Hur hittar du den bästa billiga leverantören av Magento?

best-cheap-magento-hosting


Det finns många lösningar att välja mellan när det gäller att bygga en onlinebutik. Du kan göra det med Shopify, WooCommerce (ett WordPress-plugin), BigCommerce, Volusion och så vidare. Även om alla dessa är fantastiska plattformar, Magento är också en mycket bra lösning för att bygga en onlinebutik.

Magento är en e-handelsplattform med öppen källkod som ger köpmän allt de behöver för att driva en onlinebutik. Det är utformat för personer som inte har någon webbutvecklingskompetens och har också en mycket hjälpsam gemenskap som hjälper mycket om du letar efter en lösning på något.

En butikshållare kan bara lista några få eller till och med tiotusentals produkter i sin butik. Ett stort antal teman och plugins tillåter användare att anpassa sin butik efter deras önskemål. Magento erbjuder ett mycket robust system som du kan hantera med grundläggande datorkunskaper. Du kan utöka den och lägga till anpassad funktionalitet, även om det är en punkt där kodningskunskap krävs. För det måste man anställa en utvecklare som förstår hur Magento fungerar.

Men om du bara vill skapa en webbutik kan du göra det. Det är enkelt att ladda ner och installera layouter och plugins som passar din butik. När du har installerat den på din server har du tillgång till en robust lista över funktioner direkt. Om du är en nybörjare blir det ibland förvirrande och det kräver en betydande inlärningskurva.

Magento är en mycket kraftfull e-handelslösning som egentligen inte kunde jämföras med andra, eftersom den erbjuder en oändlig mängd funktioner och möjligheter om du vet hur du använder den. Av detta skäl kan det vara mycket kostsamt att ha en Magento-webbplats som hanteras.

Även om det kan användas gratis och har ett användargränssnitt som mellananvändare enkelt kan hantera, används det mest av stora butiker med hög budget. Det finns antalet versioner du kan välja mellan. Du kan ladda ner Community Edition gratis och du kan också använda en gratis demonstration av Enterprise-planen om du registrerar dig för den.

När en individ eller en grupp individer har för avsikt att starta en stor butik, anställer de ofta en utvecklare eller en webbguru för att hantera installationen av systemet för dem. Så Magento används mest av människor som har professionell webbutveckling erfarenhet. Om du inte har någon webbutvecklingsupplevelse och ändå vill skapa en webbplats själv, är det bäst om du hittar en annan lösning.

Bygg din webbutik

När du har kört detta system kan du göra nästan vad som helst när det gäller att skapa en onlinebutik. Med anpassade designverktyg kan användarna skapa exakt design och layout de har i åtanke. Det finns också ett stort antal förbyggda mallar som du kan välja mellan, som på ThemeForest.

Magento är ett allt i ett e-handelspaket, så du behöver inte använda andra verktyg för att hantera marknadsföring. När du väl har den igång konfigureras SEO automatiskt; du behöver bara tänka på det om du vill.

Förhandsvisning & Ladda ner Coccinelle Magento Theme

Naturligtvis hanteras betalningar med absolut enkelhet. Magento implementerar betalningar med ett klick, skickar till adresser, gästutcheckningar och annat efter behov. Det integrerar också cirka 50 betalningssystem online.

Systemet har en ganska stark säkerhet för att skydda dina användares och ditt företags information. Magento erbjuder också en ganska dyr service ($ 1 000) för att lösa alla problem som din webbplats kan ha.

Du har också ett starkt stöd. Det finns alla möjliga resurser på deras webbplats som kan hjälpa mycket.

Fördelar och nackdelar med att använda Magento

Som något annat system är ingenting felfritt. Magento är mycket kraftfull mjukvaror på företagsnivå som är bra, utan tvekan om det. Men det finns många andra faktorer att tänka på som kanske inte gör det så tilltalande vid andra tanken. Det övergripande problemet med Magento är att det förmodligen kommer att konsumera mycket tid och pengar att använda det på full kapacitet. Det är viktigt att titta igenom fördelar och nackdelar innan du hoppar in i ett system även om det är väldigt lovande. Men jag behöver inte berätta för dig, det är därför du är här.

Fördelar

 • Flexibilitet – Som en öppen källkodsplattform kan du enkelt hitta och lägga till mallar och plugins som hjälper dig att skapa den webbplats du föredrar. Du kan också anpassa dessa mallar och till och med Magentos källkod. Att vara så flexibel är en av Magentos största styrkor.
 • Full av funktioner – Magento har många funktioner som andra plattformar helt enkelt saknar. Det kan vara svårt att implementera system med flera valutor, flera platser och flera språk, medan Magento kan göra det enkelt.
 • Gemenskapens version är gratis – Små och medelstora företag kan dra stor nytta av detta eftersom de kan sänka mycket av sina kostnader.
 • Mycket lyhörd – Idag är optimering av din webbplats för mobila enheter en viktig del av framgången. Mobilanvändare ökar i antal med varje år som går, och de handlar mycket från sina handhållna enheter. Magento har du täckt, eftersom det enkelt låter dig skapa mobila webbplatser som erbjuder en gedigen upplevelse för dina användare.
 • Stark och hjälpsam gemenskap – Magento är en av de mest använda e-handelsplattformarna i världen och har ett starkt och stödjande samhälle du kan vända dig till. Tack vare detta har vi snabbt stöd och en så stor gemenskap arbetar alltid för att skapa ytterligare tillägg. De har också inspirerat många redan befintliga teman och plugins. Om du har några problem eller frågor kan du alltid hitta någon annan som antagligen har stött på och löst det tidigare.

Nackdelar

 • Dyr – Som sagt, Magento är mjukvaror på företagsnivå. Visst kan du ladda ner communityversionen gratis, vilket är bra, men Enterprise-versionen kostar mer än $ 15 000 per år. Det riktar sig till stora företag som har råd med det. Detta är förmodligen den största nackdelen med denna mycket populära e-handelsplattform.
 • Höga bostadskrav – Magento kräver en dedikerad server som är specialiserad för den. De flesta vanliga bostadsplattformar kan inte riktigt användas för att vara värd för det. Du bör också ha en utvecklare som konfigurerar den på servern, vilket också kostar pengar. Boende Magento har sina egna begränsningar, eftersom det är stort och kräver mycket optimering. Du kan enkelt få dina webbplatser att krascha om det inte görs ordentligt.
 • Svårt att hitta utvecklare – Magento-utvecklare är ganska knappa på marknaden och även om du hittar en så debiterar de mycket. Det finns några autentiska utvecklare som verkligen förstår hur Magento fungerar. Systemet har också en oerhört stor databas, så det behöver någon som kan hantera den.
 • Tidskrävande – Oavsett hur skicklig du är, tar anpassningar mycket tid. Magento laddar långsamt vilket kan vara en bra avstängning för många. Detta är bara ett problem om du använder gemenskapsversionen. Enterprise Premium-versionen har ganska snabba laddningshastigheter.

Bygg din butik med Magento

Att installera en riktig Magento-webbplats för ett företag kan ta mellan 50 och 500 timmar för en utvecklare. Det finns några viktiga frågor du bör svara innan du hoppar till handling. Beroende på ditt svar kan den tid det tar för processen halveras eller det kan vara dubbelt.

 1. Vilken typ av tema / layout skulle du vilja ha? Vill du implementera ett förbyggt tema eller ha ett eget anpassat tema?
 2. Vill du använda standarduppsättningen av funktioner som Magento erbjuder, eller vill du ha några anpassade funktioner utvecklade för dig?
 3. Har du en tydlig, väl avrundad idé om hur din webbplats ska se ut och fungera?

Om du svarar på dessa tre frågor kommer du på rätt väg och du får till och med en bättre uppfattning om budgeten som kommer att behövas för att skapa din webbplats.

En annan viktig komponent för att bygga en Magento-baserad webbplats är värd. Du måste veta vilken typ av värd som behövs för den webbplats du har i åtanke. Det finns några toppspelare inom webbhotell som erbjuder de tjänster du behöver och vi talar om dem i följande avsnitt.

Hur man väljer rätt webbhotell för Magento

Nu är Magento ett hungrigt odjur, så det kräver lite kraft för att fungera och för det måste du välja rätt värd.

Precis som när du bygger en webbplats, ju bättre idé du har om vad du vill och hur den ska fungera, desto lättare är det att välja rätt tjänst. Vi har skrivit den här guiden för att hjälpa dig att välja rätt värd och vi rekommenderar också vårt bästa val för Magento webbhotell.

Tänk på följande faktorer när du letar efter en värd:

 • Din webbplats totala resultat
 • Hur många produkter har du
 • En genomsnittlig månatlig trafik
 • Kommer det att vara en liten butik eller en stor butik?

Hårdvaruspecifikationer är också viktiga. Att välja en server för din webbplats liknar det att välja en dator själv. Till att börja med bör du välja en maskin med VPS-server, fyrkärniga processorer (4 kärnor), 8 GB RAM (eller mer). SSD-hårddiskar kommer också att öka belastningshastigheterna mycket, så prioritera maskiner som har dem.

Typer av värd

Du kan välja att använda hanterade servrar eller självbetjäningsservrar.

Om du väljer värd för självbetjäning måste du göra allt själv. Du måste köra servern, installera programvara och tänka på komplicerad administration. Men du kan också anställa en professionell för att göra det åt dig. Om du föredrar att ha mer frihet och själv lösa problem, har du det.

Om du väljer managed hosting, din webbhotellleverantör tar ansvar för många saker. De kommer att migrera din webbplats till sin server om du behöver den, fixa alla problem relaterade till värd som kan uppstå. I grund och botten har du ett team av professionella som ser efter din webbplats. HostGator till exempel gör ett bra jobb på det och deras servrar har fullt stöd för Magento.

Det finns många webbhotell som erbjuder managed hosting till ett lågt pris. Du kan använda HostGator, BlueHost eller InMotion för att ha dig själv en gedigen webbhotell som du kan lita på. HostGator har planer som stöder Magento från endast $ 2,95 per månad. Naturligtvis varierar priserna beroende på vilken leverantör och vilka planer du väljer, men du hittar enkelt den som passar dig.

Typer av värd för Magento

Delad värd – Det här är den billigaste värdplanen du kan hitta. Även om det är en bra start för att bygga din Mangeto eCommerce-butik, men den fungerar inte på lång sikt. Magento kräver en stor mängd serverresurser, som delad hosting saknas. Säkerhet är också en huvudsaklig oro för delad hosting.

VPS Hosting – Dessa servrar kostar mycket mindre än dedikerade servrar. Det beror på att du delar servern med ett antal andra webbplatser där. Du kan installera nästan vilken programvara som helst och ställa in dess hastighet. Det enda problemet är att lastningshastigheterna och maskinens totala prestanda också kan bero på angränsande webbplatser.

Dedikerade servrar – Dedikerade servrar är ganska dyra men du får maximal prestanda på din server. Du behöver inte dela ett rum med någon och ha hela maskinen för dig själv. Om du vill att dina sidor ska laddas så snabbt som möjligt är det den du bör arbeta med.

Rekommenderade värdar

 • I rörelse – De erbjuder en mycket solid tjänst för användare på alla kompetensnivåer och har det bästa valet för småföretag. Power-tjänsten är 5,39 dollar i månaden, vilket är perfekt om du vill starta en onlinebutik. Det erbjuder enkel installation, SSD-hårddiskar och ett pålitligt supportteam som du kan ringa för att hjälpa dig.
 • Hostgator – Denna leverantör erbjuder ett automatiskt Magento-installationsprogram, så att du kan ha den igång på din dedikerade server med ett enda klick. Du kan också köpa deras affärsplan som kommer med ytterligare fördelar.
 • Bluehost – BlueHost har också ett automatiskt Magento-installationsprogram som låter dig ställa in det med ett enda klick. De har din rygg med ett support dygnet runt. Mer än två miljoner webbansvariga litar på sin tjänst av goda skäl. Deras månadspris börjar på $ 2,95, vilket är fantastiskt med tanke på alla godbitar de erbjuder.

Även om Magento kommer att gå bra med en delad, billig värdplan, så snart din webbplats börjar få besökare, måste du uppgradera till en VPS-plan. VPS-värd ger dig mer flexibilitet och mer resurser än delad värd.

Slutsats

Magento är rakt fram i vad den har avsett att göra. Företaget strävar efter att erbjuda den bästa e-handelslösningen. De har redan det mesta av marknaden och av en mycket god anledning. Magento är solid och pålitlig när det gäller att driva din webbshop.

Det är redan ganska tydligt att detta system riktar sig till stora företag snarare än genomsnittliga användare. Om du arbetar solo kan du förmodligen bättre använda en annan tjänst som Shopify, WooCommerce eller Volusion.

Även om Magento kräver mycket vård, ansträngning och resurser, kommer det att tjäna dig bra i gengäld. Om den här e-handelsplattformen låter som det är vad du behöver och vad du skulle hantera, är du några klick bort från att använda den.

Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig att få en mer avrundad idé om vad Magento är och att du har hittat rätt webbhotell för din webbplats!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map