Waarom zou u niet kiezen voor gratis webhosting?

waarom kiest u niet voor gratis webhosting voor uw bedrijfswebsite


Er zijn veel redenen waarom u niet zou moeten kiezen voor gratis webhostingpakketten voor uw website, zoals beperkte ruimte op schijf, beperkte bandbreedte, beperkte add-on-domeinen, gratis domeinnaam, beperkte back-up, lage garantie-uptime, beperkt aantal ondersteunde databases , geen SSL privécertificaat, lage beveiligings- en privacymaatregelen, geen INNODB-databaseondersteuning, geen PHP APC-cache, geen MYSQL-externe verbinding, geen FTP-toegang via SSL (SFTP), geen SSH-controle, geen geavanceerde cron-taken, beperkte subdomeinen, geparkeerde domeinen , beperkte e-mailaccounts en geen SMTP-toegang, geen goede ondersteuning, lage netwerksnelheid, weinig RAM en een zwakke processor en een oud besturingssysteem.

Meestal is gratis webhosting goed genoeg voor persoonlijke blogs of chats zonder veel functies en waar inhoud niet te vaak wordt geschreven, in dit geval maakt u geen commerciële websites. Betaalde webhosting heeft onbeperkte bronnen, is sneller, veiliger en betrouwbaarder en biedt u tientallen scripts, CMS en andere bronnen om zelfs commerciële websites te maken.

Hier zijn een aantal redenen waarom u niet zou moeten kiezen voor gratis webhosting voor uw website:

 1. Beperkte ruimte op de schijf is een groot probleem wanneer u een grote online community wilt creëren, dus u heeft meer dan 2 GB nodig van uw gratis webhostingbedrijf. U kunt deze ruimte tegelijkertijd gebruiken voor persoonlijke en privégegevensopslag voor uw website en als u een grote community opbouwt, moet u ruimte hebben voor avatars, afbeeldingen, handtekeningen, pictogrammen, HTML, PHP, CSS, js en video’s enzovoorts. Het probleem is in dit geval het aantal bestanden. Meestal zijn deze niet te groot, maar het zijn duizenden bestanden verspreid over honderden mappen.
 2. Beperkte bandbreedte betekent een beperkt aantal bezoekers op uw website, meestal heeft u meer dan 100 GB nodig voor een populaire website en vooral als u veel klanten wilt, dan moet u echt een premium / zakelijke webhosting kopen, anders ontvangen ze een soortgelijke fout als “Bandbreedtelimiet overschreden De server kan uw verzoek tijdelijk niet uitvoeren omdat de site-eigenaar zijn / haar bandbreedtelimiet heeft bereikt. Probeer het later opnieuw. ‘ Met betaalde webhosting heeft u onbeperkte bandbreedte zodat uw klanten deze fout niet meer ontvangen en u meer en meer kunt werken aan het verkeer van uw website.
 3. Beperkte add-on-domeinen zijn een ander groot probleem, vooral als u meerdere projecten op dezelfde webhost wilt maken of als u een groot project met meerdere secundaire kleine projecten op verschillende domeinen wilt maken. Meestal biedt een gratis webhost slechts 2 add-on-domeinen, in plaats van een onbeperkt aantal add-on-domeinen die u op een betaalde webhost ontvangt. Een add-on domein kost ongeveer $ 1 en de registratiekosten zijn afhankelijk van de extensie van het domein.
 4. Gratis domeinnamen worden aangeboden als u een jaar van tevoren een premium hostingpakket koopt en betaalt, zodat u gratis een .com, .org of een ander type domein kunt krijgen. Deze optie is niet beschikbaar wanneer u een gratis webhosting gebruikt. Meestal gebruikt u in het geval van een gratis webhosting een subdomeinnaam van een vooraf gedefinieerd en beschikbaar domein.
 5. Er zijn maandelijks beperkte automatische back-upprocessen beschikbaar bij gratis webhosting, maar bij premium hosting krijgt u deze processen dagelijks en kunt u handmatig een back-up maken waar u maar wilt, zodat u uw werk en uw gegevens niet kwijtraakt.
 6. Uptime met lage garantie is beschikbaar bij gratis hosting, maar bij premium heeft u 99.999%, dus uw website is stabiel en er zullen geen fouten zijn met betrekking tot de functionaliteit ervan. Om hun kosten te behouden, garanderen kleine bedrijven die gratis hosting aanbieden geen goede uptime.
 7. Een beperkt aantal ondersteunde databases is een soortgelijk probleem met een beperkt aantal ondersteunde add-ons-domeinen. Een premium host biedt onbeperkte databases en u moet weten dat complexe websites met contentbeheersystemen minimaal één database nodig hebben. Zelfs als u verschillende tabellen voor elke software in een enkele database kunt gebruiken, kunt u heroverwegen, want als er een probleem in de database optreedt, bent u alle gegevens kwijtgeraakt voor al uw geïnstalleerde software op uw website, zoals Joomla, PrestaShop en WordPress en zo Aan. Het hebben van meerdere databases voor elke software verhoogt ook de beveiliging omdat elke database zijn unieke naam, gebruiker en wachtwoord heeft.
 8. Geen SSL-privécertificaat en geen INNODB-databaseondersteuning zijn twee speciale functies die niet zijn inbegrepen in de gratis host, maar die wel behoefte hebben aan e-commerceplatforms zoals OpenCart, WooCommerce en PrestaShop enzovoort. Met behulp van deze twee functies verhoogt u de veiligheid van uw klant wanneer hij iets van uw website koopt.
 9. Bij een gratis webhost houdt niemand zich bezig met beveiliging en privacy, dus u kunt echte problemen op deze gebieden verwachten, vooral omdat als uw host gratis is, niemand betaalde specialisten heeft om beveiligings- en privacymaatregelen voor u te implementeren.
 10. Nee PHP APC-cache wordt aangeboden bij een gratis host, dus uw meerdere PHP-bestandssites versnellen niet en uw website verbetert de snelheid helemaal niet.
 11. Nee MYSQL externe verbinding betekent dat u geen externe toegang tot de databaseserver kunt bieden vanuit huis of vanaf een andere webserver.
 12. Geen FTP-toegang via SSL (SFTP) en geen SSH-controle betekent dat u Putty niet kunt gebruiken om veilige verbindingen met uw website te maken en om bestanden te uploaden of verschillende opdrachten te geven.
 13. Geen toegang hebben om geavanceerde cron-taken te maken, betekent dat u geen complexe scripts zoals phpSFP (PHP Schedule Facebook Posts) kunt gebruiken waar u cron-taken moet maken om correct te werken.
 14. Zonder onbeperkte subdomeinen en zonder geparkeerde domeinen kunt u uw domein niet beheren zoals u wilt en kunt u sommige projecten in de wacht zetten of andere projecten ontwikkelen of testen met subdomeinen.
 15. Beperkte e-mailaccounts en geen SMTP-toegang betekent dat u slechts een paar e-mails kunt verzenden en dat u uw e-mailaccount niet goed kunt beheren. Met premium webhosting kunt u zelfs massa-e-mail verzenden en e-mails plannen zoals u dat wilt.
 16. Geen goede ondersteuning betekent dat als je in de problemen komt, niemand kan helpen als en de enige oplossing is om iemand te betalen om het probleem op te lossen. Zelfs als u alleen iets wilt wijzigen of als er serverproblemen zijn, zal de ondersteuning u niet te snel antwoorden en staat u in de wacht met uw projecten.
 17. Lage netwerksnelheid, weinig RAM’s en een zwakke processor en een oud besturingssysteem zijn de hardwareproblemen van de gratis webhosting en je zou echt een premium moeten kopen om deze te verbeteren. Als je meer RAM’s, een krachtigere processor en een geüpdatet besturingssysteem hebt, kun je veel meer doen dan met een gratis.

Lees ook: Is gratis hosting goed voor zakelijke websites?

Als je een tussenpersoon u moet een goed webhostingpakket kopen en geen gratis gebruiken omdat u uw bronnen met mensen deelt en u ontvangt geld voor die bronnen, zodat u helemaal geen gratis webhostingpakket kunt gebruiken omdat u de kwaliteit van de diensten die u levert.

Zoals u kunt zien, heeft gratis webhosting uiteindelijk veel meer nadelen dan u zou besparen op webhosting. In plaats van een gratis hostingaccount te gebruiken, raad ik u ten zeerste aan om een ​​goedkoop hostingplan aan te schaffen. Hier zijn 3 betrouwbare en goedkope hostingbedrijven waaruit u kunt kiezen:

Bedrijf
Promoprijs

1beste hosting voor meerdere domeinen$ 1,99 / maand
2beste hosting voor meerdere domeinen$ 3,95 / maand
3beste goedkope hosting voor meerdere websites$ 3,49 / maand

De bovengenoemde hostingplannen bevatten ook een gratis domeinnaam, onbeperkte schijfruimte en maandelijkse bandbreedte, veel gratis marketingcredits en andere geweldige functies.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map