Ware statistieken: presteert M-Commerce in de toekomst beter dan e-commerce?

m commerce vs e commerce


Na China wordt India gerekend tot de op één na grootste mobiele markt en wordt het geprezen om zijn brede abonneebestand. Ongeacht de andere marktkwesties, faciliteert de Indiase markt agressief e-commercebedrijven die elkaar proberen te verslaan in dit moordende slagveld. Ook biedt het groeiende aantal slimme apparaten enorme kansen voor de eCommerce-shoppingwebsites om hun doelgroep te bereiken via mobiele apps voor online winkelen.

Over M-commerce:

M-commerce is de geavanceerde term die wordt gebruikt voor mobiele handel. Hiermee kunnen gebruikers producten online kopen zonder zelfs maar op hun desktop of laptop te zitten. Ze kunnen dit eerder gemakkelijk doen met behulp van smartphones. Het is waar dat eerder mobiele e-commerce was niet zozeer in discussie. Maar nu is het de hoogste prioriteit geworden van online retailers om klanten te pakken via mobiele shopping-apps.

Veel mensen beschouwen m-commerce nog steeds als een winkelpui. Maar nee! Het is een geavanceerde term die alles omvat wat nodig is om een ​​digitale winkelervaring te hebben. Of het nu gaat om het toevoegen van artikelen aan de winkelwagen, het sorteren van bezorgopties en betalingsgateways, wanneer u nadert m-commerce winkelen via mobiele app of website, elke activiteit wordt met beveiliging uitgevoerd. M-commerce voegt hier nog meer aan toe en overbrugt ook de kloof tussen winkelen in de winkel en online winkelen, aangezien mobiele e-commerce gemakkelijke betalingsgateways biedt met handige betalingsopties.

Laten we nu naar de onderstaande grafiek gaan waar u duidelijk de groeipercentages van E-commerce en M-commerce kunt zien:

Statistieken op basis van actuele studies:

 • Tegenwoordig is mobiele e-commerce in opkomst en verslaat het e-commerce door een groeipercentage van 48% op jaarbasis te registreren. In cijfers kan het worden geschat op $ 8 miljard online uitgaven.
 • Als het gaat om algehele e-commerce, inclusief m-commerce, is de ratio gegroeid met ongeveer 15,9% op jaarbasis. In cijfers is het ongeveer $ 70,1 miljard via online verkoop.

Andere nuttige cijfers:

aantal smartphonegebruikers Verenigde Staten schatten

 • Mobiele gebruikers komen over het algemeen in aanmerking in het steeds grotere deel van de totale e-commerce-taart.
 • Er wordt berekend dat op dit moment bijna een kwart van de totale bevolking smartphones bezit waarop ongeveer 55% van de mensen geeft uit hun volledige tijd op winkelsites.
 • Daarnaast is M-commerce ook geliefd bij gebruikers omdat ze snel willen laden en snel willen winkelen, wat ze krijgen door het installeren van winkel-apps op hun mobiele telefoon.
 • Over de hele markt beheert ongeveer de helft van de retailers mobiele websites om de gebruikers een optimale browse-ervaring te bieden.
 • 1 op de 2 gebruikers in Amerika is geïnteresseerd in boodschappen doen met mobiele portemonnees.
 • 1 op de 5 mensen zoekt naar producten tijdens het tv-kijken.
 • Zowel mannen als vrouwen zijn geïnteresseerd in aankopen via mobiele apparaten of tablets.

Hoe M-commerce de weg vrijmaakt voor eigenaren van e-commerce winkels?

Voor eCommerce-eigenaren is m-commerce niet het onderwerp om te negeren. Ze moeten deze technologie gebruiken en hun gebruikers op alle manieren gelukkig maken. Als eigenaar van een website voor online winkelen, als u denkt dat het voldoende is om een ​​officiële website te bouwen om klanten te trekken. Sorry! Je hebt op dit punt niet gelijk. Omdat mobiel in deze hightech wereld alles voor iedereen is. Het is dus verplicht om naar mobiel te gaan om klanten gelukkig en tevreden te maken.

Er zijn een paar feiten die een e-commerce website-eigenaar in m-commerce succesvol kunnen maken:

 • Volledig adaptief scherm
 • Uitstekend ontwerp en invoeropties
 • Snel & soepele navigatie
 • Doorzichtig & informatieve productconcepten

Rol van M-commerce in deze snelgroeiende industrie:

Tegenwoordig zijn mobiele apps zoals reizen & toerisme, eten, winkelen, bankieren, onderwijs, gezondheidszorg, transport, snelle betalingen en thuisdiensten concurreren op de markt om hun gebruikers de beste diensten te bieden. Zakelijke ondernemers doen dit alleen maar om gebruikers naar m-commerce aan te trekken. Om dit voor gebruikers interessanter te maken, bieden ze vaak cashback-faciliteiten, kortingen, gratis verrassingsgeschenken en andere beloningen om gebruikers naar hun mobiele apps te leiden en hun merk op geweldige manieren populair te maken.

Overal zie je een drastische betrokkenheid van mobiele apps. Onlangs is er een hausse in de mobiele app-industrie waargenomen die naar verwachting de komende jaren zal toenemen, aangezien iedereen op weg is om zijn dagelijkse activiteiten af ​​te handelen via smartphones en tablets. Deze grote verandering in de mobiele app-industrie geeft aan dat alle retailers hun aanwezigheid op ieders mobiel moeten maken in de vorm van interactieve mobiele apps. Dit leidt indirect de m-commerce schaal naar het momentum.

We voegen meer toe aan de rol van m-commerce in de branche en proberen ook het belang van m-commerce uit te werken door middel van webgebaseerde m-commerce en app-gebaseerde m-commerce:

Webgebaseerde M-Commerce

Met de introductie van m-commerce heeft bijna elk bedrijf het verplicht gemaakt om een ​​responsieve en interactieve website te hebben. De websites moeten worden aangepast aan alle schermformaten en bieden gebruikers ook de ultieme browse-ervaring.

In het VK is de geschatte verhouding van online detailhandelsverkopen via smartphones en tablets ongeveer 51%. Aan de andere kant was de verkoop via desktops en laptops goed voor 49%.

In vergelijking met mobiele handel is ook webgebaseerde m-commerce in opkomst. Onderschat web commerce niet en verbeter het niet door responsievere websites te introduceren.

App-gebaseerde M-Commerce

Momenteel zijn zelfs kleine retailers de mobiele handel gaan gebruiken als hun productverkoopplatform. Ze richten zich ook op het adopteren van mobiele handel door het ontwikkelen van bedrijfsgerichte apps om een ​​uitstekende en app-gebaseerde winkelervaring te bieden. Dit zijn de geweldige tools die gebruikers aanmoedigen om een ​​uitzonderlijke digitale winkelervaring te hebben. En je zult niet geloven dat mobiele apps het geweldig doen in de e-commerce-industrie.

Voordelen van mobiele handel:

 • Aangezien M-commerce een solide medium is om enorme klanten te bereiken, heeft het ook de potentie om een ​​belangrijk kanaal voor online winkelen te worden.
 • Het heeft ook het winkelgedrag van gebruikers veranderd vanwege de gemakkelijke toegang en de verscheidenheid aan faciliteiten.
 • Vanaf de statistieken van 2015 brachten volwassenen in de Verenigde Staten 59% van de tijd door op hun smartphones en 41% op desktops, wat de vraag naar mobiele handel vergroot.
 • Er zijn meerdere factoren die bijdragen aan het verkrijgen van een uitzonderlijke winkelervaring via mobiele telefoons, handige mobiele apparaten zijn daarbij de belangrijkste factoren.
 • Een van de beste voorbeelden die m-commerce helpen bij het overnemen van e-commerce, zijn de betaalopties met één klik die tegenwoordig zeer worden bewonderd door de mobiele gebruikers.

Conclusie:

Als we de statistieken nauwlettend in de gaten houden, presteren smartphones met enorme aantallen echt beter dan de desktops. Dit is gedaan omdat mensen tegenwoordig meestal de voorkeur geven aan aankopen via hun slimme handsets in plaats van de e-commerce websites te bezoeken via desktops. Ze doen dit om de vrijheid te krijgen om producten te kopen vanuit het comfort van hun huis. Hoop, het concept van M-commerce zal je duidelijk zijn. Nu kunt u zelf analyseren hoe het feit “Zal M-Commerce in de toekomst beter presteren dan e-commerce?”Is het waard om te steunen.

Tom Hardy heeft praktische ervaring als SEO-expert. Hij werkt momenteel bij Sparx IT-oplossingen: SEO-services voor e-commerce Bedrijf en biedt uitzonderlijke SEO-auditservices aan de wereldwijde klantenkring. Hij levert altijd kwaliteitswerk dat in het bedrijf zeer wordt geprezen. Als gepassioneerde SEO-professional beschouwt hij het aanbieden van tijdig werk aan de klanten als zijn eerste taak. Bovendien blijft de auteur de markt onderzoeken voor trending marketingtactieken en doet hij zijn uiterste best om inhoud op te stellen om diepgaande inzichten te geven aan de lezers. Hij schrijft informatieve blogs en artikelen over uiteenlopende SEO-gerelateerde onderwerpen en helpt lezers om de beste tips te kennen voor het optimaliseren van een website via het web met behulp van SEO-tools en -technieken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map