Wanneer u een VPS nodig heeft voor uw Small Business-website?

01.06.2020
Artikelen & meer ... 'Wanneer u een VPS nodig heeft voor uw Small Business-website?
0 5 мин.

vps-hosting voor kleine zakelijke websites


Het bouwen van een website voor uw kleine bedrijf kan een uitdaging zijn. Vooral als je net begint en nog geen hostingplan hebt. Het is altijd moeilijk om te beslissen welke hostingprovider u kiest en welk hostingplan u nodig heeft. In dit artikel zal ik uitleggen wat de belangrijkste verschillen zijn tussen gedeelde en VPS-abonnementen en ik zal je ook vertellen wanneer je een virtuele server nodig hebt voor een zakelijke website.

Gratis hosting voor zakelijke websites?

Als u een online bedrijf wilt starten, kunt u in het begin een website maken met een gratis webhost terwijl u verschillende scripts, contentbeheersystemen (CMS), thema’s, sjablonen, plug-ins, extensies, modules, programmeertalen en andere internetgerelateerde testen dingen. U mag echter nooit gratis hosting gebruiken voor productie. Ze zijn onbetrouwbaar en u heeft meer problemen dan waar u baat bij heeft.

Zakelijk gedeelde HDD-host

Nadat u hebt getest hoe gratis hosting werkt, kunt u een gedeelde HDD Enterprise-webhost kopen waar u uw bedrijfswebsite daadwerkelijk start en u het ontwerp en de functies maakt die door uw potentiële klanten worden gebruikt. Een gedeelde zakelijke webhost voor harde schijven biedt u gewoonlijk veel schijfruimte en bandbreedte, add-ons-domein, POP3 / IMAP-e-mailaccounts, databases en subdomeinen voor een paar dollar per maand.

Gedeelde SDD Business Host

Als uw website steeds meer bezoekers en klanten begint te krijgen en als uw webhost hun hostingpakketten bijwerkt naar SSD van HDD, moet u zeker ook upgraden naar een SSD Premium / Business host-pakket waarbij u ongeveer 30 GB SSD-opslagruimte krijgt, ongemeten maandelijkse bandbreedte, add-on-domeinen, e-mailaccounts, databases, subdomeinen en zelfs een gratis domeinnaam met verschillende extensies zoals .eu, .com, .org enzovoort. Dit pakket heeft meestal een dagelijkse back-up met R1Soft, SpamExpert Filter en een speciale IP die de kosten maandelijks op $ 8 brengt.

Zakelijke VPS HDD-host

Uw kleine bedrijf groeit steeds meer, dus uw volgende upgrade is een VPS HDD-host die tussen $ 6 en $ 50 kost, afhankelijk van de bronnen die u nodig heeft. Het eerste VPS HDD-hostingpakket biedt u 1 GB RAM Burst, 512 MB RAM gegarandeerd, 1 CPU-kern op 2,1 GHZ, 25 HDD-opslagruimte, 1 speciale IP, ongemeten maandelijkse bandbreedte, dashboard, Webuzo-bedieningspaneel ondertussen biedt de laatste u 8 GM RAM Burst, 4 GB RAM Gegarandeerd, 8 CPU-kern met 2,1 GHZ, 150 HDD-opslagruimte, 2 speciale IP’s, onmeetbare maandelijkse bandbreedte, dashboard en een gratis Webuzo-configuratiescherm. Bij VPS-pakketten krijgt u ook OpenVZ-virtualisatie, volledige root-toegang, 99,99% uptime gegarandeerd en onmiddellijke activering.

Zakelijke VPS SSD-host

De VPS SSD-hostingpakketten zijn premium VPS-pakketten die zijn bedoeld voor kleine, maar goed gemaakte bedrijven met veel verkeer en klanten die 300% meer snelheid en kracht bieden met kosten vanaf $ 8, tot $ 70 per maand. De pakketten zijn hetzelfde met de VPS HDD (Hard Drive Disk) -host, maar ze hebben allemaal een SSD (Solid State Drive). Daarnaast kun je een cPanel-licentie, professionele R1Soft-back-up, extra dedicated IP, professionele technische ondersteuning en een bewakingsservice voor je VPS kopen.

Cloudgebaseerde VPS-host

De ultieme VPS-hostingpakketten zijn de cloudgebaseerde pakketten die u helpen om verder te gaan met bronnen, zodat enorme pieken geen probleem vormen, noch DDoS-aanvallen, noch andere soortgelijke problemen. Meestal betaal je alleen wat je gebruikt voor een cloudgebaseerde VPS-host.

Als je een VPS nodig hebt?

Je moet absoluut begrijpen dat een gedeelde host wordt gedeeld met andere gebruikers zoals jij, ondertussen is een VPS (Virtual Private Server) van jou en kun je de bronnen ervan gebruiken zoals je wilt.

Je hebt ook een betere beveiliging met de VPS-host omdat je je eigen beveiligingssoftware en opties kunt instellen, terwijl het hostingbedrijf die van hen ook plaatst.

Met een VPS-host krijg je meer bandbreedte zodat je meer bezoekers kunt krijgen en ze zijn niet gefrustreerd door het trage laden van de website. Als uw website in populariteit toeneemt en uw websiteverkoop elke maand groeit, heeft u zeker een VPS-hosting nodig om al het komende verkeer te beheren.

Lees ook: Voordelen van virtuele privéservers

Een Virtual Private Server is een fysieke server die is onderverdeeld in meerdere virtuele servers, elk met een eigen hoeveelheid RAM en CPU, erg populair voor de kleine bedrijfssite.

Meestal zijn Virtual Private Servers perfect voor e-commerce winkels, forumgemeenschappen, groeiende apps, online radiostations, kleine sociale netwerken enzovoort.

# 1 InMotion / Beste zakelijke hosting

InMotion Hosting biedt een breed scala aan zakelijke hostingplannen, van gedeeld tot VPS tot dedicated servers. Enterprise VPS-abonnementen vanaf $ 29,99 / maand 

uitchecken! »

VPS biedt ook schaalbaarheid, goedkope kosten in vergelijking met een dedicated server en het bespaart je tijd.

Wanneer u een Virtual Private Server koopt, moet u eerst een onderzoek doen om het juiste webhostingbedrijf te vinden met de juiste servers, datacenters, software, internetverbinding, ondersteuning en zakelijke overhead. Dit alles helpt om de snelheid, laadtijd, bandbreedte, opslag, schaalbaarheid, toegang, technologie en ondersteuning van uw website te verbeteren. Om nog meer te onderzoeken, kunt u kijken naar de gedetailleerde serverhardwarestatistieken van de host, de locatie van de servers en datacenters, of ze SSD gebruiken in plaats van HDD, of in ieder geval SSH en of ze een Content Delivery Network (CDN) hebben . Vergeet niet te kijken of de hosts de LAMP STACK gebruiken (Linux als besturingssysteem, Apache als webserver, MySQL als database, PHP als applicatie) en je moet ook opzoeken wat je op je VPS wilt gebruiken zoals OS, webservers, databases en programmeertalen.

Een VPS-host kan je helpen bij je webmail, mailservers en e-mails door niet te worden geblokkeerd, verbannen of op de zwarte lijst te zetten en de mogelijkheid te hebben om e-mailmassa te verzenden als je dat nodig hebt. VPS ondersteunt verschillende e-mailprotocollen zoals POP (Postkantoor Protocol) en IMAP (Internet Message Access Protocol).

Vergeet niet dat je je eigen antivirus- en malwaredetectiesoftware op je VPS kunt installeren om hackers en andere kwaadaardige aanvallen tegen te gaan.

Uiteindelijk moet u een VPS-oplossing kiezen voor uw kleine bedrijfssite, ofwel een HDD, een SDD of een Cloud-gebaseerde omdat u uw inkomsten en verkeer geoptimaliseerd moet houden en u ook nog meer moet gaan verhogen en om ga naar de volgende stap om een ​​dedicated server te kopen voor een grote zakelijke website!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector