Bästa sätten att förbättra din blogg just nu!

förbättra-blog-nu


Det är lätt att tänka att få en hel webbplatsrevision och veckor eller månader av arbete att få din blogg att prestera bättre. Det är faktiskt ganska långt ifrån sanningen, men det beror på hur det går med din blogg hittills. Men för det mesta kan du styra din blogg i en mycket bättre riktning inom mycket kort tid och med lite arbete. Du måste bara göra rätt saker för att rätt saker ska hända. Du behöver inte återuppfinna något eller skapa nytt innehåll för att ta din blogg till nästa nivå.

Du kan få en mycket bättre klickfrekvens och mer engagemang med en liten investering. Allt det faktiskt tar är bara 30 minuters uppmärksamhet och följa de enkla stegen som jag ska beskriva här.

Förbättra din klickfrekvens (CTA)

Det finns inte mycket magi eller teknisk expertis för att få en bra klickfrekvens för din webbplats. Det tar bara några få förändringar på strategiska platser och kanske ändrar några länkar här eller där.

Inkludera tvingande uppmaningar

Påminn dig själv om att du alltid behöver dina läsare att utföra en viss åtgärd för att driva din blogg framåt och hjälpa dig att tjäna mer pengar. Du kan verkligen inte göra det utan en ordentlig uppmaning, för väldigt få människor i världen kommer att tänka på att hjälpa dig om du inte frågar. Har CTA: er som riktar dina läsare till dina innehållstillgångar, e-böcker, checklistor eller din pengarsida.

Håll dina innehållslänkar uppdaterade

En bra innehållsdel har gott om interna länkar och länkar som leder läsarna till externa webbsidor där de kan ta hand om relevant information. Om du just har uppdaterat innehållet på din webbplats och inte har kopplat till några externa källor, än det saknar mycket värde, både ur ett SEO-perspektiv och ett kvalitetsperspektiv. Se till att du har massor av interna länkar också, som länkar till andra relevanta innehållssidor på din webbplats.

Lägg till länkar till dina webbsidor där det är relevant och låt dina läsare spendera mycket mer tid på din webbplats och hitta mycket större värde i den. Det tar cirka 15 minuter att göra och du kommer att se mycket bättre resultat över tid.

Få mer trafik från gamla inlägg

Det är smärtsamt att se att ingen annan ser mästerverket i ett annat blogginlägg än dig. Men det är bara för att du har missat ett märke. Du kan faktiskt få ditt fantastiska inlägg tillbaka på rätt spår och du behöver inte ens omarbeta för mycket. Ändra bara några av dessa nyckelelement inom 10 – 15 minuter och njut av att se ditt goda inlägg få bättre resultat.

Rubriken

Det första är först, din inläggstitel. Din rubrik är det första intrycket som ditt inlägg gör och ofta det sista. Om din titel verkar dum eller inte är för övertygande, bör du ändra den direkt. Om människor inte vill läsa det efter att ha sett det, söker de antagligen inte efter det på Google. Så krydda det, gör det lite provocerande, åberopa nyfikenhet, brådskande och gör det relevant, men ändå kort och söt. För att hjälpa dig att integrera alla dessa aspekter i din inläggstitel, kolla in rubrik analysator verktyg, Det är också ett bra sätt att ta reda på hur ditt inläggs titel går fram till nu. Du kan också använda det känslomässiga marknadsföringsvärdet Rubrikanalysator.

Dina nyckelord

Granska vanligtvis dina innehållsstycken för att se om du riktar dig till de bästa sökorden du kan. Om nyckelordet du riktar in har en svårighet på cirka 40, kommer bara det inlägget inte att driva dig längre. Du måste definitivt skapa mer innehåll kring samma ämne och samma sökord för att rangordna högre.

Naturligtvis skulle det bästa fallet vara att välja ett nyckelord som har en låg sökvolym till att börja med. Du behöver inte bara få mycket trafik utan också många leads från dina inlägg, så tänk på det när du väljer dina sökord. Hur mycket köpsintensitet ser du bakom dem?

Sänk din avvisningsfrekvens

Avvisningsfrekvens är mängden uppmärksamhet som en användare ger på din webbplats, mätt i tid. Google håller reda på hur mycket tid användaren spenderar på din webbplats och använder den som en oberoende rankingfaktor. Naturligtvis, om en användare tillbringar mycket tid med att surfa på din webbplats, än Google kommer att ta det som ett tecken på att du ger mycket värde och att din webbplats är mycket relevant.

För att göra det ska du se till att du använder innehåll som är relevant och att du har många interna länkar. Att ha användarens scout runt resten av dina artiklar kommer att hålla dem klicka mycket längre.

Du bör också lägga till en YouTube-video. Antingen skapa din egen eller hitta den som är mest relevant för ditt ämne. Det tar ungefär 1 – 15 minuter eftersom det bara kräver att du letar runt filmerna och kopierar deras länk. Om användaren tittar på en 5-minuters video kommer de att spendera ytterligare 5 minuter på din webbplats och hjälpa dig att förbättra din ranking.

Få högkvalitativa leder från lite trafik

Om du har skapat ett fantastiskt innehåll som passar dina läsare perfekt, men du har väldigt lite trafik på din blogg, än du måste göra varje biträkning. Du måste också få mycket fler ögon på det. Så här gör du.

Förläng din räckvidd

Du kan utöka räckvidden för ditt inlägg otroligt bra om du använder betald reklam på Facebook och Linkedin, så bli galen med det. Du har redan skapat ditt inlägg för att generera potentiella kunder, så om du investerar lite pengar i att få det att hända, är det stor chans att du kommer att få en bra ROI. Tack vare att Facebook och LinkedIns marknadsföringsfunktioner är så effektiva kan du också skräddarsy dina inlägg så att de passar exakt de individer som du vill rikta in dig på. Om ditt inlägg går ut med mycket större räckvidd, än du kan också få mycket fler följare för dina sociala mediekanaler, vilket kommer att visa sig vara en stor långsiktig investering.

Marknadsför alltid ditt högsta konverterande blogginlägg

Om du har skapat inlägget för att locka fler leads, än det finns en stor chans att det redan gör det jobbet riktigt bra och kan bidra starkt till det senare skedet av köparens resa. Eftersom du har en liten grupp potentiella kunder, finns det en mycket större chans att dessa människor tycker att ditt innehåll är mycket relevant. Så se till att du upprepade gånger delar det innehållet och riktar rätt personer under årets topppunkter.

Använd e-postmarknadsföring

Chansen är stor att du redan har samlat mer än ett par e-postadresser sedan din blogg startades. Om du inte har arbetat för mycket för att få din läsares e-postadresser än du borde komma till det snart. Det finns en anledning till att folk säger att “pengarna finns i listan”.

Även om du har gått igång med att marknadsföra dina blogginlägg kommer inte alla som såg dem att följa dina sociala mediekanaler. Det finns faktiskt en stor chans att även om de följer din sociala mediekanal, de kanske inte har sett den ännu. Så du behöver ett sätt att nå ut till dessa människor också. Så ta den gamla gamla e-postlistan och dela den med människor. Om du har ändrat något i ditt inlägg, låt det vara informationen eller nyckelorden, det är en bra anledning att dela det igen med personer som redan har läst det.

Marknadsför dina inlägg två gånger längre än du tog för att skapa dem

Du bör alltid spendera all den tid du behöver för att skapa högsta möjliga inlägg, men lägg inte bara in det och luta dig tillbaka. Ta faktiskt dubbelt så mycket tid att marknadsföra dina inlägg och skjut ut det på så många kanaler som möjligt. Detta kommer att säkerställa att inte en sekund du har spenderat med att skapa ett fantastiskt inlägg kommer att slösas bort. Det kommer även att fördubbla det värde du får tillbaka från dem om du arbetar hårt för att se till att många människor ser det.

Slutsats

Om du tittar på din analyssida och gör en korrekt diagnos om vad som fungerar på ditt inlägg och vad som inte hjälper dig att få ut mesta möjliga av ditt innehåll. Det finns alltid utrymme för förbättring eller återanvändning av det innehåll du redan har, så använd nya format eller lägg till mer värde till dem varje gång du kan. Detta kommer att engagera din publik, få nya och hjälpa dig att uppnå dina mål snabbare med mycket mindre arbete. Dessa tips får dig igenom grunderna, men gör alltid mer forskning!

Jag hoppas att du har haft glädje av att läsa det här inlägget och att du har hittat rätt tips som hjälper dig att driva en bättre blogg med mycket mindre arbete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map