MaxCDN Review – Waarom zou u het moeten overwegen?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'MaxCDN Review – Waarom zou u het moeten overwegen?
0 6 мин.

maxcdn beoordelingen


Een toenemend aantal WordPress-gebruikers kiezen MaxCDN als hun go-to content delivery netwerkoplossing dankzij de betaalbaarheid en het gebruiksgemak. Hoewel het vol zit met complexe functies, heeft MaxCDN een soepele leercurve, en het wordt net zo gewaardeerd door nieuwe gebruikers en oude klanten.

CDN’s zoals MaxCDN zijn ontstaan ​​als reactie op de inspanningen van website-eigenaren om hun bezoekers een betere gebruikerservaring te bieden door de latentie te minimaliseren. De verbetering van de websiteprestaties die het gevolg is van de implementatie van dergelijke tools voor het versnellen van websites, blijft niet onopgemerkt door bezoekers – betere responstijden zullen zich vertalen in een betere gebruikerservaring en bezoekersbetrokkenheid.

MaxCDN Company Overzicht

MaxCDN is opgericht in 2009 en is gevestigd in Los Angeles, Californië. Het bedrijf heeft een bewezen staat van dienst als leverancier van services voor websiteversnelling, en hoewel grote bedrijven als WPEngine, StumbleUpon of 9GAG voor zijn diensten hebben gekozen, was MaxCDN een van de eerste CDN-providers die zich niet alleen op de behoeften van grote bedrijven, maar bood oplossingen die inspeelden op de behoeften van eigenaren van kleine bedrijven en ook eenmanswebsites.

website versnellen met maxcdn

MaxCDN-prijzen

MaxCDN heeft plannen voor iedereen, van professionele bloggers tot grote bedrijven met veelbezochte websites. MaxCDN omvat 3 abonnementsplannen: de ondernemer, het professionele plan en het aangepaste plan. Plannen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Het Entrepreneur-plan is bedoeld voor bloggers en startups die hun websites willen versnellen. De prijs van dit abonnement is afhankelijk van de vereiste bandbreedte (100 GB bandbreedte / maand voor $ 9 per maand, 500 GB bandbreedte / maand voor $ 39 / maand en 1 TB bandbreedte / maand voor $ 79 / maand).

Het Professional-abonnement begint bij $ 299 / maand voor 5 TB en bevat pakketten tot 25 TB. Deze pakketten zijn bedoeld om te reageren op de stijgende prestatie-eisen van grotere bedrijven, uitgevers met een gestaag groeiend publiek en webservices die kleine en middelgrote bestanden leveren.

Met MaxCDN kunt u ook kiezen voor een aangepast prijssysteem per gigabyte, dat de voorkeur kan hebben van uitgevers van virale inhoud, advertentienetwerken en populaire gamedistributeurs.

maxcdn prijzen

MaxCDN-functies

De kernfuncties van MaxCDN zijn gericht op het bieden van beveiliging, realtime controle en analysetools. Opschortingsoproepen, of het nu om het opschonen van activa gaat via het Configuratiescherm of uw eigen op maat gemaakte app, worden dus onmiddellijk gehonoreerd. Evenzo wordt SSL-integratie ook in realtime gemaakt, waarbij alle SSL-opties onmiddellijk worden ingeschakeld. Met realtime rapportage krijgt u inzicht in het verkeer dat u maakt en het gedrag van uw inhoud.

Met de logboekviewer van MaxCDN hebt u toegang tot uw logboeken via de API, het Configuratiescherm of de opdrachtregelinterface van MaxCDN, de MaxCLI. Met de Raw Log to S3-bucket wordt elke serverreactie voor uw pull-zone voor u toegankelijk gemaakt, zodat u deze voor analytische doeleinden kunt gebruiken. Met de beveiligingsprotocollen van CDN (authenticatie in twee stappen, beveiligde tokens, OAuth, IP-witte lijst, HTTP-verwijzende witte lijst, enz.) Kunt u mensen en bots beheren en machtigingen toevoegen voor toegang tot uw middelen en configuratiescherm.

De geavanceerde functies die door deze CDN-provider zijn uiteengezet, zijn gericht op hoe uw inhoud wordt geleverd en geven u veel speelruimte bij het verbeteren van de beveiliging van uw website en het integreren van de bronnen van MaxCDN in uw applicaties. Zo kunt u bijvoorbeeld vooraf gemaakte randregels gebruiken of u kunt aangepaste randregels gebruiken om te bepalen hoe uw inhoud wordt geleverd. U kunt de levering van inhoud verder optimaliseren door afzonderlijke caches te maken voor mobiele apparaten en desktop. De Origin Shield caching-laag beschermt u tegen overbelasting van verzoeken, maakt oorsprongverzoeken efficiënter door meerdere verzoeken te filteren in een enkel oorsprongsverzoek en verwerkt verzoekpieken gemakkelijk.

Bovendien geeft MaxCDN u volledige controle over het beheer en de gegevens van uw account met SDK’s en GitHub-integratie. Om veiligheidsredenen kunt u SSL direct inschakelen in het Configuratiescherm. Uw bezoekers maken verbinding met de Edge-servers via een SSL-verbinding. Dit levert snellere verbindingstijden op en “verwijdert” de CPU-belasting van uw oorspronkelijke servers.

Andere opmerkelijke kenmerken zijn:

 • VOD Zone (Video-on-Demand Zone) voor het streamen van vooraf opgenomen video’s en Live Zone voor het streamen van live video’s;
 • Compatibiliteit met meerdere CMS’s (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, PrestaShop, OpenCart, etc.);
 • All-inclusive, eenvoudig te gebruiken Configuratiescherm;
 • Eenvoudige WordPress-integratie met W3 Total Cache- en SuperCache-plug-ins.

MaxCDN-netwerkoverzicht

Meer dan 53 PoP-locaties vormen het wereldwijde peeringnetwerk van MaxCDN. Hiervan zijn er 22 gevestigd in Noord-Amerika, 31 in Europa en 4 in Azië & Australië. Aangezien ze hun edge-locaties hebben geplaatst in de beste datacenters in hun klasse, die afhankelijk zijn van SSD-uitgeruste bare metal-servers, kunnen ze hogere snelheid leveren met verbindingen van 10 GB.

De edge-locaties van deze CDN-provider kunnen op elk moment en elke locatie hoge belastingen aan, waardoor de snelheid van uw site constant wordt gehandhaafd en de levering van inhoud een soepel proces wordt.

MaxCDN-klantenondersteuning

Klantenservice is beschikbaar via alle kanalen – e-mail, telefoon, livechat. Eenvoudige installatiehandleidingen, uitgebreide veelgestelde vragen en bronnen voor ontwikkelaars maken van uw ervaring met dit CDN een veel eenvoudiger proces. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning die 24/7 beschikbaar is voor gebruikers.

MaxCDN richt zich continu op het ontwikkelen van haar diensten en het voldoen aan de eisen van gebruikers, wat ook tot uiting komt in het feit dat gebruikers de mogelijkheid hebben om functies aan te vragen en te stemmen op aanbevolen functies die moeten worden toegevoegd.

waarom maxcdn kiezen

Waarom zou u MaxCDN gebruiken??

eCommerce-websites zijn een van de meest genoemde voorbeelden van websites die vanaf het begin een CDN nodig hebben, maar een CDN is een must voor elk bedrijf waarvan de inkomstengeneratie grotendeels afhankelijk is van hun online aanwezigheid.

Een nieuwe gebruiker is misschien een beetje overweldigd door de mogelijkheden van deze service, maar de kennisbank biedt uitgebreide informatie, stapsgewijze handleidingen en tutorials die zelfs voor minder ervaren personen gemakkelijk te begrijpen zijn, waardoor deze service geschikt is voor iedereen. Dankzij de schaalbaarheid, aanpasbaarheid en geavanceerde beveiligingsfuncties kan hij zelfs aan de eisen van bedrijven op bedrijfsniveau voldoen.

Aangezien de servers van MaxCDN grotendeels geconcentreerd zijn in Europa en de Verenigde Staten, kunt u, als de meerderheid van uw bezoekers uit deze landen komt, razendsnel inhoud aan uw publiek aanbieden. Als u moe bent om uw tenen in het domein van websiteversnellers te dopen, overweeg dan de voordelen: geen serveruitvaltijden meer als gevolg van onverwachte verkeersstoten, niet meer eindeloos laden van pagina’s, en vooral geen verloren klanten meer vanwege deze problemen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector