Hoe vind je de beste PHP webhostingprovider?

vind de beste php webhostingprovider


Volgens Wikipedia is PHP de meest populaire programmeertaal aan de serverzijde om websites mee te bouwen. In oktober 2010 gebruikte ongeveer 75% van alle websites en in februari 2014 meer dan 82% PHP. Deze populaire, open source programmeertaal wordt gebruikt van kleine tot grote, hoge complexiteit en grote verkeerswebsites zoals Facebook, Wikipedia en andere.

Het populairste contentmanagementsysteem zoals WordPress, Joomla, Drupal is ook gebouwd met PHP. OpenCart, osCommerce en andere bekende open source scripts voor winkelwagentjes gebruiken ook PHP-taal.

# 1 InMotion Beste PHP-hosting

InMotion biedt business class hosting voor PHP-scripts, websites en applicaties. Gedeelde, VPS- en Dedicated-abonnementen zijn ook beschikbaar vanaf $ 4,19 / maand.

meer details hier … »

Omdat PHP zo wijdverbreid is, kiezen veel programmeurs ervoor om PHP te leren als hun eerste programmeertaal. Geloof het of niet, alle webhostingproviders ondersteunen PHP. Dus als u uw PHP-website of script online wilt publiceren, kan letterlijk elke host het werk doen. Er zijn echter een aantal dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van PHP-webhostingservice.

Het hebben van zo’n groot aantal providers die PHP-hosting aanbieden, kan de eindgebruiker in een onzekere positie brengen. Het evalueren van de functies, php-instellingen, prijzen en ondersteuning van elk bedrijf is een eindeloze taak. Om u tijd te besparen, heb ik een lijst gemaakt met de belangrijkste aspecten waarmee u rekening moet houden bij een PHP-webhost; Ik heb ook een lijst gemaakt met de beste PHP-hostingproviders die ik gebruik.

Een goed PHP-hostingbedrijf herkennen

De keuze voor een PHP-host verschilt niet veel van de selectie van een reguliere website-hosting. Allereerst moet u uw eigen behoeften kennen. Wat is belangrijk voor uw project en wat verwacht u van een webhost? Naar mijn mening zou uw potentiële hostingprovider de volgende vragen moeten beantwoorden:

 • Welke versies van PHP zijn beschikbaar op hun servers?
 • Welke extensies beschikbaar zijn, is er de mogelijkheid om andere toe te voegen?
 • Hoe vaak back-ups worden gemaakt?
 • Biedt de host ondersteuning voor PHP?
 • Is het hostingpakket betaalbaar?

Als de hostingprovider die beweert een goede PHP-host te zijn, maar niet genoeg informatie geeft voor bovenstaande vragen, moet u waarschijnlijk gewoon doorgaan. Laten we nu elke vraag afzonderlijk analyseren en ontdekken waarom het belangrijk is om te weten over PHP-versie, extensies, back-up, ondersteuning en prijs?

vind php web hosting provider

PHP-versie: de host waarmee je gaat werken moet meerdere php-versies aanbieden, zodat je kunt beslissen welke voor je account zal worden gebruikt. Het is belangrijk om ook de mogelijkheid te hebben om te updaten naar de nieuwste PHP-versie. Een hostingbedrijf dat alleen oudere versies van PHP aanbiedt, is geen goede host. Updates zijn erg belangrijk, niet alleen voor beveiliging, maar ook voor prestatieverbetering. Het is ook goed om te weten wanneer het bedrijf een versie-update op hun servers uitvoert, want als u scripts voor oudere versies gebruikt, kan een update leiden tot PHP-fouten en u wilt dit voorkomen door uw code bij te werken.

PHP-extensies: elke hostingprovider biedt een aantal PHP-extensies aan. Maar installeert het nieuwe extensies wanneer de gebruiker ze nodig heeft? Als uw script of website een specifieke extensie nodig heeft om te worden uitgevoerd, zorg er dan voor dat uw potentiële host deze heeft geïnstalleerd. Gewone gebruikers geven hier niet om en waarschijnlijk worden extensies niet vermeld op de promopagina. Dus als u geen informatie over een bepaalde PHP-extensie kunt vinden, neem dan contact op met de technische ondersteuning van de host. Als ze niet weten waar je het over hebt, doe dan geen moeite met die gastheer.

Back-ups: je moet altijd backups hebben van je website en scripts. Zelfs als het hostingbedrijf dagelijkse back-ups aanbiedt, moet u uiteindelijk ook een kopie van uw PHP-scripts en database hebben. Back-ups zijn echter goed, omdat u snel een rol terug kunt nemen als er iets met uw site gebeurt.

PHP-ondersteuning: meestal mag een regulier hostaccount geen nieuwe extensies of nieuwe php-versies installeren, dus het is belangrijk om de online ondersteuning te hebben om je daarbij te helpen. Om hun bekwaamheid en vaardigheden in PHP te testen, stelt u ze gewoon PHP-gerelateerde vragen voordat u zich aanmeldt. Als ze de antwoorden weten, ben je in goede handen.

Prijs: bij het kiezen van een hostingpakket is de prijs niet het doorslaggevende element, maar op een gegeven moment moet u ook rekening houden met de kosten van uw hostingpakket. Als u een gedeeld hostingplan gaat kopen, moeten de kosten ergens tussen de $ 5-10 per maand liggen. Sommige hostingbedrijven zoals InMotion of BlueHost bieden kortingen voor nieuwe klanten, dus u kunt hier ook van profiteren. De kosten van een VPS-hostingplan beginnen bij $ 20 die maandelijks wordt betaald, terwijl een speciale PHP-server $ 150 per maand kan kosten. Houd er rekening mee dat in de hostingbranche een hogere prijs niet betekent dat er betere service is, het is in feite afzetterij.

Conclusie en aanbeveling van goede PHP-hosting

Waarschijnlijk heb je meer vragen om je potentiële gastheer te stellen. Aarzel niet om dit te doen, zorg ervoor dat het hostingbedrijf u op elke mogelijke manier van dienst zal zijn; jij bent de klant en je hebt ze met een reden gekozen, dus ze zouden moeten voorzien.

# 1 InMotion Top PHP-webhost

InMotion is een goede keuze voor elk PHP-project, hun gedeelde zakelijke hostingplan begint bij $ 4,19 per maand en ze bieden ook VPS en toegewijde servers.

meer details hier … »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map