15 bästa gratis webbhotell för webbhotell

01.06.2020
Artiklar och mer ... '15 bästa gratis webbhotell för webbhotell
0 13 мин.

bäst-free-image-hosting-webbplatser


Webbhotell med webbhotell gör att du kan lagra bilder online och dra nytta av olika funktioner som sociala mediefunktioner, ändra storlek på och organisera dina foton. Generellt ger de länkar som du kan bädda in på din webbplats eller skicka till vänner. På så sätt lyckas du visa dina foton på din webbplats medan du använder lagringsutrymmet för tjänsten – inte dina webbhotellkonton. De flesta plattformar för webbhotell tillåter användare att sortera sitt innehåll.

Du kan skapa mappar, lägga till taggar och redigera dina bilder utan att behöva lämna din webbplats. Så, vilka är de bästa webbhotellplatserna? Du behöver inte göra sökarbetet eftersom vi har gjort det åt dig. Här är de 15 webbhotell för fotografering som du kan prova.

0. SmugMug

smugmug-foto hosting

SmugMug

SmugMug erbjuder många funktioner som liknar de hos Flickr genom att det gör att fotografer kan visa sina foton. Även om webbplatsen inte är ett bra val för människor som vill dela sina bilder på sociala medier, kan du dela dina foton och sedan se andra användares bilder. När du har skapat ett SmugMug-konto har du öppnat din anpassningsbara fotonwebbplats. Med fotowebbplatsen har du ett brett utbud av mönster att välja mellan förutom inbyggda fotoredigeringsverktyg som du kan använda för att ändra de erbjudna formmallarna. Och eftersom webbplatsen inte erbjuder ett gratis konto är det lämpligt för personer som vill visa sina foton och sälja dem. Priset på paket varierar mellan $ 40 och $ 300 per år.

1. Google Photos

google-foton-free-image-värd

Google Foton

Om du vill ladda upp bilder och foton av hög kvalitet i en större mängd bör du välja Google Photos. Fotonvärdplattformen erbjuder en automatisk säkerhetskopieringsfunktion, vilket innebär att du aldrig kommer att oroa dig för att förlora ett foto. De låter dig också organisera och redigera dina bilder så att du kan identifiera dem med visuella sökningar.

När du fortsätter att använda plattformen kommer den att känna igen vanorna på dina foton och börja sortera dem automatiskt för att minska manuellt arbete. Om du vill börja använda plattformen öppnar du photos.google.com eller installerar appen Google Foton på din enhet. Appen laddar upp alla dina foton automatiskt och synkroniserar dem med ditt Google-konto. Plattformen erbjuder obegränsat lagringsutrymme för foton. Du kan ladda upp PNG: er, GIF, JPG och videor i 1080P.

2. Imgur

Imgur-free-image-värd

Imgur

Imgur tillåter användare att lagra så många bilder de vill permanent. Du behöver inte skapa ett konto för att lagra dem, men om du måste lägga till bildtexter, skapa album eller ladda upp dina foton via bilagor via e-post måste du göra det. Webbplatsen tillåter direktlänkning och du får en länk för varje bild du laddar upp så att du kan bädda in den i HTML eller publicera den i sociala medier och forum.

Uppladdningsprocessen är enkel – du behöver bara klistra in foton på webbplatsen, ange webbadressen eller välj den från din dator. De tillåtna filformaten inkluderar JPEG, JPG, TIF, PNG, GIF, APNG, BMP, XCF, PDF och Animated GIF TIFF. Storleken är begränsad till 200 MB per bild.

3. Dropbox

Dropbox-free-image-foto hosting

Dropbox

Dropbox tillåter användare att ladda upp och lagra bilder i olika format. När du har laddat upp dina bilder till den gratis molnlagringsanläggningen får du en delbar länk till den enskilda mappen och filen. Webbplatsen erbjuder automatiska säkerhetskopior, vilket är en fördel för personer som planerar att ladda upp många bilder åt gången.

Du kan inte ändra, ändra storlek på eller redigera dina foton efter överföring. Du kan dock skapa mappar och undermappar om du vill organisera dina foton på ett bättre sätt. Du får 3 GB lagringsutrymme.

4. TinyPic

TinyPic-free-image-värd

Tinypic

TinyPic är en systerwebbplats för Photobucket, vilket innebär att du borde förvänta dig många liknande funktioner. Webbplatsen kräver inte att du gör ett konto för att börja ladda upp foton. Därför kommer du att kunna ladda upp dina bilder snabbare och dela dem. För att ladda upp en bild behöver du bara välja den, lägga till taggar och ställa in rätt storlek. Webbplatsen ger dig länken du behöver för att dela ditt foto på de sociala medierna eller via din webbplats.

De valfria taggarna gör dina foton synliga för TinyPic-användare som söker efter dem. Du är begränsad till PNG, JPG, BMP och GIF under 100 MB storlek. Du kan också ladda upp en video på 5 minuter. Om ett foto är över 1600 pixlar i bredd och längd ändrar TinyPic det automatiskt. De tar bort bilder som människor inte visar på 90 dagar. Därför är det inte ett bra val för människor som vill lagra sina bilder permanent.

5. Use.com

användning-com-free-foto hosting

Use.com

En av de stora fördelarna som Use erbjuder är möjligheten att ladda upp 100 foton åt gången. Därför, om du planerar att ladda upp stora mängder fotografier, är webbplatsen ett bättre alternativ för dig. När du har laddat upp en bildfil förblir den permanent på webbplatsen och du kommer inte att begränsas till filstorlek, lagring eller bandbredd. Dessutom behöver du inte skapa ett konto för att starta uppladdningsprocessen.

Du kommer att dra nytta av en fotoredigerare och resizer och få chansen att organisera dina bilder i album. Du kan göra dina bilder privata eller offentliga. Och eftersom webbplatsen inte erbjuder direkta länkar till webbplatser måste du kopiera bildens webbadresser direkt eller använda sociala delningsknappar på din webbplats för att publicera varje uppladdning på dina sociala mediesidor. Webbplatsen stöder GIF-, BMP-, JPG-, TIF- och PNG-filer.

6. Flickr

flickr-free-fotografi-värd

Flickr

Flickr är en av de berömda webbplatserna för bild- och fotodelning. Och även om det har genomgått många förändringar sedan Yahoo köpte det, är det fortfarande ett utmärkt val för fotografer. Förutom de gratis värdtjänsterna erbjuder webbplatsen redigeringsverktyg som du kan använda för att organisera dina foton i album. Flickr är en webbplats för sociala medier. Därför kommer du att kunna dela dina foton med hela samhället.

När du har skapat ett konto hittar du många grupper av olika intressen och ämnen som sträcker sig från svartvit fotografering till mode och natur. Du kan favoritbilder från andra användare eller lämna kommentarer.

För sekretess ger webbplatsen dig en chans att redigera sekretessinställningarna innan du delar dina foton. Dessutom kan du använda din e-post, telefon eller något annat fotoapplikation för att ladda upp foton. Den erbjudna mobilapplikationen är lättare att använda och gör att du kan säkerhetskopiera foton från Dropbox, dator eller iPhoto.

7. 500 px

500px-free-foto hosting

500px

Om du behöver en webbhotell med foton som är värd för sociala nätverk är 500px ett bra val. Oavsett om du är amatör eller professionell fotograf kan du dela ditt arbete, kommentera andra fotografier och följa dina favoritanvändare. Du kan ladda upp antalet bilder du vill ha, men människor använder webbplatsen främst för att visa sitt arbete. När du har skapat din profil kan du sälja användningen av dina foton via webbplatsen. Men du kommer inte att kunna länka bilderna till din webbplats direkt eller dela dem på sociala medieplattformar. De tillåter inte överföring av över 20 foton per vecka – det gör du efter att du har köpt det årliga premiummedlemskapet som kostar 25 dollar.

8. Pinterest

pinte-image-värd

Pinterest

Pinterest är faktiskt en sökmotor för bilder. Det finns miljoner bilder som laddas upp dagligen till Pinterest. Få av oss skulle använda den här plattformen för att ladda upp och lagra bilder, men det är en utmärkt plattform att spara dina bilder. Faktum är att om du är en fotograf och vill föra trafik till din webbplats är Pinterest en bra plattform för att ladda upp dina portföljfoton.

Den maximala filstorleken du kan ladda upp till Pinterest är 10MB, och du får bara ladda upp PNG- och JPEG-filtyper. Animerade GIFS kan också laddas upp, men det kanske inte fungerar särskilt bra. Du kan också ladda upp videor på upp till 2 GB i storlek. Längden på en video kan vara mellan 4 sekunder och 30 minuter. Endast mp4 och mov är de filtyper som stöds på Pinterest.

9. FreeImageHosting.net

fri-image-värd-net-webbplats

FreeImageHosting.net

Free Image Hosting är en annan gratis webbplats som du kan använda för att lagra och dela dina bilder. Webbplatsen erbjuder många funktioner som liknar dem från Imgur men den erbjuder inte liknande trendiga layout och bekvämligheten med en hyperlänksförkortare. Om de många annonserna på webbplatsen inte stör dig kan du ladda upp dina foton och bilder utan att behöva göra ett konto.

Gratis Image Hosting kommer att ge dig en HTML-kod som du kan använda för att komma åt dina foton för delning. Bildlagring är inte tillfällig, vilket innebär att dina foton kommer att förbli på webbplatsen för alltid så länge du följer deras användarvillkor. Vissa väljer webbplatsen eftersom de tillåter överföring av animerade GIF-filer – de kan se förvrängda ut.

10. PostImage

postimage-free-foto hosting

PostImage

Den kostnadsfria webbhotellplatsen PostImage tillåter användare att lagra sina bilder permanent utan att skapa ett konto. De tillhandahåller också en stationär programvaruversion. Med PostImage kan du ladda upp bilder under 8 MB i storlek och du kan till och med använda deras URL för att ladda upp.

De filformat som stöds är JPG, PDF, GIF, PSD, TIFF, BMP och PNG. Du har chansen att skapa ett galleri och dela dina bilder med vänner. Varje enskild fil har sin unika direkta länk och du kan länka dem till din webbplats eller sociala mediesajter. Du kan ändra storlek på bilderna direkt efter överföring.

11. ImageShack

Images-free-fotografi-värd

Images

ImageShack ger en layout som är mycket lik den på Pinterest – den belyser bara de bästa fotona. För att börja ladda upp dina foton måste du skapa ett konto. Det gratis kontot har många användbara funktioner. Till exempel kommer du att kunna organisera alla dina foton och bilder i album. Webbplatsen tillåter också tillägg av taggar och spårning av bilder. Med andra ord kommer andra användare att upptäcka ditt bra arbete enkelt.

Om du vill att alla dina bilder ska förbli privata eller förbli tillgängliga för en viss målgrupp kan du göra det. De erbjuder en 30-dagars provperiod för premiumversionen. Under den perioden kommer du att dra nytta av många funktioner som direktlänk, obegränsat utrymme, bildstatistik och vattenstämpel. Med de erbjudna webb- och mobilapplikationerna kan du ladda upp dina foton och sedan enkelt dela dem. De erbjudna verktygen inkluderar ShackIt-appen som gör att snabbare kan laddas upp och ändra storlek på appen, som gör att du enkelt kan beskära, ändra storlek och redigera dina bilder.

12. ImageVenue

imagevenu-free-foto hosting

imagevenue

Du kan ladda upp dina JPEG-bilder på ImageVenue. Om dina bilder är mycket stora kommer webbplatsen att ändra storlek på dem och behålla kvaliteten efter att överföringsprocessen är över. Webbplatsen bevarar kvaliteten på bilder och bildförhållandet under storleksprocessen. Om du inte vill att den ska ändra storlek på bilderna måste du begränsa dem till 3 MB storlek.

De ger 3 GB maximal lagringskapacitet per månad för användarna. Bildhostingstjänsten har varit ett bra val för användare av anslagstavlor och bloggare som behöver organisera och ladda upp foton i stora mängder och dela dem med andra användare.

13. Imgbox

imgbox-free-image-värd

Imgbox

Förutom att värd för dina foton och bilder kommer Imgbox också att underlätta delningsprocessen. Webbplatsen ger obegränsat lagringsutrymme, obegränsad värdtid och möjlighet att ladda upp en bild under 10MB. Utöver detta är bilduppladdningsfunktionen enklare att använda och snabba. När du har laddat upp dina bilder kan du dela dem via valfri webbplats för sociala medier. För att bädda in dina bilder på din webbplats eller blogg, behöver du bara använda de direkta länkarna som webbplatsen erbjuder för varje foto.

Dessutom har du möjlighet att låta andra Imgbox-användare att hitta och kommentera bilderna. På nackdelen är alternativen för att organisera dina foton på webbplatsen begränsade.

14. Facebook

facebook-image-värd

Facebook

De flesta ser inte Facebook som en gratis webbhotell för bilder. I verkligheten är det bland de största bildvärdarna som finns idag och du kan ladda upp antalet bilder och foton du vill ha gratis. Dessutom erbjuder webbplatsen för sociala medier ett brett utbud av funktioner som hjälper dig att organisera, tagga och kategorisera alla dina bilder. Om du har använt webbplatsen, kan du kanske veta att de tillåter organisering av foton och bilder i gallerier och album.

Processen att flytta fotografier senare kan vara tidskrävande, men de erbjudna redigeringsfunktionerna underlättar omorganisationen. Facebook tillhandahåller också ansiktsigenkänningsfunktion. De kommer att identifiera personerna på dina foton och meddela dem omedelbart att överföringen är över. Alternativt kan du göra dina foton privata eller dela dem i din profil eller den av din vän. Kom ihåg att webbplatsen kommer att krympa dina foton automatiskt efter överföring.

15. Photobucket

photobucket-free-image-värd

Photobucket

Om du behöver en användarvänlig webbplats som du kan använda för att lagra dina kvalitetsfoton är Photobucket ett bra val. Webbplatsen tillåter användare att köpa eller skapa tryckta kopior av fotografierna i deras enorma bibliotek. När du har laddat upp dina foton på webbplatsen kan du konvertera dem till heminredningsartiklar, metalltryck, dukposter, inramade tryck eller vanliga tryck. Personer som väljer det gratis kontoalternativet drar nytta av 10 GB bandbredd varje månad och 2 GB lagringskapacitet.

Webbplatsen ger emellertid en proffkonto för personer som vill organisera, dela och lagra ett obegränsat antal bilder och foton. Du kan lagra så många foton du vill och skriva ut dem i sitt ursprungliga format. Om du inte vill spendera några pengar kan du ladda ner mobilapplikationen, som erbjuder 8 GB lagringsutrymme. Webbplatsen stöder filformat BMP, GIF, JPEG, JPG och PNG.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector