Managed vs Unmanaged WordPress Hosting – Vilket ska du välja?

managed vs-opåverkad-wordpress-hosting


WordPress är lätt det bästa innehållshanteringssystemet för alla med minimal eller avancerad teknisk kunskap. Det låter dig starta en webbplats snabbt, enkelt och bygga upp den för att göra den till den enastående online-närvaro du önskar. För att fylla på det är det helt gratis att använda, vilket inte är en liten bonus när du vill starta ett företag.

Med WordPress kan du skapa alla typer av webbplatser du behöver, från enkla portföljwebbplatser, till bloggar, webbplatser för sociala nätverk, forum, kataloger, e-handelswebbplatser och mer. Vad du än föreställer dig kan du göra det med lite tekniskt kunnande. Men även om du inte vet mycket om webbdesign kan du fortfarande ha en professionell webbplats.

Hitta bara ett tema som fångar ditt öga och passar ditt företag, installera det och efter lite anpassning har du din professionella webbplats.

Naturligtvis är inte alla aspekter av att driva en webbplats gratis. Den första kostnaden du måste ta itu med är priset för värd.

Du har två huvudalternativ när det gäller WordPress, ett använder Managed Hosting och det andra använder Unmanaged Hosting. Båda har sin rättvisa uppsättning av fördelar och nackdelar. Vilken du ska välja är helt upp till dina behov, så låt oss dissekera denna fråga och få ditt svar!

Vad är Managed Hosting?

Hanterad hosting är en webbhotell eller plan som kan delas upp till många komponenter. Den första är servern du använder för att köra din webbplats naturligtvis. Men servern har vanligtvis ett operativsystem installerat och olika typer av programvara som gör dess drift smidig.

Detta är grunden för värdhotelltjänster där ute, men värdföretag erbjuder också ytterligare tjänster. Du kan ha användbara funktioner som automatiserade säkerhetskopior, statusövervakning, skanning och borttagning av skadlig programvara, säkerhetskontroller och mycket mer. Dessa är ytterligare hanteringstjänster som delvis utförs av serveradministratörer.

Så, i princip hanterade hosting innehåller ytterligare hanteringstjänster som tar vikten från dina axlar. Du skulle behöva göra övervakning, skanning av skadlig programvara och allt annat på egen hand om du går med en okontrollerad värdplan.

Hanterad hosting har mycket fler fördelar, men det varierar från företag till företag. Det är super användbart att ha en hanterad värdplan men den kostar också mer än vanliga tjänster.

Vad är obehörig värd?

Obehörig värd är en webbplan för barebones som inte erbjuder någon extra programvara eller tjänster. Du får bara en server med operativsystemet installerat, så du måste installera allt annat du behöver själv. Inte bara WordPress och Drupal och liknande programvara, utan grundläggande systemprogramvara som PHP och Apache.

Det är därför det kallas obekvämd värd eftersom värdföretaget inte tillhandahåller några tjänster du kan lita på när det gäller att hantera rutinmässiga uppgifter på servern. Om du vill ha något gjort måste du göra det själv, det är därför det är så billigt.

Ostyrd värd är ett bra alternativ om du vill starta en applikation som kräver specifika serverinställningar. Att ha en hanterad värd kan störa vad du försöker göra, så det är bäst att ha full kontroll över servern.

Det är också ett bra alternativ för alla som vill lära sig om serverhantering, eftersom det gör att de kan ha en miljö de kan experimentera med. För att fylla på det är det mycket billigare, så du sparar mycket pengar med det.

Om du är någon som åtminstone är intresserad av att hantera servrar och spara pengar än onhanterad värd kommer att visa sig vara ett fast alternativ.

Att välja rätt hanterad WordPress-värd

Hanterade värdplaner finns i alla former och storlekar. Om du inte är en teknisk kunnig person och du vill ha en värdplan som gör det bekvämt och hjälper dig att spara tid, är förvaltad värd definitivt din väg att gå.

Här har vi beskrivit de tre hanterade WordPress-värdleverantörerna som vi tyckte vara bäst. Du kan välja en av dem, beroende på din budget och behov.

1. WP-motor

wpengine förvaltade-wordpress-värd

WP-motor

WP Engine är en populär VIP WordPress-värdstjänst som vet hur man underlättar sina kunders liv. De erbjuder problemfri webbhotell med massor av robusta servrar och funktioner. Deras servrar och deras personal kan hantera nästan vad som helst, varför de har en upplösningsgrad på 96%. Dessutom kommer din webbplats i princip att vara hacker-proof. Detta är främst tack vare de dagliga säkerhetskopiorna, automatiska säkerhetsuppdateringar, återställningspunkter med ett klick, automatisk cache, enstatningsområde med ett klick och mycket mer.

Att använda WP Motors tjänster är som att ha en armé av WordPress-experter på din sida som har dina bästa intressen i åtanke. Du kan lita på dem för att hålla din WordPress-webbplats snabbt och bra under hela året.

Deras månatliga priser sträcker sig från $ 20,42 per månad till $ 169,17 per månad under det första året, vilket är ganska bra.

2. Pressidium

pressidium förvaltade-wordpress-värd

Pressidium

Pressidium är en av de mindre kända förvaltade WordPress-värdleverantörerna i branschen, främst för att de fortfarande får dragkraft. Men de är redan bland de bästa WordPress-specialiserade värdleverantörerna på marknaden, eftersom de inte kunde glida från experternas ögon.

De har visat sig vara en enastående lösning för nystartade tekniker, universitet, medier, digitala byråer och många Fortune 500-företag. Pressidium har servrar över hela världen. Du kan vara värd för din webbplats i Sydostasien, Europa, Nordamerika, Japan eller Oceanien.

Deras huvudkontor ligger i London, Storbritannien, som du kan ringa när du har problem med din tjänst. Men det är vanligtvis sällsynt, eftersom Pressidiums webbhotell är riktigt väl sammansatt. Det har gott om säkerhet, användarvänlighet och säkerhetsrelaterade verktyg och funktioner som förbättrar deras service, vilket gör det snabbare och säkrare.

Pressidium är för närvarande värd 25 000+ webbplatser, där antalet växer varje dag. De erbjuder 99,95% drifttid, vilket är ganska attraktiv. Oavsett vilken typ av webbplats du kör på Pressidiums servrar, kommer deras team av experter alltid ha din rygg. Vi har hittat många recensioner från nöjda kunder över hela världen, vilket gav grönt ljus för denna rekommendation.

Du kan få en hanterad webbhotell från Pressidium för så lågt som $ 24,90 per månad. Du kan också uppgradera något högklassigt som affärsplanen för $ 250 per månad eller välja mellan någon av de andra planerna däremellan.

3. FlyWheel

svänghjul förvaltade-wordpress-värd

FlyWheel

FlyWheel levererar imponerande hastigheter, pålitlig prestanda och den kundsupport du behöver för att din WordPress-webbplats ska fungera smidigt. Dessutom är det mycket enkelt att bygga en webbplats från grunden genom dess scenfunktioner med ett klick och gratis demosajter.

Det finns mycket mer för FlyWheel än vad som ser ut för ögat, eftersom det är en webbhotell som främst marknadsförs för designers och kreativa byråer. De gör det enkelt för kreativa människor att göra det de är bäst på och överlåta serverhantering till dem som bättre kan hantera det. De är också mycket hjälpsamma och kommer att gå utöver för att hjälpa dig med vad du har.

FlyWheel har en robust nätinfrastruktur som är optimerad för skala, hastighet och säkerhet. Deras planer är alla rika på funktioner som automatiserade säkerhetskopior, inbyggd caching, automatiska WordPress-uppdateringar, SSL-stöd, inbyggd CDN-integration och mycket mer. Dessutom migrerar de också din webbplats gratis för dig. För att komplettera allt kan du prova deras tjänster i 30 dagar och få tillbaka pengarna om du inte gillar det.

Du kan ta hand om en hanterad värdplan för så lite som $ 14,00 per månad.

Att välja en bra, okontrollerad WordPress-värd

Om du vill lansera en enkel webbplats som inte kräver för mycket serverresurser och du vill göra det så billigt som möjligt har du 3 mycket solida alternativ. Du kan låta din webbplats konfigureras och fungera smidigt för cirka $ 5 per månad, om du väljer någon av dessa obekväma värdleverantörer.

1. BlueHost

Bluehost-opåverkad-wordpress-värd

Bluehost

BlueHost är en av de bästa rekommenderade värdleverantörerna på WordPress.org, främst för att den är specialiserad för plattformen. BlueHost är den främsta destinationen för de flesta bloggare där ute, eftersom det är ett av de billigaste och snabbaste alternativen för WordPress. Du kan komma igång inom en timme, installera WordPress, ställa in din webbplats och ha den igång snabbt hela året.

Folk gillar BlueHost eftersom dess pålitliga prestanda och anständiga kundsupport. Även om vi var tvungna att vänta i 20 minuter på svar fick vi det och svaret var också bra. Dessutom känner kundtjänstrepresentanterna WordPress riktigt bra och håller sin kunskap uppdaterad, eftersom de visste vad plattformens senaste uppdateringar och plugins som erbjuds.

Allt jag har nämnt är solida skäl för bloggare och småföretagare att ta med sin webbplats till BlueHost. Det tillåter dem att ha en billig snabbstart och investera sina värdefulla dollar i andra företag som hjälper dem att växa sin verksamhet.

Om du letar efter ett snabbt, enkelt och billigt sätt att få din blogg eller professionella företagswebbplats igång kan du göra det för så lite som $ 3,95 per månad.

2. InMotion Hosting

Inmotion-opåverkad-wordpress-värd

InMotion Hosting

InMotion är lätt en av de mest kraftfulla, icke-hanterade, delade värdtjänsterna som du kan få tag på. De fick mycket berömmelse för sin prisbelönta kundsupport, som folk älskar när svar är i rätt tid och till punkten. Det var så i vår erfarenhet, eftersom vi inte behövde vänta mer än 2 minuter för att få svar på vår fråga.

Deras servrar blixtsnabbar också eftersom webbplatsen vi lagrade på en av dem laddas på mindre än 500 millisekunder. Dessutom skulle uppehållstiden på 99,99% tillåta vem som helst att anförtro sin webbplats till InMotion under hela året. Det finns väldigt få värdleverantörer som är så robusta och pålitliga. Nästan varje företag som vi checkade ut fick ett slags klagomål från sina användare på forum för webbhotell, men inte InMotion. Vi har sällan hittat en missnöjd InMotion-kund, vilket är ett tydligt tecken på att de gör något rätt.

Att installera WordPress är en bris och du har också tillgång till 310 användbara applikationer och andra innehållshanteringssystem. Om du letar efter en webbhotell som verkligen är robust och ger dig ett team av experter du kan nå ut till har InMotion täckt. Du kan prenumerera på deras affärsplan nu för $ 3,99 per månad.

3. HostGator

Hostgator-opåverkad-wordpress-värd

Hostgator

HostGator erbjuder de högsta hastigheterna för minsta mängd kontanter. De är en av webbhotelljättarna på marknaden eftersom de har funnits i 20 år. Tjänsterna som de erbjuder är pålitliga och deras kundsupport är ganska anständigt för vår erfarenhet. Vi läser dock många klagomål på forum och andra granskningswebbplatser, så det är bäst om du försöker deras kundtjänst under 30-dagars pengarna tillbaka. HostGator kommer att göra det enkelt för dig att köra WordPress eftersom du bara behöver starta installationen och allt tar hand om sig själv.

En av deras bästa planer för tillfället är deras delade molnhotell som är snabbt snabbt, vilket gör att din webbplats laddas inom mindre än 500 millisekunder. Det kommer också att ge dig mycket mer resurser än de flesta värdplaner skulle göra för samma pris. Det är definitivt en värdtjänst som är värt att försöka eftersom den bara kostar $ 2,75 per månad.

Slutsats

När du startar ett stort onlineföretag behöver du all hjälp du kan få. Hanterade hostingtjänster gör det hårda arbetet med att administrera din server, så allt du behöver göra är att köra din webbplats och ha kul. O hanterade hostingtjänster å andra sidan kräver att du gör uppdateringar och hanterar ditt system med omsorg, men inte nödvändigtvis. Om kontrollpanelen är väl sammansatt kan du hantera det mesta av din serveradministration genom några klick. I slutet av dagen bör ditt val bero på hur resurs hungrig din webbplats är, eller om du behöver anpassade serverinställningar för en app eller hur mycket pengar du är villig att betala.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map