7 bästa billiga alternativ till gratis webbhotell

01.06.2020
Artiklar och mer ... '7 bästa billiga alternativ till gratis webbhotell
0 13 мин.

best-alternativ-fritt web-hosting


Att driva en webbplats kostar mycket kostnader och administratörer letar ständigt efter sätt att sänka kostnaderna. Gratis webbhotell är attraktivt, och det har nyligen exploderat i popularitet. Gratis webbhotellleverantörer är inte vad de marknadsför sig själva eftersom de har snäva begränsningar för upptid, lagringskapacitet, lasthastighet och bandbredd. Dessa begränsningar kan göra att din webbplats fungerar otåligt. Det som är mer är att vissa av dessa webbplatser inte är tillräckligt säkrade vilket sätter din information i riskzonen. Här är de bästa gratis webbhotellalternativen:

1. iPage

IPage-free-hosting-alternativ

iPage

iPage började verka 1998 och köptes av Endurance International 2010. Det serverar mer än en miljon webbplatser från sina två datacentra i USA. Det är bland de billigaste värdledarna i branschen till $ 1,99 per månad. iPage har ett enda delat värdpaket som tillhandahåller obegränsade domäner, obegränsade databaser och obegränsat diskutrymme.

Företaget har antagit strategin ”en storlek passar alla” som innehåller alla resurser ett litet företag skulle behöva. iPage använder vDeck-kontrollpanelen, till skillnad från de flesta företag som föredrar cPanel. Du kommer också att få en installation med ett klick för plattformar som WordPress, PixelPost, Drupal och Joomla.

iPage har också behärskat konsten att prissätta värde. Du kan registrera dig för den inledande kursen på $ 1,99 per månad i upp till tre år. Få företag kan konkurrera med webbhotellrabatter på $ 80 för tre år.

iPage lyser också när det gäller kundsupport. Deras 24/7 team kan nås via e-post, telefon, biljett och chatt. Dessa kanaler är lätta att hitta och använda vilket gör att iPage sticker ut. Företagets drifttid på 99,8% är också imponerande med tanke på hur billigt det är att vara värd med iPage.

En nackdel med iPage är dess långsamma belastningstider. Belastningshastigheter påverkar direkt SEO-rankningar, varför de är viktiga. Deras förnyelsepriser är också nedslående. När din planperiod är slut kan du betala en ökning med upp till 350% för att förnya din plan. iPage har också valt att inte använda cPanel som är mer användarvänligt än vDeck.

2. HostGator

Hostgator-free-hosting-alternativ

Hostgator

HostGator-värd vänder sig till webbplatser för små företag med prisvärda värdplaner, snabba hastigheter, WordPress-molnplaner och pålitligt stöd. Det erbjuder i allmänhet billigare paket än konkurrenter i liknande skala, och deras resurser är tillräckliga för de flesta kunder. Deras kraftfulla infrastruktur har också förtjänat dem ett bra värd rykte.

Du kan registrera dig för $ 2,75 / månad i tre år. Företaget lovar 45 dagars återbetalningsgaranti om en användare är missnöjda med sina tjänster. HostGator kommer att överföra en webbplats till din nya domän gratis inom 30 dagar efter att du registrerat dig för delad värd.

Företaget har anpassat den senaste versionen av cPanel för att göra den extremt användarvänlig. HostGator har en drifttidsgaranti på 99,9% som du kan övervaka på din instrumentbräda. Du kan kräva en månad för värdkredit om den utlovade drifttiden är kort. HostGator har många tutorials och FAQ-sidor för att hålla sina användare informerade.

HostGator använder vanliga prissättningstrick. För att registrera dig för de stora rabatterna, till exempel måste du välja den 3-åriga planen. Om du väljer ett månatligt alternativ ökar månadsgraden med 50 till 150% vilket är dyrt. Deras belastningstider är också genomsnittliga, och du kan få snabbare hastigheter med mindre webbplatser.

3. GreenGeeks

GreenGeeks-free-hosting-alternativ

GreenGeeks

GreenGeeks inledde sin verksamhet 2008 efter att den grundades av Trey Gardner som har arbetat med flera värdföretag som iPage, Globat och Hostpapa. Som namnet antyder tillhandahåller företaget miljöanpassade webbhotelltjänster. Det är stolt över att vara “300% drivet med förnybar energi” vilket innebär att det ger tillbaka tre gånger den vindkraftkrediter som den använder. Dess allmänna uppgift är att tillhandahålla de snabbaste webbhotellbjudandena utan att påverka miljön negativt.

Detta låga koldioxidavtryck betyder inte att det är mindre kapabelt att prestera bra jämfört med dess motsvarigheter. Även om det kan vara mindre än tävlingen, vinner det när det gäller personlig uppmärksamhet. Användare av plattformen vittnar om det solida och snabba stödet som är lättillgängligt.

GreenGeeks har tre delade värdplaner som lovar obegränsad domän, bandbredd, e-postkonton och lagring. En gratis domän för ett år erbjuds också. Priserna för förnyelse för domänen efter friåret är dock dyra. GreenGeeks är inte intresserad av att vara en domänregistrator så det skulle vara bättre att källa för en domän någon annanstans. Det billigaste paketet är Ecosite Starter för $ 2,95 per månad om du väljer ett långt kontrakt.

GreenGeeks tillhandahåller vidare återförsäljare och WordPress-värd. Utöver priset, GreenGeeksboasts av snabb infrastruktur, alternativ för datacenter och pålitlig och säker teknik. Företaget har tjänat sig en A-poäng med Better Business Bureau som talar till sitt utmärkta online rykte.

GreenGeeks listas som en Green Power-partner av den amerikanska myndigheten Environmental Protection Agency. Om hållbarhet är överst på listan över dina problem kan GreenGeeks vara plattformen för dig.

4. BlueHost

Bluehost-free-hosting-alternativ

Bluehost

BlueHost lanserades 1996 och har för närvarande över två miljoner webbplatser. Det har skapat en lång relation med WordPress-communityn och har rekommenderats av plattformen sedan 2006. BlueHost har ett gott rykte bland nybörjare och budgetmedvetna administratörer.

Företaget har ett introduktionspris på $ 2,75 / månad. Grundpaketet innehåller 50 GB hårddiskutrymme, fem e-postkonton, en webbplats, gratis webbplatsbyggare och obegränsad bandbredd. Dessa resurser är tillräckliga för en enda webbplats. Om du uppgraderar till Plus-paketet får du obegränsad lagring, tio webbplatser och ett anti-spam-verktyg till $ 6,95.

WordPress-användare kan välja någon av de tre planerna som också är överkomliga. Dessa planer inkluderar hundratals WordPress-teman, kommer med den redan installerade plattformen, och det finns en iscensättningsmiljö där användare kan skapa förändringar och prova dem innan de går live på sin webbplats. Du kommer också att få ytterligare erbjudanden inklusive uppdateringar av WordPress Core.

BlueHost tar säkerheten på allvar, och du kommer åt olika säkerhetsalternativ på denna webbplats. Du kan begränsa skräppost med verktyg som Spam Hammer och Spam Assassin. Det stöder vidare CloudFare för att förhindra DDoS-attacker som kan utlösa en webbplats som ska sänkas genom att rikta ett flöde av falsk trafik från många källor. BlueHost har också en av de bästa uppetiderna i värdlandskapet på 99,99% vilket är över industristandarden på 99,94%.

5. InMotion Hosting

Inmotion-free-hosting-alternativ

InMotion Hosting

InMotion driver två datacenter i Virginia Beach och Los Angeles. Det har funnits sedan 2001 och har några av de bästa branschgarantierna som ett resultat. Dess driftstid på 99,95% är ganska rättvis med tanke på att den ligger i budgetkategorin. Den billigaste planen är lanseringen till $ 5,99 per månad med två webbplatser och obegränsat lagringsutrymme, diskutrymme och e-postkonton.

Det bästa med InMotion är att du enkelt kan uppgradera när du skalar din webbplats. Bortsett från delad hosting ger företaget utsläppsrätter för VPS, dedikerad servervärd och värd för affärsklass.

InMotion har snabbare serverhastigheter på cirka 808ms. Ett annat område där företaget sticker ut är livechatsupport. Den har en A + med BBB Business Review, och eftersom den ofta granskas har den varit tvungen att avsätta enorma resurser till kundsupport. Deras första responstid är vanligtvis under en minut, och kundrepresentanterna är tillfredsställande kunniga.

InMotion erbjuder nya användare gratis webbplatsmigrering även om det inte garanterar noll driftstopp under migreringen. Om du väljer WordPress-värd kommer din webbplats att vara försedd med Sucuri-plugin som ofta söker efter webbplatser för säkerhetsrisker och möjliggör fjärr säkerhetskopiering.

InMotion skapar kontinuerligt en säkerhetskopia för din webbplats upp till 10 GB och erbjuder ett enkelt verktyg för att manuellt säkerhetskopiera ditt konto. InMotion har också sökt aktiva partnerskap med stora e-handelsplattformar som Prestashop.

Liksom de flesta andra webbhotellföretag är inMotion’spromotional prissättning endast giltig när du registrerar dig för en lång period, vanligtvis två år. Nya kunder verifieras via telefon och kan till och med bli skyldiga att skicka in en ID-bild som kan motverka internationella kunder.

6. FastComet

fastcomet-free-hosting-alternativ

FastComet

Från sitt huvudkontor i San Francisco betjänar FastComet tusentals kunder i 83 länder. Deras serverplatser inkluderar Tokyo, Chicago och Amsterdam. FastComet har lyckats hålla sig privat sedan det lanserades och har en unik närvaro i en industri som domineras av konglomerat som Endurance International.

Företagets webbplats innehåller bilder och namn på teamet som intygar dess lilla storlek. FastComet kan ge snabbt och vänligt stöd på grund av sin lilla grupp. Trots denna storlek erbjuder FastComet dock konkurrenskraftiga tjänster. Dess driftstid är till exempel 99,97% i genomsnitt, vilket är otroligt tilltalande för webbplatsadministratörer.

Längst ner i de delade värdplanerna är StartSmart till $ 2,95 per månad. Det stöder en enda webbplats, en gratis domän för liv, obegränsad trafik och 15 GB SSD-utrymme. ScaleRight-planen börjar på $ 5,95 för flera webbplatser och 25 GB SSD-utrymme. SpeedUp-paketet ligger längst ner i nivån till $ 9,95 för 35 GB SSD-utrymme.

FastComet garanterar en viss mängd resurser så att din webbplats inte kommer att drabbas om deras servrar blir överbelastade som vanligt med delad hosting. FastComet höjer inte förnyelsepriset. Om du till exempel registrerar dig för StartSmart-planen kommer du att betala $ 2,95 per månad för förnyelse.

Du väljer också vilket datacenter du vill att din webbplats ska hanteras från. Återbetalningsgarantin för FastComet är 45 dagar vilket innebär att företaget är ganska säker på sina kvalitetstjänster. Företagets lasthastighet är dock inte så snabb som du skulle vilja ha.

7. Hostinger

hostinger-free-hosting-alternativ

Hostinger

Hostinger presenterades 2004 med ett uppdrag att tillhandahålla värdigt webbhotell utan att begränsa vad användare kan göra med sina webbplatser. Det tjänar för närvarande 29 miljoner kunder i flera länder. Hostinger utnyttjar också vanliga branschpriser för taktik. Om du till exempel åtar dig ett fyraårigt avtal betalar du bara 1,45 dollar.

Förnyelsepriset hoppar till $ 7,99 / månad efter dessa fyra år. Du får åtkomst till 10 GB enhetsutrymme och 100 GB bandbredd för en webbplats och underdomän. Hostingers servrar distribueras i Asien, Storbritannien och USA, och de använder en 1000 Mbps-anslutning för snabba hastigheter.

Hostinger-användare kan använda den kostnadsfria webbplatsbyggaren som tillhandahålls av plattformen som innehåller olika mallar. Det är också lätt att använda kontrollpanelen eftersom den har stora ikoner för enklare navigering. Den här panelen kan vara förvirrande för personer som används för cPanel-standarden.

Hostinger utnyttjar flerspråkig kundsupport för sina kunder, och de rymmer Intercom som sitt primära supportsystem. Användare kan dock bli frustrerade av att köpa ytterligare domäner.

Varför är det bättre att använda Betald Hosting?

En gratis värd kan tillhandahålla alla resurser du behöver, men vissa webbplatser kommer att behöva extra funktioner endast tillgängliga med betalda paket. Nybörjare fungerar vanligtvis bra med gratis eller billig plan, men när deras webbplatser växer blir behovet av uppgraderade planer överhängande. Betald värd är bättre än gratis värd på grund av:

Överbelastning av annonsering

De flesta gratis värdar är beroende av reklam för att ta hand om kostnaderna för operationen. Detta betyder helt enkelt att det finns många oönskade annonser. Besökare på din plattform kommer att behandlas med annonsbanners över dina sidor utöver popup-banners med varje klickning. Dessa annonser kommer att försvinna ditt innehåll och kompromissa med professionaliteten på din webbplats.

Pålitlighet

Med betald hosting betalar du för de resurser som krävs för att hålla din webbplats igång. De flesta företag har en drifttidsgaranti, och om det inte går till kort kan du kräva månadskrediter. Med gratis hosting är företag mindre pålitliga och resurser distribueras efter eget gottfinnande. E-handelsföretag kan förlora försäljningen på grund av långa driftstopp och besökare blir också frustrerade. Din webbplats behöver också den typ av kvalitetssäkerhetsinfrastruktur som är tillgänglig med betalad webbhotell.

Utrymme och bandbredd

Gratis webbhotell kan vara begränsande, särskilt för stora webbplatser. Om din webbplats kommer att innehålla videor, foton, kartor och MP3-nedladdningar har betalade paket i allmänhet den typ av lagring du behöver. Dessa filer kräver också ökad bandbredd, vilket är den mängd dataöverföring som krävs för att visa din webbplats när besökarna får åtkomst till din server från sina enheter. Om dina besökare ofta publicerar kommentarer, shoppar på din sida och laddar ner vägbeskrivningar, behöver du en värd för att stödja den höga nivån på dina bandbreddebehov.

Stöd

Det är viktigt att ha tillgång till ett supportteam om du stöter på hinder med din webbplats. Betald hosting garanterar vanligtvis support dygnet runt via livechatt, e-post och telefon. Gratis webbhotell kan vara långsam att ta hänsyn till dina problem.

Slutsats

Även de mest kända gratis webbhotell erbjuder tjänster under branschstandarden. Gratis webbhotell kan betraktas som ett marknadsföringsverktyg eftersom villkoren kontinuerligt justeras eftersom det inte finns något ekonomiskt incitament. De begränsningar som dessa företag ålägger förhindrar att din webbplats fungerar bäst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector