Waarom heeft u automatische back-up van uw website nodig?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Waarom heeft u automatische back-up van uw website nodig?
0 5 мин.

automatische back-up van de website


Het beschermen van websitegegevens moet een topprioriteit zijn voor elke website-eigenaar. Hackpogingen, serverstoringen en hardwareschade kunnen allemaal de goede werking van uw website verstoren en kunnen uw wens om uw websitegegevens te bewaren ondermijnen. Geautomatiseerde website-back-up of cloud-back-upservices zijn een must voor iedereen die wil dat zijn gegevens kunnen worden hersteld voor het geval er iets misgaat. Door gegevens op te slaan via verouderde technologie, bent u kwetsbaar voor allerlei soorten bedreigingen, waaronder hardware- en softwarefouten, hacking, ongeoorloofde toegang en onomkeerbare fysieke schade.

Automatische website-back-up of cloud-back-upservices hebben verschillende voordelen bewezen ten opzichte van alleen handmatige back-ups. Als u al online back-upservices gebruikt, bent u zich waarschijnlijk bewust van de vele voordelen die het biedt. Hoewel deze services steeds vaker voorkomen, moeten veel website-eigenaren de voordelen ervan nog ontdekken. Dus waarom is automatische back-up van websites belangrijk en waarom u deze nodig heeft?

Voordelen van geautomatiseerde back-ups van websites

Automatische back-ups, opslag- en bestandsherstelsystemen elimineren aanzienlijke risico’s verbonden aan handmatige, offline back-upoplossingen zoals back-ups op harde schijven. Enkele van de meest opvallende voordelen van geautomatiseerde back-ups van websites waar website-eigenaren rekening mee moeten houden, zijn:

Gemak

Als u kiest voor back-upservices in de cloud, worden uw websitegegevens en computergegevens opgeslagen op een externe locatie die ongevoelig is voor de kwetsbaarheden die uw bestanden kunnen bedreigen als ze zijn opgeslagen met behulp van traditionele back-upoplossingen. Het feit dat back-ups automatisch plaatsvinden op een dagelijkse frequentie of op een door de gebruiker gekozen frequentie, elimineert verdere risico’s die gepaard gaan met het vergeten van een back-up van uw gegevens, wat ook vrij vaak gebeurt.

Met cloudback-upservices worden belangrijke bestanden en gegevens automatisch geback-upt en up-to-date gehouden, zodat in geval van een serverstoring, ongeoorloofde toegang, hackpogingen of storingen uw bestanden onmiddellijk kunnen worden hersteld.

Verbeterde beveiliging

Handmatige back-up- en opslagoplossingen kunnen niet concurreren met de verbeterde beveiliging die online back-upservices bieden voor uw gegevens. Omdat back-ups op de harde schijf uw bestanden kunnen blootstellen aan onomkeerbaar gegevensverlies, bestandsbeschadiging, ontoegankelijkheid, fysieke schade en storingen, zijn online back-upservices een superieur alternatief voor het maken van back-ups op de traditionele manier.

Cloudback-upservices bieden ook redundante opslag als extra beveiligingslaag voor uw bestanden. Als u weet dat uw bestanden op meer dan één serverlocatie worden bewaard, kunt u er gerust op zijn dat u in het geval van een gebeurtenis waarbij uw gegevens verloren gaan of in gevaar komen, al uw back-upgegevens gemakkelijk kunt herstellen.

Direct herstel

Pas wanneer u wordt geconfronteerd met het onherstelbare verlies van uw websitegegevens, begint u de waarde van een automatische back-upservice te herkennen. De kwaliteit van een online back-upservice wordt ook aangetoond door snelle gegevensherstel- en hersteltijden, zodat u uw gegevens binnen handbereik hebt, ongeacht de omstandigheid die het compromitteren van uw computer opgeslagen of externe harde schijf opgeslagen gegevens veroorzaakte.

Dit is ongetwijfeld een van de belangrijkste voordelen die u kunt behalen door over te schakelen van handmatige offline back-ups naar geautomatiseerde online back-ups.

Synchronisatiemogelijkheden

Een ander groot voordeel van online back-upservices is de direct beschikbare synchronisatiefunctie die niet beschikbaar is bij handmatige back-ups. Synchronisatie tussen tablets, laptops en andere ondersteunde apparaten maakt het gemakkelijk voor u om vanaf elk apparaat toegang te hebben tot de nieuwste versie van uw gegevens.

Hiermee kunt u zelfs onderweg projecten voltooien of bestanden bewerken. Altijd toegang hebben tot uw bestanden bespaart u tijd en stroomlijnt taken met betrekking tot het beheer, bewerken en bijwerken van uw bestanden.

Betaalbaar en tijdbesparend

Cloudgebaseerde back-upoplossingen voor websites zijn een betaalbaar en tijdbesparend alternatief voor handmatige back-ups. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over hardware die gevoelig is voor fysieke schade en storingen, en u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, aangezien back-ups automatisch plaatsvinden.

Of u nu een klein of groot bedrijf bent, het maken van een back-up van uw websitegegevens naar de cloud is het beste wat u kunt doen om uw websitebestanden en databases te beveiligen.

Gerenommeerde hostingproviders bieden gratis geautomatiseerde back-ups die bij sommige van hun hostingplannen zijn inbegrepen. Deze hostingbedrijven voeren regelmatig gratis automatische back-ups van uw website uit om ervoor te zorgen dat in het geval van een serverstoring of andere onvoorziene omstandigheden, uw bestanden veilig en volledig herstelbaar zijn.

InMotion Hosting – Gratis geautomatiseerde back-up van websites voor het veilig bewaren van uw bestanden

inmotion hosting gratis geautomatiseerde website back-upInMotion Hosting is een toonaangevende hostingprovider die een verscheidenheid aan hostingservices levert voor zowel individuele gebruikers als bedrijven. Het bedrijf is al 13 jaar op rij een CNET-gecertificeerde service en biedt hoogwaardige hostingservices tegen betaalbare tarieven. Afgezien van hun eersteklas serverinfrastructuur, SSD-opslag, de nieuwste hardware- en softwaretechnologie en het arsenaal aan functies dat beschikbaar is bij elk van hun hostingplannen, biedt InMotion Hosting ook een automatische externe back-upservice met al hun shared hosting, VPS-servers en reseller hostingplannen.

Deze automatische back-ups van de website worden elke 24-36 uur uitgevoerd en overschrijven eerder geback-upte gegevens met de nieuwste versie. Degenen die toegang willen hebben tot verschillende eerdere versies van hun website-back-up, wordt geadviseerd om ook hun eigen back-ups te maken. Als best practice wordt klanten aangeraden om een ​​volledige back-up van de website te maken voordat ze wijzigingen aanbrengen aan hun website.

Met InMotion Hosting kunnen gebruikers ook hun eigen back-ups maken via de ingebouwde back-uptool van cPanel. Daarom kunt u een back-up maken van MySQL-databases en website-bestanden in cPanel. Gebruikers kunnen stapsgewijze informatie vinden op de ondersteuningscentrumpagina van InMotion, waarin wordt beschreven hoe ze volledige cPanel-back-ups kunnen maken en hoe ze bestanden in cPanel kunnen herstellen als dat ooit nodig is..

Bespaar nog meer met deze InMotion Hosting-couponcodes.

Conclusie

Of u nu een back-up wilt maken van uw websitebestanden en -databases of u wilt een volledige back-up van uw bestanden die op uw laptop zijn opgeslagen, het gebruik van uw computer of externe schijven voor back-up mag niet uw enige optie zijn voor gegevensherstel. Er is geen reden om niet te profiteren van de voordelen van een online back-upservice die uw bestanden op een automatische, efficiënte en tijdbesparende manier beter kan beschermen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector