Hur skapar jag en webbutik med WordPress?

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Hur skapar jag en webbutik med WordPress?
0 7 мин.

hur man skapar onlinebutik med wordpress


2016 nådde e-handelsförsäljningen i USA 396 miljarder dollar, och 2020 förväntas e-handelsmarknaden växa till en enorm $ 684 miljarder.. Det är uppenbart att det är en bättre tid än någon annan att realisera den onlinebutikidé som du alltid har lagt på den bakre brännaren.

Med dagens diversifierade uppsättning e-handelslösningar och -verktyg har processen för lansering av en onlinebutik förenklats väsentligt till dess att även förstagångsanvändare kan ta sig en gång med minimal ansträngning.

Bygg på WordPress

Beroende på din strategi för att skapa en webbutik, kan du möta valet mellan två möjligheter: gå till en integrerad e-handelsplattformslösning, där de flesta tekniska aspekter och värdaspekter redan hanteras mot en återkommande månadsavgift (t.ex. Weebly eller Volusion), eller välja en egen värdplattform för ökad flexibilitet och full kontroll över alla aspekter av din onlinebutik. Om du inte är en fan av månatliga åtaganden och bristen på full flexibilitet, är en egen värd eCommerce-lösning ditt bästa alternativ.

Som ett heltäckande innehållshanteringssystem har WordPress förmågan att driva alla typer av webbplatser, och det inkluderar e-handelswebbplatser också.

Om du har använt WordPress tidigare – antingen för en blogg eller annan typ av webbplats – är du förmodligen medveten om dess många styrkor. WordPress är allestädes närvarande på webben, eftersom det är CMS för många webbplatser. Oavsett om fördelarna analyseras ur ett SEO-perspektiv, användbarhets- eller flexibilitetssynpunkt, klarar WordPress sig bra i alla dessa kategorier.

WordPress är byggt med innehållskonsumtion i åtanke (text, bilder, videor, bilder etc.). Men hur är det med e-handel? Har WordPress vad som krävs för att hantera den specifika verkligheten på e-handelswebbplatser?

En huvudfunktion i alla onlinebutiker är betalväggen som ligger mellan de produkter / tjänster som erbjuds och konsumenterna. Men andra funktioner som betalningsportar, orderbehandling, lagerhantering, beräkning av fraktkostnader, produktkataloger, rabattkuponger, produktrecensioner etc. är också funktioner som du kan behöva för att driva en onlinebutik.

Vilken kundvagn att välja?

WordPress kommer inte ur funktionen med dessa funktioner, men du kan få dessa funktioner via plugins. Det är här kundvagnar är praktiska för att hjälpa dig lägga till e-handelsfunktioner på din webbplats.

Som en kostnadsfri öppen källkodsplugin som uttryckligen byggs för WordPress kommer WooCommerce att hjälpa dig att tjäna pengar på din befintliga WordPress-webbplats eller bygga en skräddarsydd webbutik.

Här är några av de största fördelarna med att välja WooCommerce för att skapa en onlinebutik:

 • Perfekt för alla storlekar: WooCommerce är lämplig för alla små eller stora onlinebutiker och ger en smidig köpupplevelse oavsett storleken på din butik.
 • Mobil vänliga: Med det växande antalet mobilköpare är optimering av din onlinebutik för att erbjuda en enastående shoppingupplevelse för mobilorienterade kunder också en annan styrka hos WooCommerce, och en aspekt som säkerligen inte kommer att märkas av sökmotorerna..
 • Lämplig för alla profiler: WooCommerce underlättar försäljningen av alla produkter – digitala eller fysiska. Du kan lägga till frakt- och skattekalkylator tack vare WooCommerces geo-platsstöd.
 • Byggt med SEO i åtanke: Kör på WordPress, och WooCommerce drar nytta av sina bästa metoder för SEO.
 • Out-of-the-box betalningsmöjligheter: Det finns fem inbyggda betalningsportar (direkt banköverföring, checkbetalning, kontant vid leverans, PayPal och förenklad handel för USA), och flera fler tillgängliga som tillägg (Amazon Payments, Stripe, Authorize.net, etc.).
 • Massor av kärnfunktioner och tillägg: Du kan dra nytta av en lång lista med kärnfunktioner (lagerhantering, flera kassalternativ, fraktalternativ, rabatter och kuponger, etc.) och tillägg (produkttillägg för försäljning av anpassade produkter, WooSubscription för försäljning av prenumerationsprodukter och tjänster, WooCommerce-bokningar för schemaläggning online-möten osv.), vilket gör att du kan anpassa kundernas shoppingupplevelse till nästan oändliga möjligheter.
 • Design i överflöd: WooCommerce är inte bara mycket funktionell, utan också en utmärkt plattform för att förvåna dina kunder med ögon-godisdesign. Oavsett om du vill integrera WooCommerce med ett WordPress-tema eller om du väljer ett gratis eller premium WooTheme, finns det praktiskt taget inga gränser för vad du kan uppnå.

Vad är PCI-överensstämmelse? Vad ska du veta om PCI-efterlevnad som ägare av onlinebutiker?

Vilken värd att välja för WooCommerce?

bluehost rekommenderade woocommerce hosting

För det mesta är webbhotellens behov mycket annorlunda än på en vanlig webbplats eller blogg. Den typ av webbhotell du väljer formas av faktorer som storleken på din onlinebutik, trafiken den får och vilken kundinformation som du hanterar.

När det gäller e-handel måste du flytta ditt tänkande från traditionella delade värdplaner till e-handelsoptimerade lösningar och VPS-planer. (Måste läsa: Varför ska du inte använda delad hosting för onlinebutik?)

Om du driver en stor butik med tusentals produkter tar en VPS-värdplan hänsyn till de speciella kraven (hög tillgänglighet, extra resurser, högre säkerhet, bättre prestanda, skalbarhet osv.) Din butik kan behöva leverera bästa shoppingupplevelse för dina kunder.

Som en WordPress-godkänd webbhotell erbjuder BlueHost sina kunder fyra VPS-värdplaner – Standard, Förbättrad, Premium och Ultimate – som är byggda från grunden på molnteknik, så att du kan njuta av mer kontroll, ökad flexibilitet och mer kraft för din webbplats.

Beroende på vilken plan du väljer kan du få upp till 4 CPU-kärnor, 240 GB SAN-lagring, 8 GB RAM, 4 TB bandbredd, 1 gratis domännamn, 2 IP-adresser och support 24/7. Dessa VPS-planer kommer också med cPanel inkluderade, dynamiska resurser (möjlighet att lägga till fler resurser på språng), SSH-åtkomst med root-tillstånd, SSL och många andra funktioner för en verkligt transformativ värdupplevelse.

Kostnader för VPS-planer på BlueHost sträcker sig mellan $ 19,99 / månad för VPS-planen för startnivå och $ 59,99 / månad för Ultimate-planen.

Mindre onlinebutiker med lägre trafik kan också dra nytta av BlueHosts WooCommerce-optimerade planer som kommer med WooCommerce-förinstallerad, dedicerad supportlinje, 1 gratis domännamn, obegränsat webbplatsutrymme och bandbredd, SpamExperts, Domain Privacy och SiteBackup Pro i några av planerna, SSL-certifikat, dedikerade IP- och marknadsföringserbjudanden ingår i alla planer. WooCommerce-optimerade värdplaner börjar på endast $ 11,95 per månad.

Skapa din webbshop nu!

Ställ in din WooCommerce onlinebutik med BlueHost och börja sälja idag!

Börja nu! – $ 13.99 / mo »

BlueHost är inte riktigt vad du letar efter? Kolla in vår lista över de 5 rekommenderade WooCommerce-värdleverantörerna för fler alternativ.

Slutsats

Om förmågan att anpassa och ha full kontroll över alla aspekter av din onlinebutik låter som något uppe i din gränd, är WooCommerce rätt plattform för dig. Genom att WooCommerce utnyttjar SEO-fördelen och funktionaliteten hos WordPress kan du enkelt utnyttja dessa fördelar för att lägga till en eCommerce-komponent till din redan befintliga WordPress-webbplats eller till och med skapa en onlinebutik från början.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector