10+ bästa kyrkans WordPress-teman

01.06.2020
Artiklar och mer ... '10+ bästa kyrkans WordPress-teman
0 9 мин.

bästa kyrka wordpress teman


I en tid med smarttelefoner, surfplattor, trådlöst internet och annan ny och intressant teknik bör till och med kyrkor eller samhällen som skapas nära en religion eller en kyrka ha en webbplats som hjälper medlemmarna i det specifika samhället att chatta oftare, för att snabbt organisera evenemang och enkelt och att hantera olika kyrkorelaterade saker.

För nya internetanvändare eller för de som inte vet hur man kodar är den bästa lösningen för en kyrkorelaterad webbplats ett premium WordPress kyrktema som du kan köpa det från Themeforest.

Läs också: Hur man bygger en webbplats med WordPress.

Det finns minst 10 välgjorda WordPress-teman som kan erbjuda dig allt du behöver. Dessa teman presenteras nedan i en komplex granskning.

Grace – Minimal Church Theme för WordPress

Grace är en trendig kyrka och religion WordPress Theme som används av hundratals människor eftersom det har många användbara funktioner som minimal design, ren typografi, perfekt SEO-kompatibilitet och stort socialt engagemang och det kostar 49 $.

nåd wordpress kyrktema

Demo / Ladda ner

Med hjälp av Advanced Demo kan du med ett klick installera en exakt kopia av förhandsgranskningen från tematens marknadssida och du bör veta att Grace är en mobil enhet optimerad med rullade sektioner, svepeffekter, mobilvänliga reglage, Revolution och Swiper-plugins som ingår och helt responsiv layout.

Temat är kompatibelt med IE 10, IE 11, Firefox, Safari och Opera och fungerar bra med WordPress 3.8 + och har också Visual Composer-plugin integrerat tillsammans med olika verktyg som kortkoder, översättningsverktyg med PO-kompositör.

Andra funktioner i temat inkluderar unika inställningar, åsidosättande system, anpassade temalternativ panel, WPML plugin kompatibla, medieinnehållshanterare, gratis support, gratis uppdateringar, omfattande dokumentation, layouter av rutor med sidor, layouter för breda sidor, sidstilar, multifunktionell användarpanel , hovereffekter, Retina HD-alternativ, användarmeny, huvudmeny, huvudmenyreglage, CSS3 och jQuery animationseffekter, händelsekalender, anpassade widgets för olika sociala medier eller för inlägg och bilder, Ajax-sökning och ikonvisning.

ChurcHope – lyhörd WordPress-tema för kyrkor

ChurcHope är det bästsäljande temat i kyrkokategorin med mer än 7500 försäljningar, 2000 kommentarer och ett 4,54 genomsnittligt köparrangemang baserat på 779 betyg och det är kompatibelt med IE 9, IE 10, IE 11, Firefox, Safari, Opera och Chrome kostade också 49 dollar.

Churchope wordpress tema

Demo / Ladda ner

Detta tema har exklusiva funktioner som händelsessystem, predikaner och obegränsade färger tillsammans med vanliga funktioner som installation med ett klick, översättningsklar, lyhörd och mycket mer. Det har också olika anpassade plugins, till exempel en samling av arrangörer: nedräkning av händelser, kommande evenemang, kalendersida, kalendervidget, platsschema och tidsplan; en samling sociala verktyg: ikoner, knappar, vittnesmål och Twitter-widget; prisplaner, nyhetsbrev och mer än 500 teckensnittsikoner.

Du kan använda detta tema för att skapa din kyrkans onlinepresentation, för att göra dina tro mer populära eller till och med skapa en webbplats där människor kan lära sig något användbart och relaterat till religion.

Hoppar – Funktionsrika kyrkatema WordPress

Detta tema har ett mycket vackert namn, inspirerat av religiösa människor och erbjuder dig 6 månaders stöd från utvecklaren och dess kvalitet kontrolleras av Envato och stöder framtida uppdateringar.

Det kostar 49 $ och har fyra stora och viktiga plugins inbyggda som Mega Menu, Visual Composer, Business Hours Pro och Revolution Slider som passar för kyrkor, företag och ideella organisationer.

hoppas kristen kyrka teman wordpress

Demo / Ladda ner

Temat skapades speciellt för att vara kompatibla med iPad, iPhone, Android och Windows smartphones och tabeller, både i stående och liggande orientering.

Hopes är helt kompatibelt med kyrkans temainnehåll: predikan, evenemang, person och plats, taxonomier och händelsekalendern som används för händelsehantering och kalendervisning.

Andra funktioner är avancerade temalternativ, 500+ typsnitt, kortkodegenerator, obegränsade färger, WPML-översättning, reglage, sidstilar, sidofält, alternativ för subhuvud, klisterfält och bakgrunder och så vidare.

Hopes är kompatibel med de senaste webbläsarna som IE 11, Firefox, Safari, Opera, Chrome och Edge men också med gamla versioner som IE 9 och IE 10 och du kan använda WPML, WooCommerce 2.3 +, Events Calendar Pro 3.6+, Visual Kompositör 4.7.4 + och WordPress 3.6 + med den.

Credo – Retina-klar WordPress kyrktema

Credo är ett nytt Church WordPress-tema skapat den 26 november 2015 som kostar 49 $ och det låter dig enkelt organisera evenemang med hjälp av nedräkning, kalender och kommande evenemangsverktyg; publicera på sociala medier genom den sociala integrationen, använd predikanalternativet med predikanens video-, ljud- och fotoarkiv; skapa donationer med funktionen Call to Action, översätta temat med WPML, skapa bilder med Revolution Slider-sparande i processen $ 14 och komponera din sida med Visual Composer som sparar $ 34.

credo premium kyrktema wordpress

Demo / Ladda ner

Temat har många originella och unika funktioner som personalprofil, optimerad belastningshastighet, Fontawesome integration, parallax, video- och bildbakgrunder, ren kod, demodata, barntemavänlig, W3C giltig källkod, korrekt formaterad och kommenterad i fall av personlig anpassning och den testas i IE 9+, Firefox, Chrome, Opera, Safari och på iOS, Android och Blackberry, Credo är också kompatibel med Bootstrap 3+.

Kyrka – Online Ministry WordPress Theme

Ett trevligt WordPress-tema för onlineministeriet är kyrkan som kostar $ 44 för att vara ett av de billigaste kyrkatema från ThemeForest och har mer än 900 köpare som betygsatt temat med 4,43.

kyrkan wordpress online ministerietema

Demo / Ladda ner

Det är kompatibelt även med gamla versioner av Internet Explorer som IE 6, IE 7 eller IE 8 och de flesta köpare är mycket nöjda med detta tema.

Kyrkan har 5 färgalternativ, dragspel widgets, sociala ikoner och den fokuserar på besökare, den har jQuery-förbättring och enkel administratörspanel.

Andra viktiga funktioner är temalternativ som finns tillgängliga via WP Theme Customizer, WP-bild, WP-meny, presenterade artiklar på framsidan, nyheter och evenemangssektion tillsammans med pastors blogg på hemsidan, specialbanner för nytt innehåll, verktygstips, sociala bokmärken och mycket mer!

Mission – eCommerce Church Theme

Mission är ett kraftfullt WordPress-tema för folkmassafinansiering och e-handel för kyrkor som är lite dyrt och kostar $ 64, men har kompatibilitet med de flesta webbläsare och med WooCommerce 2+ med hjälp av en 2-kolumn responsiv layout och har mer än 500 köpare.

uppdrag e-handel kyrka tema wordpress

Demo / Ladda ner

Tematets utvecklare erbjuder gratis framtida uppdateringar, 6 månaders support med alternativet för utökat stöd till 12 månader om du betalar $ 19,20, Twitter-uppdateringar, 50 hjälpvideor och dokumentation med vanligt svarade frågor.

Mission använder WordPress, WooCommerce, HTML 5, senaste versioner av PHP, CSS och JS och det har antändningsdäck tillsammans med miljontals färgkombinationer, responsiv design, podcasting, Google Maps-integration, otaliga anpassade widgets och handelsalternativ.

Utvecklarna ställer till dig ändringsloggen för att se alla uppdateringar som de har gjort till Mission så att du kan se att det för närvarande finns i version 1.0.1.

Church Suite – WooCommerce-tema för WordPress

Church Suite erbjuder dig en samling exklusiva verktyg som Event Manager med rutnät, listor, kalender, kommande evenemang, en enda händelsesida och till och med omslag; Advanced Sermons Manager med 4 olika typer av layouter, Orsaker och donationshanterare med rutnät- och listlayouter.

kyrkans svit woocommerce tema

Demo / Ladda ner

Temat kostar 59 $ och det har mer än 600 försäljningar som är kompatibla med WooCommerce, bbPress och de flesta webbläsare.

Det är helt anpassningsbart, snabbt, smart, användarvänligt, extremt lyhörd, retina redo, 1 klick demoinstallation och använder Visual Composer-plugin som har mer än 100+ element och som kan hjälpa dig att skapa mega-menyer, optimera SEO, skriva perfekta koder och förminska CSS.

Temat stöder RTL och är WPML redo att ha översättningar förberedda tillsammans med 700+ ikoner av två typer: Typekit och Google. Church Suite har blogg- och tidningsfunktioner tillsammans med MailChimp och WooCommerce-kompatibilitet.

WP-kyrkan

WP-Church kostar 49 $ och till skillnad från andra kyrkliga WordPress-teman har den obegränsade team-sidor, unik händelsekalender, ljudspelare och intelligent skriftverktyg.

wp kyrka tro gemenskap tema wordpress

Demo / Ladda ner

Det är ett av de mest populära teman med nästan 2500 försäljningar och 1000 kommentarer men är endast kompatibla med IE 7, IE 8 och Safari.

Andra användbara funktioner och alternativ för detta tema är administrationspanelen, anpassningsbara bildspel, Google Maps gatuvy och vägbeskrivning, Skriftsökare, anpassat galleri, postgalleri, 6 anpassade färger, 8 anpassade widgets, nyhetsbrev, kundservice och så vidare.

Bethlehem – Flexibel responsiv kyrkatema

Ett av de bästa kyrkliga WordPress-teman som kostar 59 dollar och har intuitiv, flexibel och lyhörd design är Bethlehem. Detta team är skapat för kyrkor, moskéer, ideella organisationer, bönegrupper och välgörenhet och så vidare, du har dessutom tillgång till tre demoversioner för att se vilken layout som passar din önskan bäst.

bethlehem flexibla wordpress kyrktema

Demo / Ladda ner

Du sparar mer än $ 61 eftersom Bethlehem har inkluderat flera plugins som Slider Revolution, Visual Composer, men också 15 PSD-filer.

Du kan anpassa temat med allmänna, sidhuvud, hem, navigering, sidfot, butik, donationer, evenemang, predikningar, ministerier, berättelser, blogg, styling, typografi, sociala medier, anpassad kod och import / exportalternativ och du kan hantera innehåll med den speciella menyn kategoriserad i donationer, ministerier, predikningar, statiskt innehåll och berättelser.

Dessutom har du 8 rubrikstilar och andra intressanta verktyg som tidsbesparande verktyg, evenemangschefer, integration med WooCommerce, GiveWP, vårt team, Mega Menu, Testimontials och andra plugins.

Ultimate Church – med 3 olika framsidor

Det sista, men inte värsta, kyrkliga WordPress-temat är Ultimate Church som har nya och specialfunktioner som ThemeWaves-sidbyggare, skiktreglage, händelseposttyp, galleri-posttyp, predikanstyp och omfattande temalternativ och det kostar bara $ 49.

ultimata kyrka wordpress tema

Demo / Ladda ner

Ultimate Church har 3 olika unika sidor på första sidan med 1420px rutnät tillsammans med en ren, organiserad, redigerbar och perfekta pixelfunktioner.

Du kan verkligen använda detta tema för att öka dina kyrkorelaterade saker, öka ditt samhälle, donationer och antal evenemang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector