Bygg en webbplats, få en gratis COM-domän och e-postadress för företag

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Bygg en webbplats, få en gratis COM-domän och e-postadress för företag
0 6 мин.

bygga webbplats få gratis domännamn e-postadress


Vill du skapa en webbplats för ditt företag? I den här tutorialen kommer jag att visa dig hur du ställer in din webbplats och får ett gratis .com-domännamn samt en företags e-postadress. Här är två steg-för-steg-guider som hjälper dig att bygga en professionell webbplats:

 1. Hur man bygger en företagswebbplats med WordPress
 2. Hur man skapar en professionell webbplats med HTML / CSS

Om domännamn

Domännamn används för att identifiera en webbplats och för att enkelt komma åt den, annars skulle besökare behöva ange serverns IP-adress i sin webbläsare som är mycket svårt att komma ihåg.

Det finns olika förlängningar, några av dem representerar specifika länder medan andra representerar regeringar, organisationer och så vidare.

bluehost gratis domänföretags e-post

Du kan köpa domännamn från alla webbhotellföretag som Bluehost som erbjuder .com, .co, .club, .us, .space, .website, .org, .net, .info, .biz och .name host på produkterna. och domäner-menyn där du skriver önskat domännamn och väljer tillägget i en rullgardinsmeny.

Nästa steg är att trycka på nästa blå knapp och kontrollera om den önskade domänen är tillgänglig. Om det är tillgängligt måste du registrera dig med näve, efternamn, land, gatuadress, stad, stat, postnummer, telefonnummer och e-postadress tillsammans med din faktureringsinformation och du kan också välja om du vill ha skydd för domänskydd som kostar $ 0,99 per månad och din kontoplan där du kan se hur mycket kostar den önskade domänen om du betalar i förskott för ett år, i detta fall kostar en .com $ 11,99.

Om du väljer webbhotell får du också ett gratis domännamn men priserna är månatliga så för ett års förskottsbetalning är $ 6,95, för två år är $ 5,95, för tre år är $ 4,95, för ett år av Business Pro är $ 19,95, för två år år för Business Pro är $ 16,95, för tre år av Business pro är $ 14,95, för en standard dedikerad server är priset för en månad $ 144,99, men den första månaden är $ 75 medan ett standard VPS 1-pris för en månad är $ 24,99 där den första månaden är $ 15.

Om webbhotell

Webbvärdar är vana att lagra webbapplikationer och särskilt webbplatser, de är flera typer av värd så gratis att det vanligtvis bara är bra att testa skript och CMS, delade är perfekta för små bloggar, grupperade, återförsäljare, virtuell privat server, dedikerad värd, colocation center och molnhotell. Du kan ladda upp nästan vad som helst till din webbhotell via en FTP-klient som filer, bilder, videor eller musik men du kan ha begränsningar avseende våld, upphovsrätt eller nakenhet om du har den här typen av filer.

Bluehost erbjuder delad hosting som har priser mellan $ 3,95 och $ 14,95 per månad, VPS hosting med priser mellan $ 14,99 och $ 59,99 och dedikerad hosting från $ 74,99.

bluehost delade värdplaner

Den delade värden har ett grundpaket som tillåter en webbplats, du kan använda 50 GB utrymme, obegränsad bandbredd, standardprestanda, 5 parkerade domäner, 25 subdomäner, 5 e-postkonton och 100 MB e-postlagring per konto, pluspaketet tillåter 10 webbplatser och har 150 GB utrymme, 20 parkerade domäner, 50 subdomäner, 100 e-postkonton, $ 150 marknadsföring erbjudanden, 1 SpamExperts, Global CDN och 500 MB e-postlagring per konto medan affärspro-paketet gör att du kan ha obegränsad webbplats och du har också obegränsat webbplatsutrymme, bandbredd, högprestanda, obegränsad parkerade domäner, underdomän, e-postkonton, e-postlagring, $ 300 marknadsföring, 2 SpamExperts, 1 SSL, 1 dedicerad IP, 1 domän sekretess och SiteBackup Pro.

Det finns fyra VPS-paket, det första är standardpaketet med 2 CPU-kärnor, 30 GB SAN-lagring, 2 GB RAM, TB-bandbredd, 1 IP-adress, den andra är den mest populära och den namnges förbättrad med 60 GB SAN-lagring, 4 GB RAM, 2 TB bandbredd och 2 IP-adresser. Premiumpaketet förbättras med 3 CPU-kärnor, 120 GB SAN-lagring, 6 GB RAM, 3 TB bandbredd medan det ultimata paketet har 4 CPU-kärnor, 240 GB SAN-lagring, 8 GB RAM och 4 TB bandbredd.

För dedikerad webbhotell finns det tre paket, ett av dem är standardpaketet med x 2,4 GHZ CPU, 1 TB lagring, 4 GB RAM, 5 TB bandbredd, 3 IP-adresser, det andra är det förbättrade paketet med 4 x 2,5 GHZ CPU , 8 GB RAM, 10 TB bandbredd, 4 IP-adresser medan den sista är den högsta med 4 x 3,3 GHZ CPU, 16 GB RAM, 15 TB bandbredd och 5 IP-adresser.

Molnvärdet är antingen en start, en prestanda eller ett affärspro-paket, medan det första paketet endast tillåter en webbplats, det har bara 100 GB lagringsutrymme, 100 e-postkonton och 500 MB e-postlagring, de andra två tillåter obegränsad webbplats, obegränsade konton, obegränsad e-postlagring med dubbelt eller tredubbelt RAM och CPU och framåtvärdet av marknadsföring erbjudanden. Lokal caching och 1-klick resursskalning är tillgängliga för alla tre paketen men det andra har bara 1 SpamExperts medan den sista har 2 tillsammans med dedikerad IP, SSL-certifikat, domänens integritet och säkerhetskopiering och återställning av webbplatser.

Speciell för WordPress användare Bluehost erbjuder fyra paket som blogger, professionella, företag och företag som har mellan 100 miljoner till obegränsade besök per månad, 30 GB 240 GB lagring, 30 GB till 240 GB säkerhetskopiering, 2 GB 8 GB RAM, 5 till 30 WP-webbplatser , 1 IP-adress, Positive SSL, SiteLock Premium eller Enterprise och Positive Wildcard SSL.

Hur man får en gratis .com-domän och e-postadress

Alla värdpaketpriser sänks antingen under den första månaden eller om du betalar i förskott för ett, två eller tre år, även med ett gratis domännamn som www.example.com och om du väljer de kraftfullaste paketen har du en gratis e-postadress för företag med obegränsade konton och obegränsad lagring, till exempel [email protected]

VPS-paketen och dedikerade paketet har också en pengar-tillbaka-garanti och 24/7 support, de är extremt flexibla och användbara för alla typer av klienter medan WordPress-paketen också har en pengar-tillbaka-garanti, 24/7 support men också förbättrad cPanel, Sitelock CDN och åtminstone SiteLock Pro som säkerhet.

Med hjälp av webbhotelltjänsten från Bluehost, inte bara att du får gratis eller till och med obegränsad e-postkonton och lagring, utan du får ett gratis .com-domännamn, men du kan bygga ett kraftfullt, SEO-optimerat, flerspråkigt och användarvänligt med hjälp av cPanel , det Softaculous autoinstallationsskriptet, FTP och källkodredigeraren som WinSCP / Notepad ++, men också dina egna programmeringsfärdigheter eller bara webbplatsskaparen som erbjuds av Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector