Waar kunt u een gratis website-migratieservice krijgen?

gratis website-migratieservice


In het ideale geval zou u, als u tevreden bent met de diensten van uw webhost, niet te maken moeten krijgen met websitemigratie. Ideaal. Maar veel omstandigheden kunnen u ertoe dwingen uw website naar een nieuwe host te verplaatsen. En wanneer dat gebeurt, zijn gratis website-migratieservices een uitkomst, vooral als u niet over de technische vaardigheden beschikt om uw website alleen te migreren.

Meestal besluiten website-eigenaren om naar een andere host te verhuizen als ze niet langer tevreden zijn met de hostingservices die ze ontvangen, omdat ze prestatieproblemen ervaren of niet tevreden zijn met klantenondersteuning, of omdat hun website het hostingplan ontgroeit dat ze gebruiken , en hun host heeft geen upgrade-opties beschikbaar. Gratis websitemigratie naar een betere host kan een gemakkelijke oplossing zijn voor al deze problemen.

Maar waar kunt u gratis websitemigratieservices krijgen als het niet lukt bij uw huidige webhost? Ons artikel is hier om u in de juiste richting te wijzen mocht u, om welke reden dan ook, hosts moeten verhuizen.

Dus, als u uw site naar een nieuwe host wilt verplaatsen, maar u beschikt niet over de technische vaardigheden om uw website zelf te migreren, bekijk dan deze drie webhostingbedrijven die gratis website-migratieservices aanbieden:

Hostingbedrijf
Promoprijs
Gratis migratie

1inmotion beste gratis website-migratieservice$ 3,49 / maand
2hostgator gratis website-overdracht$ 3,95 / maand
3greengeeks gratis website migratie$ 3,95 / maand

InMotion Hosting

Bezoek Site »

inmotion hosting gratis website migratie

InMotion Hosting biedt op Linux gebaseerde volledig SSD-hostingplannen voor individuen, IT-professionals of bedrijven via verschillende hostinglagen, variërend van shared hosting tot robuuste, commerciële class dedicated servers.

Hostingplannen bij InMotion zijn gemaakt om te voldoen aan een breed scala aan hostingvereisten gericht op prestaties, gratis serverbeheer, een reeks gratis beveiligingstools (gratis SSL, aangepaste firewall, hackbeveiliging, DDoS-beveiliging), eenvoudig in te stellen door middel van gratis slepen en drop site builder, 1-klik app-installatieprogramma, gratis domeinnaam, gratis gegevensback-ups, een geld-terug-garantie van 90 dagen en een netwerk-uptime-garantie van 99,99%.

Onder de verschillende geweldige hostingfuncties die bij elk plan worden aangeboden, biedt InMotion Hosting ook een gratis website-migratieservice die is ontworpen voor diegenen die webhosts willen veranderen en hun website willen verplaatsen naar InMotion Hosting.

InMotion biedt een gratis weboverdrachtservice zonder downtime voor maximaal 3 databases en / of websites. Voor meer dan 3 items rekent InMotion $ 10 / item aan, wat ook een goede deal is.

U kunt de gratis website-overdrachtsservice van InMotion gebruiken, ongeacht het hostingplan dat u heeft gekocht en ongeacht uw vaardigheidsniveau.

De zorgeloze website-migratieservice is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw site zonder gegevensverlies of downtime-problemen naar de InMotion-servers wordt verplaatst, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de services van uw nieuwe host..

HostGator

Bezoek Site »

hostgator gratis website-migratieservice

Een ander webhostingbedrijf dat gratis websiteoverdrachtservices aanbiedt, is HostGator. Dit hostingbedrijf is een van de meest populaire webhosts voor particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven en biedt een brede selectie hostingplannen tegen betaalbare tarieven.

Hun meerdere hostingpakketten bevatten zowel Windows- als Linux-gebaseerde plannen. Gedeelde hosting, cloudhosting, WordPress-hosting, VPS of dedicated servers worden allemaal vertegenwoordigd door verschillende plannen met functies zoals 99,9% uptime, 24/7 klantenondersteuning, 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, eenvoudige schaalbaarheid, cPanel of Plesk-configuratiescherm, installaties met één klik, tool voor het maken van sitebouwers, wekelijkse off-site back-ups, enz.

HostGator heeft een uitstekende website-overdrachtsservice die gratis wordt aangeboden aan nieuwe accounts binnen 30 dagen na aanmelding of aan nieuw geüpgradede accounts (overdracht tussen servers). Als er 30 dagen zijn verstreken sinds u zich heeft aangemeld voor een plan, kunt u HostGator nog steeds om een ​​offerte vragen als u uw website naar hen wilt migreren.

De HostGator-website heeft een gedetailleerde pagina op hun website-transferservice, met uitgebreide informatie over het aantal transfers waarop u recht heeft, het formulier dat u moet invullen om een ​​gratis site-transfer aan te vragen en manieren om contact op te nemen met hun klantenondersteuning als u niet zeker weet of u in aanmerking komt voor gratis transfers.

Het aantal gratis aangeboden transfers is afhankelijk van het type hostingaccount waarop u zich bevindt. Gedeelde hostingaccounts komen bijvoorbeeld in aanmerking voor een enkele siteoverdracht, wat een handmatige overdracht of een overdracht van cPanel naar cPanel kan zijn. VPS en speciale hostingaccounts komen in aanmerking voor onbeperkte cPanel-overdrachten en tot 10 handmatige overdrachten voor VPS, en tot 100 handmatige overdrachten met speciale accounts.

GreenGeeks

Bezoek Site »

greengeeks gratis website-overdracht

GreenGeeks is een milieuvriendelijke webhost die ernaar streefde om hun milieu-impact te minimaliseren door over te schakelen op hernieuwbare energiebronnen en drie keer terug te brengen in het net wat ze verbruiken.

Naast hun milieubewuste benadering van webhosting, is GreenGeeks een volledig uitgeruste webhost die shared hosting, VPS, dedicated, reseller en WordPress hosting aanbiedt. Hun hostingfuncties omvatten gratis Cloudflare CDN-integratie, SSD-harde schijven, op maat gemaakte interne caching-technologie, real-time beveiligingsscan, clustered dreigingsanalyse en beveiligingsmonitoring, naadloze resource-upgrades, 99,9% uptime en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Als u uw site naar GreenGeeks wilt verplaatsen, kunt u zich aanmelden voor al hun plannen en gratis gebruikmaken van hun website-transferservice. Vul gewoon hun aanvraagformulier voor migratie in en hun deskundige site-migratieteam zorgt voor de migratie van uw website.

Op de GreenGeeks-website vindt u alle details over het proces van websiteoverdracht, evenals een lijst met webhosts waarvan GreenGeeks websites heeft overgebracht van.

Als uw huidige webhost niet langer aan uw verwachtingen voldoet of als u gewoon op zoek bent naar groen, zal GreenGeeks u gratis helpen bij het wijzigen van hosts.

Conclusie

Soms is uw webhostingprovider mogelijk niet meer geschikt voor u, wat betekent dat het tijd is om een ​​nieuw huis voor uw website te vinden. Het overzetten van een website naar een nieuwe webhostingprovider is echter vaak een grote uitdaging voor de meeste klanten, vooral voor diegenen die niet over de vaardigheden beschikken om deze overstap alleen te maken.

Gelukkig hebben gerenommeerde webhosts een manier gevonden om website-overdracht toe te voegen aan hun lijst met gratis services en klanten te helpen zonder problemen naar een betere host te verhuizen. GreenGeeks, HostGator en InMotion behoren tot de webhosts die geen kosten in rekening brengen voor het overzetten van websites en nemen deze taak graag voor u op zich.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map