Volledige gids voor Softaculous – Eenvoudig uw favoriete scripts installeren

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Volledige gids voor Softaculous – Eenvoudig uw favoriete scripts installeren
0 6 мин.

complete gids voor softaculous auto installer


Softaculous is een commercieel script dat via cPanel wordt gebruikt en dat automatische scripts, contentbeheer en andere handige tools voor uw website installeert met behulp van een database en webruimte. Je kunt Softaculous zien op het Softaculous Apps Installer-tabblad of op het Software-tabblad en het is ook toegankelijk via Plesk, H-Sphere, DirectAdmin en InterWorx, terwijl het ondertussen verschillende bekende CMS kan installeren, zoals WordPress, Joomla, PrestaShop, phpBB, SMF, WHMCS, Magento en nog veel meer.

Andere vergelijkbare software zoals Softaculous zijn Installatron en Fantastico, die beide bijna dezelfde scripts en CMS installeren, maar automatisch, maar Softaculous is het populairst met meer dan 380 tools en miljoenen gebruikers. Softaculous heeft ook een gratis versie met 55 scripts zoals Open Blog, Serendipity, Dotclear, Zikula, Geeklog, SMF, PrestaShop, Moodle 2.6 en andere tools.

Vergelijking tussen Softaculous, Fantastico en Installatron

Softaculous heeft 387 scripts met beschikbare beoordelingen, gebruikersrecensies en demo’s voor hen, er zijn ook PHP-scripts, Javascripts, Perl-scripts en meertalige apps terwijl Fantastico heeft slechts 50 scripts zonder beoordelingen, recensies, demo’s, Javascripts, Perl-scripts en Installatron heeft 83 scripts alleen beschikbaar met demo’s en de meeste zijn PHP-scripts of Perl-versies en alleen Installatron heeft ook meertalige apps.

Met Softaculous kun je applicaties installeren met https of IP terwijl Fantastico deze functie niet heeft en Installatron geen IP-installatie gebruikt, maar wel de https. Het importeren van apps van andere automatische installatieprogramma’s of handmatig geïnstalleerde apps zijn eenvoudige en snelle processen met Softaculous, terwijl Fantastico deze processen niet toestaat, terwijl je met Installatron apps kunt importeren. Het installeren van applicaties op internationale domeinen is beschikbaar voor Softaculous en Installatron, terwijl Fantastico je dit niet laat doen samen met een takenlijst, foutenregistratie en opdrachtregelinterface en om aangepaste apps te maken en te installeren, functies die zowel Softaculous als Installatron biedt voor hun gebruikers.

Hooks zijn ook beschikbaar bij Softaculous terwijl ze zowel in Fantastico als in Installatron niet beschikbaar zijn, samen met de mogelijkheid om plannen voor gebruikers te maken. U kunt echter apps in alle drie de software verwijderen, terwijl u app-upgrade met één klik kunt uitvoeren en apps alleen kunt back-uppen / herstellen in Softaculous en Installatron.

De optie voor re-branding, installatie in één stap en WHMCS-factureringsintegratie zijn beschikbaar voor Softaculous en voor Installatron samen met de toevoeging van scripts terwijl het aanpassen van e-mailsjablonen een functie is die alleen toegankelijk is in Softaculous.

Het reseller controlepaneel, geautomatiseerde API’s, meertalige interface zijn allemaal beschikbaar op Softaculous, terwijl in Fantastico niet beschikbaar zijn en in Installatron zijn alleen het reseller controlepaneel en de meertalige interface beschikbaar.

De prijs voor Softaculous is jaarlijks $ 24, terwijl de jaarlijkse VPS-prijs $ 12 is, Fantastico heeft de volgende prijzen $ 90 en $ 24, terwijl Installatron $ 50 en $ 25 kost.

Softaculous Review

Softaculous is beschikbaar voor niet-Engelssprekenden, is toegankelijk voor de hele wereld, ze kunnen complexe functies uitvoeren met één klik en volledige webapplicaties implementeren in een paar minuten, en WordPress wordt bijvoorbeeld binnen 2 minuten geïnstalleerd met behulp van uw aangepaste database, tabel, directory, gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres van de beheerder.

Softaculous heeft een zoekfunctie waarin u uw favoriete tools kunt vinden en wordt regelmatig minstens maandelijks bijgewerkt met uitgebreide documentatie voor nieuwe gebruikers maar ook voor oude gebruikers.

Softaculous werkt niet alleen bij met nieuwe tools, maar werkt ook de oudere bij, waardoor ze sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker worden, biedt het ook de mogelijkheid scripts te importeren en ze snel, veilig, veilig en slim te installeren in elke taal en voordat u ze installeert, kunt u beoordelingen, demo’s bekijken of beoordelingen van andere Softaculous-gebruikers lezen.

U kunt Softaculous vertrouwen, niet alleen omdat er miljoenen gebruikers over de hele wereld zijn, maar ook omdat er duizenden webhostbedrijven zijn die Softaculous hebben gekocht en gebruikt en het ook voor hun eigen gebruikers aanbieden.

Softaculous kan gratis worden gebruikt om het te testen en kan vervolgens worden gekocht als u tevreden bent met aangepaste integratie met bijna alle panelen als u de gebruikelijke niet gebruikt, met zelfs eenvoudige automatisering voor WHMCS.

Softaculous heeft een vriendelijke gebruikersinterface en geweldige beelden, samen met een eenvoudig en intuïtief ontwerp dat gebruikers helpt, gebruikers hun eigen logo laat plaatsen en zonder onderhoud nodig te hebben, maar met volledige controle en ook de mogelijkheid om meerdere gebruikers met verschillende rechten te hebben.

Hoe Softaculous te gebruiken

Zodra u uw cPanel-adres hebt ingevoerd, meestal zoiets als example.com/cpanel, hoeft u alleen maar naar de Softaculous te gaan en deze in te voeren.

best beoordeelde scripts softaculous

Hier ziet u scripts gesorteerd op PHP, Javascripts en Klassen, maar ook op typen zoals blogs, microblogs, portals, CMS, forums, afbeeldingsgalerijen, wiki’s, sociale netwerken, advertentiebeheer, kalenders, gaming, e-mails, polls, enquêtes, projectmanagement, e-commerce, ERP, gastenboeken, klantenondersteuning, frameworks, educatief, DB-tools, muziek en video.

U kunt een categorie, een type script of een van de beste scripts kiezen om te installeren, terwijl u in de voettekst de laatste updates voor Softaculous ziet. Door op de “I” -knop te drukken, krijgt u toegang tot de installatie scripts on the fly-functie waar u het live kunt ervaren, websites sneller en beter kunt bouwen en ook beoordelingen en recensies kunt zien.

Zodra je een script hebt geselecteerd om te installeren, zoals WordPress, kun je het direct installeren of een overzicht of een demo met het specifieke script bekijken, de volgende stap is om functies, screenshots en beoordelingen te zien of zelfs om te importeren vanaf een externe server of van dezelfde installeer je WordPress met behulp van een protocol, een domein en een optionele directory.

Op het overzichtstabblad kunt u informatie over het geselecteerde script zien, zoals de laatste versie, de datum van de laatste uitgebrachte versie, beschrijving van het script, benodigde en beschikbare ruimte, een screenshot, link naar de site voor softwareondersteuning, huidige installaties en gerelateerde scripts.

Bij de huidige installatie kunt u de applicatie verwijderen, bewerken, dupliceren of verplaatsen, terwijl u op het installatietabblad protocol kunt kiezen, domein kunt kiezen, u kunt de installatiemap en de sitenaam samen met de sitebeschrijving schrijven, u kunt ook multisite inschakelen WPMU), kunt u een beheerdersaccount kiezen: gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail, u kunt een taal kiezen en plug-ins selecteren.

Er zijn ook geavanceerde opties beschikbaar voor installaties zoals databasenaam, tabelvoorvoegsel, geautomatiseerde back-ups, back-uprotatie, automatische upgrade, updatemelding uitschakelen, WordPress-plug-ins automatisch upgraden en WordPress-thema’s automatisch upgraden. U kunt ook een standaardthema en de details van de e-mailinstallatie selecteren. Dus met Softaculous heb je niet zomaar een gewoon installatieprogramma, je hebt zelfs een geavanceerde versie waar je je geïnstalleerde versie van WordPress direct kunt aanpassen met een standaard geselecteerd thema door jou en een of meer plug-ins.

Bovenaan de Softaculous heb je het menu dat wordt vertegenwoordigd door verschillende pictogrammen, die elk de manier zijn om naar je cPanel te gaan, de startpagina, de demo-pagina met scripts, de scriptbeoordelingen, alle installaties, takenlijst, instellingen bewerken, back-ups maken en herstellen, e-mailinstellingen, synchroniseren met andere automatische installatieprogramma’s, hulp en ondersteuning, ofwel de uitlogknop.

Alles inpakken!

Uiteindelijk kunt u Softaculous voor meerdere doeleinden gebruiken, zoals het testen van een script of een CMS of het direct vanaf het begin maken van uw website met een geweldig thema en inhoudsbeheer met behulp van geautomatiseerd onderhoud, zoals geplande back-ups. Webhostingproviders zoals InMotion Hosting of WebHostingHub gebruiken Softaculous om hun klanten in staat te stellen eenvoudig hun favoriete scripts op hun website te installeren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector