5 bästa alternativ för värd för InMotion – webbhotell och registrering av domännamn

01.06.2020
Artiklar och mer ... '5 bästa alternativ för värd för InMotion – webbhotell och registrering av domännamn
0 13 мин.

bäst Inmotion-hosting-alternativ


InMotion är en av de bästa i branschen, utan tvekan om det. Inte bara för att de har en stabil och snabb service tillsammans med en gratis kundsupport, utan de är verkligen ett företag som gör allt för kundens skull. En sak är säker, du får definitivt värt vartenda öre om du taggar med dem. Du får också massor av användbara tjänster gratis, till exempel SSD-lagring, säkerhetskopior, migrering av webbplatser, applikationer och mer.

InMotion är hem för mer än 300 000 domäner och av goda skäl. Deras servrar fungerar riktigt bra och har 500 millisekund lastningstider i genomsnitt och i genomsnitt 99,98% drifttid under ett helt år. Vilket innebär att vilken webbplats som helst på deras server kommer att vara ständigt tillgänglig med hög hastighet. Som annonseras på deras webbplats är InMotion ledande inom kundsupport och de kommer inte under det uttalandet. Det tar inte deras representanter mer än 2-3 minuter att svara på en fråga i livechatt.

Jag tyckte inte att InMotion skulle undvika något i kärnan i dess tjänst, varför det är rimligt att deras grundläggande delade webbhotell kostar $ 3,99 per månad. Det finns många billigare alternativ där ute som erbjuder liknande högkvalitativa tjänster som jag kommer att granska i dag. Men det är viktigt att nämna att ingen erbjuder en så högkvalitativ tjänst lika konsekvent som InMotion. De låter till och med färska användare pröva sina tjänster med en 90 dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta är ett bevis på deras förtroende för det faktum att du inte har någon anledning att lämna dem.

Om du letar efter något som är några dollar billigare eller om du bara vill veta vilka andra alternativ du har, här är några alternativ till InMotion som jag definitivt kan rekommendera. Jag kommer inte att gå igenom alla deras tjänster, bara de mest populära, så att det är lättare att svepa huvudet runt vad varje företag har att erbjuda.

Webbhotell
Kampanjpris

hostgator bästa ipage-alternativet$ 3,95 / mo
bluehost bästa ipage-alternativet$ 3,95 / mo
ipage bästa ipage-alternativet$ 1,99 / mo
a2hosting bästa ipage-alternativ$ 3,92 / mo
godaddy bästa ipage-alternativet$ 2,99 / mo

I det följande kommer jag att visa dig presentera varje webbhotell företag i detaljer.

Hostgator

Besök värden »

hostgator-best-Inmotion-alternativHostGator är Moby Dick för webbhotellbranschen. Om du läser detta och besöker YouTube också då och då, ser du exakt varför. De är också ett av de största webbhotellföretagen på planeten och är värd för över 9 miljoner domännamn. HostGator samarbetar också med Linux och Cisco. Det är också svårt att komma över en video som inte gör att du tittar på en HostGator-annons innan den startar. HostGator driver massor av resurser för att annonsera sig själv och har funnits i mer än 10 år genom att göra det. De pratar inte bara om webbhotell av hög kvalitet, de levererar det. Sedan introduktionen av deras molntjänster har detta företag varit en av mina favoriter.

Mina testresultat för Baby Cloud-plan:

 • Drifttid: 99,99%
 • Sidhastighet: 520 ms

Detta är ett enastående erbjudande som få andra företag kan matcha upp till. Faktum är att jag inte ens tror att du kommer att få en så kraftfull tjänst för $ 3,95 per månad. Det som lägger till dess värde är HostGators kundsupport. De får dig inte att vänta mer än 15 minuter på att svara och deras företrädare är ganska kunniga. Hittills talade de till oss på ett vänligt sätt och fick se några problem.

När det gäller gratis saker faller HostGator inte på kort. De erbjuder fantastiska säkerhetsverktyg, skyddar dig mot DDoS-attacker och ger dig ett SSL-certifikat för att bearbeta webbplatstransaktioner. Om du har en redan befintlig webbplats någon annanstans, migrerar de den gratis. Till toppen av allt är HostGators cPanel väldigt användarvänlig, att till och med din 5-åriga brorson skulle veta hur du ska använda efter en liten stund. Om du inte kan bestämma vilken plan du ska välja förklarar jag i min detaljerade guide varje HostGator-plan i synnerhet.

De enda problemen med HostGator är industristandardprissättningstrick, som kräver att du gör ett 2-årigt abonnemang för att få sina annonserade priser. Du har också tillåtelse att göra säkerhetskopior av dina data manuellt, men du måste betala en extra kostnad på 15,95 dollar om du vill ha “riktiga” säkerhetskopior..

Bluehost

Besök värden »

Bluehost-best-Inmotion-alternativBlueHost är en stor stjärna bland nybörjare, bloggare och WordPress-användare i allmänhet. Den har stor popularitet tack vare sina låga priser och enastående stöd för WordPress. Detta ger en solid anledning för WordPress.org att ha dem bland sina 3 värdsrekommendationer. De klarar sig också ganska bra i kärnaspekterna av en värdtjänst, och erbjuder stabila drifttider och snabba sidbelastningar. Deras kundsupport lämnar dock mycket att önska, eftersom de i genomsnitt tar cirka 40 minuter för att ge sina användare ett svar.

BlueHost har redan etablerat sig ganska bra inom webbhotellbranschen och de vet att de är ett utmärkt mål för många nybörjare där ute. Det första skälet till detta är det faktum att nästan alla WordPress-användare vet om dem och deras starka stöd för systemet. Det andra skälet är att deras första delade värdplan uppgår till $ 2,95 per månad. Här är grunden för deras mest populära tjänst:

Mina testresultat i BlueHosts grundläggande plan:

 • Drifttid: 99,98%
 • Sidhastighet: 530 millisekunder

Gratis grejer: ett domännamn, appintegrationer, dra och släpp webbplatsbyggare, bra säkerhetsalternativ.

När det gäller WordPress har få företag sina system optimerade så bra för det. Därför erbjuder BlueHost Managed WordPress Hosting. Även om det inte är den billigaste typen av värd du kan ha, med en prislapp mellan $ 19,99 / månad och $ 49,99 / månad, tar det mycket vikt från axlarna. Du kan vara säker på att en grupp experter tar hand om din WordPress-webbplats. De ser till att det ständigt är uppdaterat, säkert och kan hantera alla problem som kan uppstå. Företaget tar fullt ansvar för din webbplats och dess prestanda och allt du behöver göra är att använda den.

Med hänsyn till allt är BlueHost oerhört billigt och erbjuder en solid service med en lättanvänd kontrollpanel, vilket gör den perfekt för nybörjare. De har också gott om online-resurser som du kan lära dig av, men du måste vänta lite om du vill kontakta deras kundsupport. De erbjuder inte heller några gratis webbplatsmigreringar och kräver ett 3-årigt abonnemang för att låta dig ha den låga inledande prissättningen. Den är inte gjord av godis och regnbågar, men BlueHost är ett bra val om du vill driva en WordPress-webbplats så kostnadseffektivt som möjligt.

iPage

Besök värden »

ipage-best-Inmotion-alternativiPage erbjuder en av de billigaste värdtjänsterna. Med det menar jag att de är freakishly billiga, erbjuder värd planer från $ 1,99 per månad. Företaget ägs av Endurance International Group som har gett oss många andra värdföretag som BlueHost, FatCow, VPSLink, JustHost, HostMonster och så vidare. De är ett massivt företag som väcker blandade känslor hos sina kunder över hela världen. Men tillhandahåller iPage något bra förutom en riktigt billig tjänst? Låt oss se.

Här är mina testresultat på den delade väsentliga planen:

 • Drifttid: 99,96%
 • Sidhastighet: 884 ms

Detta är inte det bästa där ute men det är verkligen galen billigt. Jag förväntade mig inte att de skulle ha en bra kundservice, men iPage visade mig fel. De ger anständigt stöd via e-post, livechatt och telefon och tar cirka 20 minuter att svara på våra frågor. Men de har blandade recensioner i detta avseende, så det är bäst att dubbelkontrollera dem innan du köper in deras tjänst. iPage väckte lite positivitet i mig när jag såg att de inte använde de prissättningstrum andra företag använder. Även om de är löjligt billiga ger de dig det låga introduktionspriset med bara 12 månaders prenumeration. Inget bättre än en prislapp för att få dig att lita på ett varumärke.

Tillsammans med denna anständiga tjänst till ett anständigt pris får du också förbättrade säkerhetsalternativ. iPage samarbetar med SiteLock, ett cybersäkerhetsföretag. Deras programvara hjälper till att förebygga säkerhetsbrott och skannar regelbundet din webbplats efter skadlig programvara. Det tar också bort skadlig programvara, beroende på vilken iPage-plan du använder. Men den största säkerhetsåtgärden är att skapa regelbundna säkerhetskopior av din webbplats, vilket iPage gör för dig varje dag. De flesta företag tar extra betalt för den här tjänsten, men iPage kommer att tillhandahålla den gratis.

iPage integrerar och spelar också bra med tredjepartsappar som PayPal, Google Apps och olika e-handelsplattformar. De tillhandahåller också bonuskrediter för annonser inom Google AdWords, Yahoo! och Bing.

Trots att allt detta låter ganska bra, är iPage fylld med negativa överraskningar, med det första att det inte finns någon cPanel. Varje värdleverantör har cPanel, men iPage vill hellre arbeta med en mindre känd programvara som kallas vDeck. Det fungerar, men cPanel är fortfarande mer användarvänligt än vDeck. Där iPage låter dig spara massor av kontanter tar de mer av dig så småningom. Du kommer att kunna prenumerera på en mycket billig tjänst, men när din period slutar kommer det att kosta dig cirka 8 $ per månad för att förnya din plan. Det är ett vansinnigt prishopp på 350%! Så det visar sig att iPage är ganska knepigt och du skulle vara bättre på att använda ett annat alternativ.

A2Hosting

Besök värden »

A2Hosting-best-Inmotion-alternativA2Hosting kanske inte är så populärt som BlueHost eller HostGator, men de erbjuder riktigt bra webbhotell. De erbjuder ett brett utbud av värdplaner som delad webbhotell på Linux- och Windows-plattformar, hanterade och okontrollerade VPS-planer, dedikerade servrar, återförsäljarhotellplaner, domänregistrering och andra onlinelösningar. Deras billigaste värdplan är Lite Linux delad plan, som börjar på $ 3,92 per månad. Detta gör att du bara är värd för en enda webbplats, så jag rekommenderar att du går efter Swift-planen redan från början.

Jag undersökte A2Hosting och hittade mest positiva recensioner, men jag ville försäkra mig själv. Så jag utförde några tester.

Mina testresultat på delad Swift Plan (Linux):

 • Drifttid: 99,97%
 • Sidhastighet: 509ms

Både drifttid och laddningstid för sidor är utmärkta. De har också ett anständigt stöd via e-post och livechatt. Telefonsupport är ett servitörsspel. Jag skulle inte bry sig om att försöka ringa dem för att få hjälp. Det är inte värt att stanna i telefonen i 20-25 minuter och vänta på att någon ska svara. För mer komplicerade förfrågningar, skriv bara ett e-postmeddelande.

Deras delade planer är torvande bra när det gäller funktioner. Som nämnts tidigare skulle jag inte välja Lite-planen på grund av begränsningen av webbplatsens nummer. Varje delad plan innehåller obegränsad RAID-10-lagring och obegränsad överföring. Gratis SSL-certifikat via Let’s Encrypt är också en port för varje värdplan. CloudFlare gratis CDN ingår också i alla planer.

Om du vill överföra din webbplats från InMotion till A2Hosting kommer de att migrera din webbplats och cPanel-konto gratis.

När som helst pengar tillbaka-garanti är också något unikt hos detta företag. Kom ihåg att full återbetalning kommer att ges endast inom 30 dagar efter registreringen.

A2Hosting är en bra webbhotell och ett bra alternativ till InMotion.

Kör pappa

Besök värden »

GoDaddy-best-Inmotion-alternativGoDaddy är en av världens mest kända domänregistratorer som erbjuder Managed WordPress hosting-tjänster. De erbjuder snabba, säkra och helt hanterade WordPress-värdlösningar som sparar dig mycket arbete och svett. Du kan ta hand om deras första plan för $ 1,00 per månad. De ger dig också en gratis domän om du registrerar dig för deras årsplan. Så det är värt att åtminstone kolla in dem, även om jag har läst några fula recensioner, där jag säger att företaget var mycket bättre för ett par år sedan. Men jag ville fortfarande se det själv.

Här är mina testresultat om delad värd Ekonomiplan:

 • Drifttid: 99,04%
 • Sidhastighetshastighet: 500 ms

Uptiden verkar tillräckligt tillförlitlig men kom ihåg att 99.04% upptid innebär att din webbplats kommer att vara nere i minst två timmar under hela året. Din webbplats kommer att lagras på Linux- eller Windows-baserade delade servrar, beroende på vad du väljer. För precis som med alla andra värdföretag är Windows-baserade servrar dyrare.

De tillhandahåller också VPS-värd för $ 29,99 per månad och en ännu bättre plan för $ 129. De kommer också att gå en extra mil och erbjuda hanterad WordPress-värd. Du har också en gratis webbplatsbyggare som du kan använda för att bygga en webbplats från dra och släpp-element. Deras kundtjänst verkar tillräckligt pålitlig och tar cirka 10 minuter att svara på en fråga.

Sammantaget verkar GoDaddy gå den extra milen för att tillfredsställa sina kunder och för att få dem den bästa möjliga webbhotelltjänsten.

Slutsats

Men enligt min mening är det verkligen inte värt det att byta från ett redan befintligt InMotion-konto till något annat, men varje företag är annorlunda. Om du måste gå med något annat, skulle HostGator vara din första och BlueHost är ditt näst bästa alternativ att arbeta med. Kanske är GoDaddy värt ett försök också.

Jag hoppas att du har haft glädje av att läsa igenom vår artikel och att vi har hjälpt dig att lära dig något nytt idag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector