Vermijd deze 6 fouten als u een website-eigenaar bent!

fouten te vermijden als website-eigenaar


Veel mensen denken dat Internet kan direct geld opleveren. Dit is onmogelijk zonder te werken of gewoon door een klein bedrag aan andere mensen te betalen. Dit geldt vooral bij het maken van een website. Het maken van een website is een heel proces dat in verschillende stappen wordt uitgevoerd. Het is geen goed idee om een ​​of meer stappen over te slaan waardoor u tijd en geld verliest.

Zoals in het echte leven, wanneer je een huis wilt creëren, begin je met de fundering en het laatste deel is het dak. Hetzelfde geldt voor een website waar u een domeinnaam moet kopen. Je hebt ook een webhost nodig die het bestand van je website opslaat. Er is ook een programmeur nodig die uw website codeert en een ontwerper die uw website ontwerpt. Er is ook een SEO-consultant nodig die inhoud zal schrijven en uw website zal optimaliseren voor zoekmachines. Ze kunnen u ook helpen bij het vinden van de juiste zoekwoorden en bij het kopen van advertenties op Google AdSense of andere advertentienetwerken.

6 fouten die u als website-eigenaar moet vermijden:

Website-eigenaren, vooral degenen die geen eerdere ervaring met websites hebben, kunnen grote fouten maken. Hier zijn 6 van de meest voorkomende fouten die website-eigenaren maken:

 1. De strategie van het hele project moet goed onderwezen zijn en goed uitgevoerd moeten worden, maar website-eigenaren weten vaak niet eens wat ze willen, alleen een website vragen voor een specifieke categorie zoals financieel advies zonder te zeggen welke kleuren, welk ontwerp, welke lay-out of welke functie zij willen. Soms komen ze met voorbeelden, maar zelfs dan weten ze niet echt wat ze willen, of ze weten niet hoe ze moeten zeggen wat ze willen, of ze geven de voorkeur aan de gemakkelijke manier om te vragen om een ​​bestaand ontwerp van een andere vernietigende website te kopiëren, in dit geval , alle originaliteit en het helpen om automatisch het aantal toekomstige bezoekers te verminderen en misschien zelfs juridische problemen te hebben. Het hele project moet perfect zijn en u moet elke persoon precies het werk geven dat hij / zij kan doen, dus geef uw programmeur niet de taak om inhoud te schrijven of de ontwerper de taak om de SEO van uw website te verbeteren.
 2. Het wordt afgeraden om gebruik te maken van tussenpersonen, vooral als je niet eens onderzoek hebt gedaan naar het bedrijf waarmee je contact hebt opgenomen om je project te maken. Veel bedrijven of wannabe-bedrijven huren illegaal tussenpersonen in die beloven je project tot leven te brengen, hoewel ze maar een klein deel van het geld dat je hebt gegeven betalen en het is vaak zo dat ze niet volledig kunnen begrijpen wat je zei dat je wilde omdat ze je eigenlijk nooit hebben gesproken of ontmoet. Gebruik geen intermediaire bedrijven omdat u geld, tijd en soms uw project moet herscheppen, dus de beste oplossing is om de persoon te vinden die precies kan doen wat u wilt zonder extra mensen in te huren. Het is ok om contact op te nemen met een team om aan uw project te werken, maar het is niet ok om contact op te nemen met iemand, zelfs als het een legitiem bedrijf is om het project alleen door te geven aan een van hun onderaannemers.
 3. Huur nooit slechts één persoon in om aan je project te werken, vooral als je hoge verwachtingen hebt. Dus wat je eigenlijk nodig hebt, is een team bestaande uit minstens drie personen: een programmeur, een ontwerper en een SEO. U kunt niet verwachten dat uw project in korte tijd zal worden voltooid wanneer u meerdere dingen en aanpassingen wilt, als u het project aan slechts één persoon geeft. Deze fout zal de zaken alleen maar erger maken en de tijd zal verstrijken zonder dat iemand aan uw project werkt waardoor u steeds weer geld verliest. Niemand zal zoveel en zo snel voor een klein bedrag werken als u wilt.
 4. Niet alle gewenste details specificeren met betrekking tot uw project kan een echt probleem zijn omdat niemand kan raden wat u in gedachten heeft en niemand vindt het leuk om uw project opnieuw te maken of met u in discussie te gaan alleen maar omdat u “bent vergeten” te vermelden dat u een extra pagina of een andere kleur wilde, terwijl u overweegt dat deze wijzigingen moeten worden meegenomen in de schatting van het project. De beste oplossing is om een ​​paar dagen vakantie te nemen en na te denken over wat u met het project wilt realiseren, wat het doel van het project is, hoe het uiteindelijke ontwerp eruit zou moeten zien en ook hoeveel middelen, waaronder geld en persoonlijke tijd, kunt u gebruiken aanbod. In deze vakantie moet je jezelf opschrijven of een geluidsregistratie maken met alle ideeën die je hebt en dan praten met iemand die je vertrouwt en je weet dat het een professional is die je ideeën kan helpen verbeteren en andere interessante kan bieden.
 5. De verkeerde tools en kennis gebruiken om uw website te maken is een andere grote fout waardoor u nog meer geld en tijd verliest, dus zorg ervoor dat u het juiste bedrijf of de juiste persoon voor uw babyproject vindt dat de beste tools en kennis gebruikt, zoals het beste contentmanagementsysteem voor een blog en de juiste programmeertalen, databases zoals PHP met MySQL, HTML, CSS en Javascript voor ontwerp en kleine functie. Er zijn ook kansen om waarschuwingen of fouten te ontvangen terwijl slechte programmeertaal wordt gebruikt in combinatie met een nutteloos CMS, waardoor bezoekers niet meer de moeite nemen om opnieuw te bezoeken en u kunt zelfs worden geblokkeerd door internetproviders of Google voor mogelijke virussen, zwendelaanvallen, privacyproblemen en dergelijke Aan.
 6. Tijd en je eigen implicatie zijn twee van de belangrijkste aspecten wanneer u een project wilt maken, vooral uw eigen project. Meestal geven website-eigenaren het project gewoon aan iemand door en dan zijn ze niet geïnteresseerd om meer te weten of zijn ze zelfs onbereikbaar, waardoor dingen erg vervelend worden en de ontwikkelaars tijd en geld verliezen. U kunt het project altijd beheren, vooral omdat het van u is, nieuwe ideeën toevoegen, nieuwe voorbeelden aanbieden en de mensen helpen die uw droomproject tot leven hebben gebracht om het sneller en beter te maken op basis van wat u wenst. Een heel slecht idee is om een ​​maand voorbij te laten gaan om een ​​e-mail te sturen met nieuwe updates, terwijl je mensen al die tijd hebben gewerkt en hebben geprobeerd uit te zoeken hoe het project zou moeten zijn, erover na te denken in plaats van jij en dan kom je met wat late updates, dus ze moeten misschien alles wat ze hebben gedaan terugdraaien, wat leidt tot een aantal bonus maar ongewenste stress.

Afsluiten!

Uiteindelijk stel ik voor om zorgvuldig met uw tijd en geld om te gaan. Let ook goed op je ontwikkelaars, ontwerpers en andere teamleden. Vraag de mening van de bezoeker en maak uw site voor hen en niet voor uzelf.

Met een plan, een goed management en de juiste mensen en tools om mee samen te werken, kun je een gelukkige eigenaar zijn van een succesvolle website.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map