Hur skapar du din egen Cryptocurrency webbplats?

skapa cryptocurrency webbplats


Helt sedan deras uppkomst har cryptocururrency fått mycket uppmärksamhet. Digitala valutor har verkligen påverkat hur digitala tillgångar utbyts online och de drivit mot decentralisering av kontrollen, men ändå läggs öppenhet, verifierbarhet och förtroende till ekvationen.

Om du funderar på att lansera en webbplats om cryptocurrencies, vare sig det är en webbplats för cryptocurrency-kalkylatorn, en webbplats för gruvutrustning som säljer, en cryptocurrency-plånbok eller en utbyteswebbplats eller en professionell blogg tillägnad digitala valutor, visar vi dig hur du skapar din egen cryptocurrency webbplats om de senaste betalningsmetoderna som har förvånat finansiella marknader.

Men först ska vi se vad kryptokurser är:

Vad är Cryptocurrency?

I ett nötskal kan cryptocurrency definieras som en digital tillgång, vars utbytesmedium använder kryptografi för att generera ytterligare enheter men också för att säkra och verifiera transaktioner. De är en peer-to-peer-metod för att överföra värde, vilket utesluter störningar från tredje part (t.ex. kontroll av en bank) och därmed eliminerar aspekter som stillestånd, censur eller bedrägeri.

Några av de koncept som cryptocururrency fungerar med inkluderar:

 • Brytning: Med gruvdrift avses processen för att generera nya kryptokurser. Gruvarbetare skapar nya cryptocurrency-enheter vanligtvis från ett begränsat belopp och samtidigt som de gör och underlättar transaktioner mellan adresser.
 • Huvudbok: Alla cryptocurrency-transaktioner registreras i en storbok. Nya transaktioner läggs till i boken och undertecknas av gruvarbetare för en liten avgift.
 • Plånbok: I huvudsak är en cryptocurrency plånbok en fil som består av ett par privata och offentliga nycklar. Din offentliga nyckel är din cryptocurrency-adress (det motsvarar ditt bankkontonummer), medan den privata nyckeln gör att du kan spendera pengar från det kontot. Det är viktigt att ha en säker säkerhetskopia av din plånbok, även om du använder en online-leverantör av cryptocurrency-plånböcker, eftersom du tappar din plånbok, dvs att du har tagit den permanent, gör att du inte kan få tillgång till dina pengar.
 • Blockchain: En blockchain är tekniken som driver kryptokurser som Bitcoin, där ett block i kedjan är en grupp transaktioner, som säkras och undertecknas av kryptografi. Det är ett register över alla transaktioner i nätverket och det är tillgängligt för alla deltagare.

topp cryptocurrency

Även om det finns tusentals kryptokurser, för närvarande är Bitcoin och Ethereum de mest populära. Bitcoin var den första cryptocurrency som dykte upp 2009. För närvarande är Bitcoin fortfarande den mest värdefulla cryptocurrency, vilket också beror på dess inbyggda knapphet – det finns ett begränsat antal bitcoins som ska göras, och gränsen är satt till 21 miljoner bitcoin-märke.

Ethereum kom däremot fram 2015. Till skillnad från Bitcoin är Ether öppen, vilket innebär att utbudet är konstant och expanderande. Det är också en blockchain-appplattform och ett programmeringsspråk som hjälper utvecklare att bygga distribuerade applikationer.

Även om både Bitcoin och Ethereum drivs av principen om distribuerade bokar och kryptografi, så är deras syfte i slutändan mycket annorlunda: Medan Bitcoin skapades som ett alternativ till fiatpengar, är Ethereum en plattform som underlättar sociala kontrakt och distribuerade applikationer.

Att se hur dessa nya valutor vinner mark och banar vägen för nya sätt att flytta värde, samtidigt som de skiftar bort från traditionella system, är det en intressant nisch att få reda på om du är en finansanalytiker eller en cryptocurrency-entusiast.

Skapa din egen Cryptocurrency webbplats

För plattformen för din webbplats rekommenderar vi att du väljer WordPress, som är ett innehållshanteringssystem som är lämpligt för skapandet av praktiskt taget alla typer av webbplatser, inklusive en webbplats med inriktning på cryptocurrencies.

Som en flexibel plattform låter WordPress dig lägga till olika funktioner på din webbplats via plugins. Till exempel Cryptocurrency allt-i-ett WordPress-plugin-funktioner som visar priser och växelkurser, cryptocurrency-kalkylator, accepterar beställningar och betalningar, accepterar donationer, etc..

Andra premium-plugins som CoinCompare visar realtidsnoteringar, handlar och interaktiva diagram för mer än 2000 kryptokurser. Denna plugin kan hjälpa till att identifiera trendmynt och jämföra historiska resultat för olika kryptokurser.

Förutom funktionella aspekter kan hanteringen av din webbplats designas enkelt genom teman, som avgör hur din webbplats ser ut för besökare. Premiumtema har vanligtvis färdiga sidmallar som du kan redigera och anpassa efter dina önskemål.

Även om du inte använder WordPress som din plattform, men vill ha en enkel HTML-webbplats kan du fortfarande använda HTML-mallar som kan anpassas ytterligare och redigeras för att passa dina behov.

Men innan du kan installera nödvändiga plugins och anpassa utformningen av din cryptocurrency-webbplats behöver du först ett domännamn och webbhotell.

Hämta domän & Hosting från InMotion Hosting

Du kan köpa ditt domännamn från kända domänregistratorer som Namecheap, eller du kan registrera ditt domännamn direkt hos din webbhotell, särskilt om de erbjuder ett gratis domännamn med sina värdplaner.

Webbhotellföretag erbjuder ofta domänregistreringstjänster utöver webbhotell. Men webbhotell som InMotion Hosting kommer att erbjuda gratis domänregistrering med delad affärshosting, WordPress-värd och VPS-planer. Om du redan har köpt en domän någon annanstans, kommer du att få domänkredit som kan användas senare.

Starta din kryptowebbplats med InMotion Hosting

InMotion Hosting är populärt för all SSD-värd som erbjuder mycket bättre prestanda och tillförlitlighet jämfört med mekaniska hårddiskar. Gratis säkerhetskopior, skadlig programvara, skräppostskydd, en 90-dagars återbetalningsgaranti, gratis webbplatsöverföringar, gratis webbplatsbyggare och support dygnet runt är bara några av de andra fantastiska funktionerna som erbjuds av InMotion.

Börja nu “

Vilken typ av cryptocurrency-webbplats du planerar att starta avgör vilken typ av värd du bör välja. Om det är en personlig blogg om digitala valutor, kan du börja med en delad värdplan och uppgradera till andra planer om dina krav ändras på vägen. Om det är en resurshungig webbplats kan du behöva mer än en enkel delad värdplan från start.

InMotion: s delade värdpaket börjar på $ 3,49 / månad. Varje delad plan har obegränsad lagring, obegränsad bandbredd, gratis e-postkonton och gratis reklamkrediter som kan användas på sökmotorens reklamplattformar som Google AdWords, Bing eller Yahoo.

inmotion-företag som är värd för kryptovaluta

Om du bygger din webbplats för digital valuta med WordPress kan du också välja en värdplan som är finjusterad för WordPress från $ 6.99 / månad.

InMotion: s hanterade WordPress-värdplattform ger avancerad servercache, gratis automatisk säkerhetskopiering, hack- och skadlig kodskydd, automatiska uppdateringar och säkerhetsuppdateringar, som översätter till överlägsen prestanda och säkerhet för din webbplats.

På WP-2000 och högre planer kan du också få ett premiumabonnemang på hundratals premium-plugins och teman, inklusive en SEO-plugin som kan hjälpa dig att bättre hantera din sökmotorrangering och ett plugin för sceneringssidor, som låter dig testa förändringar och uppdateringar till din webbplats innan din webbplats går live.

För det mesta räcker en delad värdplan eller en hanterad WordPress-värdplan om du inte vill köra olika anpassade applikationer eller resurskrävande applikationer. Om så är fallet och du vill installera anpassad programvara rekommenderar vi att du väljer en VPS-plan, som erbjuder mer resurser och root-åtkomst till din server.

På InMotion börjar självhanterade VPS-planer på $ 19,99 / månad, medan förvaltade VPS-planer börjar på $ 27,99 / månad. Endast de hanterade VPS-alternativen levereras med cPanel och WHM, gratis serverhantering, uppdateringar och säkerhetsuppdateringar. Dessa planer är också optimerade för e-handel, inkluderar gratis dedikerade IP-adresser och gratis SSL aktiverad i cPanel.

Med domän- och värdfrågor ur vägen kan du fokusera på att göra din cryptocurrency-webbplats ser bra ut, och det kan snabbt uppnås genom mallar eller WordPress-teman, vilket leder oss till nästa steg för att bygga din webbplats:

Välj en webbplatsmall

Oavsett om du bygger din webbplats med WordPress eller lanserar en HTML5-webbplats finns gratis teman och mallar tillgängliga för båda. Men om du vill ha tillgång till uppdateringar och säkerhetsuppdateringar, rekommenderar vi dig starkt att gå med ett premiumalternativ.

Du kan hitta premiumtema och mallar som är speciellt designade för kryptokurser på plattformar som Themeforest. Mallen HashCoin är en HTML-mall byggd för webbplatser med bitcoin-kalkylatorer, webbplats för bitcoin-gruvutrustning eller andra webbplatser för digital valuta. Det är en Bootstrap 3-baserad mall som är fullt lyhörd och innehåller 100+ HTML-sidor (flera hemsidealternativ, blogglayouter, anpassade inläggstyper, 404 sidor etc.).

hashcoin html wordpress tema

HashCoin kommer med Visual Page Builder, som låter dig skapa dina sidor med fördefinierade byggstenar, CSS3-animationsbibliotek, som gör att du kan animera alla element, Parallax-avsnitt för elegant och modern visuell effekt, och olika PHP-widgetar (MailChimp prenumerationsformulär, kontakt Form, Twitter-widget etc.).

HashCoin har också en WordPress-version, Coinster, som är ett lyhört gruv- och cryptocurrency-utbytes WordPress-tema. Temat kommer med dra och släpp Unyson Page Builder, WooCommerce-support, kontaktformulär 7 och andra populära plugin-integrationer.

Slutsats

Med nyare och mer påverkande kryptokurser validerar varje dag, digitala valutor är en het nisch att tänka på för ditt nästa online-projekt. Om du vill dyka djupt in i kryptosfären och skapa en blogg om Bitcoin eller Ethereum, eller om du funderar på en webbplats för cryptocurrency-utbyte, kan en bra webbhotell och en snazzy webbplatsmall hoppa igång din webbplats tillägnad kryptorummet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map