SSL.com Review – Beveilig uw website met een SSL-certificaat

ssl com recensie


Wanneer gevoelige informatie zoals creditcardgegevens, wachtwoorden, gebruikersnamen en andere privégegevens via internet worden verzonden, wordt een SSL (Secure Sockets Layer) gebruikt als een methode om privégegevens te beveiligen en te versleutelen. Websites die SSL-certificaten gebruiken, bevatten HTTPS in hun website-URL, evenals een hangslotsymbool.

SSL.com is een toonaangevende autoriteit op het gebied van SSL-certificaten en deze SSL.com-beoordeling biedt een nuttig overzicht van de digitale certificaten die u bij hen kunt kopen, de functies die bij deze certificaten worden geleverd en andere aspecten van hun diensten, waaronder bekwaamheid in klantenondersteuning.

Beveilig uw website met SSL.com!

SSL.com bedrijfsoverzicht

SSL.com heeft zijn hoofdkantoor in Houston, Texas, VS en is opgericht in 2002. Er wordt op vertrouwd door organisaties en overheden in meer dan 120 landen. SSL.com biedt digitale certificaten voor een breed scala aan gebruiksscenario’s, waaronder SSL / TSL-servercertificaten, ondertekeningscode voor documenten en S / MIME-e-mailcertificaten. Ze zijn een 5-sterrencertificeringsinstantie met uitstekende ondersteuning die verder gaat dan de uitgifte van certificaten, inclusief installatie- en configuratiegerelateerde ondersteuning.

In deze SSL.com-recensie gaan we ons concentreren op de soorten SSL-certificaten die door dit bedrijf worden aangeboden en de functies die standaard bij deze producten worden geleverd.

SSL.com-abonnementen & Prijzen

Degenen die op de markt zijn voor SSL-certificaten hebben 7 iteraties van SSL-certificaten waaruit ze kunnen kiezen. Laten we eens kijken in welke use case elk certificaat is bedoeld om te dienen en hoeveel van u wordt verwacht te betalen voor jaarplannen of plannen met langere looptijden.

ssl com plant prijzen

Basis SSL

Het Basic SSL-certificaat wordt uitgegeven voor een enkele, volledig gekwalificeerde domeinnaam (bijvoorbeeld domein.com of mail.domain.com) met een speciaal IP-adres. Het kan op meerdere servers tegelijk worden gebruikt. Na een succesvolle validatie wordt het SSL-certificaat binnen 5 minuten afgegeven. De Basic SSL beveiligt ook de www. versie van een domein (www.domain.com of www.mail.domain.com) en u kunt het voor een periode van maximaal 5 jaar kopen, in welk geval u naar verwachting $ 183,75 ($ 36,75 / jaar) betaalt. Als u de Basic SSL voor een periode van 1 jaar koopt, is de prijs $ 49 / jaar. Het SSL-basiscertificaat omvat ook onbeperkte heruitgaven mocht er tijdens zijn levensduur iets met uw SSL-certificaat gebeuren.

Het certificaat wordt geleverd met een garantie van $ 10.000, het ondersteunt de ondertekening van meer dan 2048 bit-certificaten en het maakt gebruik van het SHA2-hash-algoritme.

Premium SSL

Premium SSL van SSL.com is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van kleinere bedrijven, het beveiligt tot 3 subdomeinen die een primaire domeinnaam delen, ondersteunt de Autodiscover-service van Microsoft Exchange, het kan tegelijkertijd op meerdere servers worden gebruikt en beschikt over onbeperkte functies heruitgaven en privésleutels. Het Premium SSL-certificaat bevat een garantie van $ 10.000.

De aankoopprijs voor een periode van maximaal 5 jaar komt uit op een totaal van $ 371,25 ($ 74,25 / jaar), wat een besparing van 25% is in vergelijking met de prijs van $ 99 / jaar als u het slechts één jaar koopt.

High Assurance SSL

Met dit High Assurance SSL-certificaat kunt u uw bedrijfsnaam laten verschijnen in de details van uw SSL-certificaat. Het biedt bescherming voor een volledig gekwalificeerde domeinnaam, inclusief de www-variant, en wordt geleverd met dezelfde functies als de Premium SSL.

Het certificaat kost $ 242 voor 5 jaar ($ 48,40 / jaar) of $ 69 als je het van jaar tot jaar koopt.

Wildcard SSL

De Wildcard SSL is ontworpen om het hoofddomein en een willekeurig aantal subdomeinen te beschermen met één enkele oplossing, en het vereist bedrijfsvalidatie.

Dit certificaat is geweldig voor hosting en virtuele hosts omdat het kan worden gebruikt op onbeperkte IP-adressen met meerdere gelijktijdige privésleutels en net als het Basic SSL-certificaat kan het tegelijkertijd op meerdere servers worden gebruikt.

De garantie die bij dit certificaat wordt geleverd, bedraagt ​​$ 1.250.000. Dit certificaat kan worden gekocht voor een periode van maximaal 5 jaar en kost $ 1.121,25 ($ 224,25 / jaar), waarmee u 25% kunt besparen in plaats van het te kopen voor slechts een jaar, wat $ 299 kost.

SAN / UCC SSL

Dit certificaat is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van zakelijke klanten en het werkt met verschillende Microsoft Exchange-services.

Een enkel UCC / SAN-certificaat biedt beveiliging voor meerdere domeinen (tot 2000 unieke domeinen en / of subdomeinen) op een gedeeld IP-adres.

Het SAN / UCC-certificaat wordt geleverd met onbeperkte serverlicenties en onbeperkte heruitgaven en sleutelparen. De verzekeringsgarantie voor dit plan bedraagt ​​$ 1.250.000.

Als u het UCC / SAN-certificaat voor een periode van 5 jaar koopt, wordt dit verkocht voor $ 141,60 / jaar (of $ 177 als de gekozen duur 1 jaar is) of $ 708, gefactureerd om de 5 jaar. Dit omvat een SAN-certificaat voor 3 niet-wildcard-domeinen. Elk extra niet-wildcard-domein kost $ 196. Als u besluit een wildcard-domein toe te voegen, kost dit u $ 645.

EV SSL

Als u op zoek bent naar de hoogst beschikbare validatie, biedt SSL.com’s Enterprise Extended Validation (EV) -certificaat toonaangevende identiteitsborging. Om een ​​EV SSL te krijgen, wordt uw bedrijf grondig doorgelicht buiten de standaard domeinvalidatiemethoden. Met dit type SSL-certificaat wordt automatisch een groene adresbalk ingeschakeld en op de certificaatdetails worden uw organisatiegegevens weergegeven.

Het EV SSL-certificaat beveiligt een volledig gekwalificeerde domeinnaam, inclusief de www-variant van dat domein, het kan op meerdere servers tegelijkertijd worden gebruikt, u kunt onbeperkt heruitgeven gedurende de levensduur en wordt geleverd met een garantie van $ 2.000.000.

U kunt dit certificaat kopen voor een periode van maximaal 2 jaar, wat in totaal $ 479 kost ($ 239,50 / jaar) of u kunt het kopen voor een duur van 1 jaar, wat $ 299 kost.

EV UCC / SAN SSL

De EV UCC / SAN SSL biedt de hoogste zekerheid multi-site SSL-bescherming, waardoor een groene balk en uw bedrijfsnaam in de adresbalk verschijnen. Het is geschikt voor bedrijven die meerdere sites en domeinen willen beveiligen.

Dit certificaat is geschikt voor het beveiligen van volledig gekwalificeerde domeinnamen en kost $ 638,40 voor de eerste 3 domeinen ($ 206,40 voor elk domein na de derde) als u het voor twee jaar koopt (één jaar kost $ 399 / jaar voor de eerste drie domeinen, $ 129 voor elk domein na de derde) ).

Gratis SSL

SSL.com heeft ook een gratis SSL-certificaat, wat in wezen een proefversie van 90 dagen is van het Basic SSL-certificaat. Dit geeft u voldoende tijd om de voordelen van een SSL-certificaat in actie te zien (betere SEO, hogere conversieratio’s, betere beveiliging, zakelijke geloofwaardigheid, etc.).

SSL.com-functies & Waarde

SSL.com implementeert een reeks functies die standaard zijn op alle SSL.com-certificaten:

 • Compatibiliteit met 99% van alle browsers;
 • Hangslot-symbool en “https” -domein;
 • 256-bit SHA2 https AES-codering;
 • Voldoen aan HIPAA- en PCI-compliancevereisten;
 • Gratis onbeperkt heruitgeven van certificaten tijdens de levensduur van het certificaat;
 • Volledige mobiele ondersteuning;
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie;
 • Gratis SSL.com Site Seal;
 • 24/7 ondersteuning via e-mail, telefoon en chat;
 • Gebruiksvriendelijke accountmanager.

Een SSL.com Site Seal dat met alle SSL-certificaten wordt geactiveerd, geeft aan uw klanten of bezoekers aan dat uw site veilig is, wat de retentie en conversieratio’s van bezoekers zal verhogen. Een SSL-certificaat verbetert ook de positie van uw site in zoekmachines.

Niet alle aanbieders van digitale certificaten ondersteunen onbeperkte levenslange heruitgaven van certificaten of bieden ondersteuning voor het installeren of configureren van certificaten. SSL.com heeft ook het voordeel dat het een gerenommeerd en herkenbaar merk is.

Klantenservice op SSL.com

ssl com online klantenondersteuning

Klantenservice is bereikbaar op drie kanalen: telefoon, ticketsysteem en livechat. Alle kanalen zijn 24/7 open.

Klanten van SSL.com hebben aangegeven dat de klantenondersteuning van het bedrijf uitstekend, deskundig en zeer behulpzaam is.

De website van het bedrijf heeft ook een kennisbank, die gebruikers helpt antwoorden te vinden op basis- en geavanceerde vragen over SSL-certificaten, hun installatie en configuratie.

Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om vragen of oplossingen te posten op de SSL.com IT Security Q&Een community-site, die gratis is voor elke bezoeker.

Voordelen & Nadelen van SSL.com

Aangezien SSL.com zo’n autoriteit is in het digitale certificaatlandschap, is het moeilijk om ertegen te concurreren of fouten te vinden in hun services. Laten we desalniettemin de voor- en nadelen van SSL.com bekijken:

Voordelen

 • Snelle en effectieve ondersteuning;
 • Meerdere SSL-certificaattypen;
 • 30 dagen niet-gestelde geld-terug-garantie;
 • Makkelijk te gebruiken interface.

Nadelen

 • Hogere prijzen dan wat sommige concurrenten vragen.

SSL.com is een beetje duurder dan sommige van zijn concurrenten, maar SSL.com biedt veel toeters en bellen met hun diensten, inclusief de beste ondersteuning die sterk wordt aanbevolen door klanten. Omdat ze al veel langer actief zijn dan veel van hun concurrenten, is SSL.com ook een meer gevestigd en vertrouwd merk.

Conclusie van SSL.com Review

SSL.com maakt overschakelen naar “https” in een paar eenvoudige stappen mogelijk. Ze stellen een grote verscheidenheid aan SSL-certificaten op, bedoeld om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten van kleine bedrijven die een enkele volledig gekwalificeerde domeinnaam moeten beveiligen voor grote bedrijven die SSL-bescherming op meerdere locaties nodig hebben. De uitgifte van het gekozen certificaat vindt plaats binnen enkele minuten na een succesvolle verificatie of validatie.

Met de mantra van “HTTPS overal”, verschuift Google beslist naar het tijdperk van veilige internetcommunicatie die eerst websites labelt die wachtwoorden en creditcardgegevens accepteren via HTTP als niet veilig. Als u op de hoogte wilt blijven van de beveiligingswijzigingen die door Google zijn doorgevoerd, zorgt het gebruik van HTTPS met een van de digitale certificaten van SSL.com ervoor dat uw domeinen worden beveiligd.

Ontvang nu uw SSL / TSL-certificaat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map