Bra värdplaner för att starta din första webbplats idag

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Bra värdplaner för att starta din första webbplats idag
0 13 мин.

god hosting-planer


Att ha en bomb med en idé är det som låter dig vinna på webben. Men det kommer inte riktigt att spränga om det inte har den nödvändiga grunden. En glänsande värdtjänst kan enkelt förstöra det du har byggt upp. Det kanske inte är tillräckligt snabbt eller kanske upplever du driftstopp. Dessutom är detta ännu mer ett problem om värdtjänsten fungerar bra, men du har mött en skit kundsupporttjänst. Så det är i ditt bästa intresse att gå den extra milen och undersöka potentiella värdleverantörer och planer. Eftersom din värdplan är grunden för vilken du bygger din webbplats är det bara naturligt att du väljer det bästa.

Dessutom, om du är en nybörjare, vill du förmodligen inte komplicera saker, och du vill inte heller att det skulle vara för dyrt. Det är därför vi dyker in i värdplaner som är det bästa för dem som precis börjar i onlinevärlden.

I den här artikeln hittar du några av de riktigt bra värdplanerna för att starta din första webbplats. Så, utan att göra något annat, låt oss komma ner till det!

Bluehost

Besök värden »

Bluehost-bra-hosting-planer

BlueHost är lätt en av de mest populära värdleverantörerna bland nybörjare och av goda skäl. Deras planer är mycket robusta, ger goda laddningshastigheter och har anständigt kundsupport. BlueHost har allt de flesta användare skulle behöva för att köra sin online-satsning på ett sätt som hjälper dem att lyckas. Det har för närvarande mer än 2 miljoner webbplatser på sina servrar. Dessutom är BlueHost bland WordPress bästa rekommendationer. Det är inte konstigt att tusentals bloggare, småföretagare och kreativa människor kommer till BlueHost.

Läs vår djupgående BlueHost-recension

BlueHost har funnits sedan 1996 och de har betjänat kraftfulla webbhotelltjänster för alla som vill starta ett online-företag. Företaget startade med endast två anställda men nu har det vuxit sig ut till 750, som du kan lita på för att få jobbet gjort. De ökade också deras serverhastighet och stabilitet under de senaste 6 månaderna, vilket gjorde BlueHost kapabla att tävla med de bästa på marknaden.

BlueHosts servrar hade en laddningstid på 1300 millisekunder, men det är nu 500 millisekunder. Det är dubbelt så snabbt som branschgenomsnittet på 1200 millisekunder, vilket är ganska fantastiskt. Dessutom är deras drifttid stabilare än någonsin, med en solid 99,99% drifttid. Dessa är de två viktigaste faktorerna för webbhotell och BlueHost har dem i schack.

BlueHost klarar sig också bra i kundsupport men det är inte det bästa. De tar vanligtvis cirka 15 till 20 minuter enligt många användare och vi hade samma erfarenhet också. Kundtjänstföreträdaren tog exakt 22 minuter att komma tillbaka till oss och hon svarade på alla våra frågor exakt så att vi enkelt kunde gå vidare. Så de är effektiva men förmodligen otroligt upptagna med så många användare att ta hand om.

Även om BlueHosts tjänster är mer än anständiga erbjuder de det till ett extremt tilltalande introduktionspris. Du kan prenumerera på BlueHosts tjänster för endast $ 3,95 per månad. Nästan ingen annan webbhotell erbjuder så högkvalitativ service till ett så lågt pris. De är verkligen värda att försöka, även om det bara är för 30-dagars återbetalningsgarantiperioden.

BlueHosts planer görs bättre genom olika säkerhetsfunktioner och plugins. Det finns massor av faror som lurar på webben och du behöver något som CloudFlare för att blockera DDoS-attacker. Dessutom försöker nästan alla att ladda ner bilder och använda dem för sin egen vinst, och du kan stoppa dem med några klick. Dessutom kommer HotLink att blockera alla misstänkta och problematiska IP-adresser och kontinuerligt uppdatera deras svartlista för att säkerställa att din webbplats är säker från kända hot.

I slutet av dagen har BlueHost en tjänst som inte många företag kan tävla med. De är överst på vår lista eftersom de är otroligt billiga och erbjuder en högkvalitativ webbhotell. Om du tror att det här företaget kan vara bra för dina behov, kolla BlueHost just nu! Det är riskfritt med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

InMotion Hosting

Besök värden »

Inmotion-värd-bra-hosting-planer

InMotion är som en väl disciplinerad soldat, redo att betjäna sina klienter med allt han har. Väldigt få värdleverantörer går den extra milen för att se till att din webbplats fungerar bra och att de är helt nöjda. Som du kanske redan har räknat ut, vill vissa webbhotell bara sälja sin plan och hålla dig runt och betala så länge som möjligt. Tack och lov är InMotion bland de få företag som gör saker annorlunda.

Kolla in vår InMotion Hosting-reivew

InMotion presterar bäst inom kundsupport, vilket har vunnit många utmärkelser. De annonserar sig som några av de vänligaste människorna på planeten och de lyckades definitivt bevisa det för oss. Det tog inte mer än en minut att nå dem och få ett korrekt svar på vår fråga. Dessutom kom de inte till på att ge oss mer användbar information som skulle hjälpa oss med att ställa in vår webbplats för att fungera effektivt. Så vi ger InMotion kundsupport en massiv tumme upp, eftersom de är de människor du skulle vilja prata med när du startar en webbplats.

InMotion kom inte till kort när vi tittade på hur deras serverarkitektur fungerar. Det är stabilt med en 99,99% drifttid och erbjuder i genomsnitt 660 millisekund lastningstider. Allt detta lägger till en webbplats som kommer att köras pålitligt och i hög hastighet under hela året.

Allt detta är fantastiskt, men det här företaget gör saker och ting ännu bättre genom att söta upp affären med faktiska premiumtjänster. Till att börja med får du gratis automatiserade säkerhetskopior, som nästan varje värdföretag begär en extra avgift för. För det andra har du premium Sucuri WordPress-plugin, som kommer att vara en av dina mest värdefulla tillbehör för att köra din webbplats. Den kommer att skanna din webbplats efter eventuella säkerhetsrisker och bli av med dem direkt. Det kan verka som vardagserbjudanden från alla andra webbhotellleverantörer, men det är faktiskt ett plugin värt $ 150, så det är verkligen värt att arbeta med.

InMotion Hosting erbjuder allt detta till ett pris av $ 3,99 per månad. Det är mer än de flesta värdleverantörer begär. Det kan till och med betraktas som dyrt om du bara är nybörjare, men det kommer att vara värt det. Vi har inte sett att andra värdleverantörer håller sig vid kvalitetskundupplevelse som InMotion gjorde.

Så varför inte prova sin tjänst? Du kan gå ut inom 90-dagars pengarna tillbaka garantiperioden!

Siteground

Besök värden »

Siteground-bra-hosting-planer

SiteGround har blivit populärt under de senaste åren, särskilt med den mängd energi den har investerat i marknadsföring. Men de har en solid värdtjänst för att säkerhetskopiera den, ännu mer, mycket få företag kan tävla med det. Det rekommenderas faktiskt av skaparna av de tre stora innehållshanteringssystemen där ute. WordPress, Drupal och Joomla !, uppmuntrar alla sina användare att prenumerera på SiteGround. Det är också ett av de bästa alternativen för människor som precis börjar sin satsning på webben.

Gå till vår detaljerade SiteGround-granskning

SiteGround fanns sedan 2004 och skapade ett hem för mer än 800 000 domännamn och ännu mer nöjda kunder. De har tjänat sin position genom att erbjuda några riktigt gratis webbhotelltjänster. För det första är deras serverarkitektur perfekt och redo för en allvarlig belastning. Med en 99,97% drifttid kommer du inte att uppleva några pauser i tillgängligheten på din webbplats. Dessutom kommer din webbplats att ladda hastigheten vara 700 millisekunder, så att du kan vara säker på att den kommer att ge bästa möjliga kundupplevelse för alla dess användare. Vi är säkra på att SiteGround är tillräckligt snabba för att gå det mot det bästa av dem.

Deras kundsupport är också högst upp. Vi är nöjda när vi provade det själv och vi hittade inga klagomål på olika forum. De tog cirka två minuter att svara på vårt första samtal och vi fick ett tydligt svar direkt. Agenten vi pratade med var respektfull och kunnig. Hon respekterade vår tid och såg till att vårt problem också löstes inom rimlig tid.

När det gäller prissättning är SiteGround-erbjudandet stabilt. De erbjuder ett pris per månad på 3,95 dollar. Med den här planen får du 10 GB lagringsutrymme och tillräckligt med hög hastighet bandbredd för 10.000 månatliga besök. Du kan komma åt deras servrar via cPanel och olika värdefulla servrar. Det innehåller också användbara e-handelsinstallationer, om du vill lansera en onlinebutik. Så du har all den programvara du behöver för den.

SiteGround är värd sin berömmelse och vi kan helhjärtat rekommendera det. Om du är intresserad av att lära dig mer, kolla in deras officiella webbplats!

A2Hosting

Besök värden »

A2Hosting-bra-hosting-planer

A2Hosting är inte ett alltför populärt namn, men det erbjuder den typ av hastighet som nästan ingen annan webbhotell erbjuder under en delad värdplan. Det är den perfekta platsen för nybörjare som vill slå tävlingen med galen laddningshastigheter och en enastående användarupplevelse. A2Hosting hävdar att det är 20 gånger snabbare än tävlingen. De kan verka som att de bara skryter, men de har verkligen något att visa för det.

Läs vår A2Hosting-recension här

A2Hosting ger en hastighet på 370 millisekunder, som är snabba. Egentligen fyra gånger snabbare än branschgenomsnittet. Så om du vill slå tävlingen genom att springa snabbare än dem är A2Hosting det rätta valet. Du kan köra en webbplats så fort som någon annan med en dedikerad webbhotell skulle göra. Du kan skapa några riktigt fantastiska användarupplevelser med detta. Deras drifttid är lika solid med 99,98% under hela året.

När vi överväger kundsupport har A2Hosting saker rätt igen. Kundtjänst är också bra. Deras agenter verkar ganska pålitliga och arbetar hårt nog för att göra en tand i din online-strävan. Vi gav vår kundtjänst en enkel uppgift och det gjordes inom en timme, även om de förmodligen är oerhört upptagna. Vi fick också ett snabbt 4-minuters svar efter vårt första meddelande, så det var en femstjärnig upplevelse genom och igenom. De kan nås 24/7/365, vilket är bra för alla som just har börjat sin första webbplats.

Det enda som besviken oss var A2Hostings prissättning, men för att inte säga att det är orimligt. Eftersom du kan få en solid och snabb webbhotell för $ 3,92 per månad. Men om du vill gå med vapen som flammar med full hastighet på A2Hostings servrar för $ 9,31 per månad.

Om hög hastighet och tillförlitlighet är vad du letar efter, finns det mycket att förvänta sig med A2Hosting. De är en fantastisk utgångspunkt för alla som bara vill lansera sin första webbplats. För mer information, kolla in A2Hostings officiella sida.

Hostgator

Besök värden »

Hostgator-bra-hosting-planer

Ett av de största företagen inom värdverksamheten är den Texas-baserade HostGator. De har pågått hårt på marknaden i 15 år i rad och de verkar inte att de någonsin kommer tillbaka. Du kan verkligen inte stöta på en YouTube-video utan att se en HostGator-annons och den reklamstrimmen har pågått under de senaste tio åren.

Läs vår djupgående HostGator-recension

HostGator är för närvarande hem för mer än 9 miljoner domännamn och är också i samarbete med Linux och Cisco. Du har antagligen hört talas om dem. De är verkligen jättar och jättar är starka och obevekliga. Deras tjänster är också starka, med en kraftfull driftstid och fantastiska laddningshastigheter. Din webbplats kommer att vara online 99,99% av året och ger dig 800 till 500 millisekund laddningstid. Men vi rekommenderar inte att du använder en delad hosting på HostGator, eftersom det finns bättre alternativ tillgängliga.

Du bör snarare välja molntjänsttjänsten, som är snabbare och mer pålitlig än något annat. Cloud Hosting-arkitekturen bygger på ett helt nätverk av serverdatorer som ger en mer konsekvent hastighet och drifttid. HostGators molntjänsttjänster har en 100% drifttid och en 500 millisekund laddningshastighet. Det är en av de högsta värdplanerna för startnivån på marknaden just nu, eftersom den bara kostar $ 2,75 per månad.

Men HostGator är inte en utmärkt webbhotell för nybörjare eftersom de ger en kraftfull tjänst, men för att de också är användarvänliga. HostGators cPanel är otroligt enkelt att ta hand om och det låter dig ställa in ett helt innehållshanteringssystem för cPanel. Det ger dig också möjlighet att göra dina uppgifter på nolltid med väldigt lite belastning.

Om du letar efter en verkligt kraftfull tjänst som låter dig hantera alla aspekter av att driva en webbplats är detta värdlösningen för dig. För mer information om HostGators Cloud-värd, kolla in deras officiella webbplats.

Slutsats

Att starta din första webbplats kan göras mycket lättare om du skapar rätt grund. Det är också lättare att göra om serverns funktioner är lätta att komma åt. Så vad väntar du på? Varför inte välja bland de allra bästa alternativen där ute?.

Jag hoppas att du har haft glädje av att läsa den här artikeln och hoppas att vi hjälpte dig att lära dig något nytt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector