machine voor jezelf te hebben. Als u wilt dat uw pagina’s zo snel mogelijk worden geladen, dan is dit degene waarmee u zou moeten werken.

Aanbevolen hosts

 • In beweging – Ze bieden een zeer solide service voor gebruikers op elk vaardigheidsniveau en hebben de optimale keuze voor kleine bedrijven. De Power-service kost $ 5,39 per maand, wat ideaal is als u op zoek bent naar een online winkel. Het biedt eenvoudige installatie, SSD-harde schijven en een betrouwbaar ondersteuningsteam dat u kunt bellen om u te helpen.
 • HostGator – Deze provider biedt een automatisch Magento-installatieprogramma, zodat u het met één klik op uw dedicated server kunt laten draaien. U kunt ook hun bedrijfsplan kopen dat extra voordelen biedt.
 • BlueHost – BlueHost heeft ook een automatisch Magento-installatieprogramma waarmee je het met één klik kunt instellen. Ze staan ​​voor u klaar met 24/7 ondersteuning. Meer dan twee miljoen webmasters vertrouwen om goede redenen op hun service. Hun maandelijkse prijs begint bij $ 2,95, wat geweldig is gezien al het lekkers dat ze aanbieden.

Hoewel Magento prima werkt op een gedeeld, goedkoop hostingplan, moet u zodra uw website bezoekers krijgt, upgraden naar een VPS-abonnement. VPS-hosting biedt u meer flexibiliteit en meer middelen dan shared hosting.

Conclusie

Magento is ongecompliceerd in wat het van plan is te doen. Het bedrijf streeft ernaar om de beste eCommerce-oplossing aan te bieden. Ze hebben het grootste deel van de markt al, en om een ​​heel goede reden. Magento is solide en betrouwbaar als het gaat om het runnen van uw webshop.

Het is al vrij duidelijk dat dit systeem eerder op grote ondernemingen is gericht dan op gemiddelde gebruikers. Als je alleen werkt, kun je waarschijnlijk beter een andere service gebruiken, zoals Shopify, WooCommerce of Volusion.

Hoewel Magento veel zorg, moeite en middelen vergt, zal het u in ruil daarvoor goed van pas komen. Als dit e-commerceplatform klinkt alsof het is wat u nodig heeft en wat u zou beheren, dan bent u een paar klikken verwijderd van het gebruik ervan.

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om een ​​beter idee te krijgen van wat Magento is en dat je de juiste webhost voor je website hebt gevonden!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map