GoDaddy-för- och nackdelar – Är GoDaddy fortfarande ett bra val?

godaddy för- och nackdelar


GoDaddy är bäst känd som en domänregistrator, men deras webbtjänster inkluderar en varierad svit av andra onlinetjänster inklusive webbhotell, webbsäkerhet, onlinemarknadsföring, verktyg för byggande av webbsajter och professionell webbhotell. Som ett USA-baserat domänregistrerings- och webbhotellföretag har GoDaddy över 71 miljoner domännamn under sin ledning och imponerande 17 miljoner kunder över hela världen.

Webbhotelltjänsterna som erbjuds av GoDaddy inkluderar både Windows- och Linux-baserade värdplaner genom flera delade hosting, hanterade WordPress-värd, virtuella privata servrar och dedikerade värdplaner.

Om du är intresserad av att registrera dig hos dem 2018 kommer vår GoDaddy-recension att ge dig skopan om fördelar och nackdelar med GoDaddy.

GoDaddy Review

godaddy granska för- och nackdelar

Hos GoDaddy är det ingen brist på värdpaket som sträcker sig från överkomliga delade värdplaner för grundläggande webbplatser eller nybörjare till mer avancerade planer för högdrivna webbplatser som drivs av experter och företag.

GoDaddy erbjuder ett gratis domännamn med alla årliga planer, en 99,99% drifttidsgaranti, 24/7 support och en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Fortsätt läsa vår GoDaddy-recension för att bekanta dig med värdplanerna, värdfunktionerna och kundsupporten som GoDaddy erbjuder..

GoDaddy värdplaner

Delade värdplaner på GoDaddy kommer antingen med Linux OS eller Windows OS. Priserna för båda typerna av delade värdplaner börjar på $ 2,99 / månad om du registrerar dig för 3 år.

Delade värdplaner inkluderar obegränsad bandbredd, databasbackup & återställa, cPanel, gratis domännamn med årliga planer, 1-klick resursuppgraderingar, 1-klick installationer, 24/7 säkerhetsövervakning och DDoS-skydd, och vissa planer har obegränsad domänhosting med obegränsat diskutrymme.

godaddy delade värdplaner för och nackdelar

Om din webbplats har en e-handelskomponent eller om du bara letar efter en högre nivåplan med dedikerade resurser, är GoDaddy’s Affärshotellplaner erbjuder prestanda på servernivå till överkomliga priser. Dessa planer är optimerade för webbplatser med e-handel och hög trafik.

Priserna för affärshosting börjar på $ 19,99 / månad med 1 till 4 GB minne, 60 GB till 240 GB lagring, upp till 2 CPU: er, obegränsad bandbredd, obegränsad domän- och databasvärd, gratis SSL-certifikat för 1 år och ett gratis Microsoft Office 365 företags e-post.

godaddy affärshotell planerar fördelar och nackdelar

Om du letar efter WordPress-värd, GoDaddy har du täckt. Du kan välja mellan 7 WordPress-värdplaner, varav fyra är utformade för att tillgodose behoven hos professionella. Vanliga WordPress-planer börjar från så lågt som $ 3,99 / månad, medan WordPress Pro-planer börjar på $ 14,99 / månad.

Vanliga WordPress-planer innehåller förbyggda webbplatser och dra & drop page editor, gratis teman och mallar, gratis dagliga säkerhetskopior & Återställningar med 1 klick, gratis domän med årliga planer, gratis WordPress-hantering (kärnprogramvaruuppdateringar och säkerhetsuppdateringar), skanning och borttagning av skadlig programvara, 24/7 support och 99,9% drifttid.

WordPress Pro-värd har SSL installerat på varje webbplats, CDN-statisk bildcaching, säkerhetskopiering på begäran, iscensättningssida, flera cachelager, sFTP / SSH-åtkomst för WP-CLI och Git och mer.

godaddy wordpress värd för och nackdelar

VPS planer med Linux börjar på $ 17,99 / månad, medan Windows-baserade VPS-planer börjar på $ 27,99 / månad. Alla planer inkluderar full root-åtkomst, obegränsad bandbredd, gratis dedikerade IP: er, gratis 1-års SSL-certifikat, cPanel / Plesk, fil- och DB-säkerhetskopior, uppdateringsfria uppgraderingar och tre nivåer av hantering: självhanterad, hanterad och fullständigt hanterad.

godaddy vps är värd för och nackdelar

Dedikerade servrar med Linux börjar på $ 69,99 / månad, medan Windows dedikerade paket börjar på $ 99,99 / månad. Även här finns det tre nivåer av serverhantering som du kan välja (självhanterade, helt hanterade och hanterade servrar). Ometerad bandbredd, cPanel / Plesk, gratis 1-års SSL-certifikat och gratis dedikerade IP: er erbjuds också med dessa planer.

GoDaddys andra webbtjänster inkluderar webbplatssäkerhetsverktyg som skannar, övervakar och tar bort skadlig programvara, erbjuder korta responstider, obegränsad borttagning av skadlig programvara, acceleration av CDN-prestanda och förebyggande av WAF-skadlig programvara. Förutom att erbjuda webbsäkerhet strävar GoDaddy också efter att tillgodose marknadsföringsbehoven för e-handelswebbplatser, företag och individer.

godaddy dedikerade servrar fördelar och nackdelar

GoDaddy kundtjänst

godaddy stöd för- och nackdelar

GoDaddy har två supportkanaler – telefonsupport och livechatt – tillgängliga för dem som behöver hjälp med problem relaterade till deras värdkonton. Medan telefonsupport är tillgängligt dygnet runt är livechatt endast tillgängligt under arbetstid.

Nybörjare kan kolla GoDaddys supportsidor som innehåller steg-för-steg-guider för hur du börjar med din värdplan och flera andra användbara artiklar och guider.

Ett GoDaddy Support Community-forum är också tillgängligt med bidrag från expertpersonal och andra GoDaddy-kunder.

Fördelar & Nackdelar med GoDaddy

Om GoDaddys värdutbud verkar tilltalande för dig, är du inte ensam. GoDaddy är älskad av miljontals kunder över hela världen för sina väl utformade värdplaner och pålitliga tjänster. Om du funderar på att ta ditt företag till GoDaddy 2018, läs våra Pros & Nackdelar med GoDaddy för att se om det är något du bör vara medveten om innan du tar steget att gå med i GoDaddy.

Fördelar – Varför välja GoDaddy?

Detta är de främsta skälen till att GoDaddy kan vara ett utmärkt val under 2018:

 • Gratis domännamn erbjuds med alla årliga planer;
 • Bra val av Linux- och Windows-baserade värdplaner;
 • cPanel / Plesk-kontrollpaneler;
 • Bra säkerhetsfunktioner (gratis SSL-certifikat, gratis säkerhetskopiering, säkerhetsövervakning dygnet runt, skanning och borttagning av skadlig programvara etc.);
 • 99,9% drifttidsgaranti;
 • WordPress Pro-paket designade för utvecklare, designers och andra branschexperter;
 • 24/7 telefonsupport;
 • 30-dagars återbetalningsgaranti;
 • Gratis dedikerade IP: er;
 • 1-klick resursskalning;
 • 1-klicks säkerhetskopior & Återställ.

Nackdelar – Vad är dåligt med GoDaddy?

GoDaddy kan skryta med flera planer i olika värdtyper och erbjuder några fantastiska funktioner med sina planer, men de kan falla bakom i vissa avseenden, nämligen:

 • Med några planer måste du registrera dig i 3 år för att dra nytta av de annonserade rabatterade priserna;
 • Begränsat livechatsupport (endast tillgängligt på arbetsdagar under arbetstid);
 • Några uppsäljningar i kassan.

Få upp till 87% RABATT på GoDaddy webbhotell. Använd vårt erbjudande!

Slutsats om GoDaddy

Om du letar efter en långsiktig värdpartner under 2018 är GoDaddy absolut rätt val att överväga. Deras värdpaket svarar på ett mycket varierat kundsegment från nybörjare till erfarna experter.

Med en närvaro i branschen på två decennier är GoDaddy ett av de mest kända namnen inom domänregistrering och webbhotell, och det har fått vetenskapen att erbjuda webbhotelltjänster som svarar på behov och budgetar för individer och företag som letar efter webbhotell under 2018.

GoDaddy är inte det du letar efter? Du kan överväga att välja några av de bästa GoDaddy-alternativen som vi rekommenderar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map