Shopify vs WooCommerce – Welke moet u gebruiken voor uw online winkel?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Shopify vs WooCommerce – Welke moet u gebruiken voor uw online winkel?
0 20 мин.

shopify-vs-woocommerce


“Ik wil mijn eigen online winkel opzetten. Maar hoe moet ik dat doen? Zijn hier tools voor? ‘ Misschien is dit iets dat bij u opkwam toen u dit artikel online vond. Sinds u hier bent aangekomen, weet ik zeker dat u graag wilt weten hoe u een online markt kunt creëren.

Veel mensen denken dat een online winkel een geweldige manier is om een ​​behoorlijk inkomen te verdienen. Sommigen dromen over het creëren van de volgende Amazon. Maar om dit te bereiken, hebt u de beste tool op de markt nodig om u te helpen.

Dit is waar dit artikel binnenkomt. We bekijken twee van de grootste en meest vertrouwde platforms die mensen gebruiken om een ​​online winkel te ontwikkelen: Shopify en WooCommerce.

We zullen zien wat de voor- en nadelen zijn van elk bij het maken en onderhouden van uw winkel. De onderwerpen die in detail zullen worden besproken zijn: de prijsstelling, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en features.

Wanneer u het einde van dit bericht bereikt, zou u moeten kunnen beslissen of Shopify of WooCommerce degene voor u is. Maar u moet weten dat beide platforms bewezen methoden zijn die in uw project kunnen worden gebruikt.

Laten we eerst eens kijken naar enkele feiten over Shopify en WooCommerce:

Shopify

Het aantal actieve gebruikers dat Shopify heeft, groeit tot meer dan 1 miljoen wereldwijd. Dat is een enorm aantal; denk maar aan 1 miljoen mensen die allemaal iets online verkopen. Het ondersteunt meer dan 600.000 bedrijven over de hele wereld.

Maar het bedrag dat ze verdienen is nog groter: $ 76 + miljard verkocht op Shopify. En deze cijfers nemen nog elke dag toe.

Nou, wat zeg je? Zou Shopify een geweldig hulpmiddel kunnen zijn om u te helpen bij het beheren van een online markt? Tuurlijk wel. Meer dan 1 miljoen mensen vertrouwen erop dat het voor hun online bedrijf zorgt.

Maar laten we eens kijken hoe WooCommerce het opneemt tegen Shopify.

WooCommerce

Er zijn honderdduizenden online winkels opgezet op internet. En WooCommerce ondersteunt meer dan 28% van hen. Dit alleen al geeft WooCommerce een geweldige vertrouwensscore bij het vergelijken met andere platforms, zelfs Shopify.

Tegenwoordig zijn er meer dan 29 miljoen downloads van deze plug-in op WordPress. Het drijft meer dan 3 miljoen actieve online winkels wereldwijd aan.

Gezien deze enorme aantallen, kunnen we gerust zeggen dat WooCommerce een van de meest vertrouwde en bewezen tools is bij het ontwikkelen van een online markt.

Nu we de statistieken uit de weg hebben geruimd, laten we een duik nemen en kijken wat deze 2 platforms zo efficiënt maakt.

Eerst zal ik het hebben over de prijzen voor beide. Dit kan een belangrijke factor zijn bij het beslissen waar je aan begint.

WooCommerce-prijzen

WooCommerce is in wezen een WordPress-plug-in in de kern. Veel plug-ins zijn bruikbaar als u ervoor betaalt, maar met WooCommerce is dat niet het geval.

Om WooCommerce op uw site te installeren, hoeft u geen cent te betalen. Het is helemaal gratis.

Dit is geweldig om te weten voor mensen met een krap budget. Maar raak niet opgewonden.

‘’ Maar waarom zou ik niet? Dat is geweldig! ’’ En ja, het is geweldig. Maar er zijn enkele dingen waar u voor moet betalen, als u ervoor kiest om WooCommerce te gebruiken.

Als u bijvoorbeeld WooCommerce gebruikt, betekent dit dat u de beheerder van de winkel bent. Dit houdt in dat u moet betalen voor een domeinnaam en hosting. Het beste is om te zoeken naar een hostingprovider met speciale WordPress-hosting.

Een dergelijke hostingservice zorgt voor betere prestaties voor de winkel, aangezien WooCommerce een WordPress-plug-in is.

Er zijn ook andere mogelijk kosten om rekening mee te houden. Veel van de extensies (we zullen later zien wat deze zijn) die WooCommerce gebruikt, zijn bijvoorbeeld niet gratis. U kunt een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding betalen voor het gebruik ervan.

Naast deze bedragen die u zou kunnen uitgeven, is WooCommerce gratis te gebruiken.

Maar laten we verder gaan om te zien hoeveel het kost om Shopify te gebruiken.

Shopify-prijzen

Anders dan WooCommerce, is Shopify geen WordPress-plug-in, maar een volledige online winkelmaker en manager. Je zou kunnen zeggen dat het een hele dienst is die je de middelen biedt om een ​​online winkel te ontwikkelen en te onderhouden.

Dit in gedachten houdend, mag u niet verbazen dat Shopify niet gratis is. Om gebruik te kunnen maken van deze dienst moet je ervoor betalen. Maar hoeveel moet je precies betalen? Laten we kijken!

Shopify stelt 3 abonnementen beschikbaar met verschillende prijzen en functies. Nu vergelijken we ze allemaal:

 • Basis Shopify: Dit is hun startersplan. Het kost $ 29 / maand. Er zijn nogal wat functies bij dit plan inbegrepen. Dit zijn er enkele: u krijgt een onbeperkt aantal producten en bestandsopslag, wat nodig is in het geval van een groeiende winkel.

Je krijgt ook 24/7 ondersteuning voor het geld dat je betaalt. Dit is handig als u net begint met uw winkel.

Ze bevatten ook een gratis SSL-certificaat, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw betalingen.

Naast andere functies is ook een blog opgenomen. Dit is geweldig, want als je een blog bij je winkel hebt, kun je sneller groeien en gemakkelijker worden gevonden op Google. Maar daarvoor moet u geweldige inhoud maken. Hoe dan ook, het is leuk dat ze deze optie hebben opgenomen.

 • Shopify: Omdat dit hun middelste plan is, krijg je wat extra’s in vergelijking met Basic.

Het kost $ 79 / maand om dit plan te gebruiken. Maar biedt het iets dat deze prijs waard is? Ja dat doet het. Hier zijn enkele voordelen:

Cadeaubonnen zijn geweldige opties die beschikbaar zijn bij dit plan. Elke goede online markt gebruikt deze, dus als u een efficiëntere marketingcampagne wilt, moet u ze uitproberen.

Dit plan wordt ook geleverd met professionele rapporten, die u af en toe kunt bekijken. Als u deze rapporten gebruikt, kunt u uw winkel efficiënter beheren. De rapporten tonen u de statistieken van uw site in detail, zodat u vooruit kunt plannen om een ​​betere productiviteit te behouden.

Met dit plan krijgt u ook ondersteuning voor hardware-randapparatuur zoals barcodescanners, camera’s in de detailhandel, kassalades, bonprinters en verzendlabelprinters. Het gebruik van POS-applicaties van derden is ook toegestaan ​​met het Shopify-abonnement.

 • Geavanceerde Shopify: Het premiumplan kost veel meer dan het middelste plan: u betaalt $ 299 / maand met deze optie. Maar is het de prijs waard?

Ze bevatten de mogelijkheid om 15 personeelsaccounts te hebben, wat een groot aantal is in vergelijking met het basis (met slechts 2) en zelfs het middelste (met 5) plan.

Als u iets verkoopt dat moet worden verzonden (geen digitale producten), dan zult u het handig vinden dat u met het geavanceerde plan een korting tot 74% krijgt voor de leveringen. Ze zorgen ervoor dat u concurrerende tarieven ontvangt van koeriers zoals USPS, UPS, DHL en meer.

Een ander pluspunt is de geavanceerde rapportbouwer. Dit is een hulpmiddel dat u kunt gebruiken om de rapporten aan te passen vanuit de optie professionele rapporten (die u in het Shopify-plan hebt opgenomen). U kunt verschillende delen van de rapporten filteren, toevoegen en verwijderen om deze aan uw specifieke behoeften aan te passen.

De kosten voor het gebruik van andere betalingsproviders naast Shopify Payments zijn veel lager dan in de andere niveaus. Voor het basisplan heb je 2%, het middelste plan 1%, maar hier betaal je in het premiumplan slechts 0,5%.

Dit lijkt misschien iets dat niet zo belangrijk is, maar denk er op deze manier over na: als u 10 verkopen per dag maakt van iets dat kost, laten we zeggen $ 100, en de betaling is gedaan via PayPal, betekent dit dat u in totaal $ 5 betaalt. Maar met het basisplan zou je $ 20 betalen.

Maar dit is een optie die echt afhangt van de grootte van uw winkel en de klanten die u elke dag ontvangt. Als je een kleinere winkel hebt, kun je het prima doen met alleen het middelste of zelfs basisplan.

Als u ervoor kiest om de kosten voor een heel jaar vooraf te betalen, geeft Shopify u 10% korting. Voor 2 jaar heb je 20% korting.

Wat kunnen we zeggen over andere kosten die een rol kunnen spelen als u voor Shopify kiest? Je hoeft niet apart te betalen voor een hostingprovider (zoals het gebruik van WooCommerce), omdat je dat hebt opgenomen in een van de 3 plannen. Naast de maandelijkse kosten zijn er geen andere kosten om je winkel draaiende te houden met Shopify.

Nu we weten wat de prijzen voor elk platform zijn, kunnen we verder praten over het ontwerp van deze tools. Er zijn ook verschillen en overeenkomsten.

WooCommerce Design

WooCommerce is een open-source plug-in gemaakt door de ontwikkelaars achter WooThemes. Omdat het open source is, kan het u de meest gedetailleerde aanpasbaarheid bieden.

Als je op zoek bent naar een tool om een ​​volledig gepersonaliseerde winkel te maken, dan is WooCommerce iets voor jou. U kunt zelfs de broncode voor het ontwerp wijzigen, zodat deze naar uw specifieke smaak past. Shopify staat dit niet toe.

Maar hoe zit het met de thema’s die beschikbaar zijn? WooCommerce stelt ook hier niet teleur. Het thema voor de winkel vinden is niet eenvoudig als je de hoeveelheid mogelijkheden ziet.

Om degene voor u te vinden, kunt u naar Themeforest.com gaan. Op deze site kunt u door honderden WooCommerce-thema’s bladeren. Elk van deze kan geweldig zijn om in uw winkel te installeren.

Maar als u niet het juiste thema voor u vindt, kunt u naar een andere plaats gaan: de eigen themawinkel van WooCommerce, Storefront. In veel opzichten lijkt het op Themeforest.

Maar Storefront is gebouwd om perfect synchroon te lopen met WordPress. Met meer dan 2,5 miljoen downloads is het een van de meest gebruikte online themawinkels. Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van Storefront?

 • Het is van begin tot eind ontwikkeld en verbetert de prestaties en SEO van uw site. Dit is erg belangrijk, omdat je efficiënte SEO nodig hebt om ervoor te zorgen dat de klanten je gemakkelijk vinden. Uw financiën staan ​​hier op het spel.
 • Een andere geweldige functie van Storefront is het feit dat het een volledig responsieve plug-in is. Ongeacht hoe je het gebruikt: op een telefoon, tablet of desktop past het zich aan de situatie aan. U zult gemakkelijker met het scherm communiceren, waardoor u een hogere efficiëntie krijgt.
 • Een leuke optie is dat u uw wijzigingen in het ontwerp in realtime kunt zien. Dit kan de tijd die nodig is voor de ontwikkeling van de winkel verkorten.

WooCommerce heeft een groot voordeel in vergelijking met Shopify op het gebied van design. Shopify heeft een aantal geweldige en mooie thema’s beschikbaar (we zullen deze iets later bekijken). Maar je kunt ze niet zo veel personaliseren als een WooCommerce-thema.

Met WooCommerce, zelfs als je een thema niet leuk vindt, kun je een ontwikkelaar inhuren om het een beetje voor je aan te passen. Of maak zelfs een volledig persoonlijk thema alleen voor uw winkel.

Maar laten we verder gaan en kijken wat Shopify op tafel brengt.

Shopify-ontwerp

Net als WooCommerce, wordt Shopify direct uit de doos geleverd met geweldige thema’s. Met hun service kunt u kiezen uit 54 thema’s die klaar zijn voor gebruik op uw site. 10 van de 54 zijn gratis te gebruiken.

In vergelijking met WooCommerce heb je echter niet zo’n grote vrijheid bij het ontwerpen van een volledig gepersonaliseerde winkel. Dit komt omdat veel andere mensen Shopify gebruiken en je je thema zou kunnen vinden in gebruik bij een andere winkel. Zoals ik al zei, geeft Shopify je toegang tot 54 thema’s, waarvan 44 betaalde ontwerpen. Maar voor alle 54 thema’s is meer dan één stijl beschikbaar.

Wat betekent dit? Denk er eens over na. De meeste Shopify-thema’s hebben ten minste 2 stijlen beschikbaar. Er zijn anderen met 3 of zelfs 4 stijlen. Als je 53 met 3 vermenigvuldigt, krijg je 159 thema’s om uit te kiezen. En zoals we hebben gezien, zijn er genoeg met 4 stijlen, niet slechts 3.

Op deze manier kunt u uw stijl vrijwel verfijnen, zodat u een vrij persoonlijke winkel krijgt.

Helaas zijn de meeste thema’s van Shopify niet gratis te installeren. De meeste zijn tussen de $ 140 en $ 180 prijspunten.

Als je pas met de winkel begint, kun je misschien het beste een gratis thema kiezen. Wanneer uw winkel een gevestigde waarde heeft, kunt u op zoek gaan naar een premium thema en uw ontwerp nog meer versterken. Op deze manier gooi je geen geld uit het raam. Je weet niet zeker of alles zal werken zoals je gepland had.

De Shopify-themawinkel is zeer goed gemaakt om het voor een bezoeker gemakkelijk te maken om het beste ontwerp naar zijn smaak te kiezen. Hoe doen ze dit? Ze bereiken dit door een handig filter te gebruiken om je te helpen.

Bovenaan de pagina ziet u de trending-thema’s van de week. Dit is geweldig als je onder andere iets heel populairs nodig hebt.

Maar als je een beetje naar beneden gaat, kun je de thema’s in categorieën zien. Als u iets voor een specifieke branche wilt, kunt u met dat filter zoeken. Maar als u op zoek bent naar een thema dat eenvoudig is en veel afbeeldingsplaatsen heeft, kunt u direct in die categorie kijken.

Als je een ontwikkelaar of een webontwerper bent, kun je zelfs een aanvraag indienen om een ​​Shopify-thema te maken om in hun winkel te plaatsen. Ze hebben een aantal strenge eisen, maar als je eraan voldoet, kun je je eigen thema in de winkel laten zien.

Nu we het ontwerp voor zowel WooCommerce als Shopify hebben gezien, gaan we verder en praten over de gebruiksvriendelijkheid of gebruikerservaring voor elk.

WooCommerce UI

Als we het hebben over UI voor WooCommerce (en Shopify), moeten we kijken wat het gemakkelijk (of moeilijk) maakt om op het platform te bewegen. Dit onderdeel is vooral belangrijk. Waarom?

Het is belangrijk, want als u een online winkel maakt, is het waarschijnlijk dat u degene bent die deze aan het begin beheert. Het is dus beter om een ​​gemakkelijk te leren interface te hebben. Op deze manier kunt u zich meer concentreren op de zakelijke kant, niet op het runnen van de winkel.

Hoe staat WooCommerce op dit gebied? Aangezien het een gratis plug-in en ook open-source is, is het niet de gemakkelijkste om te leren. Als je snel zoekt op Google, zul je zien dat de meeste mensen denken dat het vrij moeilijk is om je weg te vinden als je niet zo gewend bent aan technologie.

Dit is niet alleen in het geval van WooCommerce. Veel andere WordPress-plug-ins zijn hetzelfde. En WooCommerce is geen uitzondering.

Wanneer uw winkel actief is, is het hele beheerproces aan u. Alles valt in jouw handen. Je hoeft geen codering te kennen, maar er is veel te leren als je ervoor kiest om met WooCommerce te gaan.

Hoe vergelijkt Shopify? Laten we kijken!

UI van Shopify

In deze categorie is er een enorm verschil tussen deze 2 kandidaten. Wat zijn de verschillen? Nou, ik denk dat je er al een uitgevonden hebt. Ja, de gebruikersinterface voor Shopify is veel gemakkelijker te gebruiken.

Zoals ik al eerder zei, is Shopify een betaald platform, een service die je kunt gebruiken. Daarom is veel van het technische jargon hier niet nodig. Wanneer u een van hun plannen kiest, kiest u er ook voor dat zij voor de dingen zorgen die veel winkeliers bang maken.

In eerste instantie moet jij degene zijn die de winkel opzet. Eerst moet je natuurlijk een plan selecteren, maar maak je daar nu geen zorgen over. Waarom? U krijgt een gratis proefperiode van 14 dagen om te zien of deze service voor u werkt.

Wanneer u klaar bent met het maken en verifiëren van uw nieuwe account, wordt u naar het ‘backoffice’ van de site geleid. Hier begin je met het maken van alles wat je in de winkel wilt laten zien.

Om een ​​online winkel te maken, klikt u gewoon op de knop ‘Online winkel toevoegen’. Dit betekent dat je eerst een thema voor de winkel moet kiezen. Als je het hebt, kun je het aanpassen aan je behoeften of het gewoon laten zoals het is; hangt af van wat je wilt. De aanpassing is niet verplicht; het kan later worden gedaan.

In de optie ‘Instellingen’ kunt u veel aanpassingen voor de winkel configureren. U kunt bijvoorbeeld instellen hoe de betalingen worden afgehandeld en wat er bij het afrekenen van de klant wordt gevraagd. U kunt ook instellen hoe de verzending zal plaatsvinden.

Als u het tabblad ‘Online winkel’ selecteert, wordt u naar een andere pagina geleid waar u kunt aanpassen en personaliseren hoe uw winkel eruit zal zien en zich zal gedragen.

Je zult zien dat een van de opties ‘Blogposts’ wordt genoemd. We hebben al gezegd dat dit een geweldige functie is. Als u geweldige inhoud maakt die mensen leuk vinden, zult u uw klanten eerder behouden. Waarom is dit waar??

Mensen zoeken vaak online naar producten of diensten die een van hun problemen kunnen oplossen. Dus als u een artikel schrijft over een product dat u in uw winkel heeft vermeld, kan iemand uw winkel gemakkelijker vinden, omdat u er inhoud over heeft geschreven.

Misschien komen ze gewoon om een ​​van uw nieuwe artikelen te lezen, maar zolang ze op de site blijven, kunnen ze zelfs iets kopen. Hoe dan ook, een periodiek vernieuwde blog zal je naar meer bezoekers leiden en mogelijk ook naar meer klanten.

Een andere optie naast de knop ‘Blogberichten’ is het gedeelte ‘Producten’. Het is duidelijk waar dit voor is: om nieuwe producten aan de winkel toe te voegen. Dit is tenslotte het belangrijkste onderdeel van het bezitten van een online markt. Zonder producten kun je geen online winkel hebben.

Iets anders dat op dit tabblad kan worden gedaan, behalve het toevoegen van nieuwe producten, is het uitvoeren van een inventaris. Dit is erg belangrijk. Het zal u helpen om gemakkelijk te controleren hoe uw producten presteren bij uw klanten.

U kunt ook het gedeelte ‘Cadeaukaarten’ gebruiken als u een plan heeft waarmee deze functie is toegestaan.

Als conclusie van dit deel: als u ervoor kiest om uw online markt met Shopify te creëren, zult u veel sneller en gemakkelijker aan de interface wennen dan wanneer u voor WooCommerce zou hebben gekozen. Maar als u een goed gepersonaliseerde winkel zoekt, is WooCommerce degene voor u. Het wordt geleverd met elke functie die u maar kunt bedenken, zodat u uw persoonlijke merk professioneler kunt maken.

Laten we nu verder gaan en een beetje praten over de functies die WooCommerce en Shopify u bieden.

WooCommerce-functies

Een groot pluspunt dat WooCommerce op dit gebied heeft, is de enorme verscheidenheid aan extensies. Een extensie is in feite een programma dat u in WooCommerce kunt installeren om een ​​mogelijk probleem op te lossen. Ze lijken veel op de plug-ins voor WordPress. Alleen in dit geval zijn het ‘plug-ins’ voor WooCommerce.

Waar kunnen deze extensies je mee helpen? Ze helpen met alles wat een online winkel moet doen. Er zijn meer dan 400 extensies die je kunt gebruiken met WooCommerce. Er zijn uitbreidingen gemaakt voor het afhandelen van betalingen, het vermelden van producten, productrecensies en opmerkingen, betalingsverwerking (betalingsgateways), verzending, marketing en voor andere taken.

Sommige extensies zijn gratis te gebruiken en sommige worden betaald met een maandelijks of jaarlijks abonnement. Hieronder ziet u enkele van de meest populaire extensies voor online winkels:

 • PayPal – voor betalingsverwerking. Er zijn tal van andere betalingsverwerkers om uit te kiezen (Stripe, Square, Amazon Pay, etc.)
 • MailChimp-extensie – voor e-mailmarketing. Het verbindt uw WooCommerce-winkel met uw MailChimp-account.
 • WooCommerce Shipping – voor het verzorgen van de leveringen
 • WooCommerce Invoices – voor het genereren en koppelen van facturen aan de verwerkte bestellingen
 • WooCommerce-abonnementen – hiermee kunnen bezoekers zich abonneren op uw diensten of producten

Er zijn veel andere functies bij WooCommerce. Hier is een lijst met slechts enkele van hen: voorraadbeheer, e-mailsjablonen, terugbetalingen met één klik, klantaccounts, SEO-tools, coupons, personaliseer de winkel voor uw locatie (valuta / taal / eenheden), productfiltering, onbeperkte galerijen voor uw producten , geïntegreerd blogsysteem en vele anderen.

Nu gaan we verder en kijken welke functies Shopify bezit.

Shopify-functies

Toen we het hadden over de prijzen voor Shopify, hebben we enkele van de functies die bij dit platform horen, ingeschakeld. Nu gaan we nader bekijken wat deze functies belangrijk maakt voor een winkel.

Shopify bevat een overzichtsdashboard waar u kunt zien hoe uw winkel presteert. Hier worden veel statistieken weergegeven waarmee u vooruit kunt plannen en beter kunt zijn in uw bedrijf. U kunt bijvoorbeeld de verkopen voor verschillende perioden zien.

U kunt ook per regio zien waar uw klanten vandaan komen. Dit is geweldig omdat de informatie die u hier verkrijgt, u specifieker zal maken met uw aanbod op de site. De klanten zullen meer tevreden zijn met uw winkel.

In het geval van WooCommerce is de ondersteuning niet de beste. Als je problemen hebt met de winkel, moet je een manier vinden om het op te lossen. Als je dat niet kunt, moet je misschien een ontwikkelaar inhuren om het voor je te doen.

Maar met Shopify is dit heel anders. De klantenondersteuning is geweldig. U kunt ze gerust e-mailen, bellen of zelfs in realtime met ze chatten. Als er een probleem is met uw markt, zal het ondersteuningsteam er alles aan doen om het op te lossen.

Als dit het geval is, kunt u uw middelen en ideeën concentreren op het leiden van het bedrijf zonder de functionaliteit van de winkel te behouden.

Ik zei al dat een SSL-certificaat is inbegrepen bij elk van de 3 plannen die ze aanbieden. Met WooCommerce zou je dit zelf moeten kopen of zoeken naar een hostingprovider die het in zijn plannen aanbiedt. Kiezen voor Shopify is beter als je hiermee rekening houdt.

Conclusie

Dus, is Shopify beter dan WooCommerce? Of is het andersom? Als we rekening houden met alles wat al over beide platforms werd genoemd, kunnen we gerust zeggen: HET IS AFHANKELIJK.

Waarover zou je je kunnen afvragen? Nou, uw persoonlijke behoeften.

Aan de ene kant is WooCommerce misschien het beste voor u. Als u op zoek bent naar een tool die u vrijheid geeft bij het ontwerpen van de winkel, is WooCommerce de beste. We hebben gezien dat het de grotere bibliotheek met thema’s heeft van de twee. Zelfs als u er geen vindt die voor u werkt, kunt u een thema speciaal voor uw winkel ontwerpen. Als je niet weet hoe je het moet doen, huur dan een ontwikkelaar in.

WooCommerce kan ook voor jou zijn, als je een grote verscheidenheid aan functies en opties in de winkel wilt hebben. De extensies zijn hiervoor de perfecte oplossing.

Aan de andere kant is Shopify de beste kandidaat als je niet zo’n tech-persoon bent. Zoals we al hebben besproken, heeft Shopify niet veel kennis nodig. U kunt de winkel ‘nachts’ leren beheren. Omdat WooCommerce voornamelijk is gemaakt voor ontwikkelaars, is het niet zo eenvoudig te gebruiken.

Shopify bevat ook enkele geweldige beveiligingsfuncties (SSL en andere). Als je af en toe geen onderhoudsproblemen wilt oplossen, kies dan voor Shopify.

De prijs is niet zozeer een probleem bij het kiezen van een winnaar hier. Als je voor WooCommerce gaat, moet je wat geld uitgeven aan het online hosten van de winkel. Het kost je dus zeker iets.

Als u voor Shopify kiest, moet u zeker een maandelijks bedrag betalen voor het gebruik van de service. Hoe dan ook, er zullen kosten zijn voor het maken en beheren van de winkel.

Om de perfecte tool voor je volgende ‘Amazon’ te kunnen kiezen, moet je de voor- en nadelen zorgvuldig afwegen. Kijk wat uw persoonlijke prioriteiten zijn.

Als u precies weet hoe u wilt slagen en wat uw doelen voor de winkel zijn, kunt u veilig een winnaar voor uw bedrijf kiezen.

We hopen dat je na het lezen van dit artikel een beter idee hebt over wat deze 2 platforms voor je kunnen doen.

Maar kies verstandig, zodat de uitkomst is waar je al die tijd voor hebt gepland.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector