Bygg din webbutik med WordPress-tema för grannskapet

grannskap online shop wordpress tema


Grannskapstema – Live Demo

Alla letar efter ett fantastiskt tema för sin webbplats som inte bara ser bra ut utan också erbjuder många användbara och intressanta funktioner och den kan användas för flera ändamål.

Introduktion till grannskapstema

Det bästa lyhörda WordPress-temat med flera ändamål är Neighborhood som kostar 64 $ och du kan hitta det på ThemeForest. Temat är skapat av SwiftIdeas och de erbjuder dig 6 månaders support och framtida uppdateringar.

Grannskapet är kompatibelt med WordPress 4.4+, WooCommerce 2.4+ och den senaste uppdateringen som mottogs var den 10 december 2015, nu är version 3 live med flera funktioner som rad- och kolumnlayoutstillgångar i Page Builder, bildtexter, önskelista-knapp till externa produkter.

Temat är superkänsligt, näthinneklart och har gränslös färganpassning, det använder också Swift Page Builder version 2, kraftfulla Meta-alternativ, 2 reglage-plugins: Revolution Slider som värderar $ 15 och Swift Slider, Superior Typography.

Följande video visar hur Swift Page Builder fungerar:

Få grannskap – för endast 64 dollar

Grannskapet kommer med WooCommerce, katalogläge, produktzoomsfunktion, WPML-översättningsklar, SEO-optimerad och demoinnehåll.

Syftet med WordPress Theme för grannskapet

WordPress Neighborhood Responsive Multi-Purpose Shop Theme kan användas för att skapa en trevlig, professionell och vacker webbplats som presentationswebbplats eller en e-handelswebbplats. Du kan också använda temat för olika domäner, till exempel smykkeshop, klädbutik eller konsultpresentationswebbplatser.

Omgivningsanpassade artikeltyper

Med hjälp av detta tema kan du skriva flera anpassade artikeltyper som portfölj där du kan lägga till en ny portfölj eller nya portföljkategorier, vittnesmål, klienter, jobb, vanliga frågor, produkter och team. Alla anpassade artikeltyper gör att du också kan skriva specifika kategorier och några av dem låter dig skriva taggar.

För portfölj har du funktioner som miniatyrbilder, detaljmedia, portföljmeta och sidbakgrund, för en vittnesmål kan du ange en citat medan för klienter kan du ange klientlänk. Jobb och vanliga frågor anpassade artikeltyper är enklare och den produkt som är den mest avancerade med möjlighet att lägga till Meta-alternativ som korta och långa beskrivningar, sidtitel, brödsmulor, sidtitelbakgrund, flera sidorum. Du kan också kontrollera om din produkt är virtuell och / eller nedladdningsbar tillsammans med det vanliga priset, försäljningspriset, SKU-kod, inventering, länkade produkter, attribut, leverans och så vidare.

Alternativ för grannskapstema

Neighborhood har många uppsättningar alternativ, den första är den allmänna uppsättningen där du kan aktivera underhåll, välja en anpassad underhållslägesida, aktivera responsivt, välj sidlayout, välj sidoskugga, ladda upp anpassad favicon, sätta RSS Feed URL, lägg till anpassad CSS, lägg till spårningskod, ladda upp admin-logotyp och aktivera Front End Style Switcher.

Den andra uppsättningen alternativ är prestandafunktionen som bara har möjlighet att välja om man vill aktivera eller inte en massa förförminifierade skript utan behov av några plugins.

Den tredje uppsättningen är bakgrundsalternativ där du kan använda en bakgrundsbild, ladda upp en bild, ställa in bakgrundsstorleken och förinställa bakgrundsbilden på kroppen och så vidare.

Rubriken har sina egna alternativ så att du kan visa mobilhuvud på surfplattelandskap där upplösningen är mindre än 1024 pixlar, du kan aktivera toppraden och konfigurera toppraden tillsammans med sökteksten, vänster text, höger text, du kan också aktivera prenumerera , översättning, konto, kundvagn, önskelista.

Dessutom kan du lägga till en prenumerationskod för prenumeration, välja en sidhuvudlayout, en logotyp, en retina-logotyp, logotypbredd, logotyphöjd åsidosättande, logopullning, aktivera header-overlay, header-opacitet, mini-header, logo hover fade effect, header skugga , rubrikens sökposttyp och sökning.

Sidfoten har intressanta alternativ som widgetavsnitt, avdelare, layout, upphovsrättsavdelning, upphovsrättsdelare och går till toppknappen.

Ljusboxalternativ är separata och du kan välja lightboxnavigering, miniatyrbilder, hud och delning medan supersökningen kan aktiveras även på mobil, inte bara på bärbara datorer och du kan skriva fält 1-text, fält 2-text, fält 1-filter, fält 1-etikett och så vidare tills fält 6 gör en fantastisk supersökning mycket användbar vid produktsökning och så vidare.

Alternativ för kampanjfält är också tillgängliga så att du kan aktivera det och skriva text, samtidigt är färgschemat också tillgängligt och låter dig välja ett befintligt färgschema, importera ett färgschema eller exportera ett färgschema tillsammans med en förhandsgranskning. Under färgschemaalternativ finns tillgångsbakgrundsalternativ som används för alternativa bakgrunder såsom alt 1 bakgrundsfärg, alt 1 textfärg, alt 1 bakgrundsbild, alt 1 bakgrundsstorlek och så vidare tills alt 10.

Det finns också flera alternativ för arkiv- och kategorialternativ, till exempel sidfältskonfiguration, där du kan välja antingen vänster sidofält, höger sidofält, allmän sidfält, visningstyp, men också portföljarkivskärm och portföljarkivkolumner, i ett ord arkivlayouten och kategorisidor och widgets.

Temat erbjuder alternativ för teckensnitt såsom Googles teckensnittsuppsättning, karaktärsstilsort, kroppsstandardstilsort, rubriksteckensnitt, rubrik standardteckensnitt, menyteckensnitt, menystypsnitt, meny Googles teckensnitt, meny FontDeck-teckensnitt och FontDeck JS-kod. Nedanför detta avsnitt finns alternativ för teckensnittsstorlek där du ställer in pixlar för kropp, kroppsriktningshöjd, meny, h1, h1 radhöjd, h2, h2 linjehöjd och så vidare tills h6.

Testimonials-alternativ låter dig välja vittnessidan medan jobbalternativ låter dig välja jobbsidan.

grannbutiksida

WooCommerce-alternativen är bara en del av alla WooCommerce-funktioner som finns tillgängliga i det här avsnittet, såsom produktöverläggsövergång, produktöverläggsövergångstyp, sidbyggare på produktsidor, katalogläge, produktbeskrivning på butiksidor, produktbeskrivningsflikar läge, bildzoom, sidofält konfiguration, flera texter för nytt konto, hjälpfält, e-post kundvård modal, frakt information modal, returer och utbyte modal, faqs modal och feedback modal.

Du kan aktivera profiler på sociala medier genom att skriva användarnamn för twitter, dribble och andra eller profil-URL för Facebook i avsnittet om sociala profiler. Det finns många sociala nätverk och du kan använda dem för att förbättra populariteten.

Det sista avsnittet är import- och exportalternativ från fil eller URL, glöm inte heller spara-knappen efter att du valde dina alternativ!

WooCommerce-funktioner ingår i grannskapet

På WooCommerce-funktioner kan du se beställningar efter ordernamn, datum, totalpris och du kan också ändra dem med olika åtgärder där du kan ställa in status vid bearbetning, slutföra eller se den.

Du kan också se rapporter efter år, månader, datum, produkt, kategori men också rapporter om kunder och lager. Du kan till och med ladda ner rapporterna i. CSV-format.

WooCommerce har också mer avancerade inställningar än temat WooCommerce-alternativ som allmänna inställningar där du hittar basplats, sälja platser, standardkundeadress, butiksmeddelande, valutalternativ; produktinställningar som mätningar, åsikter, butiks- och produktsidor, produktbilder, lager och nedladdningsbara produkter om så är fallet.

Skatter är också en annan del av WooCommerce så att du kan ställa in skattealternativ, standardskattesatser, reducerade skattesatser, nollsatser.

Kassasektionen har kassaprocessalternativ, kassasidor, kolla slutpunkter, betalningsportar, BACS-alternativ, CEC-alternativ och betal vid leveransalternativ, PayPal alternativ.

Vid leverans finns det leveransalternativ tillsammans med flera typer av försändelser och olika kostnader, men nästa gång hittar du kontosidorna och registreringsalternativen och till slut har du e-postmeddelanden, avsändare och mallalternativ.

För avancerade användare finns det också API-alternativen där du kan få API: et och använda det på en extern programvara.

Inkluderade plugins med Neighborhood

Neighbourhood kommer med olika plugins som YIT Plugins: Önskelista där du kan ställa in färger och andra allmänna inställningar som titel, önskelista sida, position, omdirigering till kort, olika texter, skjutreglage och olika sociala nätverk, Revolution Slider som är en premium plugin som kan skapa olika typer av reglage och det lägger till många effekter som slinga, framsteg, position, utseende, navigering, miniatyrbilder, spinner, parallax, mobil touch etc. och Punch-teckensnitt där du kan lägga till ett nytt teckensnitt.

I slutändan kan du säga att Neighborhood är ett av de mest användbara teman både för onlinebutiker eller bara en enkel presentationswebbplats med många färger och layouter beroende på dina önskningar och dina behov, eftersom SEO är optimerad och användarvänlig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map