Hur man hittar kvaliteten på en webbhotellleverantör

hitta leverantör av webbhotell av hög kvalitet


Det första steget för att hitta en riktig webbhotelltjänst och ett domännamnsregister för din webbplats är att göra forskning på Internet så att du börjar fråga vänner och läsa andra online recensioner om flera webbhotell och deras tjänster, efter det kommer du att gå företagens webbplats och leta efter mer information som pris, resurser, support och så vidare.

Det finns minst fem sätt att ta reda på om kvaliteten på en specifik webbhotell / företag är tillräckligt bra för ditt online-projekt:

Originalitet – vilken affärsmodell de använder?

Vanligtvis måste ett företag för att lyckas vara så originalt som möjligt att erbjuda kreativa och geniala tjänster eller produkter som presenteras på ett annat sätt och inte identiska som andra konkurrenter. Samma fall bör vara tillgängligt för webbhotellföretag, men några av dem har inte t respekterar den första regeln och de kopierar hela konkurrenswebbplatsen, men också hela deras infrastruktur, priser och servicepaket som försöker till och med att bedra klienter och stjäla deras kortinformation och personlig information.

Om du ser ett webbhotellföretag som har en original webbplats med en osynlig design, med vackra färger, speciella animationer, fantastiska menyer, widgets, banners och intressanta sidofält, ikoner och text, hittade du ett trevligt webbhotellföretag som bevisar hur professionellt det är är.

Originalitet är det första steget eftersom det visar om teamet bakom värdföretaget verkligen vet att göra vad det borde veta, dessutom om du letar också webbutvecklare för att skapa din webbplats förutom att vara värd för den och lägga till ett domännamn, borde deras webbplats vara riktigt professionell och unik.

Varför du skulle använda ett webbtjänstföretag som inte har egna idéer och saknar originalitet?

Är supporten användbar?

Du har redan valt ett trevligt företag som har en originalwebbplats, men du bör kontakta deras supportteam angående ytterligare information och till och med göra din beställning, bara för att testa hur personen bakom datorn reagerar på dina frågor och vilken typ av person är han.

Det perfekta supportteamet bör svara på din biljett, e-post eller en annan typ av begäran nästan omedelbart att erbjuda dig fullständiga svar utan att låta viktig eller inte så viktig information saknas, och naturligtvis borde de vara mycket artiga och kanske erbjuda andra kommunikationskanaler mellan du och dem gillar Skype eller telefon.

Ibland kan dina problem vara en verklig smärta i röven, men ändå bör stödet göra sitt jobb eftersom de betalas och du också har betalat för produkterna eller tjänsterna. I det här fallet, om du ser en medlem av supportteamet som kämpar med ditt problem, bör du försöka Google problemet och kanske föreslå honom de lösningar du hittade via internet eller så kan du föreslå honom att skicka ditt problem till hans chef som förmodligen är bättre kvalificerad för att lösa det.

Om ditt support verkar inte svara på dina problem tillräckligt snabbt eller om det inte ens är online eller det inte svarar alls, så valde du fel företag och du bör söka i ett annat särskilt om de inte är artiga och hitta inte svar på dina frågor eller lösningar på dina problem.

Pris, förnyelsekostnad, dolda avgifter

Ett av de viktigaste motiven för att välja en bra webbhotell / företag är det pris som ibland till och med är det främsta skälet, människor som väljer webbföretag med dåligt supportteam och utan originalitet bara för att de är billiga, men de inser inte att deras egna företag kommer att vara på samma sätt: billigt, utan originalitet och med dåligt stöd. Så utan kvalitet.

För det mesta, om priset är för lågt, bör du se att något är konstigt och du bör antingen undersöka mer för att ta reda på orsaken till priset, antingen undvika det eftersom du verkligen inte behöver det.

Du måste hitta rätt blandning mellan alla fem element som definierar kvalitet så att du bör se åtminstone efter ett webbhotellföretag som har ett genomsnittspris, en genomsnittlig originalitet och professionalism, ett genomsnittligt supportteam, gör ett genomsnittligt underhåll över sina tjänster och har en genomsnittlig kvalitet. Det är inte bra att låta en av dem vara lägre än genomsnittet och den andra att vara högre, du bör hålla dig på samma nivå för alla fem elementen.

Underhåller de sina servrar regelbundet?

När du har ställt in din budget och hittat ett företag med ett ordentligt och professionellt supportteam och originalitet bör du se hur ofta det valda företaget gör underhållsoperationer och om de uppgraderar sina servrar och tjänster.

Du måste ta hand eftersom vissa av företagen använder skälen “Underhåll” varje gång det finns problem så tekniskt sett är deras resurser inte tillräckligt bra. I det här fallet erbjuder några av dem flera gratisfunktioner vilket innebär att de vill att du ska glömma de problem de just har haft, men även om du accepterar dessa gratisfunktioner kan du ha problem med dem på grund av tekniska problem och då kommer din webbplats att vara offline, vilket gör att du tappar kunder, intäkter, besökare och så vidare.

Hur är det med prestanda? & Uptime?

Det sista elementet är kvaliteten på tjänsterna, så du bör ta hand om pingen, eftersläpning, och drifttid, men du bör också veta att originalitet tillsammans med support, pris och underhåll blandat kommer att erbjuda dig kvalitet. Den verkliga frågan är vilken typ av kvalitet? En bra eller en dålig? För detta måste du följa ovanstående tips och tricks och du måste verkligen göra en forskning och i slutändan en slutrapport om alla webbhotellföretag tillsammans med deras priser, kvalitet, support och andra viktiga element. Du kan till och med skapa en tabell i Excel eller annan liknande programvara och jämföra varje företag och markera de viktiga sakerna du hittade för var och en genom att antingen veta fet eller ändra teckensnittsfärgen till röd. Det är också en bra praxis att inte välja ett webbhotellföretag bara efter en enda granskning eller råd, du väljer riktigt klokare om du har hört och läst flera recensioner och olika rekommendationer.

Glöm inte saker relaterade sunt förnuft som verkliga priser, artig och social kommunikation och en bra lösning för alla möjliga problem med webbhotellföretaget är att registrera allt de säger, antingen genom att kopiera e-post, chattmeddelanden, Skype och Yahoo meddelanden och biljetter i ett dokument eller till och med för att spela in Skype och telefonsamtal. Du bör också spara fakturor, kontrakt och andra dokument som du har gjort.

I slutändan, om du verkligen har stora problem med det valda företaget, bör du gå till myndigheterna och försöka hitta tillsammans den bästa lämpliga lösningen för dig.

Företag
Kampanjpris

1pålitlig kvalitet cpanel värd$ 2,75 / mo
2kvalitetsbudget värd$ 1,99 / mo
3högkvalitativ webbhotellleverantör$ 2,99 / mo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map