Waarom kiezen voor Drupal om uw website te bouwen?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Waarom kiezen voor Drupal om uw website te bouwen?
0 6 мин.

waarom kies drupal voor uw website


Drupal is een bekend complex contentmanagementsysteem dat wordt gebruikt om geweldige websites te maken met meer dan 200 functies. In november ontving het CMS zijn 8e grote update.

Drupal was de winnaar van de Pakt Publishing Open Source CMS Award in 2007 en 2008 en was toen erg populair, en staat nu in de top 5 samen met WordPress, Joomla en Magento.

Er zijn meer dan 3200 bijdragers en 1220 bedrijven die Drupal gebruiken en die allemaal deel uitmaken van 1 grote community die u kan helpen met betrekking tot het CMS.

Er zijn verschillende redenen waarom u voor Drupal zou moeten kiezen om uw website te bouwen, zoals tools, kracht, eenvoud, taal, uitbreiding, open source, snelheid, compatibiliteit en beveiliging.

Handvol ingebouwde tools

Drupal heeft verschillende handige tools zoals native integratie voor RESTful webservices, HAL, HTPP Authentication, Serialization enzovoort. U hebt gedetailleerde controle over bronnen en u kunt de API-first publishing tool gebruiken om gestructureerde inhoud te creëren die deze uitvoert als JSON, XML, HTML enzovoort.

Er zijn beschikbare caching-tools en de CSS / JS-aggregatie is standaard ingeschakeld, Drupal is ook mobielvriendelijk, dus JS-functies worden ondersteund door mobiele apparaten.

Andere interessante tools zijn die voor inhoud waarmee u tekst- en afbeeldingsinhoud kunt maken, voor structuur waar u de structuur van de website instelt, voor uiterlijk waar u een thema kunt kiezen, voor mensen waar u gebruikers en rechten bewerkt en voor rapporten waar kunt u de statistieken van uw website bekijken.

Krachtig en flexibel

U kunt krachtige aanpassingscomponenten gebruiken, zoals admin-tools, lijsten, blokken, weergaven om de weergegeven gegevens en de inhoud van de structuur te beheren, SEO-vriendelijk met native Schema.org-opmaak. Je hebt ook een gebruikersinterface met slepen en neerzetten en WYSIWYG, zodat je verschillende inhoudentiteiten kunt maken, zoals e-mail, link, telefoon, referenties, datum en je kunt blokken gebruiken met unieke aanpassingen zoals broodkruimels.

Een ander krachtig onderdeel is de installatieoptie waarbij u uw website letterlijk kunt uitbreiden met nieuwe verbeteringen door modules te installeren of bij te werken. En u kunt de Help-component niet vergeten, die u in geval van nood verschillende handleidingen biedt.

Eenvoudig en makkelijk te gebruiken

Met Drupal kunt u eenvoudig inhoud maken die tekst en afbeeldingen bevat met behulp van slepen en neerzetten of de in-context-editor genaamd CKEditor die ook een WYSIWYG-editor is. U kunt direct nieuwe inhoud zoals nieuws, producten of artikelen publiceren vanaf uw computer, tablet of mobiel en u kunt zelfs uw inhoud plannen.

U kunt blogs, forums, presentatiewebsites of elke soort website maken met alleen Drupal zonder de programmeertalen van het web te kennen.

Door Cpanel en Softaculous te gebruiken, kunt u Drupal eenvoudig met slechts een paar klikken rechtstreeks vanaf uw host installeren zonder technische kennis of programmeerkennis.

Ondersteuning voor meer dan 100 talen

Drupal ondersteunt meer dan 100 talen en heeft vertaalondersteuning voor iedereen die Drupal in zijn eigen taal wil vertalen, zodat je het kunt gebruiken waar je maar wilt. Met lokalisatie Drupal vindt, downloadt en installeert automatisch vertaalbestanden van de door u geselecteerde taal zonder iets anders op de website te veranderen.

U kunt kiezen uit Catalaans tot Engels, Russisch enzovoort, en deze vertalingen worden correct gemaakt door een team van gespecialiseerde leden die Engels kennen en u hoeft niet te worstelen met onbekende of ongepaste vertalingen zoals andere CMS die u gefrustreerd maken.

Breid de kern uit met behulp van modules

Je kunt Drupal nog meer uitbreiden met aangepaste modules, waarvan de meest populaire zijn Devel die knooppunten, opmerkingen, termen en gebruikers kan genereren, Chaos-gereedschapssuite die pagina’s en vooral paneelpagina’s kan beheren, Plug-in voor layout waarmee modules en thema’s lay-outs kunnen registreren met YAML-bestanden en Configuratie-updatebeheer die de kern verbetert door rapporten te geven over verschillen tussen items die worden geleverd door verschillende versies van modules of thema’s, maar ook met thema’s als Bootstrap, AdaptiveTheme, Zurb Foundation, Mayo of vertalingen.

Met behulp van gidsen, tips, trucs en ander advies van de Drupal Community kun je Drupal nog meer uitbreiden, vooral als je PHP, CSS, JS of HTML programmeertalen kent.

Drupal is Open Source

Drupal wordt ondersteund en gecreëerd door één bedrijf dat ook de hulp gebruikt van andere programmeurs die als vrijwilligers of medewerkers werken, waardoor Drupal nog meer kan uitbreiden en oude bugs kan oplossen.

Omdat het open source is, kan iedereen met programmeerkennis bij het Drupal CMS werken en het aanpassen voor zijn eigen doel of voor het oprichtende bedrijf, meestal maken programmeurs thema’s of modules om Drupal-functies uit te breiden voor persoonlijke gebruikers.

Zodra een thema of module is gemaakt, zullen programmeurs hun project indienen op de officiële Drupal-website, waar ze het zullen verifiëren en vervolgens een pagina toewijzen voor dat project met download, informatie en geautomatiseerd testen.

Lichtgewicht en geweldige snelheid

Met behulp van agile ontwikkeling heeft Drupal een van de beste snelheden met een snelle implementatie, werkt in Web 2.0 en heeft kernfuncties, thema’s en modules aangepast en geoptimaliseerd om de snelheid van Drupal-websites te verbeteren.

De Drupal-community biedt ook veel nuttige tips en trucs voor de website om hun snelheid nog meer te verbeteren, zoals cache-optimalisatie, Drupal-specifieke hosting, het uitschakelen van ongebruikte modules of degenen die veel CPU-achtige statistieken gebruiken, waardoor boost, snel 404 mogelijk wordt pagina’s, het uitschakelen van PHP-filter, het vergroten of verkleinen van afbeeldingen, het beperken van het aantal keren dat een cron wordt uitgevoerd en het verminderen van het aantal modules.

Hoge compatibiliteit met software van derden

Als u foto’s van Flickr, video’s van YouTube of sociale opmerkingen van Facebook wilt plaatsen, kunt u Drupal gebruiken om ze te integreren met andere sociale media zoals Twitter voor opmerkingen of andere online services zoals Dropbox voor het delen van bestanden.

Als je specifieke modules gebruikt zoals YouTube-veld je kunt zelfs YouTube-video’s van verschillende formaten en miniaturen weergeven met afbeeldingsstijlen. Met Facebook-modules kunt u gebruikers autoriseren voor uw website of u kunt alle kracht van Drupal benutten in de Facebook-app door inhoud van Drupal naar uw Facebook-pagina te sturen.

Drupal biedt geweldige beveiliging

Drupal heeft een toegewijd team dat eventuele problemen met beveiliging bewaakt en oplost. Omdat het een community is, heeft Drupal ook veel functies die controle over gebruikers en rechten bieden en flexibiliteit geven aan de eigenaar van het CMS.

Omdat elke module of thema-ontwikkelaar zijn eigen beveiligingsmaatregelen gebruikt, heeft Drupal een hoog niveau van beveiliging, mogelijk gemaakt door verschillende Drupal-leden die constant werken om de zaken veiliger te maken.

Afsluiten…

Uiteindelijk herinner ik u er alleen aan dat er grote bedrijven of regeringen zijn die Drupal gebruiken, zoals Yahoo, Google, Metallica, FedEx, Novell, Disney, Warner Bros Music, Adobe, Nike, het Koninkrijk België en vele anderen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector