Top 10 redenen waarom u een CMS voor uw website moet kiezen

redenen waarom u cms moet kiezen voor het bouwen van een website


Contentmanagementsystemen (CMS) beginnen de manier waarop mensen tegenwoordig websites maken te domineren. De traditionele manier om statische pagina’s naar servers te uploaden, is verouderd en hoewel sommige bedrijven nog steeds op deze methode vertrouwen, erkent de meerderheid van de mensen de beperkingen ervan en kiest in plaats daarvan voor een CMS. Een contentmanagementsysteem is een suite van tools, applicaties en software die het creëren en beheren van digitale content ondersteunen. Contentcreatie, wijziging en websitebeheer kunnen eenvoudig worden bereikt, zelfs door gebruikers die niet over de uitgebreide technische expertise van bijvoorbeeld een webmaster beschikken. EEN CMS is software aan de serverzijde, toegankelijk via een webbrowser, daarom is er geen installatie van clientsoftware nodig.

Als je al ervaring hebt met het bouwen van websites, ben je je waarschijnlijk bewust van de vele voordelen van een CMS en gebruik je er al een. Als beginner vraagt ​​u zich waarschijnlijk af waarom u een CMS voor uw website zou moeten gebruiken? Om te zien waarom een ​​contentmanagementsysteem de beste keuze is voor het maken van een website, leest u de 10 belangrijkste redenen waarom u een CMS voor uw website zou moeten kiezen:

1. Tijdbesparende sjablonen & thema’s

In plaats van dingen vanaf nul te bouwen, zoals content managementsystemen WordPress of Drupal worden geleverd met kant-en-klare paginasjablonen die u verder kunt aanpassen en functionaliteit kunt toevoegen om zo nodig pagina’s te maken en de consistentie te behouden terwijl uw website zich ontwikkelt. De ontwikkel- en implementatietijden worden verkort, waardoor uw website, blog, forum of eCommerce-site in een mum van tijd operationeel is. Thema’s zijn ook een voordeel van CMSes omdat ze u tijd besparen bij het bedenken van een ontwerp voor uw website. Voeg plug-ins toe aan de vergelijking en u zult nooit meer terug willen naar traditionele methoden voor het bouwen van websites.

2. Gebruiksvriendelijk

Een andere reden waarom u voor een CMS zou moeten kiezen, is omdat het mensen zonder technisch inzicht de mogelijkheid geeft om snel kennis op te doen die hoort bij het gebruik van een CMS. Een van de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke contentbeheersystemen is WordPress, dat wordt gebruikt door zowel professionele als niet-professionele gebruikers, aangezien het het beheer en onderhoud van uw website verandert in een codevrije onderneming. WordPress is ook een open source en gratis software, dus iedereen kan het vrij gebruiken.

3. Inhoudelijk georiënteerd

Nu technische vaardigheden en ontwerpcreatie uit het proces zijn verwijderd, kunt u zich concentreren op het maken en publiceren van content on the fly. Hierdoor kunt u zich concentreren op het maken van hoogwaardige inhoud, SEO verbeteren, meer verkeer naar uw website leiden en betere conversies behalen.

4. Ondersteunt meerdere editors

Als u iemand nodig heeft om uw blog te beheren, een andere persoon om producten en productbeschrijvingen te uploaden, stelt een CMS u in staat om verschillende mensen verschillende toestemmingen te geven om op een gerichte en beperkte manier toegang te krijgen tot bepaalde delen van uw website, zonder het risico uw volledige website aan wijzigingen aangebracht door onbevoegde gebruikers.

5. Ondersteunt wereldwijde veranderingen

Bij gebruik van een CMS is het mogelijk om globale wijzigingen aan te brengen op uw website zonder dat u individuele bestanden hoeft bij te werken of te wijzigen. Of u nu de kopteksten, het logo of andere soortgelijke aspecten moet wijzigen, u kunt dit op uw hele website doen, waardoor het onderhoud en de update van uw inhoud wordt bespoedigd. Het geeft u ook veel flexibiliteit bij het implementeren van snelle wijzigingen, zoals het vervangen van het ontwerp van een contactformulier of het wijzigen van bepaalde aspecten van een call-to-action-knop, of het toevoegen van een geheel nieuw ontwerp aan uw website. Dit alles betekent dat u beter kunt inspelen op de eisen van uw klanten, wat uw website een zekere vloeibaarheid geeft.

6. Ondersteunt geavanceerde functies

Door het gebruik van plug-ins of ingebouwde elementen, kunt u functionaliteiten aan uw website toevoegen zoals formulieren of evenementenkalenders die moeilijk te implementeren zijn buiten de grenzen van een CMS. De mogelijkheid om deze functionaliteiten te implementeren, betekent dat u dingen op uw website kunt bereiken die anders extreem tijdrovend en onhaalbaar zouden zijn om te maken.

7. Verhoogde beveiliging

CMS-omgevingen kunnen behoorlijk veilig zijn, vooral bij gebruik met vertrouwde plug-ins en worden regelmatig bijgewerkt. Als u ervoor kiest om veel plug-ins te installeren, zal het gebruik van een WAF (Web Application Firewall) bescherming bieden tegen kwetsbaarheden veroorzaakt door niet-vertrouwde plug-ins.

8. Lagere kosten

Out-of-the-box oplossingen zoals het CMS zelf en de extensies die in de vorm van thema’s en plug-ins komen, verlagen de kosten van het bouwen van een aangepast CMS of het bouwen van een website op de oude manier. Naarmate de website-eigenaren meer vertrouwd raken met de innerlijke werking van een inhoudbeheersysteem, neemt met de tijd ook de behoefte aan technische hulp van buitenaf af en daarmee ook de kosten..

9. Analysetools

CMS’s maken de integratie mogelijk van SEO- en analysetools van derden, die u inzicht kunnen geven in de impact van uw inhoud op uw gebruikers. Met deze tools kunt u de prestaties van uw op tekst gebaseerde inhoud, bestemmingspagina’s, contactformulieren, call-to-action-knoppen, video’s en andere aspecten van uw website volgen die bedoeld zijn om uw publiek te betrekken en een sterk en actief klantenbestand op te bouwen . Deze inzichten kunnen u helpen bij het optimaliseren van veel van de elementen van uw website of online winkel, zoals klantenondersteuning, afrekenproces voor klanten, contactformulier, enz. En zien welke veranderingen beter converteren.

10. Volledige controle

Het feit dat u in korte tijd elk aspect van uw website kunt beheren, van het ontwerp tot de inhoud, is misschien wel de grootste reden waarom u voor uw website een CMS zou moeten kiezen. Een CMS is een zakelijke tool die u de mogelijkheid geeft om taken toe te wijzen, toezicht te houden, de voortgang te controleren en u alle benodigde middelen geeft om op de meest efficiënte en eenvoudige manier inhoud te creëren en te beheren.

Er zijn tal van andere redenen waarom CMS-en worden gebruikt voor het maken van websites. Hun schaalbaarheid, aanpasbaarheid en aanpasbaarheid, en hun directheid zijn allemaal elementen die u kunnen helpen bij te blijven met de huidige trends in websiteontwerp, trends in gebruikerservaringen, kwaliteitsrichtlijnen voor zoekmachines en brancherichtlijnen. Met een CMS wordt uw werk veel gemakkelijker en wordt uw tijd beter besteed aan andere taken die nodig zijn om een ​​productiever bedrijf te leiden. U kunt een website runnen zonder een contentmanagementsysteem, maar waarom zou u dat doen??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map