5 bästa Drupal-alternativ – Topp Open Source CMS för att bygga professionella webbplatser

01.06.2020
Artiklar och mer ... '5 bästa Drupal-alternativ – Topp Open Source CMS för att bygga professionella webbplatser
0 14 мин.

bästa drupalternativ


Drupal är bland de 3 mest populära innehållshanteringssystemen på webben. Utvecklare litar på det eftersom det ger ett strukturerat tillvägagångssätt som leder till ett interoperabelt, modulärt kodsystem som kan användas för en mängd olika syften. Detta system innehåller några av de bästa bitarna från forum, e-handelswebbplatser, innehållshanteringssystem och bloggplattformar. Det kan användas för publicering, e-handel och kommunikationsändamål, varför dess utvecklare kallar det ett community-publiceringssystem.

Drupal är mycket flexibel och ser till att du kan göra ändringar dock och när du vill. Det kan också användas som en ram för applikationsutveckling. Detta har dragit många utvecklare till det, eftersom komplexa applikationer kan utvecklas genom det, med maximal transparens från början till slut.

Detta öppna källkod CMS driver mer än en miljon online-applikationer och webbplatser gratis och har ett enormt stöd för gemenskapen. Människorna i det arbetar konsekvent för att göra Drupal bättre och skapar de plugins och tillägg som den behöver för att ta sin funktion till nästa nivå.

Fördelarna med att använda Drupal

Drupal är förmodligen ett av de mest avancerade innehållshanteringssystemen där ute. Det erbjuder funktioner som avancerad användarhantering, menyhantering och hantering av innehållstyp. Tack vare dessa funktioner är det mycket lättare att driva en avancerad blogg, sociala medier plattform och skapa hela webbplatsens innehåll, inklusive bloggar, videor, texter, statistik och mer.

Drupal är mycket anpassningsbar så att både designers och utvecklare kan få sina idéer till liv. Den hanterar innehållstyper mycket bra och har en kraftfull taxonomi som gör det möjligt att ta innehåll, vilket gör det lättare att rikta in sig på de sökord du har undersökt.

Företag använder ofta Drupal eftersom det gör utvecklingsprocessen mycket snabbare tack vare dess många inbäddade funktioner och funktioner. Dessa erbjuder en stabil, pålitlig, säker och hanterbar mängd funktioner för att utveckla webbplatser och appar. Så här är det öppna källkodsinnehållssystemet i nivå med många industriledande innehållshanteringssystem för företag.

Drupal har många teman och plugins tillgängliga, så det kan enkelt anpassas när du är på språng. Det kan hantera privata webbplatser enkelt och du kan lära dig att använda det ganska snabbt. Men Drupal används bäst för företagsändamål. Det kan perfekt tjäna ett företags olika behov och behov. Det är inte perfekt på något sätt, men ingen programvara är i denna situation. Det goda med det är att du helt kan modifiera den här programvaran för dina individuella behov och ställa in den för att gälla din personal, deras kompetensnivå, din budget och alla andra aspekter som påverkar ditt företag. Om du letar efter ett system som hanterar B2B-webbplatser mycket bra är Drupal vägen att gå.

Även om din ambition inte är att bygga en stor webbplats på företagsnivå, än det finns andra populära innehållshanteringssystem du kan använda.

De bästa självvärda Drupal-alternativen

Om du är en bloggare eller någon som inte har mycket av den tekniska kunskap som krävs för att bygga en webbplats kommer du gärna att veta att du har många andra alternativ. Här hittar du våra fem bästa rekommendationerna.

WordPress

Besök sida “

wordpress bästa drupalternativWordPress utvecklades 2003 som en bloggplattform, men det har utvecklats till ett all inclusive, open source content management system. Den största fördelen är att den är otroligt användarvänlig, så att den kan användas av icke-tekniska kunniga användare. Genom att experimentera och titta på några tutorials kommer du enkelt att koppla huvudet runt att hantera din webbplats. Du lägger enkelt till nya sidor, bilder, blogginlägg och mer utan att möta något rör.

Du behöver inte ha en fungerande kunskap om HTML, CSS, PHP eller något annat kodningsspråk för att din webbplats ska fungera. Men du behöver mycket av det om du vill anpassa ditt tema eller ett plugin. De flesta WordPress-teman har emellertid massor av flexibilitet och anpassningsalternativ, så att du enkelt kan uppnå det utseende du vill ha med enkla dra- och släppverktyg. Du kan till och med hantera din webbplats, publicera inlägg, måtta kommentarer och göra mycket mer på språng från din telefon eller någon annan mobil enhet.

Fördelarna med WordPress

WordPress är det perfekta CMS om du själv ska bygga din webbplats. Du kan ladda ner ett stort utbud av gratis eller premium-teman och plugins. Få andra plattformar gör det så enkelt att skapa och hantera en webbplats som WordPress gör. Det är därför ungefär var fjärde webbplats byggs med den. Det gör att 78 miljoner webbplatser förlitar sig på detta kraftfulla CMS. Det har vunnit tillräckligt med popularitet för att det ska finnas kvar under kommande år och tack vare sin hängivna community av utvecklare kommer WordPress bara att bli bättre.

WordPress är CMS med öppen källkod och är helt gratis att använda. Det har till och med en egen värd version, men du är alltid bättre om du har din egen värdplan på plats. En sak är säker, WordPress hjälper dig att skapa en bra webbplats med ett minimum av ansträngning och pengar.

Joomla!

Besök sida “

joomla bästa drupalternativJoomla! skapar en mellangrund mellan WordPress och Drupal när det gäller komplexitet. Nästan vem som helst kan få tag på systemet, men en erfaren utvecklare kan ta det till nya höjder. Det har flexibiliteten och de robusta funktionerna som krävs för att göra det. Detta CMS hanterar allt innehåll på din webbplats och hjälper dig att påskynda din utvecklingshastighet. Det kräver inte bara ett klick för att organisera ditt innehåll och få saker på rätt spår. Joomla! kan driva alla typer av webbplatser, från enkla till de mest komplexa. Det är därför det har gjort det till att vara bland de 3 bästa systemen för innehållshantering på webben. Det är en CMS med öppen källkod, så du behöver inte betala något för att använda det.

Fördelarna med Joomla!

Joomla är extremt omfattande och säkert redigeringsprogram som håller ditt innehåll helt säkert från det ögonblick du har laddat upp det. Detta CMS har också några unika webbplatsbyggnadsfunktioner, till exempel ett enkelt menybyggarverktyg. Det gör att även icke-tekniska användare kan bygga hierarkiska menyer från grunden.

Joomlas kärna är helt modifierbar så att alla kan göra ändringar av den med tillräckligt med PHP-kunskap. Du måste så småningom göra detta om du vill optimera Joomla för dina individuella behov. En av dess viktigaste funktioner är den inbyggda cachen, vilket sparar mycket tid när du arbetar med att bygga din webbplats. Precis som WordPress och Drupal är Joomla helt SEO-vänlig, vilket är en bra bonus, eftersom du inte behöver göra mycket optimering på plats.

Om du behöver lite information om hur du får ut mesta möjliga av Joomla eller stöter på ett problem längs vägen, har du ett starkt samhälle och en enorm mängd information som kan hjälpa dig. Nästan alla problem som du skulle stöta på har lösts av någon annan på webben.

Även om du inte är en teknisk person så kommer du enkelt att jobba dig runt Joomla och skapa en webbplats som uppfyller dina mål.

Concrete5

Besök sida “

betong5 bästa drupalternativEfter att ha fått mycket erfarenhet från tidigare innehållshanteringssystem försökte skaparna av Concrete5 ta ett mer innovativt tillvägagångssätt. De har skapat ett kraftfullt CMS med öppen källkod som hanterar utmaningarna med att bygga och hantera en webbplats.

Concrete5 är en omfattande plattform som har alla processer på plats för dig att bygga en kraftfull online-närvaro utan att spendera en krona. Du kan också göra vad du vill med det eftersom det är en gratis och öppen källkodsprogramvara under MIT-licensen. Concrete5 erbjuder några otroligt kraftfulla funktioner och verktyg som inte många skulle förvänta sig av fri programvara.

Concrete5 gör det enkelt för alla att bygga en webbplats inom några minuter och redigera den för att passa deras individuella smak. Webbplatsen du skapar kan ändras när som helst. Användare kan göra allt detta utan omfattande teknisk kunskap. Utvecklare gillar det eftersom det har en mycket flexibel och robust ram som ger en stabil utvecklingsprocess för kraftfulla applikationer.

Fördelarna med betong5

Det omfattande redigeringsgränssnittet är en av Concrete5s starkaste egenskaper. Det gör att anpassa din webbplats till en enkel och effektiv process. Det finns inga kreativa gränser för vad du kan uppnå och det är otroligt enkelt med WYSIWYG-redigeraren. Det kräver ingen kodningskunskap, så alla som kan hantera ett visuellt gränssnitt kan fritt anpassa sin webbplats. Eftersom webbplatser inbyggda i Betong5 är helt lyhörda kommer de att se bra ut på mobila enheter.

Concrete5 erbjuder tusentals teman och tillägg som hjälper dig att bredda din webbplats funktionalitet. Alla kan installeras med några klick genom instrumentpanelen. Du kan också skapa och redigera formulär sömlöst genom formulärbyggaren. Concrete5 har också reglerade arbetsflöden för innehåll, integrerade rapporteringssystem, användarrättigheter och mer.

Du kan enkelt hantera användare och administratörer på din webbplats och skapa olika grupper för dem. Du kan modellera dina publiceringspolicyer enligt dina organisationsstandarder och bara ha de användare som arbetar med ditt innehåll som har tillgång till det.

Concrete5 är SEO-vänlig direkt utanför rutan, utan att behöva tillämpa och ytterligare kod eller plugins. Det hjälper dig att förbättra din sökrankning direkt efter att du startade din webbplats. Du kan också inkludera sociala delningsknappar med några klick.

Concrete5 har allt som en personlig webbplats eller en mindre organisations webbplats behöver. Du kan ställa in det inom några minuter, så det är definitivt värt att prova detta innehållshanteringssystem.

MODX

Besök sida “

modx bästa drupalternativMODX är ett av innehållshanteringssystemen som är stolta över att ge användarna full kreativ frihet. Det har laddats ner mer än en miljon gånger sedan lanseringen 2005. Det är främst populärt eftersom det också är mycket affärsvänligt. Det kan vara mestadels på grund av dess flexibla betalningsplaner eftersom de är offertbaserade. I grund och botten betalar användare bara för de funktioner de vet att de verkligen behöver. Det har skapats specifikt för människor som bryr sig djupt om att skapa något verkligt unikt som är exakt i linje med deras vision. Det är en tom duk som gör att användare kan måla sina visioner på den.

Fördelarna med MODX

Fullständig frihet i anpassning är den största fördelen med att använda MODX. Inget annat innehållshanteringssystem eller webbplatsbyggnadsplattform kan matcha det i denna aspekt. MODX är den enda som gör det möjligt för icke-tekniska kunniga användare att ha noll kreativa begränsningar. Det är det som gör MODX till en innovatör i branschen, vilket gör det till ett av de bästa kreativa verktygen för webbdesigners. Du kan gå framåt även med de modigaste och mest krävande webbprojekten.

Administratörer kan uppgradera, installera eller migrera många tillägg, teman eller till och med kompletta webbplatser via MODX-installationsprogrammet. De behöver inte oroa sig för beroenden eftersom processen förenklas med denna plattform. Allt görs så användarvänligt som möjligt, så det är det perfekta verktyget för användare som inte är tekniska. Men erfarna utvecklare kan skapa anpassade funktioner utan att behöva hacka systemets kärna. Genom JSON-implementeringar kan MODX också interagera med andra system. Det kommer också med omfattande SEO-tillägg som gör att du enkelt kan hantera webbplatsens och innehållets optimering.

MODX är definitivt ett enastående verktyg för dem som sätter sin kreativitet först. Kolla in det och se hur bra det fungerar!

Typo3

Besök sida “

typo3 bästa drupalternativTypo3 är ett mycket mer sofistikerat och seriöst verktyg än många andra innehållshanteringssystem där ute. Det är inte en plattform för tillfälliga användare, snarare en för mer avancerade programmerare som känner till koden. De har många saker att dra nytta av, eftersom Typo3 är en omfattande applikation med många funktioner. Du måste bara investera tid och energi i att lära sig den, men det är väl värt det. De flesta programmerare på webben har gett positiva recensioner om programvaran. Det är mycket avancerat och kräver mycket kunskap, men vilka konkreta fördelar har det?

Typo3-fördelar

Den största fördelen med Typo3 är dess mångfald och modularitet, vilket gör den bra för en företags webbplats eller en massiv nyhetswebbplats. Det är lätt att täcka med tusentals tillgängliga tillägg som kan installeras mycket enkelt. De utökar systemets funktioner, vilket gör att användaren kan skapa en online-butik, lägga till bildgallerier eller diskussionstavlor.

Typo3 kommer också med ett mycket flexibelt administratorsystem. Det låter dig ställa in specifika behörigheter för specifika användare. De kan inte röra sig med webbplatsens kod eller något annat som ligger utanför deras ansvarsområde.

Med innehållstyper är det mycket lättare att kontrollera vad som händer på webbplatsen, särskilt när du vill ställa in sidlayouten, lägga till videor, bilder eller andra skript. Om du inte vet hur du utnyttjar det till fullo eller har någon annan typ av problem kan du kontakta diskussionsnämnden. Det finns många användbara användare som du kan nå ut till och mycket dokumentation du kan läsa.

Det som gör utvecklingen enklare och mycket mindre problematisk är modulen för ångrande ändringar. Det är unikt för Typo3 och det är mycket populärt bland administratörer som en sådan funktion är mycket användbar för. De kan enkelt återställa en tidigare version av webbplatsen utan att behöva gå igenom mycket besvär. För att komplettera är det enkelt att göra sidstrukturen utan någon förinställd ordning på div, block, artiklar eller sektioner.

Typo3 är ett enastående verktyg om du är en erfaren programmerare, men jag måste nämna att det inte går lätt på serverresurser. Förlängbarhet och modularitet innebär att sådan mjukvara sätter stor belastning på serverparametrar. Om webbplatsen inte är för stor eller inte har tusentals besökare varje dag, fungerar den bra. Men du behöver en serveruppgradering när din webbplats växer.

Slutsats

Drupal är inte den enda open source-plattformen som erbjuder en omfattande ram för att utveckla fantastiska webbplatser. Även om det är en av de bästa, men det finns en god chans att du hittar något som fungerar bättre för dig. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig att göra just det och att vi ses i nästa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector