5 bästa värdleverantörer för bloggare och WordPress-älskare

01.06.2020
Artiklar och mer ... '5 bästa värdleverantörer för bloggare och WordPress-älskare
0 7 мин.

bästa webbhotellleverantörer


WordPress driver 20% av webbplatserna på internet och är en av de mest använda bloggplattformarna. De flesta bloggare använder WordPress eftersom det var specialbyggt för bloggning, det har en smidig inlärningskurva och den är mycket anpassningsbar och skalbar. Det ger också alla verktyg som krävs för att blogga. Genom att veta att WordPress är den föredragna bloggplattformen för många bloggare, har många värdleverantörer noterat bloggarnas behov och har integrerat saker som 1-klick WordPress-installation och optimerad värd för WordPress. Vilka är de 5 största webbhotellleverantörerna som bloggare älskar, och varför tenderar de att välja dessa leverantörer särskilt? I den här artikeln kommer vi att belysa varför vissa värdleverantörer har så stor framgång med bloggare.

Översikt över de bästa värdleverantörerna för bloggar

Låt oss titta på de fem värdleverantörerna som får all kärlek från bloggare:

Bluehost

Besök värden »

bluehost bästa blogghostingBlueHost är stolt över att ha värd för mer än 2 miljoner webbplatser och erbjuder en fantastisk supportupplevelse. Planer på BlueHost kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti med full återbetalning och möjlighet att avbryta ditt abonnemang när som helst efter den första 30-dagarsperioden och få en pro-rate återbetalning för återstående prenumerationsperiod. En anledning till att BlueHost älskas så mycket av sina kunder är att de har gott om värdalternativ och prenumerationsplaner för alla möjliga behov, och inkluderar 1-klick WordPress-installation för att få din blogg online så snabbt som möjligt.

BlueHost erbjuder delad hosting, dedikerad värd, VPS-värd, WooCommerce-värd och naturligtvis WordPress-värd. Om dina blogginsatser är i sin första fas har BlueHost en av de mest prisvärda delade värdplanerna med ett startpris så lågt som $ 2,95 per månad. Detta inkluderar 50 GB lagringsutrymme, obegränsad bandbredd och 1 ingår domän. Detta är ett mer generöst erbjudande för bloggare med en budget.

De som har råd att eller måste investera mer i en värdplan eftersom deras blogg redan drar ganska mycket trafik, kan välja en WordPress-optimerad hosting, som börjar på $ 19,95 per månad, kan hantera en trafik på 100 miljoner besök per månad , inkluderar 30 GB lagring + 30 GB säkerhetskopiering, 1 domän och körsbäret på toppen – SiteLock CDN och SiteLock Pro för ökad säkerhet och hastighet. BlueHost ger dig alla nödvändiga verktyg för att säkra och snabba upp din WordPress-blogg.

InMotion Hosting

Besök värden »

inmotion blogghostingInMotion är en annan favorit för WordPress-värd. De inkluderar värdplaner för alla typer av behov med något speciellt fokus på affärsbehov. InMotion lanserades 2001 och de växer stadigt sedan dess. Idag tillhandahåller de en av de mest omfattande webbhotelltjänsterna på marknaden. Deras webbhotellverktyg, inklusive kontohanteringsverktyg (cPanel, Softaculous), webbplatsbyggare (BoldGrid, WordPress, B2evolution), eCommerce (PrestaShop, OpenCart) och CMS-support (WordPress, Joomla, Drupal) gör det till en robust webbhotelltjänst.

InMotion tillhandahåller WordPress-optimerad webbhotell för alla färdighetsnivåer från bloggare till småföretag, utvecklare och växande företag. Starta värdplanen för WordPress börjar på $ 5,99 per månad och inkluderar gratis domän, gratis SSD för brinnande hastigheter, obegränsat diskutrymme, gratis webbplatsöverföringar, WordPress, Joomla och PrestaShop förinstallerat, 90-dagars återbetalningsgaranti och gratis reklamkrediter, säkerhetskopior och fullt stöd.

InMotion’s WordPress-värd inkluderar också en inbyggd WordPress Drag and Drop-redigeringsfunktion för att enkelt organisera innehåll och media. Affären är också sötad med gratis teman i vissa kategorier (t.ex. mode, fotografering) för att komma igång så snabbt som möjligt. WordPress-bloggare kommer att upptäcka att denna InMotion-värd är optimerad för WordPress i alla dess aspekter och gör det möjligt för bloggare att starta sitt projekt inom en kort tidsram.

Hostgator

Besök värden »

hostgator blogghostingHostGator är en annan webbhotellleverantör som rankas högt bland preferenserna för bloggare och har varit i branschen i över ett decennium, vilket innebär att de har samlat en hel del erfarenhet inom värdverksamheten och känner till nyheterna om att skapa en framgångsrik värdtjänst. Planer på HostGator syftar till att svara på alla typer av webbhotellbehov, därför har HostGator flera typer av värdplaner uppställda som delad hosting, molnvärd, dedikerad värd, VPS och WordPress-värd.

Startplanen WordPress-värdplan är priset till $ 5,95 per månad och inkluderar gratis migrering, 50 GB lagring, global CDN, automatisk borttagning av skadlig programvara, gratis Google AdWords-kredit, och den kan hantera 25 000 månatliga besökare. Deras servrar med låg densitet, molnarkitektur, flera cachelager och CDN levererar 2,5 gånger snabbare belastningstider. WordPress Cloud-gränssnittet fokuserar på användbarhet och effektiviserar processerna i samband med webbhotell.

Dessa, tillsammans med automatisk säkerhetskopiering och återställningar med ett klick, hjälper användare att hålla sig uppe på sin webbhotellhantering. Om du behöver mer vad gäller värdplaner kan du kolla in de högre nivåplanerna som har mer eller obegränsat lagringsutrymme och avancerad säkerhet till verkligt överkomliga priser.

WPEngine

Besök värden »

wpengine blogghostingWPEngine är en webbhotellleverantör som fokuserar på att tillhandahålla värdtjänster för WordPress-webbplatser. De tjänar över 50 000 kunder i 120 länder och erbjuder allt som är nödvändigt för en snabb, säker, skalbar WordPress-värd. WPEngines planer är inte de billigaste på marknaden, men deras expertis och den bästa tekniken gör det till en värdefull investering, särskilt för bloggare som redan ser betydande trafik på sina bloggar och som förutspås öka.

Den billigaste planen, den personliga planen, är $ 29 per månad och har följande funktioner: 1 installation, 25 000 besök per månad, 10 GB lokal lagring, 24/7 chattsupport, LargeFS för lagring och överföring av obegränsade data, iscensättning och överförbara installationer, företagssäkerhet och 60-dagars återbetalningsgaranti. Högre nivåplaner inkluderar också CDN, WPE SSL, Support för tredje parts SSL, GeoIP, Multisite support. WPEngine kanske inte är tillräckligt överkomligt för bloggare som precis börjar i fältet, men det är ett bra alternativ när din blogg har börjat få mer trafik och intäkter. WPEngine är specialbyggt för WordPress-webbplatser och marknadsförs för större bloggar som behöver avancerade skalbarhets- och säkerhetsverktyg.

ASmallOrange

asmallorange blogghostingASmallOrange har ett uppfriskande nytt webbhotell som erbjuder planer för alla typer av webbplatser beroende på storlek (liten, medelstora, stor) eller profil (icke-företag eller företag). Deras dedikerade värdplaner är konstruerade för att möta olika typer av CPU (enskilda CPU-servrar jämfört med flera CPU-servrar), minne och diskbehov. Deras delade värdplan för den lägsta nivån, Tiny, kostar endast 2,92 $ per månad och det är en av de mest prisvärda värdplanerna på marknaden, och den inkluderar följande: 500 MB lagring, 5 GB bandbredd, 1 webbplats och 24/7 e-post och support för livechatt.

Delade värdplaner för högre nivå inkluderar gratis domäner och värd för obegränsade webbplatser. Alla delade planer inkluderar Solid State Drive-servrar för 15x-prestanda, cPanel-kontrollpanelen, WordPress-optimerade servrar, Softaculous skriptinstallatör för att din blogg ska vara igång inom några minuter, Weebly webbplatsbyggare, 99,99% drifttidsgaranti och förbättrad webbplatssäkerhet. ASO är älskad av bloggare för olika planer och överkomliga priser.

Slutsats

Som bloggare har du många alternativ när det gäller webbhotell, så du kan välja det som bäst uppfyller dina budget- och värdkrav. Förhoppningsvis har vi lyckats komma igång med vilken webbhotell du bör överväga för att vara värd för din blogg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector