Bygg en webbplats med lägsta investering och sälj den för vinst

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Bygg en webbplats med lägsta investering och sälj den för vinst
0 9 мин.

bygga och sälja webbplatser för vinst


Det finns tusentals människor som tjänar av vända webbplatser. Även om det är en tuff marknad kommer en bra webbplats att sälja snabbt för en enorm vinst.

De flesta nybörjare för nybörjare på webbplatsen misslyckas, eftersom de inte vet hur man gör det från början till slut. Vissa kan ha en bra idé, andra kan ha en stor budget, men om du inte vet hur man kombinerar dem kommer du inte att kunna skapa en webbplats som säljer. I dag kommer jag att räkna upp några skäl till varför du bör tänka på bygga och vända webbplatser, också kommer att lära dig hur du gör det på rätt sätt.

Varför bygga en webbplats och sälja den?

Att bygga webbplatser för kunder är ett bra sätt att tjäna pengar. Det kan ge dig en stabil och långsiktig inkomst om du har tillräckligt många kunder. Det kommer dock att kräva mycket ansträngning och tid att hitta nya klienter som behåller den nuvarande kundens webbplats och stöder dem. Detta är ett heltidsjobb.

Tänk om du redan har ett heltidsjobb, men vill tjäna lite extra pengar? Du kan försöka bygga en webbplats i din fritid. Att bygga upp en webbplats från grunden med en programvara som WordPress kommer inte att ta lång tid. Du kan komma online på några dagar, med bara några timmars arbete med en minimal budget.

Vad är den initiala investeringen för att bygga en webbplats?

Här talar vi om årliga utgifter, medan hosting och domän köps på minst ett års plan.

 • Delad webbhotellplan kommer att kosta cirka $ 5 / månad, det vill säga $ 60 per år
 • Domännamnsavgift är cirka $ 10-15 / år för en .com-domän
 • WordPress – det är gratis programvara med öppen källkod; använd det med förtroende.
 • Premium wordpress-tema – engångskostnad på $ 40-60 (men du kan också använda ett gratis)

Så för att sammanfatta det, behöver du en budget på 100-120 $ för att få din webbplats online. Efter detta kommer den del där du skapar och laddar upp innehållet. Om du inte är bra på att skriva artiklar eller inte har tid att skapa innehållet kan du lägga ut den här delen, men det kommer att kosta cirka $ 5- $ 10 per artikel.

Hur man bygger en webbplats?

Du bör aldrig starta en webbplats baserad på en idé som låter bra. Om du har en idé, ta dig tid, göra din forskning, analysera marknaden och konkurrensen, ta reda på om det finns någon efterfrågan på en sådan webbplats. Fråga folks åsikt om olika webbansvariga forum, men berätta inte för dem hela din idé, eftersom någon kan stjäla den.

När din forskning är klar och du har valt en lönsam nisch kan du nu börja bygga din webbplats.

Det första steget är att få en webbhotellleverantör. Gå inte med den billigaste webbhotell du hittar, välj istället ett webbhotell som tillhandahåller pålitlig och prisvärd service. Det finns webbhotellleverantörer som erbjuder ett gratis domännamn samt reklamkrediter. Du kan spara lite budget på att välja en värdplan som följer med dessa bonusar. Om du bygger din webbplats med WordPress bör du välja ett webbhotell som är bra på WordPress-värd och erbjuder ett klick på installationsverktyget.

Du bör använda WordPress för att bygga din webbplats av några skäl:

 • Det är gratis att använda och enkelt att konfigurera (ingen erfarenhet är nödvändig för att komma igång)
 • Det är lätt att anpassa och anpassa dess funktionalitet till dina behov
 • Det är mycket populärt, så dina potentiella köpare kanske redan vet hur de använder det

När ditt system är klart installerar du ett gratis eller premium WordPress-tema, installerar de plugins du behöver. Här är en tutorial som förklarar hur man skapar en webbplats med WordPress.

Nu kan du börja lägga till innehåll. Detta är den mest tidskrävande delen, eftersom du måste skriva unika artiklar av hög kvalitet. Om du vill påskynda saker kan du lägga ut en del av innehållsskapandet; men detta kommer att kräva en extra budget. Beroende på författarens erfarenhet och nivå på att skriva kan en artikel kosta dig mellan $ 5 och $ 50 per femhundra ord.

Vilken typ av webbplatser säljer bra?

Nischen är en mycket viktig faktor när man bygger en webbplats. Att välja en nisch kan vara svårt. Du måste alltid leta efter ett visst ämne som har en genomsnittlig tävling, men som fortfarande har lite pengar i det. Du behöver inte vara expert på det ämnet, men du bör ha lite kunskap eller vara villig att lära dig mer. Annars kommer det inte vara möjligt att skriva nödvändigt innehåll.

3 typer av webbplatser som säkert kommer att sälja:

 • Innehållswebbplatser
 • Webbplatser för försäljning av produkter eller tjänster
 • Anslutande webbplatser

Innehållswebbplatser: detta är de mest populära webbplatserna. I den här kategorin kan du inkludera bloggar, nyhetswebbplatser, forum, bilddelningswebbplatser, etc. Dessa webbplatser är vanligtvis monetiserade genom att sälja annonsutrymme eller via Google Adsense.

Säljer produkter eller tjänster: dessa webbplatser är vanligtvis byggda med en e-handelsplattform (det är möjligt att skapa en webbutik med WordPress) och fokuserar och säljer vissa typer av tjänster eller produkter. Dessa typer av webbplatser kanske inte säljer särskilt bra, eftersom de kräver mer ansträngning och tid att köra och underhålla. Det finns dock några undantag som den här:

rolig webbplats till salu

Konceptet att sälja roliga potatispaket online verkar vara en bra affärsidé och ser mycket lönsam ut.

Den här killen hävdar att webbplatsen PotatoParcel.com lanserades i maj 2015 och redan har genererat över 40 000 USD i intäkter. Det finns 6 dagar kvar tills försäljningen är slut, och auktionen är redan på $ 16 000. Lycka till Alex! Ser fram emot att se hur denna auktion slutar.

Anslutande webbplatser: är också mycket populära. Dessa typer av webbplatser liknar mycket innehållswebbplatser, men de fokuserar mer på att skapa innehåll kring vissa typer av produkter eller tjänster. De flesta granskningswebbplatser tjänar pengar genom affiliate-försäljning.

Vad är min webbplats värd?

Förmodligen är detta den viktigaste frågan som kommer upp när du säljer en webbplats. För hur mycket ska du sälja det?

När du säljer en webbplats kommer du också att sälja innehållet, domänen, hela affärsidén som ligger bakom den. En domän kan vara värt mer än själva webbplatsen. Vanligtvis kommer webbplatser att sälja för 10 till 12 gånger mer än den vinst de genererar på en månad. Så om din webbplats tjänar 100 dollar på en månad kan du sälja den för $ 1200. Visst är detta bara en oskriven regel, men det kan ge dig en bra referens för att beräkna hur mycket din webbplats är värd.

Var jag ska sälja min webbplats?

Det finns många webbplatser där du kan sälja din online-fastighet. Det billigaste sättet är att posta på webbansvariga forum och lägga din webbplats till försäljning där. Du kan också skicka e-post till din tävling, de kan vara intresserade av att köpa din webbplats.

Du kan också prova på auktionswebbplatser som Flippa.com eller fråga en mäklare på Latonas.com för att hjälpa dig att sälja din webbplats. Dessa tjänster kommer dock att kosta dig pengar. Oavsett vilket alternativ du väljer att sälja din webbplats, se till att betalningen sker genom en spärrtjänst. På detta sätt kan du vara säker på att pengarna kommer fram.

Slutord och rekommendation

Om du precis börjar med webbsajtning bör du veta att det kommer att bli en lång resa tills du säljer din fyrplats. Så var ihållande och släpp inte lätt. Jag upprepar mig hela tiden, men det är viktigt att välja en nisch som är lönsam och har ett bra marknadsvärde. För att kunna bygga en framgångsrik webbplats behöver du en stark bas för den, så att webbhotell inte heller kan förbises. Så se till att du väljer en bra webbhotell och bygger din webbplats med ett bra verktyg. Jag rekommenderar WordPress.

Snabb uppdatering: Jag höll ett öga på Flippa för att se hur PotatoParcelAuktionen går ner. Jag blev förvånad över att auktionen slutade på 28 500 dollar och inte uppfyllde reservpriset. Även om webbplatsen inte sålde just nu vet säljaren att någon ville betala det beloppet för det. Detta är ett mycket bra exempel på hur en bra idé omvandlas till en webbplats kan ge dig mycket pengar. Så vad väntar du på? Gå och börja skapa en webbplats!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector