För- och nackdelar med InMotion Hosting – Är InMotion Hosting fortfarande ett bra val?

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'För- och nackdelar med InMotion Hosting – Är InMotion Hosting fortfarande ett bra val?
0 6 мин.

känsla och nackdelar med känslor


När du väljer en webbhotell för din webbplats kommer många faktorer att spela – webbhotellföretagets rykte och tillförlitlighet, vilka typer av webbhotell som finns tillgängliga, värdfunktionerna som erbjuds, garanterad drifttid, kundsupport och naturligtvis prissättning. Att hitta en webbhotell under 2018 som kontrollerar alla dina värdkrav kräver lite forskning, men om du letar efter en långsiktig värdpartner, kommer det att vara metodiskt i din sökning vara fördelaktigt på lång sikt.

Som professionell eller verksamhet som letar efter webbhotell kommer du säkert att stöta på InMotion Hosting delade webbhotellplaner tillsammans med deras robusta dedikerade och VPS-värdplaner. Tidigare i år utökade InMotion Hosting sina VPS- och WordPress-värdpaket med nya planer, vilket ger dig fler valmöjligheter när det gäller värd.

Vår granskning av InMotion Hosting tar en titt på dessa nya planer och diskuterar om InMotion Hosting fortfarande kan vara ett bra val för 2018.

InMotion Hosting Review

inmotion värd granskning

InMotion Hosting marknadsför sig som en webbhotellleverantör som tillgodoser både små, medelstora och företagskunder såväl som proffs. Denna webbhotell erbjuder all SSD, PCI-kompatibel värd i kategori A datacentra och lovar en driftstopp på 99,99%.

Värdplaner sträcker sig från affärsdelade hostingplaner till dedikerade servrar i kommersiell klass. Alla planer är konfigurerade med hastighet, säkerhet och skalbarhet i åtanke, med verktyg som autouppdateringar för webbappar, hackskydd, anpassad brandvägg, DDoS-skydd och gratis SSL.

Låt oss titta närmare på konfigurationen och priset på de värdpaket som upprättas av InMotion Hosting.

Ställ in din webbplats med InMotion Hosting

Kolla in InMotion officiella webbplats, välj en värdplan och börja bygga din webbplats. Du stöds med förstklassigt stöd och 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Börja nu “

InMotion värdplaner

Innan vi kommer in på de viktigaste detaljerna för varje värdtyp som erbjuds av InMotion, är det värt att nämna att denna webbhotell erbjuder en gratis webbplatsmigrering med alla planer, vilket kan vara praktiskt om du vill byta till InMotion.

När det gäller prissättning är InMotion värdpaket något högre än medianpriset för detta värdnivå, men den senaste tekniken och användbara listan över funktioner som erbjuds med dessa paket står för det något högre prishoppet. Till skillnad från andra värdar som kan ta betalt för webbplatsöverföringar eller säkerhetskopior erbjuder InMotion dem gratis.

Affärsdelad hosting planer på InMotion prissätts mellan $ 5,95 / månad och $ 13,99 / månad. Dessa planer inkluderar ett gratis domännamn, obegränsat hårddiskutrymme och bandbredd och en svit av marknadsföring (kundhanteringsverktyg, gratis annonskredit, besökerstatistik, etc.) och säkerhetsverktyg (gratis SSL, automatisk säkerhetskopiering, hackskydd, DDoS-skydd, etc.).

inmotion delade affärshotell för- och nackdelar

WordPress-värd är en annan värdtyp som finns på InMotion med priser från $ 6.99 / månad. Det finns så många som sex olika WordPress-värdplaner som du kan välja mellan, var och en erbjuder ett gratis domännamn, obegränsad bandbredd, SSD-lagring, BoldGrid webbplatsbyggare, WordPress förinstallerat tillsammans med auto-uppdateringar, gratis säkerhetskopior, WP-CLI-integration , gratis annonskredit och en 90-dagars återbetalningsgaranti.

inmotion wordpress värd för och nackdelar

VPS planer på InMotion finns tillgängliga i hanterade och självhanterade alternativ, med priser som börjar på $ 29,99 / månad respektive $ 19,99 / månad.

Hanterade VPS-planer levereras med gratis serverhantering, uppdateringar och patchning och cPanel & WHM ingår. Självhanterade VPS-plan har full root-åtkomst med SSH-nycklar för mer kontroll och flexibilitet.

Live-state-stillbilder, gratis säkerhetskopiering och DDoS-attackskydd erbjuds med både hanterade och självhanterade planer.

inmotion vps fördelar och nackdelar

InMotion s dedikerade servrar packa ännu mer kraft och resurser, och även här kan du välja att du planerar från sex olika konfigurationer, varav tre är dedikerade servrar i kommersiell klass. Priserna börjar från så låga som $ 99,99 / månad.

Alla dedikerade servrar har SSD-prestanda, 100% upptidstidsgaranti, Linux OS, gratis cPanel & WHM, gratis 1-till-1-sysadmin-tid och säkerhetsförsvar i flera lager genom Auto-Updates & Corero DDoS-skydd.

inmotion dedikerade servrar fördelar och nackdelar

Reseller värd planer börja på $ 13,99 / månad och har gratis WHMCS, cPanel, eNom, dedikerad IP, Launch Assist och SSL. Gratis serverhantering, en 90-dagars återbetalningsgaranti och gratis säkerhetskopiering ingår också i dessa planer.

inmotion återförsäljare värd för och nackdelar

InMotion Hosting-kundsupport

inmotion support center granskning

Mail, chat och telefonsupport är sätten att komma i kontakt med InMotion kundsupport, som erbjuds dygnet runt. Denna webbhotell är stolt över att erbjuda mänskligt drevet, USA-baserat stöd.

Supportcenter som finns tillgängligt på InMotion-webbplatsen är en annan värdefull källa till hjälp för dem som vill bekanta sig med olika produktguider och videohandledning.

Utan tvekan är InMotion överst i deras spel när det gäller värdvariation, säkerhet, prestanda och värdteknologi. Låt oss dock se vad som är några av de bästa och några av de inte så bra aspekterna av värd hos InMotion 2018:

Fördelar & Nackdelar med InMotion Hosting

Som en sammanfattning av ovanstående, här är en fördelar och nackdelar med InMotion Hosting som kan hjälpa dig att få en bättre överblick över fördelar och nackdelar med att bli en InMotion Hosting-kund.

Fördelar – Varför välja InMotion Hosting?

Det finns många skäl till varför InMotion bör göra det på din lista över värdar att överväga under 2018 inklusive:

 • SSD-prestanda på alla planer;
 • Gratis domännamn;
 • Gratis webbplatsöverföring;
 • Gratis säkerhetskopior & livstillstånd ögonblicksbilder;
 • Gratis säkerhetsverktyg;
 • 90-dagars återbetalningsgaranti;
 • USA-baserat support tillgängligt dygnet runt.

Nackdelar – Vad är dåligt med InMotion Hosting?

Här är de punkter där InMotion kanske inte uppfyller dina förväntningar:

 • Inget Windows-värdalternativ;
 • Långa åtagandeperioder.

InMotion erbjuder uteslutande Linux-baserad SSD-värd, så om du är i behov av Windows-värd är InMotion inte för dig.

Det faktum att InMotion erbjuder PCI-kompatibel SSD-värd innebär att deras värdpaket är dyrare än de värdar som erbjuder traditionell värd. Men om bättre hastighet och prestanda är viktiga för dig, och du inte är en fan av att räkna pennies, kan InMotion vara ett bra val för 2018.

Sista tankar om InMotion Hosting

För alla konton är InMotion en pålitlig webbhotell med välkonfigurerade värdplaner som tillgodoser behoven hos webbplatsägare och företag som söker PCI-kompatibel värd som är prestanda och säkert. Ändå, om du är försiktig med långsiktiga åtagandeperioder kanske du inte gillar att InMotion ber dig att registrera dig för längre perioder för att njuta av rabatterade priser eller vissa freebies.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector