Hur man bygger en fastighetswebbplats med WordPress?

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Hur man bygger en fastighetswebbplats med WordPress?
0 9 мин.

bygga fastighetswebbplats med wordpress


De flesta tror att WordPress bara är ett enkelt innehållshanteringssystem för bloggar. Eftersom vissa programmerare och webbdesigners använder det för att skapa webbplatser för fastigheter såg användare hur användbart det klassiska WordPress är. Du kan använda WordPress för att skapa alla typer av webbplatser, inklusive fastighetssajter.

I den här artikeln kommer jag att visa dig tre sätt du kan använda för att bygga en fastighetswebbplats med WordPress:

 • med ett tema
 • med ett plugin
 • använder ett tema och plugin (rekommenderas inte)

Bygga webbplatsen med ett tema

På Internet kan du hitta specifika WordPress-teman för fastighetswebbplatser, men också för allmänna annonser, som kan användas för fastighetsändamål. Om du vill använda ett tema för din WordPress-webbplats för fastigheter, rekommenderar jag att du köper en. Du bör inte använda gratis teman eftersom de antingen inte är helt utvecklade eller komplexa nog för en fastighetswebbplats och de är fulla av buggar. Naturligtvis har de inte ett ordentligt stöd heller. Men om du vill testa marknaden för fastighetswebbplatser kan du använda ett gratis tema från WordPress hemsida.

För att välja ett bra tema kan du se efter kommentarer från andra användare, antal försäljningar, betyg och sista datum då temat uppdaterades.

För att installera ett tema behöver du bara gå till din WordPress Dashboard, vid Utseende och sedan till Teman. Här trycker du på knappen Lägg till ny, väljer alternativet Uppladdning och välj fil för att söka i det tema du vill ladda upp. När du har valt temat måste du trycka på Enter och Install Now-knappen. Observera: temat måste arkiveras i ett zip-format, annars kan fel uppstå.

wp bostad fastighets tema

WP Residence är ett fantastiskt tema som bara kostar $ 54 och har alla funktioner som behövs för att bygga en professionell webbplats för fastigheter. Detta tema har sålts mer än 4800 gånger på ThemeForest. Den har följande funktioner: skjutreglage för fastighetsenhet med lat laddning, taxonomier för agenter, agentlista kortkod, anpassningsbara taxonomiesidor med bilder och innehåll, kortkod för lista över städer / områden, sidvisningsstatistik med diagram, fullt responsiv, näthinneklar, det fungerar på alla kända enheter, Google maps, GEO-plats, AJAX-filtrering & sök på kartan, anpassade stift, spindel, inlämning av listor, PayPal eller Stripe-betalningar, avancerat medlemssystem, direktbetalning via banköverföring, kontaktformulär 7-integration, kraftfull adminpanel, obegränsad fastighetsinformation, lägg planlösningar, bifoga PDF till egendom, stifthantering, anpassade egendomsfält, anpassad avancerad sökning, boxad eller bred layout, spara sökning & e-postvarning, RTL redo, sök efter funktioner och bekvämligheter, anpassade widgetar och obegränsade sidofält. Det kommer också tillsammans med några användbara plugins: Visuell kompositör, för utformning av sidorna och Slider Revolution för ett professionellt bildspel. Båda plugins är premium och de kostar extra om du köper dem separat, men de ingår gratis med detta tema.

fastighetsmäklare wordpress fastighets tema

Premium Press Fastighets-tema kostar 79 $ och har flera funktioner som 100+ adminalternativ, det är helt lyhört och retina redo, har agent- och medlemsprofiler, anpassade fält, är öppen källkod, enkel att installera, inga extra plugins krävs, mer än 20 betalningsportar, anpassningsbara, onlinebetalningar, SEO-vänliga, kontaktformulär, Google maps, geo-location & avstånd, anpassade sökfält & sök efter plats, anpassningsbara listningspaket, medlemsområde och hanteringsverktyg, användarfavoriter & dela länkknappar, video, bilder, musik & andra filer som laddas upp, dra & släpp layouter på hemsidan och underlätta text & färgändringar.

classipress fastigheter wordpress tema

Ett WordPress-tema för allmänna annonser som du kan använda på en fastighetswebbplats är Classipress. Detta tema är mycket populärt och kostar $ 99. Det kan användas vid olika typer av annonser och kommer med följande premiumfunktioner: flera prissättningsmodeller, anpassade fält & formulär, medlemspaket, kundannonshantering, helt anpassningsbar förstasida, auto-fullständig & föreslå sökning, inloggning för sociala nätverk, avancerad sökning, enkel administration, Facebook-vännerwidget, dedikerad blogg, annonslista besökarstatistik, SEO-vänlig, tema för barn & plugins, AppThemes API, kompatibel med WPML, flera färgscheman, inloggning med tema & anmälningssidor, Google Analytics, Twitter-support, ShareThis support, ladda upp en anpassad logotyp, flerspråkigt stöd och mer.

Bygga webbplatsen med ett plugin

Om du kan använda ett tema för fastighetswebbplatser som också ingår i flera plugins kan du också använda plugins utan ett riktigt tema för fastigheter. Det är inte den bästa lösningen att bygga en WordPress-webbplats för fastigheter, speciellt eftersom i detta fall mer än ett team kommer att fungera för din webbplats: ett team skapade det tema du redan har på din webbplats och ett annat tema kommer att fungera för den valda real- fastighetsplugin. Ofta kan i detta fall en hel del fel eller varningar uppträda, särskilt om du installerar flera plugins som gör samma sak. Plugins kan dela samma PHP-funktion och du ser att några av dem inte fungerar eftersom en konflikt uppstod. Du kan installera plugins på nästan samma sätt som du installerar teman. På din WordPress Dashboard väljer du Plugins och sedan måste du ladda upp och installera en från din dator. Dessa måste också arkiveras i ett zip-format.

Du kan hitta gratisversioner av fastighetsplugins på officiella WordPress webbplats, men de flesta av dem är felaktiga och är inte för populära.

Om du verkligen behöver ett gratis plugin för fastigheter / annonser kan du prova Ytterligare ett WordPress Classifieds Plugin (AWCP). AWCP används på mer än 10.000 aktiva webbplatser och erbjuder intressanta och användbara funktioner som sökannonser efter stad, stat, land, användarnamn eller nyckelord, AdSense-annonser, kontroll över HTML-användning i annonser, begränsa textstorleken på annonsposter, automatisk utgång av annonser, konfigurerbar annonsvisning för AdSense-placering, annonser kan importeras via CSV-filer, annonser kan ha en Share on Facebook-knapp, annonser kan redigeras via front-end, låta affischer meddelas om annonser som löper ut, tillåter betalda eller gratis annonser, stöder PayPal, PayPal Pro, PayFast, Authorize.net och 2Checkout, stöder, ett kreditsystem, support för annonsabonnemang, kontroller för annonspostering, flera bildfunktioner och så vidare.

Jag rekommenderar att du använder premium plugins. AWCP har en premiumversion som innehåller följande funktioner: kategoriikoner, extra fält, regionkontroll, RSS-feeds, presenterade annonser, avgift per kategori, kuponger / rabatter, prenumerationer, kommentarer / betyg, bilagor, BuddyPress, märkt som sålt, begränsade kategorier , chef för annonskampanj och annat.

fastighetsplugin för wordpress

Min andra rekommendation är Web 2.0-katalog som kan lägga till olika funktioner i ditt tema. Plugin kostar 34 $ och har möjlighet att begränsa annonser efter listnivå, Stripe- och PayPal-betalningstjänst, frontend-instrumentpanelen för användare, fakturahantering, klistra och presenterade listalternativ, möjlighet att höja upp, förnya eller uppgradera / nedgradera listor, betyg , innehållsfält, avancerad sökning, ikoner för kategorier, SEO-vänliga, platssökning i radie, Google maps, anpassade kartmarkörer, utskriftsalternativ, bokmärken, integration med kontaktformulär 7, YouTube och AJAX bilagor, responsiv design, 5 typer av widgetar, 12 typer av kortkoder osv.

Med en kombination av två: Theme + Plugin

Detta är det värsta sättet du kan bygga en WordPress-webbplats för fastigheter på grund av PHP-konflikter som kan uppstå mellan ditt fastighetstema och dina fastighetsplugins. Om du stannar kvar lite och tänker kommer både ditt tema och din plugin att ha nästan samma funktioner så att de kommer att byggas på samma sätt med samma PHP-funktion. En PHP-funktion kan bara kallas en gång, men vilken PHP-funktion kommer plugin / tema att återkalla om det finns minst två med samma namn? Ingen av dem. Även om det i det här fallet finns många dödliga fel, installerar vissa personer ett fastighets-tema och också en eller flera fastighets-plugins bara för att “förbättra funktionaliteten” på deras webbplats, som de sa.

Det finns några möjliga kombinationer, men jag rekommenderar dem inte alls. Du kan försöka installera Ytterligare ett WordPress Classifieds Plugin (AWCP) och Classipress. Temat, i detta fall, kommer att erbjuda dig rätt design för en fastighetswebbplats och även vissa funktioner. Dessutom kommer plugin att erbjuda andra funktioner, men kom ihåg att båda programvaran har nästan samma funktioner.

Till slut vill jag rekommendera dig den första lösningen även om den är dyra, men du kan få ett affärstema med många funktioner och några premium plugins i ett paket.

Om du verkligen vill starta en WordPress-webbplats för fastigheter bör du överväga att skapa några tutorials för att lägga till lista och ytterligare information om din webbplats. Om du har pengar kan du hyra agenter för att göra foton till fastigheter och prata med ägarna om deras annonslista. Du kan skapa en fastighetsbyrå som fungerar tillsammans med din fastighetswebbplats.

Glöm inte att skapa webbplatsen för fastighetsbyrå men också för enkla ägare. I det här fallet får du mer innehåll så mer trafik och en större sidrankning.

Avslutar

Oavsett vad du väljer ett tema eller ett plugin för att skapa en fastighetswebbplats med WordPress, bör du tänka på att det inte räcker för att välja den bästa programvaran. Du behöver också en tillförlitlig WordPress-webbhotell. I detta syfte har jag tre rekommendationer:

# 1 BlueHost

från $ 3,95 / månad är det perfekta valet för värd för alla WordPress-webbplatser (inklusive fastigheter)

börja nu! »

# 2 InMotion Hosting

från $ 4,19 / månad är en annan bra webbhotell som är värd för alla WordPress-webbplatser

börja nu! »

# 3 HostGator

från $ 3,96 / månad; perfekt för värd för små till medelstora WordPress-webbplatser

börja nu! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector