5 bästa GoDaddy-alternativ för domänregistrering och webbhotell

bästa godaddyalternativ


Inte riktigt nöjd med din GoDaddy-behandling? Kanske är det dags att skära bete, och vilket bättre sätt att göra det än att byta till ett av de bästa GoDaddy-alternativen? Läs våra recensioner av de 5 bästa GoDaddy-alternativen och välj webbhotell som ger dig det största slaget för ditt pengar.

GoDaddy erbjuder både Linux-baserad och Windows-baserad hosting via delade, VPS, dedikerade och hanterade värdplaner med priser från $ 3,99 / månad. Med över 17 miljoner kunder över hela världen och 71 miljoner domännamn hanterade är GoDaddy en av de längstgående domänregistratorerna och webbhotellleverantörerna i branschen.

GoDaddy är utan tvekan ett stort företag känt för sin djärva reklam, billiga startpriser och olika webbtjänster, men det betyder inte att de tillgodoser alla behov hela tiden. Långa åtagandetider, stilleståndsproblem eller problem med kundstöd kan göra GoDaddy till en hit eller miss för många kunder.

För dem som inte är säker på om GoDaddy är deras bästa val, här är våra bästa rekommendationer för de bästa GoDaddy-alternativen:

Hostgator

hostgator godaddy alternativMed ett brett utbud av webbtjänster och både fickvänliga och premium webbhotellalternativ tilltalar HostGator en bred publik. Företaget grundades 2002 och är idag värd för de som söker lättanvända, prisvärda och funktionsrika värdplaner.

HostGator erbjuder både Linux- och Windows-värd med sina delade och dedikerade värdplaner, medan Plesk / cPanel & WHM / WHMCS-licenser ingår gratis med alla sina planer. HostGators värdplaner inkluderar en drifttidsgaranti på 99,9%, en återbetalningsgaranti på 45 dagar, gratis verktyg för webbplatsbyggare, gratis SEO-verktyg, säkerhetskopior varje vecka, 24/7 support och mer.

Delade värdplaner börjar på $ 3.95 / månad, VPS-värdplaner börjar på $ 19.94 / månad, dedikerade värdplaner börjar på $ 119 / månad, medan molnhotellplaner börjar på $ 4.95 / månad.

HostGators värdplaner är byggda för prestanda, mångfald och skalbarhet, vilket gör dem till ett bra alternativ för alla som letar efter pålitliga värdtjänster på lång sikt.

Bluehost

bluehost godaddy alternativBäst känd för sina WordPress-centrerade värdplaner, är BlueHost en annan stark utmanare för bästa GoDaddy-alternativ. Förutom WordPress-optimerad värd inkluderar BlueHosts värdpalett molnhosting, VPS-värd, dedikerad värd och återförsäljarhosting.

Priset för en grundläggande delad värdplan startar på $ 3,95 per månad. Detta inkluderar en gratis domän, gratis 1-klick på WordPress-installation, 24/7 support, 30-dagars återbetalningsgaranti och över 150 $ i reklamkredit. Några av dess delade värdpaket har obegränsad domänhosting, lagring och bandbredd.

Prisvärda planer finns tillgängliga i alla värdtyper. BlueHost är specialiserat på Linux-värd, erbjuder en förbättrad cPanel, SSD-lagring, på resursskalningen, stöd för open source-skript, optimerade e-handelsplaner (SSL, olika kundvagnar ingår) och en mängd värdefulla freebies (gratis IP-adresser, gratis SSL, marknadsföringskrediter, skräppostskydd, sekretess för domäner, säkerhetskopior etc.).

Från flexibla molnhotellplaner till specialiserade värdplaner för e-handel, BlueHost täcker alla viktiga värdbehov som din webbplats kan kräva.

InMotion Hosting

känsla värd gudaddy alternativNästa upp i vår lista över 5 bästa GoDaddy-alternativ är InMotion Hosting, en affärsinriktad webbhotell med massor av avancerade funktioner och olika värdpaket. Även om InMotion erbjuder vissa delade värdplaner som är utformade för alla kompetensuppsättningar, är en betydande del av deras värdpaket riktad mot professionella eller affärsanvändare.

InMotion-värd lanserades 2001 och har sedan dess varit självständigt ägt. Deras värdplaner täcker alla viktiga värdtyper inklusive delad, VPS, WordPress-värd, dedikerade servrar och återförsäljarhosting. De är specialiserade på all SSD Linux-värd och erbjuder gratis cPanel- och WHMCS-licenser. Andra funktioner som erbjuds med sina planer inkluderar gratis domännamn, gratis säkerhetskopiering av data och ögonblicksbilder för statliga tillstånd, gratis serverhantering, full root-åtkomst, gratis dedicerad IP, skadlig programvara, gratis SSL: er, DDoS-skydd, PCI-överensstämmelse, etc..

De flesta planer täcks av en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti, med undantag för dedikerade servrar som levereras med industristandarden 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

InMotion sticker ut genom sin snabba och pålitliga webbhotell i kombination med snabb kundsupport, tillgänglig dygnet runt på livechatt, e-post och telefon.

 iPage

ipage godaddy alternativiPage är ett av de äldsta webbhotellföretagen som ser tillbaka på ett förflutna som går tillbaka till 1998. Deras plattform har över 1 miljon webbplatser, och deras värdpaket täcker grundläggande för mer komplexa värdbehov.

iPage har en av de lägsta startpriserna i branschen för delad hosting, och erbjuder en enda obegränsad plan från $ 1,99 / månad. Planen är fylld med massor av godsaker, inklusive gratis drag and drop-webbplatsbyggare, 1000-tal gratis mallar, gratis domänregistrering, CMS-verktyg, marknadsföringsverktyg, lastbalanserade servrar, säkerhetsverktyg och mer. iPages delade värdplan levereras med vDeck, medan deras avancerade värdpaket har cPanel.

iPages VPS, WordPress-optimerade och dedikerade servrar är byggda för flexibilitet och skalbarhet, och erbjuder massor av resurser, 24 × 7 expertstöd och förutsägbara månadskostnader.

Namecheap

namecheap godaddy alternativNameCheap är närvarande i branschen under större delen av ett decennium och erbjuder olika webbtjänster som sträcker sig från domännamnsregistrering till webbhotell. Deras plattform hanterar över 7 miljoner domäner och räknar över 3 miljoner kunder över hela världen.

Prisvärd prissättning har alltid varit en av NameCheap säljpunkter, men säkerhet, tillförlitlighet och kraftfull hosting är också drivkrafterna för deras tjänster. Delade värdplaner börjar på $ 9,88 / år, vilket är mindre än priset för en domän. Flera VPS, dedikerade och återförsäljarhotellplaner finns också tillgängliga.

När det gäller funktioner kommer NameCheap-hosting med gratis .website-domännamn, val av datacenter, val av operativsystem, 100% drifttid SLA med vissa planer, cPanel- och WHM-licenser, kompletterande säkerhetskopior och mer.

Som en ICANN-ackrediterad domänregistrator erbjuder NameCheap en mängd domänregistreringstjänster (t.ex. WhoisGuard Protection), webbsäkerhetstjänster och webbhotelltjänster, vilket gör det till en komplex leverantör av webbtjänster.

Sammanfatta

Oavsett om du är en GoDaddy-kund som inte är nöjd med sina tjänster eller om du helt enkelt är ute efter att hitta en pålitlig webbhotell som erbjuder både domänregistrering och skalbara webbhotelltjänster, alla värdföretag som listas i våra 5 bästa GoDaddy-alternativ erbjuder båda domänerna registrering (vissa erbjuder till och med ett gratis domännamn med sina planer) och flera värdpaket som sträcker sig från de mest grundläggande delade värdalternativen till avancerade dedikerade och VPS-planer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map