Media.net for Publishers Review – Is Media.net een goed alternatief voor AdSense?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Media.net for Publishers Review – Is Media.net een goed alternatief voor AdSense?
0 9 мин.

media-net-recensie


Adsense is een uitstekende tool voor contentmarketing, maar als u een paar andere keuzes heeft, kunt u de meeste waarde behalen. Bij het kiezen van een advertentienetwerk moet de beslissing worden geïnformeerd door uw niche, locatie, type doelgroep en andere factoren.

Hoewel er veel verschillende soorten advertentienetwerken zijn die advertenties in talloze indelingen weergeven, waaronder pop-ups, banners en mobiele advertenties, is Media.net de enige provider die in sommige opzichten in de buurt komt of zelfs beter presteert dan Adsense..

Wat is een contextueel advertentieplatform?

Deze term verwijst naar advertentienetwerken die advertenties op uw pagina plaatsen, afhankelijk van de context van de inhoud. Als u bijvoorbeeld een bericht schrijft of heeft gepubliceerd over reisbestemmingen, krijgen uw bezoekers advertenties te zien die te maken hebben met hoteldeals, vluchtdeals en reisbureaus. Digitale ondernemers vinden contextuele advertenties vaak effectiever dan alle andere soorten advertenties. Ze zijn relevant en presteren beter dan advertenties die willekeurig op niet-relevante inhoud worden geplaatst.

Wat is Media.net?

Media.Net komt op de tweede plaats na Adsense in contextuele advertenties. De eerste biedt VIP-toegang tot de pool van adverteerders van Yahoo! -Bing. Dat betekent dat uitgevers die Media.Net gebruiken, kunnen rekenen op meer dan $ 6 miljard aan zoekvraag. Zelfs als uw niche klein is, heeft Media.net adverteerders met een groot budget die uw inhoudspagina’s willen gebruiken.

media-net-publisher-dashboard

Media.net Publisher Dashboard

Voordelen van Media.net

 • Een uitgebreide pool van adverteerders van Yahoo en Bing

Topuitgevers zoals Reuters, Forbes, Kiplinger, Elle en Cosmopolitan werken onder meer met Media.Net. Contentmakers weten heel goed dat de grote namen in contextueel adverteren Yahoo-Bing, Facebook en Google zijn. Uw succes als ondernemer van contentcreatie of blogger hangt trouwens af van het feit of u met een van deze platforms werkt. Media.Net biedt uw klanten van twee zoekmachines die als één partner samenwerken.

 • Betere betaling

Om aan de hoge normen te voldoen en aan de verwachtingen te voldoen, heeft media.net een rigoureus proces dat ervoor zorgt dat de enige website met premium content wordt geaccepteerd. Het rendement dat men aan het einde van de weg kan verwachten, rechtvaardigt de gevraagde kwaliteit. Het is ongeveer gelijk aan en soms hoger dan wat Adsense aan uitgevers betaalt. Het is daarom veilig om te zeggen dat Media.net een uitstekend alternatief is voor Google Adsense.

 • Relevante advertenties

Hoewel je als blogger allerlei advertenties kunt gebruiken om het licht aan te laten, kunnen irrelevante advertenties je kansen op een doorbraak verpesten. Als gebruikers gedwongen advertenties krijgen over dingen waar ze niets om geven, zullen ze zich waarschijnlijk zelfs los voelen van je inhoud. Media.net geeft zeer relevante advertenties weer die synchroon lopen met uw inhoud. Dat helpt om de gebruikerservaring op uw site te verbeteren.

 • Native formaten

media-net-native-advertenties

Media.net Native Ads

Het probleem bij het werken met veel advertentienetwerken is dat ze advertenties plaatsen die de zichtbaarheid en bruikbaarheid van uw inhoud onderbreken. Voor bloggers kan deze situatie een carrièremoordenaar zijn. Het beste aan het gebruik van Media.net is dat ze hun advertenties ontwerpen in overeenstemming met het formaat van uw website. De aankondigingen zijn ook gemaakt om compatibel te zijn met de mobielvriendelijkheid van uw site.

 • Gemakkelijk maatwerk

Media.net als advertentieplatform geeft bloggers en uitgevers de vrijheid om aan te passen hoe advertenties worden weergegeven. Gebruikers kunnen aangepaste advertentievormen maken die alleen exclusief mogelijk zijn met dit advertentienetwerk. Naast het aanpassen van de kleuren en vormen, kunt u kiezen uit een groot aantal opties, zoals mobiel gedockt, in inhoud of interstitial-advertenties.

 • Compatibel met andere advertentienetwerken

Wanneer u met media.net werkt, kunt u ervoor kiezen om ook met andere advertentienetwerken te werken. De compatibiliteit van media.net overstijgt apparaten om andere systemen te omvatten, een factor die kan helpen om uw inkomsten als uitgever te verdubbelen. Dergelijke vrijheid is zeldzaam bij andere systemen.

 • Accountmanager op afroep

Uitgevers hebben vaak persoonlijke ondersteuning nodig als het gaat om advertentie-optimalisatie en accountconfiguratie. Met de juiste begeleiding kan zelfs een nieuwe blogger meteen beginnen met het maken van boeiende inhoud die merken waardevol kunnen vinden. U kunt op elk moment dergelijke ondersteuning krijgen met media.net door ze een e-mail te sturen. Alle uitgevers krijgen een accountmanager toegewezen die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

 • Geen viraal verkeer vereist

Media.net werkt volgens een ander bedrijfsmodel (kosten per 1000 vertoningen) in vergelijking met andere advertentienetwerken. Uitgevers kunnen zelfs met weinig verkeer worden betaald. Dat is goed nieuws voor beginnende bloggers, omdat verkeer vaak een diskwalificatie is voor velen die zich bij Google Adsense willen aansluiten.

Nadelen van media.net

 • Betalingen in één valuta

Het maakt niet uit uit welk deel van de wereld u komt, bij media.net kunt u betalingen in Amerikaanse dollars accepteren. Voor uitgevers in de VS is dat prima. Bloggers uit andere delen van de wereld kunnen echter gemakkelijk last krijgen van onvriendelijke wisselkoersen.

 • Bedoeld voor landen van niveau 1

Afgezien van het gebruik van een enkele valuta, is het platform ook sterk geconcentreerd op tier 1-landen. Deze term verwijst over het algemeen naar landen met een hogere koopkracht. Dat betekent dat als uw inhoud niet is gericht op doelgroepen in economisch krachtige landen, u een lage inkomstenstroom kunt lijden.

 • Statische advertenties

Media.net-advertenties leven niet, wat betekent dat ze niet reageren. Bij netwerken als Adsense veranderen hun advertenties van vorm en positie wanneer de gebruiker interactie heeft met de website. Dat helpt vaak om de zichtbaarheid en interactiviteit van de advertenties te vergroten. De statische advertentie-indeling levert mogelijk niet de beste resultaten op mobiele platforms.

Is Media.net goed voor bloggers?

media-net-goed-voor-bloggers

In vergelijking met Google’s Adsense is Yahoo-Bing’s media.net een beter platform voor bloggers. Als u op zoek bent naar manieren om extra geld te verdienen met bloggen, haalt media.net alle belemmeringen in de branche voor u weg. U hoeft alleen maar geweldige inhoud te schrijven en de site netjes en fris te houden.

Aan de andere kant zijn de inkomsten uit advertenties op media.net hoger dan de Adsense-inkomsten. U wordt betaald afhankelijk van uw niche en het aantal vertoningen van de media.net-advertentiegangers op uw website. Verkeerstarieven tellen hier niet mee. Het netwerk betaalt op netto 30 basis met een winstdrempel van USD 100. U kunt het geld ontvangen via Paypal en bankoverschrijving..
Uitgevers vinden het ook leuk dat betalingen snel worden gedaan. Samen met de 24-uurs ondersteuning en advertentieaanpassing komt media.net naar voren als het beste advertentienetwerk voor bloggers.

Is Media.net een goed alternatief voor AdSense?

Uw website is misschien uitstekend wat betreft inhoud en verkeer, maar toch kan Google Adsense uw aanvraag weigeren. Dat mag niet het einde zijn van je droom om geld te verdienen met bloggen. Er zijn veel andere alternatieven voor Google Adsense en Media.net is het beste alternatief. Dan kunt u ook zowel Google Adsense als Media.net gebruiken om uw inkomstenstroom te vergroten. Beiden zijn zeer compatibel.

Media.net bladert door uw website om te beslissen welke zoekwoorden moeten worden getarget voor advertenties uit de Bing- en Yahoo-adverteerdersdatabase. Na verloop van tijd leert het netwerk welke advertenties het beste werken voor uw type inhoud om de meeste vertoningen te genereren. Het programma raadt vaak aan dat hun advertenties minimaal 15 dagen op uw website worden weergegeven. In die tijd zullen de netwerkalgoritmen verdienen om uw inhoud te optimaliseren en intuïtieve advertenties te plaatsen die u de meeste inkomsten opleveren.

Welk verkeer is het beste voor Media.net Ad Network?

In tegenstelling tot Google’s Adsense houdt media.net niet van verkeersdichtheid. De betaalmethode Cost per Mile betekent dat bloggers per vertoning kunnen worden betaald. Om deze reden vallen deze netwerken op als een functioneel alternatief voor Adsense voor kleine bloggers.

Zolang je verkeer hebt uit ontwikkelde landen, hoe groot of klein ook, en je hebt een uitstekende blogsite die je kunt laten goedkeuren voor het netwerk. Media.net is geen pay per performance advertentienetwerk, waardoor uitgevers geld kunnen verdienen op basis van de vertoningen die de advertenties op hun inhoudspagina’s maken.

Er zijn geen specifieke minimale verkeersvereisten om in aanmerking te komen voor media.net, maar over het algemeen bevindt u zich in een betere positie als u tussen de 100 en 200 bezoekers per dag op uw site krijgt, voornamelijk uit ontwikkelde landen.

Inhoudskwaliteit en website-ontwerp

media-net-display-advertenties

media.net Display-advertenties

Media.net is een beter betalend contextueel advertentienetwerk met uitstekende prestaties. Media.net vereist dat uitgevers inhoud van de hoogste kwaliteit op hun websites publiceren. Het is geen platform voor diegenen die snel geld willen verdienen met een blog van lage kwaliteit.

Het netwerk heeft duidelijke richtlijnen die alle uitgevers moeten volgen om geaccepteerd te worden in het programma. Hieronder volgt een blik op enkele van de inhoudsvereisten om in aanmerking te komen voor het netwerk.

 • De inhoud van uw website moet in het Engels zijn
 • Uw verkeer moet voornamelijk afkomstig zijn uit de VS, het VK en Canada
 • De inhoud mag geen plagiaat bevatten
 • Inhoud moet regelmatig worden bijgewerkt
 • De website mag niets bevatten dat inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten
 • U moet dagelijks een constant aantal bezoekers op de site hebben
 • Het ontwerp van de website moet gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren zijn

De afhaalmaaltijd

De belangrijkste manier waarop bloggers geld verdienen, is door inkomsten te genereren met hun blogs om een ​​inkomstenstroom uit hen te creëren. Hoeveel u verdient met uw handschrift hangt meestal af van of u met de juiste advertentienetwerken werkt. Ook al blijft Google Adsense het beste advertentienetwerk; het heeft veel rode banden die veel uitgevers uitsluiten van hun inkomstenambities. Media.net is een even intuïtief en krachtig platform dat u kunt proberen. Deelnemen is gratis en eenvoudig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector