10 verktyg för domänförslag för att hitta det bästa domännamnet

01.06.2020
Artiklar och mer ... '10 verktyg för domänförslag för att hitta det bästa domännamnet
0 12 мин.

bästa verktyg för förslag till domännamn


Vanligtvis använder människor sin egen kreativitet och önskemål för att skapa ett domännamn som passar deras webbplats, men ofta inser de inte att de kommer med ovanliga domännamn som inte är det bästa valet och de vet inte att det finns många domänförslagverktyg för att hitta det bästa domännamnet med ytterligare funktioner.

De bästa domänförslagverktygen för att hitta det bästa domännamnet beroende på din onlineaktivitet, men också hjälpa dig att skapa ett nytt varumärke är:

lean-domain-searchLean Domain Search förslagsverktyg för webbdomännamn hjälper dig att hitta rätt domän för din webbplats med en sökmotor där du kan ange ett ord som ditt domännamn ska inkludera. Det finns också mer än 30 mest populära förslag tillgängliga och om ditt förslag blir populärt hittar du det i listan. När du har skrivit ordet kan du sortera resultat efter popularitet, längd eller alfabetisk men också efter termfilter som domäner som börjar med söktermen, slutar med sökordet eller alla resultat.

Motorn visar antalet tillgängliga domäner med ordet du angav med tusentals förslag, så för termen “hus” får du 733 resultat, alla domäner har com-förlängningen. Resultaten kategoriseras efter färger: grönt vilket innebär att de är tillgängliga för registrering, rött som redan är registrerat och gult är favoritens.

Du kan markera en domän som en favorit och du kan kontrollera dess tillgänglighet direkt med tillgänglighetscheckverktyget från webbplatsen. Längst ner till höger på resultatsidan kan du också hitta statistik om din term så i detta fall är “hus” det 51: e mest populära ämnet på internet efter domänräkning följt av “guld” vid 52 och “annons” vid 50.

Detta förslagsverktyg låter dig kopiera listan till urklipp och även se din egen sökhistorik. Du kan till och med läsa andra vittnesmål om dessa verktyg på vittnesmålssidan från SEOMOZ, TNW och så vidare.

Nameboy

namn-boyDu kan använda Nameboy för att hitta rätt domännamn för din webbplats med hjälp av primära nyckelord som ett stadnamn och sekundära nyckelord som ett beskrivande ord. Båda nyckelorden läggs till i separata fält och det sekundära är valfritt, medan du för det första har möjlighet att använda bindestreck och rim om du vill.

På resultatsidan får du ett meddelande om att endast bokstäver, siffror och bindestreck är tillåtna i domännamn och du får också en legend så att för de röda resultaten vet du att domänen tas, men ändå kan du göra ett erbjudande eller en tillbaka beställ, för de vita resultaten du behöver för att kontrollera tillgängligheten, för blå de du behöver registrera dem från namemedia.com och de gröna är tillgängliga behöver du bara kryssa i rutan och klicka på lägg till dessa namn i kundvagnen för att köpa för endast $ 15. Domänerna har olika tillägg såsom com, .net, .org och .info.

Du kan använda knappen Ny sökning för en ny sökning och du kan till och med registrera den valda domänen från verktyget som skapar ett konto och lägga till det i din domänvagn.

Du kan också förnya domäner som går på den primära menyn på webbplatsen på Förny domänet där du kommer att skickas för att betala förnyelsesskatten.

Det finns också vissa betaverktyg som Radio Test som hittar lika lika ord och fraser och Gen som genererar engelska som låter nya ord.

Namn Mesh

namn-meshNamn Mesh verktyget har en regnbågsdesign med olika färger och råd såsom grönt där du kan läsa om att kontrollera tillgängligheten för de vanligaste tlds, ljusgrön för att kontrollera alternativ, orange för att kontrollera tillgängligheten för de nya gtlds, röd där du kan kontrollera några SEO råd, rosa där du uppmanas att skapa korta domännamn, violet säger till dig att använda roliga och kreativa tekniker för domännamn, mörkblå och ljusblå handlar både om populära tlds och populära suffix.

Ovanför dessa enheter och legendariska färger kan du hitta olika vittnesmål från andra användare som är webbplatsägare, webbprogrammerare, webbdesigners, webbplatschefer och så vidare.

Detta verktyg använder också en sökmotor där du kan ange ditt rådgivande nyckelord eller en grupp sökord som musikvideor, låt det vara och så vidare, det finns mer än 6 miljoner ord och mer än 20 generatorer.

Du får också ett tips där du läser om hur sökningen fungerar bäst, till exempel att använda två eller tre domänord, separerade med rymden.

Resultatsidan visar återställningsinställningarna om du ställer in olika alternativ som tillägg: .com, .io, .co och .net; företag som registrerar namn: GoDaddy, BlueHost, United Domains, iwantmyname, 1and1, Domain.com, NameCheap eller 123-reg.co.uk. Du kan också dölja en registrerad domän eller ställa in maxlängden eller till och med för att markera en domän som favorit.

Detta verktyg har en ytterligare funktion för startnamn som genererar de bästa namnen för din typ av verksamhet.

Namn Tumbler

Med detta verktyg du kan använda ett nyckelord och kombinera det med adjektiv, grundläggande ord, djur, byggnader, platser, företagsnamn, företagsverb, vanliga föremål, ord som slutar i olika suffix såsom –er, ers, ess, full, ing, ism, ist , mindre, eller, or, ous, sammansatta ord, datortermer, länder, landskoder, ekonomiska termer, studieområden, matrelaterade, stora amerikanska städer, efternamn, nationaliteter, substantiv, sport, spel, statliga förkortningar, stater, översta engelska ord eller verb. Du kan också ställa in sökningen så att den börjar eller slutar med det skrivna nyckelordet, men också om du vill använda bindestreck och om du söker efter specifika tillägg som. Com, .asia, .ws, .net och så vidare.

På resultatsidan ser du olika rådgivande domäner och du kan kopiera klistra in dem i urklippet och sedan kontrollera deras tillgänglighet med hjälp av en registrator från listan som Uniregistry, Domain.com, Dotster.com, MyDomain.com eller Register.com.

Det här verktyget erbjuder inga grundläggande alternativ som att ställa in en domän som favorit eller kontrollera tillgängligheten utan att gå till en registerwebbplats.

Omöjlighet

omöjlighetOmöjlighet har en lyhörd webbdesignwebbplats där du kan kontrollera domännamn på liknande sätt som Name Tumbler lägga till i slutet eller i början av dina nyckelord 4, 5 eller 6 bokstavsadjektiv, substantiv eller verb, till och med blanda dem om du verkligen vill ha det.

Det finns en kommentarsida där du kan skriva din egen feedback om det här verktyget och det finns också ett FAQ-avsnitt.

På resultatsidan får du ett fel om du inte bara anger bokstäver och siffror så att utrymme, streck och andra specialsymboler inte är tillåtna. Du kan se varje domän om det är tillgängligt och du har till och med länkar för GoDaddy och NameCheap för att registrera den domän du vill ha.

Dessa verktyg erbjuder bara cirka 20 resultat och det är buggy så om du inte skrev in ett ord kan du få ett fel men du måste också uppdatera sidan för att fungera, samma problem visas om du skriver några nummer eller en grupp av ord separerade med rymd eller andra symboler.

Namnstation

namn-stationNamnstation är ett verktyg där du kan hitta bra domäner med hjälp av nyckelord och kontrollera omedelbar tillgänglighet. Du kan antingen använda standardsökningen där du bara anger nyckelord eller så kan du använda den avancerade sökningen som ställer till ditt förfogande 2 listor där du kan välja antingen populära prefix, topp 1000 sökord och så vidare men också tillägget om du vill förkorta namn, bindestreck, språk och så vidare. I det här fallet måste du skapa ett konto eller logga in med Facebook och du kan också starta en namntävling för ett allmänt domännamn.

Med ett konto har du tillgång till en avancerad instrumentpanel med domäner, namntävlingar som kostar $ 35, nyckelord och folkflikar till ditt förfogande. Det finns emellertid två kontoplaner, en grundläggande kostnadsfri testversion där du bara kan leta upp 10 domäner dagligen med varje namngenerator och 20 domäner per sida och den pro engångsbetalningen som kostar 24 USD i 60 dagar och har funktioner som obegränsade domänuppslag , 200 domäner per sida, kombinera över 200 ordlistor, sökordsförslag, 18 namngeneratorer.

För varje tillgänglig domän har du en länk för att registrera den på GoDaddy och andra intressanta alternativ.

Namn Stall

name-stallNameStall, Du kan hitta ett annat populärt verktyg för att hitta det bästa domännamnet som har en sökmotor där du antingen kan skriva ett nyckelord, välja 3 eller 4 bokstavskombinationer, använda ordbok och så vidare. Du kan välja tillägg: .com, .net, .org eller .info, använda bindestreck, siffror, två eller tre ord eller se varumärkesnamn.

Resultatsidan visar om domäner tas eller är gratis för alla fyra tillägg men även andra domänrelaterade detaljer.

Du kan använda detta verktyg för Whois-frågor men också för avancerad domännamnsökning om du skapar ett konto som prenumererar varje månad för $ 10 eller årligen för $ 100.

Domänpuzzler

domän-pusselMed Domänpuzzler  du kan se en avancerad sökning med olika tillägg, t.ex. .com, .net, .org, .se, .nu, .dk, .es, .uk.net, .eu, .me, .biz, .mobi,. info, .tv, .uk, .uk.com och så vidare. Du har en supportchatt om du behöver det och du kan leta efter enkel sökning eller avancerad sökning där du kombinerar dina valda domännamn med andra ord, magisk sökning där utvalda domännamn kommer att kombineras med populära ord eller sidrankningssökning.

Vid varje typ av sökning kan du använda komma och utrymme för att skilja orden och dina valda domäner kommer att jämföras med varandra.

På resultatsidan ser du bara 10 domäner med den tillgängliga eller otillgängliga statusen och Googles sidrankning. Du kan köpa den tillgängliga med vagnen eller så kan du favoritera och dela dem genom att skicka ett e-postmeddelande till dig själv eller en person.

Dot-o-mator

dotomatorMed Dot-o-mator, du kan antingen hitta domännamnetips eller använda en app för iPhone eller en onlineversion för Web 2.0 Name Generator. Du kan blanda början och slut med hjälp av ord, enkla färger, snygga färger, spel, teknik, små, web 2.0-ordlistor för den första delen eller grödor, hus, båtar, bilar och så vidare för slutlistor som kombinerar dem i ett domän. Du kan använda flera ord på samma gång för att få flera resultat.

Om du använder dina ord kan du bara se några resultat och för att se dem måste du ange på en separat sida av verktyget där du får ytterligare information om domänen. På resultatsidan har du status som tillgänglig eller tas och en skraplåda där du kan skriva din domännamnslista.

Wordoid

wordoidMed Wordoid du kan skapa ord med hög, medellång eller låg kvalitet på engelska, spanska, franska, italienska eller tyska, som börjar, innehåller eller slutar med ett ord du skriver och har en längd på mellan 5 och 15 tecken..

Verktyget ger dig resultat med com- och .net-tillägg som du kan favoritera och fästa dem, men du måste logga in med ditt Facebook- eller Google-konto. Du kan också köpa dem med hjälp av de specifika knapparna.

Vilket verktyg är din favorit?

Antagligen finns det flera fler domänförslagverktyg där ute som är värda att nämna, men jag väljer att presentera den topp som jag gillar mest. Självklart använder jag bara ett eller två från dessa verktyg, men det är alltid bra att ha alternativ.

Vilket förslag till domännamn är din favorit? Låt mig veta i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector