17 bästa open source e-handelsprogramvara som du borde veta om

01.06.2020
Artiklar och mer ... '17 bästa open source e-handelsprogramvara som du borde veta om
0 14 мин.

bästa open source e-handelsprogramvara


Med utvecklingen av teknik är det vettigt att vi också bevittnar en snabb ökning av e-handel. Nya plattformar förändras ständigt för att tillgodose detaljhandelsföretagens behov och försäljningen förväntas gå över 5 biljoner dollar i år. Den beräknade tillväxten för e-handelsplattformar är 44% år 2019.

Det spelar ingen roll om de är små eller stora; alla e-handel butiker vänder sig till open source plattformar. De främsta orsakerna till detta är att spara pengar och ha mer kontroll. Om du har färdigheter med CSS, HTML och Ruby on Rails, är det här för dig. Men även utan detta kan du betala någon för att manipulera och kontrollera aspekter på din e-handelswebbplats, så med öppen källkods e-handelsplattformar vinner alla.

Läs också: Varför de flesta e-handelsföretag misslyckas?

Det finns många fördelar med att använda e-handelsplattformar och vi kommer att nämna några. De automatiserar frakt och skatter, hanterar produkter, förbättrar den totala användarupplevelsen osv.

Vi sätter ihop denna lista för att visa dig några öppna källkods-e-handelsplattformar, för att hjälpa dig hitta den bästa plattformen som passar dina behov.

Är öppen källkodsprogram verkligen gratis?

Med öppen källkodslösningar för e-handel får du ett stort antal funktioner och komplexitet. Du måste bestämma vilken plattform som passar bäst för dina behov, med tanke på din budget och programmeringskunskap.

Utan starka tekniska förmågor kommer du att gå vilse om ett problem uppstår i koden och du inte ville betala för premiumstöd. Med det i ditt sinne hoppas vi att du kommer att prova några av dessa plattformar och klokt välja den som passar dig bäst.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den perfekta lösningen på din e-handelswebbplats.

Drupal handel

Besök sida “

drupal handelDrupal Commerce är utvecklad av Commerce Guys, och den används mest av stora företag. Det är väldigt enkelt att använda, det är mycket anpassningsbart och det kan användas av människor utan teknisk erfarenhet. Drupal är det mest flexibla e-handelssystemet för närvarande.

Ett av fördelarna med denna plattform är att den är byggd på ett CMS (Content Management System). Detta är en utmärkt lösning eftersom det ökar försäljningen online och offline. Drupal Commerce är utdragbart, och det integreras med tredje parts system för att ändra egenskaperna på en webbplats. Det är öppen källkod, även om applikationsstöd som erbjuds kommer att kosta dig. Vi kommer att nämna några av de många funktioner som Drupal har, till exempel flexibel kassa, kundvagns dedikerad API, avancerad arkitektur, multikanals detaljhandel.

Ubercart

Besök sida “

UbercartDen här kundvagnens plugin är byggd för Drupal webbplatser, eftersom den bara integreras med butikerna genom att använda Drupal content management system. Ubercart är ganska grundläggande och det kommer inte med inbyggda värd- eller e-postfunktioner.

Det verkar som att tiden långsamt rinner över den här plattformen och att den faller ner på listan över de mest populära e-handelsplattformarna. En av de sällsynta bra sakerna med denna plattform är att den är ganska lätt att lära sig, men förutom det finns det inte ett brett utbud av funktioner som Ubecart erbjuder. Av detta och vissa andra skäl rekommenderas det endast för mycket små butiker, med ett litet antal produkter.

CubeCart

Besök sida “

CubeCartLjus och lovande framtid är framför denna populära brittiska open source-handelslösning. Denna plattform erbjuder kundsupport, plugins för sociala medier, obegränsade produktadministratörer och det är mycket användarvänligt.

Denna plattform positionerar sig högt på listan över de bästa e-handelslösningarna, men den har inte telefonsupport och den är inte särskilt lämplig för stora företag. Den använder också en 100% malldriven responsiv hud, så den ser bra ut på alla enheter. Det integreras med MailChimp men det har inte förmågan för många tredjepartsintegrationer.

Zen Cart

Besök sida “

ZenCartZen Cart-plattformen startade 2003 när den separerade med osCommerce. Denna e-handelsplattform har en stark community med mer än 150 000 användare och den har också detaljerad dokumentation och stort antal plugins.

Det är baserat på PHP-programmeringsspråk, och det använder också MySQL-databaser och HTML. Det är öppen källkod och det har stöd för ett antal språk och valutor.

WooCommerce

Besök sida “

woocommerce wordpressUtan tvekan är detta den största öppna källkodslösningen för e-handel. Antalet nedladdningar är över 20 000 000 och ökar, och denna plattform hanterar nästan 40% av onlinemarknaden.

