Hur hittar du den bästa PHP webbhotellleverantören?

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Hur hittar du den bästa PHP webbhotellleverantören?
0 6 мин.

hitta bästa php webbhotell leverantör


Med hjälp av Wikipedia är PHP det mest populära programmeringsspråket på serversidan att bygga webbplatser med. I oktober 2010 använde cirka 75% av alla webbplatser och i februari 2014 använde över 82% PHP. Detta populära programmeringsspråk med öppen källkod används från små tråg till stora, höga komplexitet och stora trafikwebbplatser som Facebook, Wikipedia och andra..

Det mest populära innehållshanteringssystemet som WordPress, Joomla, Drupal är också byggt med PHP. OpenCart, osCommerce och andra kända skript med kundvagn med öppen källkod använder också PHP-språk.

# 1 InMotion Bästa PHP-värd

InMotion erbjuder värd för företagsklass för PHP-skript, webbplatser och applikationer. Delade, VPS och dedikerade planer finns också tillgängliga, från $ 4,19 / månad.

mer information här … »

Eftersom PHP är så utbredd väljer många programmerare att lära sig PHP som sitt första programmeringsspråk. Tro det eller inte, alla webbhotellleverantörer har stöd för PHP. Så om du vill publicera din PHP-webbplats eller skript online kan bokstavligen varje värd göra jobbet. Det finns dock några saker att tänka på när du köper PHP webbhotelltjänst.

Att ha ett så stort antal leverantörer som erbjuder PHP-värd kan driva slutanvändaren till en osäker position. Att utvärdera varje företags funktioner, php-inställningar, priser och support är en oändlig uppgift. För att spara tid gjorde jag en lista över de viktigaste aspekterna att tänka på för en PHP-webbhotell; Jag har också gjort en lista över de bästa PHP-värdleverantörerna som jag använder.

Erkänner ett bra PHP-värdföretag

Valet av en PHP-värd skiljer sig inte mycket från valet av en vanlig webbhotell. Först måste du veta dina egna behov. Vad är viktigt för ditt projekt och vad du förväntar dig av en webbhotell? Enligt min mening borde din potentiella värdleverantör ge svar på följande frågor:

 • Vilka versioner av PHP är tillgängliga på deras servrar?
 • Vilka tillägg som finns tillgängliga finns det möjlighet att lägga till andra?
 • Hur ofta säkerhetskopior utförs?
 • Erbjuder värden support för PHP?
 • Är värdpaketet prisvärt?

Om värdleverantören som påstår sig vara en bra PHP-värd men inte tillhandahåller tillräckligt med information till ovanstående frågor, förmodligen bör du bara gå vidare. Låt oss nu analysera varje enskild fråga och ta reda på varför det är viktigt att veta om PHP-version, tillägg, säkerhetskopiering, support och pris?

hitta php webbhotell leverantör

PHP-version: värden du ska arbeta med bör erbjuda flera php-versioner, så du kan bestämma vilken som ska användas på ditt konto. Det är viktigt att du också har möjlighet att uppdatera till den senaste PHP-versionen. Ett värdföretag som bara erbjuder äldre versioner av PHP är inte en bra värd. Uppdateringar är mycket viktiga inte bara för säkerhet utan också för prestandaförbättringar. Det är också bra att veta när företaget utför en versionuppdatering på sina servrar, för om du kör äldre versionskript kan en uppdatering leda till PHP-fel och du vill undvika detta genom att uppdatera din kod.

PHP-tillägg: varje webbhotell erbjuder ett antal PHP-tillägg. Men installerar nya tillägg när användaren behöver dem? Om ditt skript eller webbplats behöver ett specifikt tillägg för att köras, se till att din potentiella värd har installerat det. Vanliga användare bryr sig inte om detta, och förlängningar finns antagligen inte på promosidan. Så om du inte kan hitta information om ett visst PHP-tillägg, kontakta värdens tekniska support. Om de inte vet vad du pratar om ska du inte bry dig med den värden.

Säkerhetskopior: Du bör alltid ha säkerhetskopior av din webbplats och skript. Även om värdföretaget erbjuder dagliga säkerhetskopior bör du också ha en kopia av dina PHP-skript och databas så småningom. Säkerhetskopier är dock bra eftersom du kan göra en snabb rollback om något händer med din webbplats.

PHP-stöd: vanligtvis får ett vanligt värdkonto inte installera nya tillägg eller nya php-versioner, så det är viktigt att ha onlinestödet för att hjälpa dig med det. För att testa deras förmåga och färdigheter inom PHP, ställ dem bara PHP-relaterade frågor innan du registrerar dig. Om de vet svaren kommer du att vara i goda händer.

Pris: När du väljer en värdplan är priset inte det avgörande elementet, men vid någon tidpunkt bör du också ta hänsyn till kostnaden för ditt värdpaket. Om du ska köpa en delad värdplan bör kostnaden ligga någonstans mellan $ 5-10 per månad. Vissa värdföretag som InMotion eller BlueHost erbjuder rabatter för nya kunder, så du kan också dra fördel av detta. Kostnaden för en VPS-värdplan börjar på $ 20 som betalas varje månad, medan en dedikerad PHP-server kan kosta $ 150 per månad. Observera att högre pris inte betyder bättre service i värdbranschen, det är i själva verket en rip-off.

Slutsats och rekommendation om bra PHP-värd

Du har förmodligen fler frågor att ställa din potentiella värd. Tveka inte att göra det, se till att värdföretaget kommer att hjälpa dig på något sätt; du är kunden och du valde dem av en anledning, så de bör tillhandahålla.

# 1 InMotion Top PHP webbhotell

InMotion är ett bra val för alla PHP-projekt, deras delade affärshotellplan börjar på $ 4,19 per månad och de erbjuder också VPS och dedikerade servrar.

mer information här … »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector