12+ bästa Gmail-alternativ för personlig och affärsmässig användning

01.06.2020
Artiklar och mer ... '12+ bästa Gmail-alternativ för personlig och affärsmässig användning
0 14 мин.

bästa gmail-alternativ personliga affärer


E-postmeddelanden spelar en stor roll i vårt arbetsliv. De förvandlade och utvecklade kommunikation med lång räckvidd till något som kan göras på några sekunder. I dag kan mängden information som vi skickar och tar emot via våra e-postmeddelanden vara överväldigande.

Om det finns för mycket data att hantera behöver du några bra verktyg som hjälper dig att göra ditt arbete mer effektivt. E-postklienter strävar efter att få sina användare den bästa upplevelsen och vara bättre än deras konkurrens. Tack vare detta finns det många e-postklienter tillgängliga.

Gmail har funnits länge och sedan dess har det varit en av de mest använda e-posttjänsterna. Det har fått många uppdateringar sedan lanseringen och så småningom blev gränssnittet mer förenklat och användarvänligt, vilket medförde några förändringar. Många älskar det och naturligtvis finns det människor som inte tål det.

Det finns många användare som skulle klaga på att det här nya gränssnittet inte är användarvänligt och att kompositknappen bara är så buggy och irriterande ibland. Om du har mer än ett Gmail-konto kan du bara visa ett (på en enda flik).

Gmail erbjuder inte heller något sätt att importera konton från andra e-posttjänster som du tidigare använde. Men det mest problematiska är att Google skannar vart och ett av dina e-postmeddelanden. Google gör detta så att annonsörer kan rikta in sig mot användarna och visa annonser som är mer relevanta för dem.

Detta kan betraktas som ett komplett respekt och invasion av sekretess.

Läs: Om du använder Gmail för företag?

Dessa skäl är mer än tillräckligt för att flytta bort från Gmail och prova något nytt och något bättre.

I den här artikeln hjälper vi dig att hitta den e-posttjänst som bäst tjänar dina behov.

Mail.com

Besök sida “

Mail.com är en gratis e-posttjänst som låter dig välja mellan mer än 200 domäner. Du kan välja varje domän beroende på ditt yrke (@ content-writer.com), hobbyer (@ carlover.com) och sport (@ footballplayer.com).

Mail.com tillhandahåller också obegränsad e-postlagring, en antivirusscanning, skräppostfilter, en e-postsamlare, mobiltjänst, kalenderintegration och 50 MB bilagor. Den har också en Mail Collector-funktion som gör att du kan ta emot och skicka meddelanden till alla dina externa e-posttjänster inom ditt Mail.com-konto. Det har stöd för Gmail, Yahoo och Hotmail.

Outlook.com

Besök sida “

Den bästa e-posttjänsten för alla hardcore Microsoft-användare. Det ger också några fantastiska Office-webbapplikationer och SkyDrive med sig. Du kan importera alla dina e-postmeddelanden från Windows Mail, Windows Live mail eller Outlook Express. Du kan också använda den för att skicka och ta emot e-postmeddelanden från andra e-postkonton.

Outlook har en djup social integration som låter dig importera dina Facebook-kontakter för enkel åtkomst och chatta med dem via meddelandefunktionen. Du kan komma åt och publicera alla dina Facebook-statuser, foton eller videoklipp och se dina vänner uppdateringar också.

Lagringsutrymmet är i princip obegränsat och kommer automatiskt att öka när du behöver det.

Inbox.com

Besök sida “

Inbox.com är en fantastisk funktionspakad e-postklient som erbjuder 5 GB lagringsutrymme för e-post- och bilagsstorlekar på 50MB. Den har också en fotomodul som gör att du enkelt kan lagra, dela och organisera alla dina foton.

Bland dess många funktioner finns det en integrerad organisator som kan hjälpa dig att öka din produktivitet och den innehåller också en uppgiftshanterare, kalender och påminnelser. För att lägga till ännu mer funktionalitet kan du använda Notes-funktionen för att skapa listor, spela in idéer och göra uppgifter.

Inbox skannar automatiskt alla dina meddelanden efter skräppost, spionprogram och virus, vilket skyddar din integritet hela tiden. Du kan också installera verktygsfältet Inbox.com om du vill ha e-postmeddelanden på skrivbordet.

Zimbra

Besök sida “

Zimbabra är ett populärt val inte bara för att det har ett mycket önskat gränssnitt med flikar, utan för att det också kan hantera dina Facebook- och Twitter-konton. Dess gränssnitt ser lite föråldrad ut men det packar mycket funktionalitet. De stora mängderna funktioner som DRMra erbjuder, kräver ett mer avancerat gränssnitt för att du ska kunna använda dem på rätt sätt. Det stöder också offline arbete.

Yandex

Besök sida “

Yandex erbjuder en gratis @ yandex.com-adress och ett förenklat gränssnitt som ger lite glädje i att bläddra igenom dina e-postmeddelanden. Du får 3 GB lagringsutrymme på din Yandex-disk, som kan utökas till 7 GB genom att göra några enkla saker som att installera Windows-programmet, ladda upp några filer och hänvisa en vän till tjänsten. Yandex är mest populärt i Ryssland och har också stöd på nio språk som inkluderar engelska.

Med Yandex kan du också importera alla dina e-postmeddelanden med POP eller IMAP. Appar för iOS och Android är också tillgängliga för nedladdning.

Yahoo Mail

Besök sida “

Yahoo var en gång en hemsk postklient men den har kommit långt i sin utveckling och blivit mycket modernare. Den kan nås på din dator eller mobilenhet, från i princip alla e-postklienter som stöder POP.

Din lagring är obegränsad och du kan importera kontakter från Facebook, Outlook, Gmail och andra. Yahoos spam-skydd har uppgraderats kraftigt och SSL-kryptering är också tillgängligt, men det måste aktiveras manuellt.

Tack vare Yahoo Messenger kan chatt med vänner också göras medan du läser igenom din e-post och du kan skicka och ta emot SMS-meddelanden också.

GMX

Besök sida “

GMX är ett bra alternativ till Gmail. Du kan få ett gratis e-postkonto som erbjuder mycket liknande funktioner som Gmail, förvänta dig att din e-postadress kommer att använda @ gmx.com eller @ gmx.de domän. Det finns ingen begränsning för hur många e-postmeddelanden du kan lagra i ditt konto, men det finns ett tak på 50 MB bilagor. Om du behöver skicka större filer kan du använda FileStorage-funktionen.

Inkommande e-postmeddelanden till dina GMX-konton skannas efter virus och trojaner och avancerade skräppostfilrar används för att förhindra mottagande av oönskade meddelanden.

Facebook

Besök sida “

Visste du att du kan använda Facebook för att skicka och ta emot externa e-postmeddelanden? Vi vet alla att du kan skicka ett meddelande till dina vänner eller andra Facebook-användare med Facebook Messenger, men det är också möjligt att skicka e-post till externa e-postadresser som Gmail, Yahoo eller andra.

Att skicka meddelanden till externa e-postmeddelanden fungerar exakt på samma sätt som att skicka privata meddelanden på Facebook med den lilla skillnaden att du kommer att behöva ange den e-postadress du vill skicka e-postmeddelandet till och inte din väns namn. Du kan också skicka gruppmeddelanden, visa konversationshistorik eller markera skräppostmassage.

Zoho Mail

Besök sida “

Om du behöver en e-postadress som fungerar med din egen domän, än Zoho är du den tjänst du behöver. Med gratisversionen kan du vara värd för en domän och skapa upp till 5 e-postadresser med 5 GB utrymme för varje konto. För värd för flera domäner måste du uppgradera till deras betalda tjänst, som börjar på $ 2 / månad och erbjuder mycket fler funktioner än gratisversionen.

Zoho-e-posttjänsten stöder även POP samt IMAP. Det kan användas på alla enheter och även på tredjeparts e-postklienter. Du kan också hämta e-post från externa e-postadresser till dina Zoho Mail-konton via POP.

Husmail

Besök sida “

Husmail är en fantastisk annonsfri e-posttjänst som erbjuder 25 GB lagring, e-postkryptering och stöder POP och IMAP. Du kan använda Husmail via din webbläsare, den har appar för ett brett utbud av mobila enheter som Android, iOS och Blackberry, eller du kan använda det via tredje parts e-postklienter.

Ditt gratis e-postkonto använder domänen @ hushmail.com, men om du behöver anpassad e-postadress måste du uppgradera planen.

Den enda nackdelen med denna e-posttjänstleverantör är att för att hålla ditt gratis e-postkonto aktivt måste du logga in minst en gång i veckan, vilket kan vara en besvär, särskilt om du åker på semester.

Tutanota

Besök sida “

Tutanota är en enkel, säker e-posttjänst baserad i Tyskland. Det tillhandahåller en-till-ende-kryptering till e-post som skickas mellan Tutanota-e-postkonton.

Det gratis kontot erbjuder 1 GB e-postlagring med @ tutanota.com e-postkonto. Den premiumplan som kostar 1 € varje månad gör det möjligt att lägga till din anpassade domän och har upp till 5 e-postkonton. Anpassning av din inkorg tillåts också med den betalade planen. Om du behöver mer lagringsutrymme för större filer kan du köpa ytterligare utrymme på upp till 1 TB.

AOL Mail

Besök sida “

AOL är en av de äldsta och förmodligen mest populära leverantörerna av gratis e-posttjänster och alternativ till Gmail. Med AOL kan du ha ett gratis e-postkonto med obegränsad e-postlagring och möjlighet att välja mellan flera e-postdomäner (@ love.com, @ ygm.com, @ games.com).

Med AOL är meddelanden krypterade och skannade efter virus liksom mot skräppost. Deras meddelanden app låter dig snabbt skicka meddelanden till dina vänner.

Filstorleken 25MB på bilagan kan vara en nackdel om du behöver skicka större filer.

iCloud Mail

Besök sida “

ICloud Mail-tjänsten är välkänd bland iOS- och Mac-användare. Du kan använda den här tjänsten om du har ett Apple ID och du kan komma åt din e-post via applikationen från din iPhone eller iPad. Du kan också få åtkomst till din iCloud-e-post från en PC eller Android-enhet genom att använda en webbläsare och gå till webbadressen icloud.com.

Tjänsten tillhandahåller 5 GB e-postlagring och maximalt 20 MB filer kan laddas upp. Det låter dig synkronisera data mellan olika Apple-enheter. Den här e-posttjänsten erbjuder hög säkerhet och integritet för dina e-postmeddelanden.

Sammantaget är det ett bra Gmail-alternativ men det finns få nackdelar också. Du kan inte importera e-postkonton från andra klienter och kan inte organisera dina e-postmeddelanden i mappar.

Fastmail

Besök sida “

Fastmail erbjuder ett enkelt, lättanvänt gränssnitt med minimalistisk design tillsammans med en fantastisk e-posttjänst. Företaget använder sofistikerade anti-spam-filter för att hålla din inkorg skräppostfri och erbjuder liknande funktioner som Gmail. Deras söksystem låter dig snabbt hitta de meddelanden du vill och bläddra igenom dina e-postmeddelanden snabbt. Du kan fästa viktiga meddelanden och dessa visas högst upp i din inkorg.

Du kan komma åt ditt e-postkonto via en webbläsare eller så kan du använda deras app. Synkronisera eller dela kalendrar med andra enheter som surfplattor, mobil eller PC eller med andra konton är också möjligt.

Deras e-post-app är tillgänglig för alla plattformar och stöder även tvåfaktorautentisering.

Sammanfattning

Detta avslutar listan över de bästa e-postklienterna enligt vår åsikt. Du kan se att det finns många platser du kan migrera till om du hade tillräckligt med Gmail. Många av dessa kunder packar massor av funktioner och funktionalitet och det är anledningen till att var och en av dem stöds av miljoner användare. Det finns fortfarande många kunder som vi inte täcker men jag är säker på att en av dessa kommer att passa dina behov perfekt!

Vi hoppas att du har hittat den information du letade efter och hoppas se dig igen!

Uppdatering:

Användbara e-postklienter

Det fanns vissa förvirringar mellan e-posttjänster och e-postklienter, men vi uppdaterade denna artikel och separerade dem. Nedan hittar du en samling e-postklienter som du kan använda med några av de ovannämnda e-posttjänsterna.

em Client

Besök sida “

em Clients enkla gränssnitt lägger mycket större fokus på funktionalitet och enkel åtkomst än ett oändligt antal funktioner. Du kan lägga till ett antal e-postkonton, men den kostnadsfria versionen är begränsad till endast 2. En unik funktion är Skype-integrationen, vilket gör att du kan chatta via din klient.

Det har också stöd för Exchange, iCloud, Gmail och Outlook.com. Funktioner som integrerad kalender, touchkontroller, kontakter och snabb sökning gör det till ett riktigt kraftfullt verktyg.

Bläckig

Besök sida “

Inky är mest känd för sin intuitiva design. Det är förmodligen det snyggaste Gmail-alternativet där ute. Det har också mobila klienter tillgängliga och du kan synkronisera alla dina inställningar mellan dem genom moln. Att ställa in och använda olika e-postkonton är en promenad i parken och du behöver inte tänka dig för mycket.

TouchMail

Besök sida “

En intressant e-postklient som presenterar e-postmeddelanden på ett unikt men ändå enkelt sätt. Var och en av dina e-postmeddelanden markeras som sin egen titel och du delar dem upp med kontakter. Det stöder också flera konton och stöder alla filter du kan tänka på. Det är tillverkat för Windows 10-maskiner och surfplattor så gränssnittet är utformat för pekskärmar, snarare än en mus och ett tangentbord. Du kan ha två konton med gratisversionen.

Mailbird Lite

Besök sida “

Mailbird Lite är en funktionspakad kommunikationsplattform som kan utökas med olika appar. Du kan lägga till schemaläggning, filsynkronisering, chatta och teamarbete.

När du har laddat ner Mailbird har du tillgång till proversionen i 30 dagar. När testperioden är klar och du väljer att inte betala för proffs kommer din klient att återgå till gratisversionen som har sina egna begränsningar.

Gratis användare får inte funktioner som snabbläsning, förhandsgranskningar av bilagor, snoozing via e-post, men den här klienten gör fortfarande ett utmärkt jobb. Den är optimerad för hastighet, ser bra ut och du kan använda upp till tre e-postkonton.

Thunderbird

Besök sida “

De människor som förde dig den berömda webbläsaren Firefox, har skapat Thunderbird för några år sedan och de har underhållit det sedan dess. Det är en standard IMAP- och Pop-postklient som du kan ställa in för i princip vilken e-postadress du vill, inklusive ett Gmail-konto.

Det är öppen källkod och gratis att använda. Människor älskar det för enkelheten och funktionaliteten det erbjuder. Du kan också konfigurera ett Gmail-konto med Thunderbird ganska enkelt genom att logga in med dina Gmail-referenser och ställa in Thunderbird för att använda IMAP.

Den här e-postklienten över plattformar är tillgänglig för Windows, Linux och Mac OS X.

Opera Mail

Besök sida “

Opera Mail kommer med den älskade Opera webbläsaren och det är verkligen enkelt att konfigurera med nästan alla e-postleverantörer. Det enda som inte är så bra med Opera Mail är att det är integrerat i surfupplevelsen.

Opera Mail kan användas inuti webbläsaren Opera och stöder också offline. Fantastiska sökfunktioner gör det enkelt att slå upp vad som helst, och avsnittet Bilagor ger dig tillgång till alla dina bilagor på samma plats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector