20 bästa webmasterforum för nybörjare och yrkesverksamma

bäst webmaster-forum


När du förbinder dig att köpa en webbhotelltjänst är det svårt att stöta på legit information där ingen försöker sälja dig någonting. I själva verket är få resurser mer tillförlitliga än de människor som faktiskt har erfarenhet och har använt de värdtjänster de pratar om. Det är därför en av dina bästa källor för tillförlitlig information finns på webbansvariga forum.

Du kan få mycket hjälp genom dessa forum, särskilt när det gäller en specifik webbhotell som du vill köpa. Andra människor på forumet är oerhört hjälpsamma för det mesta och de ger dig den vägledning du behöver.

Du kan också få mycket information om hur du bygger den webbplats du vill ha och vilken typ av programmeringsspråk du ska använda och så vidare. Om du är osäker på vad dina exakta behov kommer att vara eller om du har problem med dina serverkonfigurationer kan forum som vad jag ska visa dig vara riktiga livräddare. Det finns inget bättre ställe att lära sig mer om webbhotell och hur du kan få ut det mesta än dessa forum.

Du kan till och med använda dessa forum för att få feedback på din webbplats. Men jag tappar. Låt oss titta på de bästa forumen som passar både de som just har börjat och de yrkesverksamma som redan har gott om erfarenhet. Utan vidare, låt oss komma till det!

Google Webmaster Central

Om du är i SEO och letar efter en bra källa till information om hur du optimerar webbplatser, är det här du ska gå. Detta är det officiella forumet från Google, där du kan få svar från Googles anställda. Om du är ny inom marknadsföring av sökmotorer är detta forum ett bra ställe att lära sig allt om SEO. För att kunna posta i detta forum behöver du bara ett gmail-konto! För ytterligare hjälp med webbansvariga och Google-verktyg kan du göra det Klicka här.

Webmaster World

Webmaster World är ett av de äldsta forumen i detta ämne. Det grundades 1999, före SEO-eran, då de flesta webbplatser byggdes med vanliga HTML- och GIF-bilder. Idag är det fortfarande ett av de mest aktiva forumen för webbansvariga, där du kan lära dig mycket på Google SEO, webbhotell, sociala medier, webbutveckling och mycket mer. Detta forum är bra om du bara börjar, men mer avancerade webbansvariga hittar också sin plats här.

Webbhotellprat

Webbhotellprat är mycket populärt bland tiotusentals användare och ungefär ett till två tusen är ständigt online. Det är det perfekta stället att fråga sig om en specifik webbhotell och få svar så snabbt som möjligt. Webbhotellprat har också många underforum som du kan besöka angående specifika problem och ämnen. Om du inte är säker på vilken typ av funktioner och specifikationer du behöver för att din webbplats ska fungera effektivt kan du också fråga användarna om det.

SitePoint-forum

SitePoint är full av fantastiska inlärningsresurser som kommer att tjäna blivande webbutvecklare och nästan alla som vill lansera en webbplats. De har cirka två till tre tusen online-medlemmar när som helst, vilket innebär att du också kan förvänta dig några snabba svar här. De har olika forum för serverkonfigurationer, onlineannonsering och webbdesign och nästan allt du behöver. Det finns gott om underforum som hjälper dig att lägga in huvudet kring specifika koncept och som du kan använda för att publicera din webbplats och få feedback från experter.

Digitala punktforum

Om du vill ta med din webbplats marknadsföring och din SEO kunskap till nästa nivå, gå med detta forum. Det har massor av marknadsföringsexperter och SEO som är villiga att dela mycket användbar information och den erfarenhet de har samlat under åren. De kan hjälpa dig med att hitta de bästa teknikerna för att optimera din webbplats och få mer trafik för den.

Dev Shed Forums

Dev Shed Forums är hem för tusentals på toppen av tusentals nördar. Det är det perfekta stället att hitta programmeringstips och information. De är mest hjälpsamma och kommer definitivt att ge hjälp när du försöker arbeta dig igenom dina programmeringsproblem. Dessutom är detta forum specialiserat på databashantering, programmering, serverinställningar och andra tekniska färdigheter som är enkla att gå vilse i. För att toppa det har de också några solida forum för webbdesign med massor av frontend-utvecklare som kan hjälpa.

WJunctions

WJunction är också ett ganska etablerat forum med tusentals aktiva användare. Förutom webmaster diskussioner, SEO och marknadsföring, här hittar du också ämnen relaterade till kryptovaluta, tjäna pengar online, spel, teknik och andra allmänna diskussioner.

Oavsett om du är en erfaren webbansvarig eller en nybörjare som precis börjar, på WJunction hittar du den information du behöver.

V7N-forum

V7N är en annan stor informationskälla när det gäller SEO, marknadsföring online, bloggning, webbdesign, fotografering, webbhotell och domännamn. Här hittar du ett separat avsnitt för diskussioner om online-företag som e-handel, kundrelaterade saker och mer.

Ett separat forum ägnas åt juridiska frågor som upphovsrätt, varumärken och internetlagstiftning inklusive den nya GDPR-lagstiftningen.

Om du vill anställa någon för en viss uppgift eller behöver SEO, copy wring eller annan relaterad tjänst kan du ta en titt på marknadsavsnittet. Här kan du också köpa och sälja domäner, webbplatser och andra tjänster.

Warrior Forum

Warrior Forum är en toppspelare bland marknadsforum och marknadsplatser. Det erbjuder massor av värdefulla inlägg och många tips om hur du kan öka ditt spel i ditt företag och digital marknadsföring. Den mest anmärkningsvärda fördelen med att använda denna webbplats är att du får mycket snabba och välinformerade inlägg och svar. Så varför inte gå med och bli en riktig krigare själv?

SEO Chat

SEO Chat är en enastående plats att samla användbar information som kan hjälpa både professionella och nybörjare att förbättra sin webbplats SEO. Du kan hitta många värdefulla branschartiklar här, tillsammans med många verktyg och länkar till andra forum. Du kommer också att engagera dig i en enastående gemenskap och samla några riktigt inspirerande idéer.

Wicked Fire

Wicked Fire är ett av de mer avancerade online-marknadsföringsforum på webben. Det kan bli oerhört överväldigande för nybörjare, men om du inte är en nybörjare kommer du definitivt att känna att du är på rätt plats. Hoppa bara in i diskussioner och lära dig nya sätt att marknadsföra ditt företag.

Black Hat World

Black Hat World är en av de största webbansvariga, seo och online marknadsföringssamhällen du kan lägga ögonen på. Även om detta forum tidigare blev populärt var ett forum dedikerat till svart hatt SEO, kan du hitta massor av legit information om hur man gör SEO på rätt sätt. Som ett av världens största forum dedikerade till webbansvariga bör du dyka in i det direkt och se vad du hittar.

SEO-mastering

SEO-mastering är ett SEO-forum, enkelt och enkelt. Den har mer än 87 000 aktiva månatliga användare, så det är en bra informationskälla. Du kan enkelt få svar på alla dina SEO-relaterade frågor snabbt.

eWebDiscussion

eWebDiscussion är ett bra ställe att få användbara svar från auktoritära webbansvariga. När du registrerar dig har du massor av rekommendationer från fältexperter som gärna hjälper dig att ta dina färdigheter till nästa nivå.

Ozzu

Ozzu har en massiv gemenskap av internetmarknadsförare med cirka 170 000 användare varje månad. Du kan få professionell hjälp, verktyg och massor av resurser från detta forum. Dessutom kommer de svar du får från onlineanvändarna att hjälpa dig lösa de flesta problem du skulle stöta på inom detta fält.

Webicy

Webicy är ett diskussionsforum dedikerat till webbansvariga. Det har mer än 100 000 aktiva medlemmar som delar sina bästa metoder och efter marknadsföringsbaserade frågor. Om du vill ta dina marknadsföringsfärdigheter online till nästa nivå är Webicy rätt plats att vara.

WebMasterServe

Samarbeta med andra som är intresserade av webbmastering, SEM och SEO eller Internetmarknadsföring i allmänhet. Du kan också hitta många resurser och diskussioner om programmering, webbdesign, innehållsmarknadsföring. Dessutom finns det till och med jobbannonser som du kan ansöka om.

Reddit SEO

Reddit SEO är en subredit som har gott om engagemang pågår. Du kan alltid gå med och träffa andra som försöker rangordna och är mer kunniga om ämnet. Det är också en ganska solid plats att börja om du är ny inom SEO.

SEO-flykting

SEO Refugee har diskussioner om optimering av sökmotorer; hur du kan få organisk trafik och hur du kan växa ditt varumärke. Det är ett utmärkt ställe att bli mer utbildad inom internetmarknadsföring och träffa några kunniga individer som kan hjälpa dig.

Webmasterforum

Namnet kan inte vara mer omfattande. Om du letar efter IT-resurser som hjälper dig att få din webbplats igång eller marknadsföra den kan du hitta den här. Dessutom kan du hitta ett galen antal diskussioner kring IT-relaterade ämnen. Varje medlem har tillgång till aktuell information om SEO-världen. Du kan också hitta många recensioner, affiliate-program, recensioner av värdtjänster och webmaster-tjänster; det finns till och med jobberbjudanden här.

Webmaster-Talk

Uppdatering: detta forum är inte längre tillgängligt; webbplatsen förvärvades av Freelancer.com och omdirigerades till deras webbplats.

Webmaster-Talk är rätt plats när det gäller programmeringsresurser, digital marknadsföring, webbdesign och allt annat du behöver för att driva din webbplats. Med mer än tusen webbansvariga online vid en viss tidpunkt har du definitivt den hjälp du behöver ganska snabbt. Dessutom kan du få mycket information om att tjäna pengar på din webbplats, vilket är sällsynt att komma med på alla andra forum som jag redan har nämnt i den här listan.

Slutsats

Där har du det, tillräckligt med information för en livstid. Om du kolla in åtminstone några av dessa forum, kommer du säkert att bli en mycket bättre webbansvarig och ta din online-verksamhet till nya höjder. Jag hoppas att du har haft glädje av att läsa igenom denna artikel och att vi hjälpte dig att lära dig något nytt idag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map