Det är designat för att användas med WordPress, och det förvärvades av en WordPress-operatör som heter Automattic 2015. Den har en hög grad av flexibilitet, och den kan användas för alla storlekar butiker, men den används mest av stora företag. Det är gratis att ladda ner och installera, men du måste betala för mer komplexa funktioner och teknisk support. Några av de funktioner du får inkluderar minst 100 GB webbplatsutrymme, 100 e-postkonton, en dedikerad supportlinje och en dedikerad IP och andra.

VirtueMart

Besök sida “

VirtueMartDenna open source-plattform är utformad för att användas med Joomla eller Mambo content management system. Den drivs av PHP-kod och den behöver MySQL-databaser för lagring.

Denna plattform startade 2004 i Tyskland och har en stark och mycket inspirerande gemenskap med över 400 000 användare. Det finns ett litet team med några utvecklare som arbetar med plattformen. Den har ett brett utbud av funktioner, men det passar inte riktigt för personer som inte känner till Joomla CMS. Det används mest av låg till medelstora företag, och majoriteten av användarna kommer från USA och Ryssland. Den stöds av iPhone, men var försiktig med att spendera för mycket pengar på olika plug-ins och tillägg. Den nya generationen av denna plattform VirtueMart 3 är ute och den erbjuder några fina funktioner som inkluderar raffinerade anpassade fält, API-förändringar och tillägg och jQuery-clearance. Sammantaget rekommenderar vi denna plattform för dig.

WP e-handel

Besök sida “

wp e-handelDetta är en mycket enkel och lättanvänd plattform, det är också ett WordPress-plugin som har laddats ner över miljoner gånger och driver över 36 000 butiker. Majoriteten av småföretag bygger på detta eller liknande WordPress-plugin.

Som vi sa, den här plattformen är enkel och pålitlig och du kan använda den med viss grundläggande kunskaper om CSS och HTML. För mer komplexa saker kan du söka råd från onlinesamhället eller anställa någon med mer expertis. Några bra funktioner som ingår i denna plattform är bra kundsupport, branschledande betalningsportaler, övervakning av försäljning och rapporter. Nackdelen med denna lösning är att den har många buggar, och även om gratis extrafunktioner och support kommer att kosta dig.

Magento Community Edition

Besök sida “

magentoMagento Community Edition är en open source-plattform som är skriven på PHP-programmeringsspråk och den har utvecklats av ett privat företag från USA. Det började 2007 och den sista stabila versionen släpptes i slutet av 2016. Några av de största företagen på marknaden som Nestle och Coca-Cola använder denna plattform.

Magento arbetar med MySQL / MariaDB databassystem och innehåller några delar av Zend Framework. Med den senaste utgåvan fick vi några fantastiska funktioner, som smidig navigering, CSS-förbehandling med LESS och CSS URL, ny filstruktur med anpassning och andra. De hade vissa säkerhetsproblem, men de lyckades övervinna dem. Vi rekommenderar att du tar denna plattform för en testkörning.

TomatoCart

Besök sida “

TomatoCartI likhet med Zen Cart utvecklades denna plattform också från osCommerce. Det är tack vare sin popularitet till några coola funktioner som inkluderar anpassning och en inbyggd CMS. Vi bör nämna att denna plattform är ganska lätt, så den kan laddas ganska snabbt.

Det har inte många problem när det gäller SEO, och dess mångsidighet, det är också bra för innehållsmarknadsföring, och det fungerar till och med flera betalningsportar. Men det finns också några nackdelar med denna lösning som vi vill påpeka. Till exempel finns det ett begränsat antal tillägg tillgängliga, leveransalternativ är begränsade och designen kan vara något obehaglig. Men ändå rekommenderar vi att du provar det; kanske det kommer att växa på dig.

X kundvagn

Besök sida “

xcartDet finns en sak som skiljer denna e-handelslösning och gör den unik, och det är en livslängdslicens. Denna plattform utvecklades av ett ryskt företag som också arbetade på Ecwid. Det var den första kundvagnsprogramvaran som skapades med PHP i världen.

Det erbjuder många funktioner men de kommer att ställa dig tillbaka för cirka $ 495 eller mer. Det är skrivet på PHP-kod, och det är mycket anpassningsbart. Det kommer att vara bra för någon som är bekant med HTML och som kan ändra kod manuellt för att få ut mesta möjliga av den här plattformen. Det erbjuder också värd- och självinstallationsalternativ. Det erbjuder integration med fraktföretag som, Australien Post, Canada Post, FedEx, UPS och USPS. De innehåller också en funktion som förhindrar bedrägerier. Om det går bra med din butik och du vill ha en solid plattform som har en livslicens, säger vi gå för det!

PrestaShop

Besök sida “

prestashopDetta är en mycket solid e-handelsplattform, som finns i över 200 länder, på 65 språk, vilket inte är en liten sak. Detta började som ett studentprojekt 2005, i en IT-skola i Paris, och till en början var det endast tillgängligt på franska och engelska.

Det har också mer än en miljon användare och över 250 000 butiker körs på PrestaShop. Det har ett starkt, stödjande samhälle som du kan kontakta för råd och diskussion. Denna plattform har några coola funktioner som responsiv webbdesign, stort antal mallar, och det ger dig fullständig kreativ kontroll. Deras partners inkluderar stora företag som PayPal och Google. Vi rekommenderar den här lösningen, också kan du kolla in deras webbplats för dokumentation, och deras blogg för nyheter och uppdateringar.

Spree Commerce

Besök sida “

spree handelDenna open source-e-handelslösning skapades 2007 och baseras på Ruby on Rails. Det har laddats ner mer än 420 000 gånger och mer än 45 000 butiker använder det. Det har ett stort samhälle och det förvärvades av First Data 2015.

Denna plattform är bra för människor som är utvecklare, men det kan vara svårt att förstå för icke-tekniska personer. Denna lösning har många investerare som investerar enorma mängder pengar, som Thrive Capital, Vegas Tech Fund, Red Swan och även AOL-företag, så vi kan förvänta oss att denna plattform kommer att utvecklas mer och mer i framtiden. Denna plattform är mycket populär bland användare, den har översatts till 30 språk, och den är mer lämpad för större företag. Det finns också ganska bra och detaljerad dokumentation på deras webbplats som vi rekommenderar att du checkar ut.

JigoShop

Besök sida “

jigoshopDetta är en annan populär WordPress-e-handelsplattform som gör att WordPress-användare lätt kan använda den. Det erbjuder ett brett utbud av funktioner och det har laddats ner mer än en halv miljon gånger.

På JigoShop-webbplatsen finns det ett tillkännagivande om en ny version som kommer att ge användarna mycket förbättringar. Till exempel kommer den nya versionen att vara två gånger snabbare, med ombyggda tillägg, vissa gränssnittsändringar och inga problem med stabilitet. Vi rekommenderar att du kontrollerar deras webbplats för mer information om den nya versionen.

simpleCart js

Besök sida “

förenklad jsFörst måste vi separera detta från en plattform som heter ModMore’s SimpleCart eftersom de inte är samma sak. SimpleCarts js är byggt med JavaScript och representerar en snabb, enkel, lätt e-handelsplattform.

Denna plattform kan användas på alla språk, men den erbjuder inte många backend-funktioner. Det bra med denna plattform är att den är ganska rak framåt, och du kan använda den med grundläggande kunskaper om HTML.

Du kan hitta allt du behöver på deras webbplats, inklusive dokumentation, handledning och andra funktioner. Den största nackdelen med denna plattform är att den inte har uppdaterats sedan 2010.

Zeuscart

Besök sida “

zeuscartVi rekommenderar denna plattform till personer som är nybörjare i programmeringsvärlden. Det har en stor gemenskap. Det är mestadels för små och medelstora butiker, och det erbjuder många möjligheter som attributdrivna produktkataloger, kategorihantering, SEO-vänliga webbadresser, e-postmallar och många andra.

Denna plattform presenterar en solid e-handelslösning, med stort stöd och fokus på UX. Denna plattform är designad med Bootstrap, och den har många funktioner att erbjuda sina användare. De tillhandahåller också konsulttjänster för e-handel och kundanpassning. Zeuscart arbetar under en GPI-licens och vi rekommenderar att du kontrollerar mer dokumentation på deras webbplats. Vi förväntar oss att denna plattform kommer att stiga i framtiden, synd att de försummade webbplatsen och deras sociala medieproduktion.

RokQuickCart

Besök sida “

rokquickcartRokQuickCart är en mycket enkel lösning för Joomla som kommer att göra din shoppingupplevelse roligare. Det fungerar med Google Checkout, PayPal och Amazon och det visar produkter som blockobjekt i en nätstruktur. Du kan lägga till artiklar i din kundvagn och resten som skickar och moms tas om hand.

Denna programvara är lätt, så den kommer inte att sakta ner dig. Du har en hög nivå att kontrollera och anpassa denna lösning och den fungerar också med 23 valutor. Det har ett trevligt samhälle och på deras webbplats kan du kolla in dokumentation och andra detaljer.

Några av nackdelarna med att använda den här plattformen inkluderar vissa kompatibilitetsproblem med Google Chrome och det faktum att det inte ger möjlighet att beräkna eller bearbeta frakt efter vikt.

Opencart

Besök sida “

OpencartDet här är en relativt liten plattform men den används av nästan 600 000 webbplatser, vilket är en häpnadsväckande prestation. Utseendet på din butik betyder verkligen för OpenCart och det här är en bra sak ur kundperspektiv.

Tillverkad i Kina, men med majoriteten av användare från USA, har den en levande och välkomnande gemenskap. Användarna gillar den här lösningen eftersom den är väldigt enkel att använda, det finns ingen anledning att tänka på koden. Det erbjuder också mer än 20 betalningsportar och det fungerar med flera språk och valutor. Sammantaget rekommenderar vi detta till alla användare och vi förutspår denna e-handelslösning en ljus framtid, om de håller sig med denna takt.

Utvald bild: Designad av Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector